Cinsel soğukluk başladı bende hemen olsun bitsin istiyorum, çok kötü hissediyorum. Ne olacak benim sonum?

arkadaşlar yaşım 26 evliyim.eşim 37 yaşında.seks hayatımız berbat.cinsel soğukluk başladı bende hemen olsun bitsin istiyorum kuruluk oluyor doğal olarak.ön sevişme hiç olmuyor olmasında zaten istemiyorum.eşim elini tükürüğüyle ıslatıp penisini ıslatıp içime giriyor bi dk sonrada boşalıyor zaten.ben hemen duşa kaçıyorum.ölücem kahrımdan ne olucak benim sonum:(
Güncellemeler
+1 yıl
ani bi evlilik oldu.gençlik cahillik.çok kompleksli.ön sevişme olmuyorki soyunduğum an nasıl ıslanabilirim hemen içime giriyor.boşan diyosunuz çocuk var.bencillik edemem kendimi düşünemem.ama bende gencim yaşamak istiyorum.aldatamamda çünkü ben bir anneyim:((ağlıyorumm resmen şu an
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınızı okudum.tavsiyelerinizi düşündüm.sorun bende de olabilir dedim özeleştiri yaptım.giyindim anlayın işte nasıl iyindiğimi farklı olsun diyee oyunlar yaptım sonuç ne mi arkadaşlar?bir dk süren şey otuz saniyeye düştü.cevapta şuydu çok fazlasın dayanamıyorum...sözün bittiği yerdeyim:(
Cinsel soğukluk başladı bende hemen olsun bitsin istiyorum, çok kötü hissediyorum. Ne olacak benim sonum?