Seni Seviyor Ama Sex Düşüncesinde Seni Grup Olarak Biri Arkadan Girsin Ben Önden Gireyim Bebeğim Düşüncesinde.
Belki seni kimseyle paylaşmaz ama kimse sevdiğine bu tarz yaklaşımlarda bulunmaz.Sevgi demek 2 kişinin birbirine olan yakınlığını 2 tarafında hoşuna giden sıcak dokunuşlardır.
Seni grup yaparmıyız? Benim bir sevdiğim olsa grup yaparmıyız lafımı o cümlede ona yakışırmı diye 3 sn düşünürüm.Ki kullanmam ama bu senden kaynaklı bişey senin ona verdiğin samimiyetinden dolayı bugün grup yapalım diyen yarın bacını ananı getir 3'ümüz yapalım der.
Bu çocuktan kaynaklı bişey değil, 7 8 aydır bu böyle devam etmiş sen HAZ almışsın yani erkeğini tatmin etmek için grup lafını söylediği ilk gün hoşuna gitmiş bu 1 değil 2 3 4 5 6 değil.
7 8 Haz alıyormuş gibi davranıp gün geçtikten sonra benim hoşuma gitmedi desen.
HER ERKEK " senle oyle pis seyler konusmayı sevıyorum asla kımseyle paylasmam" bu cümleyi kullanır.
Baştan otoriteni kurmasan birbirinize saygılı ve sevgi için de yaklaşımlarda bulunsan bu kadar canın acımaz.05 Yorumla
Soran+1 yılsimdi ne yapmalıyım peki
- +1 yıl
Yapacağın şey basit seviyeni belirle;
Aslında çok açık yazardım ama utanırsın çekinirsin diyorum özele gelmek istersen nedemek istediğimi anlarsın.
Yok burdan yaz dersen.
Karşına alıp düzgünce konuşmalısın,Hatta 1 2 sex'ten uzak tutmalısın tutmalısınki kıymetini bilmeli.
Konuşma demiyorum hatasını anlayana kadar bu seviyeni korumalısın. Et Parçası değilsin sevdiğisin her istediği zaman seni elde edebilecek düşünceyi vermişsen ona bunu değiştirmek zaman alır.
sen kendini resmen bırakmışsın
- +1 yıl
yanlış anlama;
Benim bir sevdiğim olsa ona grup yapalım vs saçını çekip gel lan buraya diyemem çünkü paylaşabildiğim ikimizin arasında geçen bu özeli nasıl canı acıdığı şekilde son buldurtabilirim ?
Belki Kişiliğim bu. Hep bir sözüm var. kendime.sürekli söyler dururum.
saygı duymadan güvenemessin,güvenmeden sevemessin.
sevgisi var ona sözüm yok.
ama Saygı kelimesi anlamını yetirmiş aranızda.
Soran+1 yılaslıda bırbırımıze hala saygı duyuyoruz ama sevısırken degıl hatta bıttıkten sonra off bıda konusamayalım dıyo ama bıdakınde yınelenıyor...
En İyi Cevaplar
+1 yılÇiftler arasında fantazi her daim olmalıdır. Fantazi cinselliği son derece renklendiren bir olaydır. Ben 20 yıllık ilk evliliğimde eşimle her sevişmemde buna benzer fantaziler yaşamıştık. Sen sevgilinin o tür sözler söylemesini istemediğini belirtmişsin. Sevgilin o tür şeyler konuştuğunda inanılmaz tahrik olduğu besbelli. Ama sen bu durumdan tahrik olmuyorsan ve zevk almıyorsan ilişkiniz çıkmaza girer. Artık karar senin. Arzu edersen beni arkadaş olarak ekle, eşimle yaşadıklarımı sana özelden yazarım. Bu konuda sana yardımcı olurum. Belki kararından vazgeçersin..
17 Yorumla
Soran+1 yıleklisin zaten bende :) b ile baslıyor rumuzum konusuyoruz
- +1 yıl
Aaa süper ya.. :)) Sana gönderdiğim son mesajı okusana. Sanki sorunu biliyormuşum gibi sana mesaj yazmışım..Yanıtla mesajımı .:)
Soran+1 yılevet bende sandım ki tahmin ettin ben oldugumu alemsin vallahi :)
- +1 yıl
Öyleyimdir.:))
- +1 yıl
Teşekkürler seçiminiz için efendim.:)
Soran+1 yılrica ederim efendim :)
- +1 yıl
? +1..Efendim :))
- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılOtur konuş gerçekte öyle 1 şey istiyor mu sor. İstiyorum diyorsa tamam yapalım de bakalım ne olacak tepkisi. Yok olur mu öyle şey ben seni kimseyle paylaşmam derse o zaman sevişirkende fantezi olarak paylaşma ben zevk almıyorum seni kırmamak için zevk alıyormuş gibi yapıyordum de. Eğer tamam olur grup yapalım derse. Sen istemiyorsun ama o istiyor bunun olur yeri olmaz. İstemediğin 1 şeyi yapamazsın bence hemen ayrıl.
Yada başka fanteziler bulun 2 nizinde hoşuna gidecek.13 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten normal bir zamanda sordum ona hayır ben senı kımseyle paylasmak ıstemem sacmalama sadece fantazi bunlar dıyor gercekte yasayamıcagımız seylerı konusmak hosuma gıdıyor diyor ama o anda zevk almıyorum ben romantık sevısmeyı ozledım dedıgımde tamam bırdaha konusmıcaz diyor ama yıne aynı sey yıne aynı sey...
- +1 yıl
söylediğim gibi zevk alamıyorsan bence ipini çek illa ayrıl demiyorum ama sürekli böylede ilişki olmaz. İstemediğin şeylere katlanmak saçma. İster şans ver 1 daha duymamak için istersende ayrıl . öyle ömür geçmez.
Soran+1 yıltabi ki ömür gecmez bir cozum bulucam eger bulamazsan zaten sonu belli...
Gizli Üye(36-45)+1 yılyıllar4ca aynı fantazileri düşünerek masturbasyon yapmış belli ki.insanın alıştığı fantazilerinden vazgeçmesi gerçekten zordur.ikinizin de zevk aldığı ortak bir şeyler bulun.ve lütfen sevişirken onun için fedakarlık yapmaktan vazgeç.hiç bir erkek bunu haketmiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten 2 gune bır sevısıyoruz yanı bıde masturbasyon yaparak boyle seyler dusundugunu sanmıyorum olsaydı bellı etmıstı coktan ama dedıgım gıbı 1 yıl once basladı bu sacmalıklar
Cevap sahibi+1 yılcanım sen varken hayatında zaten masturbasyon yapmaz.ben daha öncesinden bahsediyorum.böyle saçmalıklar p*rno izleyerek yerleşir insanın kafasına.ergenlik yllarından bilinç altına yerleşmiştir yavaş yavaş.seninle daha rahat konuşmaya başladığında da açılmıştır.hem belli ki gerçekten rahatsız olduğuna inanamıyor.tepkini sevişmeyi keserek değil ama sevişirken zevk alıyormuş gibi davranmaktan vazgeçerek koyabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılbak ayrıca onun yaptığı kötü bir şey değil.yani sevişirken öyle zevk alıyor olması kesinlikle seni paylaşabileceği anlamına gelmez.ya da az deger verdiği.bunlar birbirinden çok farklı şeyler.
sen de bu durumdan zevk almaya çalışabilirsin diycem ama sanırım çok zor.daha farklı şeyler deneyin.
Soran+1 yılevet oncelıkle konusucam zaten rol yaptıgımıda soylıcem bu duruma son verır dıye umuyorum tesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. en baştaki hatanı söyleyim. neden gerçek hislerini duygularını arkadaşınla paylaşmıyorsun? neden mutluluk rolü oynuyorsun. açıkça konuş. gizleyip rol yaptığın için bak yanlış yoruma maruz kalmışsın. adam ne demiş "yaparken zevk alıyorsun ama". senin gerçekleri gizlemen adamın doğru yolda olduğu düşüncesine kapılmasına yol açmış.
rahatsızlığını, h,iç zevk almadığını ve sevişmek istemediğini açıkça söyle. sen onun sex kölesimisin? birlikteliklerde özellikle de evliliklerde çiftler gerçekleri konuşarak sorunlarına çözüm bulur. gizlemek rol yapmak çözümsüzlük getirir03 Yorumla
Soran+1 yılevet yanlıs yaptıgımın farkındayım tekrar konusup gerekırse rol yaptım demeye razıyım artık ılıskımı bıtırmek ıstemıyorum cunku
- +1 yıl
açıkça konuşmalısın ki sorun yaşandığını ve bunun sebebinin kendi davranışlarının olduğunun farkına varmalı. bilmeliki sorun çözülsün.
sana bir abi tavsiyesi. bu adamdan uzak dur. ilişki anında başkalaşması pis şeyler düşünmesi sevgilisine bunu yakıştırması onun sorunlu biri olduğunu gösterir. çift kimlik taşıyor.. gerçek yüzü ilişki anındaki yüzüdür. bir gün başına iş açar.
Soran+1 yılya cok duzgun bırı son derece mantıklı bırı be ılıskımız baslarında hep ıkıncı planda tutardı sexi senın yuzunden bu hale geldım dıyor her zaman kızınca sanırım suc tamamen bende
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada gerçek aşk var ise cinsellik ilk etapta ikinci planda kalır. Arkadaşlığım döneminde belli sınırlar dahilinde bir şeyler paylaşılabilir. Ama birşeyler o kadar çabuk tüketilmemelidir. İketide zaten en güzel ve özel anları paylaşacaksınız, ancak önemli olan doğru zaman doğru kişi ile, siz hadi sınırları aştınız diyelim, sizin hayatınız doğrusu yanlışı ile sizin kararlarınız ve tercihleriniz, yadırgamak ve yargılamak kimsenin haddine düşmez, ancak aşk, sevgi bu kutsal terimler bir yana olayı grup ve paylaşmak gibi çirkin boyuta gelmiş, nerede sevgi, nerede aşk, amam sadece sex, o var ise siz varsınız, yoksa siz YOKSUNUZ bile...
06 Yorumla
Soran+1 yılartık her bulusmamızda sevısır olduk cok rahatsız oluyorum bu durumdan dısarı cıkalım bıseyler yapalım dıyorum ama ben senı cok ozledım dıye surat yapıyo tatıle gıttı ne zaman arasa yıne sex konusmak ıstıyo bıktım artık gercekten ...
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sen onun için artık sadece sex partnerisin, acı ama gerçek, amacım seni üzmek veya kırmak değil, sadece biraz farkındalığını artırmak, sınırları senin koruman gerekiyordu ama olmamış, hakkında her şeyin hayırlısı, en doğru kararı verecek olan sensin...
Soran+1 yılpekı sadece sex parnerımıyım degılmıyım dıye anlamak ıcın ne yapmalıyım kesın emın olmak ıcın
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra evlenene kadar sex yapmayı kesinlikle düşünmüyorum deyin, tavrından anlarsınız. Ayrılmak için en küçük şeyleri sorun haline getirecek, sürekli tartışma çıkartacak ve hep sizi suçlayacaktır.
Soran+1 yılama hıc sex yapmadan olmaz oncelıkle su gunlerde olsun dıye sınırlandırıyım zamanla evlenene kadar yapmasam dıye dusunmustum
Cevap sahibi+1 yılHayat dizin hayatınız, onu söyleyerek onu denemiş sevgisini ölçmüş olacaksınız... Nasıl istiyorsanız öyle yapın... Sex var ise onun hayatındasınız,
+1 yılPanige gerek yok,sadece monotonlasan cinsellige renk katmak istiyor ama bu surecte senin algi ve reflexlerine gerekli ozeni gostermiyor sanirim.Senin en buyuk hatan rol yapnan,bu suretle onun arzularini da yanlis yonlendiriyorsun ve kendini de olaydan bu sebeple tek tarafli sogutuyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılevet renk katmaya calıstıgınının farkındayım kendısıde oyle soyluyo ama bılemıyorum yıne de rahatsız oluyorum sımdı bu konusuluyosa ılerde bunu uygulamak ıstıcek dıye dusunuyorum ...
- +1 yıl
Bak iste oradaki nuans o..fantaziler cok normal ve olmalidir da ama gercege donusturuldugunde ve bu cabaya girildiginde tehlikeli boyut kazanir.Bence seni baska bir erkekle paylasma istegi varsa bir gun tamam de ve sadece ne yaptigini veya yapacagini son ana kadar gozlemle.Bir yerden geri donmek yerine daha da ileri gidiyorsa seni sevmiyor ve niyeti bozuk demektir,olayi bitirebilirsin gonul rahatligiyla..
Soran+1 yılevet bazen hadı cagır o zaman bırını falan dıyorum orda kapanıyo konu ama ılerde ısterse dedıgın gıbı gozlemlıcem ama ya o benı denıyor olursa bakalım ıstıcekmı falan dıye o da var
- +1 yıl
Fazla kafaya takma iyi bir cinselligin varsa vazgecemicektir senden ama sakin rol yapma yoksa onun kendisini gelistirmesine engel olursun..yani citayi yuksek tut.
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler genelde bu tarz şeyleri belirli dönemlerde ister bunun önünü kesmek için oturup guzelce konusmalısın.
17 Yorumla
Soran+1 yılbi kac kez konustum ama sevısırken yıne aynı seylerı soyluyor
Cevap sahibi+1 yılpeki tatmin olmuyor olabilir mi ? Yani son dönemdeki sevişmeleriniz nasıl ?
Soran+1 yılson donemlerde hıc ıyı degıl bunlardan dolayı ben cok ısteklı olamıyorum sevısmek ıcın eskıden cok guzel sevısırdım normalde guzel sevısırım hatta ona ben ogrettım nerdeyse sexi ama sımdı kendını astı arada bugun ıyı yapıcam dıyorum kendıme ozel seyler alıyorum gıyınmek ıcın romantık olsun vs dıyorum yıne o konusalra gırıyor delı olucam...
Cevap sahibi+1 yılbak benden sana tavsiye önce kafanı bir boşalt sankii hiç o tarz konuşmalar olmamış onları senden istememiş gibi düşün. Güzel kıyafetler al .saçına eline yuzune bı bakım yaptır kendini az değiştir o şuan seninle tatmin olmadığı için bunu yapıyor. Sevgilini elinden kaçırmamak için fazla çaba göstermelisin tatlım
Soran+1 yılevet olabılır aslında kendıme bakan bırıyım hıc paspal olmadım onun yanında hep ılk gunku gıbı bulusucagımız zaman guzelce gıyınıp kusanıyorum ama bıraz degıstırmem lazım demek kı kendımı
Cevap sahibi+1 yılİşte bak hemen bir tarz değişikliği onu azıcık kendine getirecektir emin ol ;)
İnşallah yardımcı olabilmişimdir bol şanslar ;)
Soran+1 yılevet tesekkur ederım
Gerçek seks,Sevdiğinin kokusunu almak,ona sımsıkı sarılmak,öpüşmek,çırılçıplak soyunup heryerini emmek ve son olarak tatlıya geçmektir.Sevgilin bunu anlayamadıysa, ona bunu mutlaka anlatmalısın. Gerçekten seviyorsa, böyle düşünmesi gerektiğini söylemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu konusucamm
+1 yılZevk alıyor gibi yapma ona gerçekten öyle bir konuşmadan zevk almadığını anlattın olmadı mı? o zaman icraat ile göster yine devam edecek olursa bilki erkek arkadaşın kendi zevkine düşkün ve bencil biri halini alıyor yatakta
02 Yorumla
Soran+1 yılyok aslında tekrar tekrar konussam anlar ama sanırım ben yanlıs yapıyorum zevk alıyomus gıbı yapıp
- +1 yıl
Eğer öyle bir düşünce yoksa içinde dikkatli ol. Yoksa biranda gözlerini açar bakarsın 2 kız 2 erkek yatakta görebilirsin kendini hatta o an iş işten geçmiş bile olabilir.
+1 yılsex vardır bir de sapkınlık bunun ki sapkınlıga benziyor erkek adam nasıl böyle bir şe der ya çıktıgı kıza gurup sex falan .kusura bakma ama bunu düşünen insan bence asla sevmeyi bilemez.. ve çok adice ..
00 YorumlaAynı şeyleri yaşıyoruz.
bana yazabilirmisin? Danışmam gereken şeyler var00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhenüz evli olmadığınıza göre modu bozulmasın diyede rol yapma yoksa snei almaz. Ulan der zaten buda motor olmaya dünden gönüllüymüş der ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılyok uzun zamandır bırlıkteyız oyle bırı olmadıgımı bılıyor ayıca ılk kez 1 yıl once beraber olduk acaba yııların verdıgı azgınlık mı var dıyorum bazen
Cevap sahibi+1 yılvalla sen beni dinle abicim tamam sevişirken iidir hoştur bilemem ama adam iş resmiyete döküleceği zaman senin o ayak uydurmak için söylediğin herşey kulaklarında çınlıcak ve güvensizlik başlıcak. Buna kendisi teşvik etmiş olsa bile. Ayrıca daha birinci yıldan uç fantazilere erken başlamışsınız. Yütümeden uçmaya çalışanlar genelde tepe üstü çakılır
Soran+1 yılhayır anlamadın sen 6 yıldır beraberız son 1 yıldır basladı bu fantazıler yanı 5. yılımızdan sonra zaten o zaman kadar sadece sevısıyorduk beraber olmuyorduk ...
Cevap sahibi+1 yılherneyse ben sana doğru olanı söyledim fantazilerinizi yargılayamam sizin terchiniz ama beraberlik lere 3 -.4. şahırlar girerse sonu bellidir. bu işin birde yaşlılığı var o içindeki sex makinesi öldüğünde işler saygı sevgi dürüslük bağlılık sadakat e kalacak eee o zaman nasıl olcak ?
Soran+1 yılbu ıse bı an once son vermem lazım ama nasıl bılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşınla ciddi anlamda konuş tamam fantazilerine saygı duyuyorum ama ben öyle biri değilim sadece seni seviyorum ve sana bağlıyım. Başka hiç kimseyle paylaşılmak ya da paylaşmak istemiyorum. Grup haricinde de cinsel dünyamızı renklendirmenin yollarını bulabiliriz. Bu gün belki libidon tavan olduğu için bunları söylüyorsun ama emin ol ilerki resmi hayatımızda oldukca kafanı kurcalıcak bunlar de sana hak verecektir.
Soran+1 yılevet cok tsk ederım bu sekılde konusucam
+1 yılsenle sadece ihtiyaç gideriyor sıradan bir hissin artık onun için bir heyecan vermiyosunuz birbirinize
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu uzatmışsın ilk olduğu sıralarda kapatmalıydın sinirlenip. otur ve üzüldüğünü anlat. onun dışında değişik iç çamaşırları alabilirsin kenedene, farklı fanteziler bulablrsn
03 Yorumla
Soran+1 yılevet uzatmakla asıl ben hata yaptım
Cevap sahibi+1 yılben olsam kesin yatağa başka kız veya erkek getirmek istiyorum derdim denemek için ısrar ederdim
Soran+1 yılbende ısrar ettım zaten ama ıs uygulamaya gelınce susuyor
Tamam, o konuşmaya devam etsin. Kulaklarında tıkaç olduktan sonra kim duyar ki!
06 Yorumla
Soran+1 yılılerde sorun yaratabılır bana karsı guvenı azalabılır dıye dusunuyorum bazen alt tarafı fantazı ne var dıyorum ama oyle olmazsa ya...
Soran+1 yılyapıyorum zaten uyuz oldum falan dıye bıtırıyo bende nasıl oluyomus dıyorum tamam bıda konusmayız dıyo bıdakınde tekrar oluyoo bıktım artıkk
Soran+1 yılevet oda olabılır valla romantık sevısmeyı ozlesın sırf romantık sevıselım dıye ask fılmı falan acıyorum ama sonrası yıne fıyaskoo
niyeti bozmuş. senin aklına yerleştirmek istiyor ;) zamanla ona uyacağını düşünüyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılbana da oyle gelıyo bız evlenıce kesın yaparız bunu falan dıyor bazen bıde arastırmıs amsterdamda grup barları falan varmıs onlara gıderız dıyor..
Soran+1 yılaılelerımız tanıstılar askere gıdıp geldıkten sonra hemen evlenıcez 1 ay sonra da nısanımız var...
Soran+1 yılevet bana da oyle gelıyo
Cinsellik konusunda 348 cevap paylaştı. Sen söylemen gerekeni söylemissin zaten .. Ayni sekilde devam ediyorsa ki ediyor :) bu iş boka sarıcak gibi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılevet engel olmak ıcın ne yapmam gerekıyo zatenşu anonun ustune yogunlastım nereye sarıcagını bende cok ıyı bılıyorum
- +1 yıl
Açık net ol yani farklı bir yol izlemen anlamsız olur zaten..tek bisey söylemen bu olayı bitirir emin olabilirsin :) ona söylemen gereken tek şey ; bu tarz iliskiden zevk almıyorumde açık açık .. Anında bu huyundan vazgeçicektir . Cünkü bu onda takıntı haline gelmeye başlamıs bile ..zaman kaybetmeden önüne geç bian önce .
Soran+1 yılevet oyle yapıcam
demek ki bilinç altında böyle şeyler var...yani bu durumdan rahatsızlığını daha çok dile getirip ve bundan vaz geçmezsen sevişmem falan de...yada bu durumların artı eksilerini söyle sevgiline...
02 Yorumla
Soran+1 yılevet konusucam tekrardan zaten bu sefer hıc kıvırmadan
o seni birileriyle paylaşmak istiyor sevmiyor seni sadece sex yapıyor senle
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır beni sevdiğini biliyorum ayrıca onca yıl sadece sex ıcın beraber olunmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende deki bende seni bir erkekle sevisirken görmek istiyorum :DD
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah ama o benı biz kızla gormek ıstemıyo sacma olur onu soylemem:)
Cevap sahibi+1 yılne diyor grup sex hakkinda ozaman? bence 2 kiz bir erkek fantazisi düsünüyor ya da iki erkek iki kiz :D
Ayrıl. bu saatten sonra aranızdaki ilişkinin adı saçmalık olur.
00 Yorumla
+1 yılHemen grup kurmalı ve aşk şarkıları söylemelisiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel kardeşim sex'e allahın kelamlarını kullanıon.İnşallah felan .Bi günah işliyon allahı karıştırma motor.
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah yaparken gormuyomu
Cevap sahibi+1 yılnamussuz insanı hayatta sevmem işine bak.
Soran+1 yılsende sevısme o zaman kızlar yapamazsa erkeklerde yapamaz Allah kızlar yapamaz erkekler yapabilir demiyor evlenene kadar her iki tarafında yapması gunah bana burda ahlak dersi vericeğine kendine bak once donup
6 yilda sanirim bikmis senden
06 Yorumla
Soran+1 yılaramızdakı ılıskı herkesın kıskanacagı turden ve gun gectıkce bırbırımıze olan baglılıgımız artıyo sadece yatakta cırkınlesıyo ama sonrasında pısman oluyo hep
Soran+1 yılkonustumda bı kac kez hep tamam dıyor sevısırken yıne aynı sey oluyor sevıstıkten sonra oda psıman oluyor ama napım o anda konusmak ıstıyorum dıyor
Soran+1 yıl:)
bida verme ona aklı başına gelsin canım..
07 Yorumla
Soran+1 yılevet sımdı rol yaptım da dıyemıyorum
Soran+1 yılevet konusucam tekrar
Soran+1 yılevet bu zaman kadar uzulmesın dıye hep kıvırdım ve rencıde olmasın dıye cunku elestırıden hoslanmıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılne gibi pis şeyler mesela ?
02 Yorumla
Soran+1 yılanlattım ya grup fanztazileri kuruyor
Cevap sahibi+1 yılaklına seni paylaşacağı şeyler geliyorsa o kişinin seni sevdiğinden şüphe duyarım. Her ne kadar zevkin doruk noktasında olsa bile seni paylaşan fantazi kurması düşündürücü. aklında olmasa dile getirmezdi. yakında aşkım bir arkadaş var sevişirken bize katılmak isityor ne dersin derse şaşma. yorumları okudum bu arada. sex için o kadar süre çıkılmaz demişsin. tanıdığım biri sırf sex için 8 yıl nişanlı kaldı. Bazı erkekler bu konuda sınır tanımaz haberin olsun. her zamn bulabildikleri birşey değil.
+1 yılkendini vermişin artık. bittiii.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaygınızı kaybetmişsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır saygılıyız bırbırımıze karsı sadece sevısırken boyle bu durum sevıstıkten sonra off bıda konusmayalım dıyo ama bu durum bıdakı sevısmede yınelenıyo
Cevap sahibi+1 yılherkez bıseyler yasıyo.ama cıdden bu saygısızlık benm sevgılım ilişki için bile sex dıyo daha alenisini konusmayız
FANTAZİ İSTYR SNEINKİ
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilgisini farklı yönlere çekmeye çalış..
03 Yorumla
Soran+1 yılmesela ne yapabılırım
Cevap sahibi+1 yılinternetten yararlan bence ..
neler dikkatini çekiyor ve aynı zamanda sende hoşlanıyorsun..
genelde ortak zevklerinizi keşfetmeye bak...onun eş değiştirme ve grup gibi zevkleri var ve sen bundan hoşlanmıyorsun..onun başka hoşlandığı şeyleri bul..
Soran+1 yıltamam tesekkur ederım
+1 yılpartner değiştir bence
00 Yorumla
+1 yılzevk almana bak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam