yukarıdaki linkdeki haber beni cidden derinden etkiledi. Anlam veremiyorum bilojik olarak hayvanların organları ile bizim ki aynı mı ki bir insan evladı hayvaana cinsel istismarda bulunabiliyor ?
link
link
bunlar ar damarı çatlamış hastalıklı sapıklar işte allah belalarını verir inşallah tez vakitte aslında güzel ülkemde bu gibi iğrenç olaylar üstelenmiyor sonra bu yaratıklar insanlara zarar vermeye başlıyor keşke peşlerine düşülse de akıl hastanesine yatırılsalar ya da direk hadım edilseler
şimdi 1 şey diyeceğim herkes üstüme yüreyecek. Şöyle söyleyim en iyisi; Müslüman 1 ülkede bunlar oluyorsa ya ben müslüman değilim ya da bunu yapanlar müslüman değil.
bunu yapan sanki Müslüman hristyan farketmez dinini yaşıyor olabilir mi sence?
O boku yiyenler tabii ki müslüman değil. İğrençlik resmen ya..
hepimiz suçluyuz böyle insanları aramızda barındırdığımız için ekmek su verdiğimiz için bu tip suçlara verilecek ceza ölüm olmalı. Öldürceksin işe yarar organı varsa alacaksın 1 ihtiyacı olana nakil edeceksin. kalan pisliğini yakacaksın. beni cellat edin
O insan zaten normal degildir. Ve ortalikta normal insanlarin arasinda dolasmamasi gerekir. Aklima geldikce tiksinme geliyor, aklim almiyor. Sapiklik bu. Hayvana eziyet ve tecavüz etmektir. Tecavüz insan ve hayvanda fark etmez.
Bu bir hastaliktir!
vajinası varya o yeter bunlara. bu nasıl bir karektersizlik anlamış değilim küçücük hayvana yapılacak iş değil abazalıktan kudurmuş itler onlar kediden bile hayvanlar keşke şunu yapan birine denk gelsem sokakta ah ah
bu hayvanlarn organı bizim insanlar gibi mi ki anlamıyorum :(
benzer tabi. yemin ederim böyle birini sokakta görsem cinsel organını keserim bunlara yapılacak bu yukarda arkadaşta demiş bırakacaksın başka bir hayvanda buna tecavüz etcek
bunların hadım edilmesi şart özellikle köyde bu tür olaylar çok olur her köyün mutlaka böyle bir sapığı vardır kadınsızlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar nasıl müslüman ülkesi şaşırıyorum
Cevap
21Cevap
bunun hakkı eşektir elini kolunu bağlayacaksın yapanın bırakacaksın baş başa eşekte ona bunu yapan hayvana tecavüz edicek
aynen kardeşim haklısın o zaman görsün kendinden küçük korunmasız bir canlıya tecavüz etmek ne demekmiş o.ç
o insan evlatları kendi türüne daha kötüsünü yapıyorlar
önce öldürüp daha sogumadan ceset tecavüz edeni bile var göremede
ne diyim
kediyi en azından öldürmemişler belki unutmuştur (hayvan diyecem ama sacma olacak)
:((
nasıl bir yokluktur bu ya.hayvana ne musallat oluyon git evine hallet kendi işini o kadar istiyosan.allah belanızı versin
cidden nasıl bir milletiz biz.Birde müslüman ülkesi olucaz allah şaşırtmasın
ne desek boş biz burda.bunları hadım edicen bir daha yapıyolar mı bak
Hadım cezası geldi birde hayvanlara yapılan istismarlardan ötürü hadım cezası gelse ne iyi olur
keşke...
İnsanlıktan çıkmış aciz yaratıklar bunlar.Bence yakalayıp mokoko cezası vermek lazım.Hatta ölene kadar mokoko...
O haltı eden puştu yakalayacaksın ve anüsüne eşşek penisi boyunda bir vibratörü sokacaksın saatlerce..
insan evladı mı bence onlar insan olmaz ... tecavüz ettikleri hayvanla aynı cinsiyetteler onlar..
link vermeme gerek yok internet zaten bu tür sitelerle dolu insanlar tatmin olmak için ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar!
anlam veremiyorum tatmin nasıl olunur ki bir hayvanla aklım almıyor..Biolojik olarak aynı değiliz sonuçta hemen hemen
ben araştırmıştım ancak ruhsal etkilenirim diye hiç hiç bulaşmadım :( nasıl yani hayvanda mı zevk alıyor
ahaha b.evler benim oturduğum yer yaylayıda biliyorum.Aslında bunu yapan kişi sexse aç adam düz duvara tırmanıyordur kesin.
şarapçı falandır ya. akli dengesi yerinde olan yapmaz. hani zoofili falan dır dicem ama sanmam. link
Kendi kararını vermek yetisi olmayan hayvanlardan bir farkı olmayanlar bu yola başvurur.
onu bir hayvan s*kmiş oda intikam alıyor herhalde şerefsiz
kedinin a... koymuşlar bilader ya. yazıktır günahtır.
o iğrençlikleri yapan çok insan görünümlü hayvan var
o haberde bir yanlışlık oldugunu düşünüyorum. kedi bu yaa.. köpeği veya büyük baş tabir edilenleri çok duydumda kedi imkansız gibi zaten.. doğru bile olsa insanlık dışı birşey bu
yuh* at eşek kalmadı artık kedi mi vay anasını beeee
tek kelimeyle şerefsizlik !
ne desem boş bunlara kafasını kesiceksin bunların
Bunu yapan insan evladı falan değil şeytan şeytan.
anlam veremiyorum cidden .İnsan demek hata biliyorum ama nasıl yani hayvanların organlarıda bizimki gibi mi cahilliğimi bağışla
Tabi benzerlik vardır ama o kendi türü içinde aynıdır. Ben hayvanları çok severim böyle bişey görünce katil olasım geliyor. Sadece buda değil, insanlarda da böyle olaylarda kötü oluyorum. Yemin ediyorum ülkenin başında olsam böylelerini sallandırırım ben.
Keşke elimizden bir şey gelse...
Normal bir aklı olan insan bunları yapmaz..Çocuklarımıza bile neler oluyor Allah ıslah etsin ..Üzülüp elimden birşey gelmediğinde ben de aşırı derecede agresif oluyorum oldumda :(
Allah belasını versın...
Sapıklıklarından kaynaklanıyor.
çok tuhaf bayan varken bunlara ha
sapık sapık sapık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar