O an yaşanmak isteyen arzuyu tetiklemiş olabilir. Genelde ise yaşanmamışlığın birikimidir bu.
Şahsım adına konuşacak olursam beni tahrik eden şeyler etek boyu, fark edilen tanga, etek altında görülen iç çamaşırı değil. Hoş bir vücut veya bazı giyim detayları yalnızca göz zevki bende. Bakıyorum, sonra yüzümü çeviriyorum.
Sokakta böyle onlarcasını görüyorum. Ancak bir kadın görüyorum, daha farklı. Duruşu, tavrı, karakterinden gelen o dışarı yansıttığı genel izlenim. Giyini gayet normal olsa da cezbediyor. Çünkü dişilik kokuyor. Kadın olmakla dişi olmak arasındaki fark...
Kokusu, tavrı, karakterindeki yansıttığı dişilik. Bunların hepsi birer etken. Aksi halde biri ile karşı karşıya oturup cinsellikten söz ettiğimde bunu normal karşılarken, başka birinin varlığı dahi tahrik ediyorsa, işte bu dişiliktir.
Aksi halde sokakta ereksiyon olmadan yürümemin başka bir açıklaması olamaz. Barda otururken gördüğüm kadının bana bir şey hissettirmemesindeki sebep bu, göz zevki...
Ara ara her insan gibi küçük şeylerden tahrik olduğumuz zamanlar olsa da bu nadir yaşanıyor.
bazı kurallar vardır hayatın genelinde yasak olmasına ragmen çigneriz buda hoşumuza gider buda böyle bişey çıplak olmak ilgiçekici olmz pek veya yarı çıplaklık ama seksilik ve gizemlilik arzu duymaya hisslerin uyanmasına yetiyor galiba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Görünsede gizli kalmış yanlar vardır. Buda tahrik unsuru oluyor elbette
En İyi Cevaplar