+1 yılYapman gereken kazma kocanı karşına alıp seksten soğuduğunu ve bunun sebebininde sensin demen. Sonrada yapmamız gereken ya boşanmak yada birdaha seninle seks yapmamak demek. Bende insanım benimde isteklerim var. Ben kadınlık görevimi yaparken sen de kocalık görevini yap vs vs. Hatta terapiste yada bir eğitmene gidelim diyebilirsin. Hatta konulu p*rnolar seyrettirebilirsin. Bu p*rnolarda hatta konusuz p*rnolarda bile çiftlerin önsevişme yaptıklarını sende biliyorsundur. Çiftlerin birleşme öncesi sevişmeyi yaşadıklarını ve bunun böyle olmasını gerektiğini gösterebilirsin. Emin ol eğer tam kazma değilse bundan sonra dikkat edecektir. Boşanmayı istemediğin için bunları yazdım. Bir de aşağıda aldat diye yazan sürtüklerede bakma sen dürüst ol. Kişiliğini kaybetme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın diyor ki ANNEYİM ALDATAMAM YUH YANİ KAÇ TANE SAPIK ABAZA VARMIŞ BEEE, ARkadaşlar yanlış adrestesiniz, Adres veriyorum: ANNELERİNİZ VARSA KIZ KARDEŞ ABLALARINIZ !
Kadın gizli kullanıcı ile bir derdini söylemiş utanmadan adres verecek boyuta gelmişsiniz. Yahu şikayet edende yok. Genel ev mi zannettiniz burayı ?Utanmaz ahlaksızlar.54 Yorumla
Soran+1 yılağladım yazdıklarını okurken sağol:(delikanlı adammışsın rıza
- +1 yıl
Önemli değil gerçektende sana tavsiyemi söyledim. Hem ihtiyacını gör hemde iffetini korumuş ol. Başka türlü yardım çok zor. Yok değil varda cidden zor seçenekler. Olumluda yanıt alabilirsin olumsuzda o yüzden. Özel mesaj atarsan sana bazı linkler yollayım bak bütçene uygun ise sipariş et kullan. Kusura bakma hani uzanıpta yardım edebileceğimiz bir konu değil. Cidden böyle kötü oluyor okudukça insan. Bir kez daha ABAZANLARA diyorumki; Kadına asılmayı sulanmayı bırakın !
- +1 yıl
hakkaten ya ben artık sıteye takılmamaya basladım bazı embesıllere uyuz oluyorum yanı buraya yazıyoruz dıye gunluk hayatta bızı telekız falan sanıyolar tebrık ederım cevabına +1
- +1 yıl
Evet melekk25 hakikaten böyle embesiller çoğunlukta.
canim benim madem evlenmissin birde cocuk yapmissin demekki seviyorsun. sen seks yapmasini bilmiyorsun. herseyi kocandan bekleme. satin al seksi ic camisirlar, dans et sov yap bak bakalim nasil islanmaya basliycaksin. biraz fantezi yap. sen ondan tiksiniyorsun ama gitmissin cocuk yapmissin. tiksinen kadin cocuk yapmaz bosanir kacar.
madem bosanmiycaksin seks hayatini renklendir. konus kocanla nelerden hoslandigini soyle. farkli pozisyonlar dene. sen bin ustune kontrol senin aldinda olsun.
ben bekarim cinsel birlikteligim olmamis ki hayatim boyunca opusmemissim butun bunlari biliyorum evli barklisin nasil bilmiyorsun anlamiyorum. madem bu sitede uyeligin var internetde kulanabiliyorsun demek. otur arastirma yap biraz.40 Yorumla
Bunu dert etmeye başlayan biri eşiyle duygusal bağları koparmış uzaklaşmıştır bana göre.İçindende çaba göstermek gelmesse o güç yoksa zaten kompleksi diyerek kenara sıyrılıyorsan yapacak bişey yok.Üzüntünü gidermen duygularını dşünüp tartmada gizli.Sevdiğim birinin cinsel tatmini 2. plandadır.Ne zaman kendiimi tatminsz hissetsem aslında altında başka mutsuzluk olduğunu keşfederim. Başka konuların seni üzüp üzmediğie o kişiyle cinsellik haricinde mutlu olup olmadığına bakmanı öneririm.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılArkadaşım sana acizane bir iki tavsiyede bulunayım ozaman. Seks oyuncakları varya özellikle titreşimli olanlar. Onlardan bir tane sipariş et ve kapıda ödeme seçeneğini kullan. Kargodan teslim aldıktan sonra onu kendi çamaşır dolabında muhafaza et derim (niye ? erkekler bayanların çamaşır dolaplarını pek karıştırmazlar)
Kocan gidince çıkart onu ve kullan. Ciddiyim bak hem ihtiyacını gör hemde ANNEYİM BEN dediğin ve aldatamam olayına çözüm üret.20 Yorumladurumun bahsettiğin kadar zor değil... eşinin bu sorununu aşması biraz problem alır ama o da zor değil... cinselliği güzel yaşamak istediğini söylüyorsun ve yaşın gereğide sonuna kadar haklısın, ama bence cinsel soğukluğunu özellikle kuruluk sıkıntını eşinin olmadığı zamanlarda kendi kendini geliştirerek giderebilirsin, her geçen gün daha da ilerleyen gelişme kaydetmen mümkün, eşinin erken boşalması ile ilgili de aslında iş yine sana düşüyor. eşine mastürbasyon yapmalısın ve boşalacağı anın yaklaştığını hissettiğin anda durup biraz bekledikten sonra devam etmeli ve yine beklemelisin bir kaç kez böyle yaptıktan sonra boşalmasını sağlarsan ve bunu 8 10 ayrı zamanda tekrarlarsanız eşinde de ilerlemeyi görebilirsin...
00 Yorumlayani cesaretin yok ayrılmaya...bence annelikte mazeret...
rvrt bencede böyle gitmez...sanmıyorum ki eşinde halinden memnun olsun..
oda seni memnun etmek ve güya kocalık görevini yerine getirdiğini düşünerek birlikte oluyordur..o kuruluk ondada mevcut anlattığına bakılırsa((tükürük olayı))...
bunda sizinde ihmal ve hatalarınız var...sanıyorum ki evliliğini kurtarmak için hiç bir çaba göstermemişsin..susmayı ve idare etmeyi hanımlık olarak görmüşsün.
doğal olarakta sonuç bu...
sahi senden kim istedi böyle davranmayı...
bence boşanmayı ciddi olarak düşün...sorumluluk bu sizin yaptığınız değil maalesef...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz eşinizle konuşmanız gereken şeyleri bizlerle konusarak boşa vakit kaybı yaşıyorsunuz erken veya geç boşalsada bu onun soruu değil sadece burdaki insanlar ve kendimize göre cevaplar veriyoruz... bunlar fikir verebilir ancak birisi giyin çık deyip siz bunu uygularsanız böyle hüsran olur... eşinizle konusun E S İ N İ Z L E
yorumlar dikkati çekti burda mesele erken boşalma değil duygusal bir kopukluk var bence emin ol forumun yarısı erken boşalıyodur zaten gerek yok bu kadar yorumu okuyup okuyup kafa bulandırmaya esinizle halledebilirsiniz ancak...10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar böyle bir durumda direk boşanma nasıl dersiniz? Merak etmeyin bosandiginda şu sitede bu söylemisti dur onunla birlikte mi olayım diyecek? Abazamiz çok maalesef. Önce al karşına konuş baktınız olmuyor ceza ver birlikte olma baktınız zorla yapmaya çalışacak gibi o zaman diğer yöntemleri deneyin. Doktorda bir çözüm ama bir arkadasin dediği gibi pek tecrübesi olmaya bilir konuşunca düzelebilir. Yada ilişkiyi siz yonlendiren biraz sex oyunları bakarsiniz içinize girmeden boşalır sizde strese giremezsiniz
10 Yorumla1. yemeklere şap at
2. seni aldatması için dua et
3. işte çok çok yorulması için dua et
4. tarla çamurlu yada kamyon yag kaçırıyor gibi yalanlar söyle sık sık
5. kendin için bekarlıktan kalma bişiler varsa sandıgın dibinde falan onu gün yüzüne çıkart :D12 Yorumla
Soran+1 yılaldatmasını istiyorum gariptir:(
Çok üzüldüm.Bir çok evlilikte bu sorun var.Evlilikte seks iyiyse; yüzde 10 etkiler, kötüyse yüzde 80 etkilermiş evliliği.Kötü cinsellik evliliğe yansıyor ilişkiler bozulunca seks hepten bitiyor.Ama eşinin yaptığı da bencillik.İstemeye istemeye kimse kimseye bir şey yaptıramaz.Benzer şeyleri ben de yaşıyorum.İstersen paylaşabilirsin.
10 YorumlaSenin eşin seni hiç düşünmüyor, sana mutluluk vereceğine sadece kendini rahatlatmak için kullanıp bırakıyor. Ve aranızdaki yaş sorunuda büyük ölçüde etkili :(( keşke kendi yaşıtlarından biriyle kursaydın yuvanı. O zaman seks hayatın güzelleşebilirdi diye umuyorum. Yinede çıkmazda değilsin bunun bazı yolları var!
03 Yorumla
Soran+1 yılyaş sorunu dış görünüş herşey çok etkili birlikte dışarı çıktığımızdaa herkesin gözü bendee.grur duyacağına nefret ediyor benden:(
Soran+1 yıl:(
Seni tatmin edemedikten sonra ne zevk alıyor ki : / Gitsin eline tükürdüğünde devam etsin eliyle ...
10 Yorumlaboşanmak da aldatmakda çözüm değil seninde biraz gayret göstermen gerekir sen isteksiz olunca doğal olarak eşinde sana karşı soğuk davranıyor haliyle ön sevişme olmadan o da gayri ihtiyari boşalması gerekli boşalıp sadece boşaldığıyla kalıyor onunda bu sexden bi haz aldığını sanmıyorum.bence kocnala iletişime geçip ondan istediklerini oda senden istediklerini ortaya koyarak ortak bir nokta bulmalısınız.
00 Yorumlabu tip durumların max süresi 6 aydır bunun için yardım alabilirsiniz ama sekse karşı isteksizliğiniz yok galiba bu durumu yine kurtarıyor bence metebolizmanda eksiklik kurulukla alakalı ama türüklede gider yani baya eşinde geçiktirici kullanabilir erken boşalması için yıllardır yattığı kadına da erken boşalıyorsa artık dicek bişi yok
00 Yorumla
+1 yılbence sen hayatını çocuklarına ada ve sevişmeden önce kocana uyku ilacı ver yada tecavüz belliyse zevk almaya bak (ben bu işe tecavüz derim...)ama boşanmak en iyisi ama ilk önce koruma iste çünkü artık öyle bi ülkede yaşıyoz ki kadınlar öldükten sonra koruma veriyorlar kadın hakları diye bi şey yok çünkü...(daha söylenecek çok şey var ama ergenekondan içeri girmeyelim demi...)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bildiğin tecavüz:(
görev gibi görmeyin cinselliği.birbirinizin hoşlandığı zevk aldığı şeyleri paylaşın açık açık.hangi pozisyon sizi kışkırtıyo hangi szöler sizi mutlu ediyo v.s örnek çok yani bunun için.ön sevişmeyi uzatın bence ve handjob ve oral ile başlayıp daha sonrasında kendin eşinin penisini tükürükle ve güzelce ağla bak nasıl zevke gelecek ve seni mutlu edecek.kendisi yapmasın bu olayı,sen ıslat onun pensini ve zevke getir..
00 Yorumla
+1 yılbu oduna napsan boş.sadece seks için birini bul.her şeyi onla yaşa.
yok yapmam diyorsan vibratör al.titreşimlilerden03 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
ya eşi de onu aldatıyorsa
+1 yılTüm bu şikayetlerini eşinle konuşmalısın , aranızdaki tek sorun iletişimsizlik , eşinin de memnun olmadığı şeyler vardır elbet ..
12 Yorumla- +1 yıl
Zeki insan ...
esini sevmiyorsun dur onda kuruluk oluyordur baska bir erkek dene
bak hele sorun kocandami test etmis olursun böylecede15 Yorumla- +1 yıl
Azgınlıkta son durak...
- +1 yıl
Engel e laf yok haklı kadın.
- +1 yıl
baska birini karıştırma yani diyosunki kocanı aldat yanlış cevappp angel.ben asıl cevabı vereyim .kocasına ilk önce sevişme esnasında sakso cekecek kocasını rahatlatacak boşaltacak.sonra bidaha sakso cekecek kocasının aletini kaldıracak .kural 2*kendiside* yalatacak kocasına.amı kaymak gibi olacak sonra kocasıda* kayacak dakikalarca.
- +1 yıl
pelince profosyonel olmuşsun. sanırım hem 18 yaşında hemde bir bayan değilsin.
+1 yılbence sen beynen hazır değilsin ondan böyle. karşındakini hissedemiyorsun ynai. olay bu... itfaiye gelse yine önünü ıslatamaz...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. kocana NET bir şekilde istediklerini ve bu şekilde zevk almadığını söylemelisin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbazen ağlıyorum seks bitene kadar.o kadar sıkıyorumki kendimi.hiç bişeyin farkında değil
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink
bu sorun çok kişide var aldatmak çözüm değil bi aldatırsın iki aldatırsın ama önür böyle geçmez.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Bence sen bunu kafanda görev gibi algılamaktan çıkarıp oyuna dönüştür.
Kadınlar isterse erkeklere böyle konularda her şeyi yaptırabilir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. bu sorunlar bir çok evlilikte var,aşması zor,gerçekten yardıma ihtiyacın var,eşinin başka bir arkadaşı olmasın,
02 Yorumlaesının on sevısme olayını uzun tutması fayda saglayabılır cunku kuruluk hıssı azalması saglıyacaktır ama onunla konusup nasıl bısey ıstedıgını soylersen belkı sana yardımcı olabılır
00 Yorumla
+1 yılsorunun cinsellik değil, eşini sevmemen gibi geldi...
01 Yorumlapsikolojik olarak destek alabilirsiniz aslında,bu konuda işin uzmanı daha iyi sizi yönlendirebilir .
00 Yorumlaeşinle otur düzgünce konuş bak bunu yapan adam tecrübesizdir emin ol derdini anlat birbirinize güvenmeniz gerek
00 Yorumla
+1 yılSana hersey mustahak. Kari koca arasinda olan kari koca arasinda kalir. Eger yazdiklarin dogruysa ve evliysen kocana yazik. Once evlilik sirrini ogren bence.
54 Yorumla
Soran+1 yılonlar kızları nasıl becerdiklerini anlatsınlar ayıp değil.biz sorunumuzu anlatınca müstahak
- +1 yıl
Evliligin bir kutsalligi ve mahremiyeti vardir. Ulu orta konusulmaz. Evcilik degil, evlilik bu. Diger konuya gelince: Tabiki kiz olsun erkek olsun onlarinda yasadiklarini desifre etmesi hoş degil. Yasananlar 2 kisi arasinda sir olarak kalmali. Ama evlilerinki daha daha sir olmali. Sorun varsa dr veya psikologa git ama burda sakiz etme.
eşini seviyorsan ön sevişmeyi uzun tutun birbirinizi baştan keşfedin
21 Yorumlaaşağıda kizlarların yorumları çok enterasan bana soracak olursan çift olarak sex terapistine gidin yarar olacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojim bozuktu psikologa gittim.ama eşim cinsel sorunlar yüzünden gittiğimi bilmiyodu.anlattım doktora detaylı boşanmamı tavsiye etti.yapamıyorum çocuğumu üzmemek için.7 yılda bi kez bile orgazm olamadığımı anlayamazmı bi erkek:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bu şimdi erken boşalma mı anlamadım.. Sorun sende mi onda mı
03 Yorumla
Soran+1 yılsorun onun iğrençliğinde
Cevap sahibi+1 yılcanım benm ya:( önce konuşun bi karşılıklı bence. onu ikna et doktora gidelim mi de erken boşalma hakkında bir tedavi var bildiğim kadarıyla. Ve onu sev, sevgi olsun aranızda bunlar olmasın:)
Soran+1 yılcinsel isteksizlik sadece ona karşı:(o kadar olumsuz şeyler yaşadıkki.üstüne onunla sevişmek öldürüyor beni.toplam 3dk lık seksmi olur.7yılda bikere boşalmazmı insan:(
Hata yaptigin noktaar var yardimci olmami istersen Msj atabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinden tiksiniyorsun sanırım cinsellikten öte başka şeylerde yolunda değil gibi
00 YorumlaÖnce eşinle konuş bu konuyu olmadı aile ve evlilik danışmanları var gidin yardım alın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinle konuş psikologa gidin veya psikoloğa git piskolog esini çağırsın konuşşun başka yapacak bişi yok sanıırm sevgide kalmamış sende ona karşı...
00 Yorumlaçok fazlasın dayanamıyorum derken ? :)) eşiniz doktora görünsün. erken boşalma sorunu yaşıyo
00 Yorumlarenklendir biraz sex hayatını sende ;) fanteziler yap. farklı pozisyonlar dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem evlilik hayatınızı hem cinsel hayatınızı renklendirmeniz gerek. böyle eşin de zevk almıyo ki. boşalıyo sadece.
12 Yorumla
Soran+1 yılkahveden eve gelmiyoki hangi arada renklendiricem
Cevap sahibi+1 yıleve gelmesini bekliceksin. yapıcak bişi yok. her şeyi denemeden boşanmaya kalkma bence. bi psikiyatristten de destek alabilirsin.
game of thrones taki sarışın kadın gibi yap gözünün içini bak bu sefer senin istediğin biçimde olucağını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparan varsa bu işi bılenlerle yap senın kocanın pili bıtmıs ve senın yasın cok ufak ne dıyım ısın zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhmm... nette bnla ilgli seyler var okumanı tavsye ederm
00 YorumlaPara için evlenmeyecektin o zaman? Aranızda 11 yaş var, bir gün bunların olacağı belliydi.
06 Yorumla- +1 yıl
para için evlendiğini yazmış mı ? Çok zengin demiş mi ? Ya da bana yatlar katlar aldı memnunum ama seks hayatımız bitik mi demiş ?
Soran+1 yılhiç ilgisi yok.babam daha zengindi.babamın evinde çok dagha rahattım.emin olabilirsin
- +1 yıl
Seninki 2 ucu b*klu değnek şekerim. Bir cahillik etmişin yapacak birşey yok. Vibrator falan al o zaman ne diyim? Aldatmak istemiyorsun, kocanın sorunları var, e tek çare bu gibi.
Yıllar sonra keşke kafama göre takılsaymışım diyeceksin ama, şimdiden söyleyim. Hayata bir kez geliyorsun sonuçta, buda yemek içmek gibi bir ihtiyaç.
Soran+1 yılvibratör al diyor herkes size haklısınız.sıfır duygu olduğu için düşünmüyorum pek almayı
+1 yılOna derdini anlatsan belki çözüm bulursun?
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten komplekslii bide konuşsam nolur hayal edemiyorum
- +1 yıl
bağırmaktan falan bahsediyorsan? sen mutsuzsun ne yaparsa yapsın uzatmak istediğini söyle
Kendinize ve evinize bakım yaptırın büyü olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. ağırdan alın..
ya da doktora gidin..00 Yorumla
+1 yılNeden iğrenç zorla filan mı evlendiniz ?
00 Yorumlaçok üzüldüm. inşl. düzelir.
00 Yorumlaallah yardımcın olsun bacım
00 Yorumlabana ulaş sana yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok üzüldüm canım inş düzelir..
01 Yorumlabunu eşinle paylaş ve danışmanlık al
00 Yorumlacok kotuymus yaa:(( pekı sewerek mı ewlendınız?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılın:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzeldimi sorun?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler