Arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var sevgilimle cinsellik yaşıyoruz ama ben hiç zevk almıyorum ben öpmesem öpmüyor sarılmasam sarılmıyor seni istiyorum diyorum ancak o zaman oluyor arabada gidiyoruz öpüym diyorum yok biri görür yok insanlar var diyor ya cidden ne heves kaldı ne bir şey eskiden bir günde 2 3 kez ilişkiye giriyordum ama şimdi hiç içimden gelmiyor annesiyle tanıştım ciddiyiz onu seviyorum ama ilerde böyle olursa diye çok korkuyorum ilişkiden soğuyorum bunun çözümü nedir ne demem lazım beni istemiyor musun mu diym link resimdeki ortadaki benim yakışıklıyım tatlı bir yüzüm var beni istemiyor mu ya cinsel açıdan bir çekiciliğim yok mu kafayı yiyeceğim lütfen bana bir akıl verin :(
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sevgilinle otur onu rahatlatarak konuşun bu konuları. Açık ol, kafandakileri aynen bu şekilde anlat. Onun da anlatmasını sağla. Kadınlar cinsellikleri hep bastırıldığından ve ayıplandığından çekingenliklerini ve korkularını yenmeleri çok daha zordur.
Çekingenliği görülme, yakalanma korkusu, damga yeme korkusu, hatta belki senin onu çok istekli ya da tecrübeli görüp bundan dolayı suçlamandan korkması bile neden oluyor olabilir.
Seviyorsanız ve birbirinizi istiyorsanız, konuşarak çözemeyeceğiniz birşey yoktur.
Frijit ya da vajinusmus gibi rahatsızlıkları varsa bile tedavisi mümkündür. Yeterki birbirinizi sevin ve isteyin.
Bunları evlenmeden konuşun.00 Yorumla
+1 yıldaha yeni sayılabilecek bir ilişkin var .hem kendine zaman ver hemde sevgiline .sevgilinin biraz uzak durması normal .aslında sevgilinin bole bir kız olması iyi olmalı senin için .kendine dikkat eden bir kız olması ver erkeğe kendiini çabuk teslim eden bir kız olmaması güzel bir davranış aslında
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. kızın sürekli engel koyması seni germiş stres yapmış o yüzden rahat değilsin artık. Psikolojik olarak olayın çekiciliği gitmiş sangi görev icabı olmuş. Bence kızla bir konuş neleri sevdiğini, söylediği kelimelerden nasıl etkilendiğini anlat. Aksi halde kendi kendine çözemessin soğursun iyce. Ayrıca göreni möreni takacağına hiç ilşkiye girmesin daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızın böyle yapmasının tek sebebi yaptığı şeyin pişmanlığı nasılbiri bilmiyorum ama vicdani yönden rahatsız olduğu ortada üzerine gitme günaha sokma ayrılıyorsan ayrıl ama artık ona dokunma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
8Cevap
Evlen gitsin bak görürler laf oluruz dermi
Müslümaniz türküz bu kadarda iliski yasanilcagini normel görme20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı şeyi ben yaşıyorum sevgilimde ama bizim sıkıntımız onun beni istememsi değil benim ondan eterince zevk almamam bn ne yapayım şimdi :(
23 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmam mı gerekiyor ya bir ömür böyle gider mi ya ben evlensem yine böyle olsa ya lanet herşeyi ben başlatıyorum diyip soğurum ayrılırım ya da aldatırım diye korkuyorum :(
Cevap sahibi+1 yılsen benim erkek versiyonumsun belkide :) bir kere bile beni tatmin etmemiş bir insanla beraberim ileride bende onu aldatmaktan korkuyorum
Soran+1 yıl:) Ya onu mutlu ediyorum süprizler yapıyorum zaten romantik bir yapım var sekste de yavaşça başlayıp sonra sert oluyor kim ne derse desin ilişkinin %50 si seks %50 diğer şeyler ama böyle tatminde olmazsam büyük ihtimalle ayrılacağım kalkıp bana evli değiliz rahat değilim derse zaten evdeyiz kimse görmüyor bilmiyor ayrıca şimdi böyle olan evlenince de aynı olur :)
+1 yıltanıdım lan seni antepte bir şirkette çalışıyodun galiba, spora başlamayı düşündüğünü söylemiştin daha önce, karşılıklı konuşun iletişim önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılaçık açık mı konuşmalıyım sence
- +1 yıl
ulan sex yapmaya utanmıyosunuzda konuşmayamı utanıyosunuz :) açık açık konuşun ilişkide iletişim çok önemli
+1 yılBırak o kızı git başkasını bul. Cinsel hayattan soğudum okuyunca. Sen bir de yaşıyorsun ya :))
00 YorumlaKizi azdirmayi dene inu tahrik etmeye calis once ozaten isticektir sonrasinda
14 Yorumla
Soran+1 yılAzdırma derken kulağına üflemem seni istiyorum demek boynunu öpmem ama tık yok isteksiz :(
Soran+1 yılNe gibi şeyler yapmalıyım ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence zevk alman iiçin kilo vermen gerek şişman bir kadınla olur ama şişman erkekle asla ayrıca mide bulandırır direk kilo vermen gerekir kadın hertürlü seksidir ama erkek şişmansa hiçbi sexepalitesi yoktur unutma bunu
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani o adam demeyelim sınırlamayın kendinizi daha fit erkeğin sexepalitesi yüksektir bunu unutma ne yap ne et zayıfla
- +1 yıl
komedi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakışıklı olduğunu kim söylediyse git ona saldır önce
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ozguvenini arttirip birazda kilo vermen gerek. Cok etkisi olacaktir..
00 Yorumla Arkadaş kendine nasıl yakışıklı dıyebılıyorsun anlamıyorum. Sen kendıne ıltıfat etme bırak baskaları etsın sana
00 Yorumlasıkma canını okşa patlıcanını gecer bugunler dostum hersey beyınde bıtıyor sewgılını fazla sıkma rahat bırak zaten o zamanla ıstıcektır
00 Yorumla
+1 yılOlum o ti*ne lan kzı bulduğuna dua et günaha sokuyon sagocu adamı
01 Yorumlakendine güveni yok fazla zorlayıp bunaltıp psikolojisini bozma psikiyatrlara para ödemek zorunda kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız kudurmuş olamaz dimi cinsel acıdan yaniiii boşver takma düzelir ona küçük süprizler yap mesela.
14 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten ama işte etki etmiyor :(
Cevap sahibi+1 yılkonunun dışında biliyorum ama boyunla kilon kaç acaba?
Soran+1 yıl186 boy 115 kilo :)
Cevap sahibi+1 yılsevgilimde ölede hiç görüşmedik ondan oda bu boyda kilodada
+1 yıl1.yakışıklı değilsin k.bkma
2. si sexten souman iyi bence davar gibi bakmazsın yoldan gecen kızlara21 Yorumla
Soran+1 yılİnsan gibi cevap ver vermeyeceksende mal mal yorum yapma kızım başka kapıya hadi
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorum yok kıza da hak vermek lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılallahım ya :)))
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası