her kadında böyle bir arzulama oluyor mu? bunun kesin cevabı bisex veya lez mi?
kafam karışık. uzun bir zamandır bu böyle. bir tanımlamaya ihtiyacım var.
Bisex veya lez değilsin, kadın vücudu daha estetik olduğu için oluyor bunlar. Ben de erkeğe bakmam pek, kadın severim. Gayet de erkeklere ilgi duyan bir canlıyım. :)
bende bir bayanım ama bazen sokaga çıktığımda öyle bayanlar görüyorum hani derler ya sütun gibi o an ister istemez bakıyorsun
tahrik ediyor mu seni?
e madem striptiz videosu koyuyorsunuz; en iyisini sunalım.
Cevap
36Cevap
kadın vucudu, her zman tahrik edicidir, daha estetik görünür. ama bunun tahrik edici unsura ulaşması bence normal değil.. bir süre bunlardan uzak kalarak sağlıklı düşünmeni öneririm.
Zevkler ve renkler tartışılmaz önemli olan kendini mutlu hissetmen
ya bilmiyorum,belki de sosyal baskıdan olsa gerek. ama ne olduğunu adlandıramamak tuhaf geliyor. :\
link çok hoş kardeş, sen lez falan değilsin beynin seninle çift kale maç yapıyor..
hahaha. neyse ne ya. boşverdim ne olduğunu artık. mutluyum böyle :)
linkteki kadınlara bakınca
onlar kadında siz ne oluyorsunuz diye içimden geçiriyorum!
siz bir meleksiniz.DDDDDDDDDddddd
emin ol aynı şeyi kadınlar da düşünüyor ama sadece daha kibarlar bu konuda :) neyse konumuz bu değil.
tanımlıyorum ilgin var ya lezbiyenliğe ya da bıyıklarını kesemişlezsin
bıyıklarını kesemişlezsin?
kendine erkek arkadaş bul böyle şeylere girme ahiretini yakma güzelim :))
Bence gayet normal sonuçta yüksek ihtimalle bisex sin...
lez diye meili hisediyorsan kendini en iy içözüm bir kez yaşıycaksın bu tecrubeyi öyle karar verebilirsin yoksam hep aklında kalır :)
aslında ben de düşündüm bunu ama nasıl olur nasıl teklif ederim bilemedim.
internetten güvenemiyorum ya.arkadaşın arkadaşı gibigibisinden bir şey düşünüyorum.
benimde hoşuma gidiyor profil resmime bakabilirsin mesela :)
yok ıyı deyıl resım mavılı daha güzel bence
amsterdamla bir alakan varmı?
ne var bunda benimdee hoşuma gidiyor ara sıra örneğin 2006daki sibel canın tangalı poposu hoşuma gitmişti o zamanlar her kadında olur böle duygular...
ögle vakti oldumu şimdi bu güncelleme azdırcanmı bizi
haklısın, diğer linkleri atmayayım o zmn.
yani :)
hepsi birbirinden fena resmen hazine yatıyor bu sitede bunlar elde olacak var ya off ulen offf
merhaba? soru vardı bir de ama? :D linkin hatrına bari? :\
kadınların birbirlerini istemesinin erkeklerin birbirini istemesinden daha yaygın yaşandığını düşünüyorum. kızlarda çok iyiymiş bu arada ha!
Aynı seyı bende hıssedıyorum ...kadınlar daha sexi... ama bı sevgılı bulsan ıı olur ıse yarıo:)
ya şöyle bir sıkıntı var. deli gibi sevmediğim ya da ilgimi çok çekmediği sürece kimseyle çıkamıyorum. bir de erkekler ne kdar kassam da iyi yönden baksam da ilgimi çekmiyor.ama bayanlar feci tahrik ediyor.
o sen benden betersın ama bence leze yonelme tatlım cunku erkegın vercegı hazzı bı kadın sana yasatamaz..bırıne baglansan ısler degısırde ıste ha deyınce olmuo
Arkadaşım anormal olan birşey yok. Herkesin cinsel tercihi farklıdır saygı duymak lazım.
Her kadında böyle değildir arkadaşım. Bu lezbiyenlik belirtisİdir.
lez olmak senin için ne kadar normalse o kadar normal :D
bunun lezlikle alakası yok lez olman için erkeklere ilgi duymaman gerekir...belki meraktan kadınlarla sevişmeyi arzuluyorsun ...
oha 20 yıllık erkegım bulamadıgım linkleri bulmuşun :D
offfffffffff link süper bende çok hoşlanırım hele böyle siyah giyinmişse aynı kafadanız senden bende kadınları izlemekten hoşlanıırm
sen bence bır erkek bul ya da camda yapmak ıstermısın
bni de izlemene izin verebilirm
dalga geçilebilecek bir konu olduğunu düşünmemiştim ya,neyse.
bu kızlar insansa ben hayvanım
kadınlar özel insanlardır ondan cok sevilir
Sence normal olabilirmi böyle bişey
bunun cevabını veriyor olsam sormazdım emin ol.
bunun cevabın ıveremeyecek kadar aptalmısn
aptallıkla ne alakası var yahu. ne sığır tipler var ya..
Normal sayilmaz pek, lezzo gibi..
Eva andressa bakabilirsiniz bunada .D ahah .D
kadınsılıktan soğumama yardımcı olma çaban için teşekkürler. yalnız erkeksi bir kadın görüp de soğuyacağımı pek sanmıyorum :)
Kadin dunyada esi benzeri olmayan varlik
kesinlikle katılıyorum buna.
Aynen benim gibisin :)
Hemen biseksüel veya lezbiyen olduğıunu düşünme, sanırım erkekler arasında büyüdün, biraz ilgin bundan olabilir.
kardeşlerimin hepsi kız. öyle erkek arkadaşlarım çok olmadı.her kızınki gibi normal sayıda.
Yinede senin heteroseksüel olmadığını bunlar göstermez.
Yaw dur..! olanı bize yetmiyo zaten..!
sadece merak var içinde lez değilsin aslında
mavili hoşuma gıttı benımde
baştan 3. mü?
evetttttttttttttttttttt ya benı başımdan aldı aklımı o ya
erkeklerden nefret etmiyorsan sorun yok
yok. ama kadınlar daha ön plana geçti şu son 3 yıldır cinsellik anlamında. çok çok nadir zamanlarda bir erkek ilgimi çekiyor.
evet.
Bence normal degil senin erkekleri izlemen gerek
lezbienlik var sanırım
bunlardan biz bile etkileniyoruz :)
lezbiyensiniz iyi günler
lezbiyenlik var sende o zaman
Ahaha tumblr :D benimde cok sevdigi sitedir..
senin ki sadece meraktan bence bir sey olmaz
Mavili Çok fena Çok...
Bence lezbiyenlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar