Mardin' in bir köyünde tecavüze uğrayan keçi, yarı keçi yarı insan bir canlı doğurmuş. böyle birşey olabilirmi?

Allah istedikten sonra tasa bile can verir ne kromozomundan soz ediyorsunuz... son gunler hayvanlara yapilan iskenceden sonra Rabbim tabiiki bir uyari gonderecek... tip dilini degil de dini yonden bakin bide... ozaman bir estagfurullar cekmek akliniza gelir belki.. tabii kufur etmekten vakit bulabilirseniz...
Puhaha komik fıkraymış.
:D ahahahhahahahahah yok artık ya :D :D Saçmalamayın ya
Ben beklerim :D Yüzüklerin Efendisinde ki Mordor diyarı gibi anasını satıyım goblin mi üretiyoruz troll mü belli değil :D
Insan ve keçi kromozon sayıları ve genleri farklıdır. Döllenme gerçekleşmez. Keçinin genetik bir sorunu vardır.
Cevap
30Cevap
Ya arkadaşlar ilk okuluda mı okumadınız. İnsanla hayvan embriyoları farklı. Öyle birşey olması imkansız ya
Kuran yırtan kızın hazin sonu diye Hollandadaki bir müzedeki heykelin resmini koydukları gibi bir şey çıkabilir bu da
Mardin'de bile durum böyleyse İç Anadolu'da neler doğuyodur keçilerden eşekelerden!
O bir keçi değil birkaç yıl önce çıktı bu haber genetiği ile oynanmış bir domuz yavrusu :-)
Ne yani , artık "eşek dürtücü" diyemeyecek miyim ben doğululara 😱
Tecavüz edenle evlenme yasası çıkmıştı en son? evlendirsinler bu eşşekle bu keçiyi bence.
Baya zamandır sok geçirmemiştim. Neler oluyor işte goruyorsunuz daha neler cıkıcak.
Ulan cahil cahil konuşmayın. 😀
Genler farklı istediği kadar becersin olmaz o iş...
Olurmu olur adamlara vermıyoruz onlarda keçiye köpeğe yürüyolar😂😂😂😂
Keçi engelli doğurmuş hepsi bu. bir insandan hamile kalması mümkün değil...
:D laan başka bir şeydir o ülke de bir hayvan pompası aldı gidiyor nereye gidiyoruz yarabbi
Kromozom farkı nedeniyle böyle bir olay olamaz belki taciz evet olabilir ama hamilelik söz konusu olamaz. keçinin genlerinde sıkıntı olabilir.
nedense keçiye tecavüz normal görülüp, keçinin hamile kalamayacağı üzerinde durulmuş
Yazık böyle bir şey varsa serefsz insanlar ya
Kromozom farkı var mümkün değil...
tecavüz doğrudur ama doğmamıştır o
Olamaz inanmayın böyle şeylere
Bapthomet geldi aklıma.
İğrenç ötesi bir durum.
A. yav. inananlar olmuş :)
Sonra cahil deyince kiziyorsunuz
Bu kadar cahil olduğunuza inanmıyorum
zaytung bile yanında hikaye kaldı
Olabilir ama yaşamaz.
Nereye gidiyoz biz böyle ya keçi ne abi