Bugün başıma gelen bir olay bu biseks bir çiftle konuştum ve kadın dedi ki bu akşam görüşelim ama hem beni hem kocamı yapacaksın işin içine bir erkeği yapmak girince hayır dedim böyle bir olay başına gelen var mı ya da bu tarz bir ilişki hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
+1 yılo nasıl bir kocaymış öyle:))))ben kadın olucam kocamın başkası tarafından düzüldüğünü seyredicem.bir daha o erkeğe koca gözüyle bakamam ki:)))))))))))
23 Yorumla- +1 yıl
ben gay olduğum halde bu kadar geniş biri değilimdir..yuh artık ne diyeyim...
En İyi Cevaplar
- 23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakın zamanda böyle bir teklif aldım,kabul etmedim ama içimde kalmadı dersem yalan olur
349 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet.Konuyu da hortlattım kusura bakma :)
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşındayım.Kadını tanıyorum pek samimi değildik ama aynı işyerinden çalışıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılAslına bakarsan ben pek karşı cinsle ilgilenmiyorum teklifi kabul etmeme sebebimde biraz buydu :)
Cevap sahibi+1 yılAynen kadın kadını her anlamda daha iyi tatmin ediyor hem fiziksel hem ruhsal olarak.
- +1 yıl
Ne yapayım sizin gibi güzelliklerle beraber olabilmek anlamak anlaşılmak için cinsiyet mi değiştireyim :) şaka bir yana kadınların ne istediğini nasıl tatmin olacağını çoğu hem cinsimden iyi bildiğimi düşünüyorum benim için bu kısım çok önemli olaya gir çık işin bitsin dön sırtını yat olarak bakmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYo kadınların çoğu erkeklere ilgi duyuyor :) Kendi adıma kadınlara ilgi duyduğumu anladığımdan beri inanılmaz rahatım.Kısıtlama,karışma,yargılama bunlar olmadan yaşayabilmek büyük bir nimet :)
- +1 yıl
Evet haklısın ama kısıtlama ve yargılama kısmı olması için en azından sevgili olman gerekli sadece cinsellik için görüştüğün bir erkek sana karışamaz ki (normalde zaten her şeye karışmaması gerekli) bu arada merak ettim o iş yerinden sana teklif yapan kadına sen deseydin kocan olmadan ben ve sevgilime katılır mısın üçümüz beraber olalım diye ne cevap verirdi
Cevap sahibi+1 yılDuygusuz ilişkiler benlik değil.O kadına bir şeyler sormayı düşünmüyor değilim ama ona oranla daha çekingenim sanırım :)
- +1 yıl
Bunu neden merak ettim çünkü bu biseks çiftlerin çoğunluğu erkeğin isteğine göre yani sadece ekstra bayan partner arıyorlar işin içerisine başka bir erkek sokmuyorlar bu da benim midemi bulandırıyor neden erkek aynı anda iki kadınla oluyor koca baskın çıkıp istediğini alıyor ve zevkin sefasını sürüyor karısını başka bir erkeğe bıraksın madem öyle kadınında ekstra zevk almaya yeni şeyler denemeye hakkı var. :) Duygusuz ilişki istemiyorsun ama erkek de istemiyorsun :D işin bu şekilde zorlaşıyor :)
Cevap sahibi+1 yıl3.kişiyi sokma niyetine giriştiysen bu kişinin kadın ya da erkek olmasının çiftler açısından bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.Kadında olsa erkek de olsa başka biri var sonuçta bunu kaldıran bir insan 3.kişinin cinsiyetini önemsemez.Niye bir kadınla duygusal ilişki yaşayamaz mıyım ? :)
- +1 yıl
Bence de böyle ama bu çiftlerin çoğu yalan kocanın gözü dışarı kaymasın diye kadın araya başka bir kadın daha sokup aklınca iyilik yapıyor aldatırsa benim seçtiğim ve gözümün gördüğü olsun diyor :) Yaşarsın tabi ki ama ülkemizde oldukça zor gizlenmek zorundasın ve rahat hareket edemiyorsun hemen ön yargılı yaklaşıyorlar olayın sadece seks kısmına bakıyorlar ve ülkemizde lezbiyenler gizlenmek zorunda kalıyor ayrıca erkekle olan kadar can yakıcı olur mu bilemiyorum sonuçta aşk acı çekmek demek :)
Cevap sahibi+1 yılGözü dışarı kayacak korkusu değil o.Bakma sen kadınların çoğunun içinde hemcinslerine karşı cinsel istek vardır.Henüz bir kadına aşık olmadım ama olmak isterim :)
Cevap sahibi+1 yılBir taşla iki kuş :) Senin bir kadına aşık olma ihtimalin benimkinden çok daha muhtemel :)
Cevap sahibi+1 yılHiç anlamıyorum bir insan aşka olan inancını nasıl kaybeder.Aşk acısı falansa onu herkes çekiyor ama kimse inancını kaybetmiyor :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Aşkla yaşanan cinselliğin yeri ayrıdır.Yaşın doğruysa da artık doğru kişiyi bulma vaktin gelmiş sanki :)
Cevap sahibi+1 yılÇıkar belki.Kendimi bıraktım sana dertleniyorum şaşırdım hepten :)
Cevap sahibi+1 yılÖlmez daha erken onun için :) Ruhum 1000 yaşında :)
Cevap sahibi+1 yılPas tutmasın dikkat et :)
Cevap sahibi+1 yılDoğru :) ama erkek olarak doğmuş olmayı tercih ederdim bu şekilde yaşamak daha zor.
- +1 yıl
Nesi zor ki al benim yerime geç ben senin yerine geçeyim siz her yönden daha şanslısınız eskiden olsa hak verirdim sana kadınlar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor diye ama şuan her şeyi yapmakta serbest siniz bizden daha rahat ve ön plandasınız olayın cinsellik kısmında bile bizden daha rahatsınız daha zevkli ve güzel bir şeye dokunuyorsunuz istediğiniz anda rahatça partner bulabiliyorsunuz biz ise kırk takla atıyoruz razı edebilmek için
Cevap sahibi+1 yılToplumun gözünde normal olan sensin ama.Misal ailem benim ile görüşmüyor bu sebepten dolayı saklayamaz mıydım saklardım ama sürekli kötü bir şey yapıyormuşum gibi saklamak rahatsız edici geldi ve açıkça söyledim.Partner bulma konusuna gelince erkekleri arzulayan kadınlar rahatça partner bulabilerler ama bu bizim için geçerli değil.
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın saklamak anlamsız bende saklayamam böyle bir durum olsa aile kısmına üzüldüm.Partner bulma konusuna gelince evet bir kadın birlikte olmak istediği anda hangi erkeği çağırsa anında ilişki yaşar ama biz bunu yapamıyoruz istiyoruz ama gelen yok :) sürekli iltifat etmek yalanda olsa tatlı sözlerle razı etmeye çalışıyoruz yeri geliyor para harcıyoruz.Lezbiyenlik kısmına gelince evet ülkemizde bu durum zor kızlar genelde bu duygularını bastırıyor korkuyorlar
Cevap sahibi+1 yılAnında partner bulabilenn kesimden değilim böyle bakıldığında eşitiz.Bak mesela son yazdığın enteresan."sürekli iltifat etmek yalanda olsa tatlı sözlerle razı etmeye çalışıyoruz yeri geliyor para harcıyoruz." demişsin kadınların çekindiği noktada bu.Doğru mu söylüyor yoksa amacı bu farklı mı diye ki %99 amaç farklıdır.Masum değilsiniz hiçbiriniz :)
- +1 yıl
Aslına bakarsan ben amacımı kısa sürede belli ediyorum yalan söylemiyorum sadece cinsellik istediğimi ima ediyorum veya söylüyorum kimisi normal karşılıyor beraber oluyorsun kimisi duygusuz olmaz diyor kimiside konuşmayı kesiyor ama hiç olmazsa ben kandırmış olmuyorum o söylediğim erkeklerin büyük çoğunluğu için geçerliydi ben eskiden yapıyordum sonra ne gerek var ki bu kadar kıvranmaya olursa olur olmazsa olmaz demeye başladım :) Tamam eşitiz ikimizde zorlanıyoruz partner bulmakta :D
Cevap sahibi+1 yılAmacını belli edip karşılık alabiliyorsan güzel :)
Cevap sahibi+1 yılÇene her zaman işe yarar :D Doğrusun erkekleri kıvrandırmayı severler.Severim diyemiyorum zira hiç ilgimi çekmiyorsunuz :))
Cevap sahibi+1 yılSiz çok şey hak ediyorsunuz :) Normal biri olsaydım elimden çok çekeceğiniz vardı :)
Cevap sahibi+1 yılElimde olan bir şey değil bu :) Tüm erkekler adına teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılEşcinsellik biraz farklı bir olgu.Duygu denemez senin erkeklere ilgi duyma ihtimalinle benim erkeklere ilgi duyma ihtimalim aynı :D Fotoğraftaki sensen hoş görünüyorsun ;)
- +1 yıl
Evet benim şuan bıyıkları da kestim bir ara komple sakal bırakmıştım hepsi gitti ama şöyle de bir durum var fotoğraflar aldatıcı oluyor yakından görsen belkide hiç bakmayacağın bir tipim ama böyle yarım ve gizli olarak çekici gelebiliyorum kişiden kişiye değişen bir durum :) Sempatik olduğum kesin ;)
Cevap sahibi+1 yılO kadarını bilemem tabi ama hoş gözüküyorsun.Bu arada erken kalkmam lazım yatıyorum sohbet için teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler :)
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. midem bulandı. insanlar iğrençlikte sınır tanımıyor.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılBu teklifi bende 20 yaşımdayken almıştım yok dedim.
20 Yorumla
+1 yılbeni tanıştırsana nasıl yapıyormuş o kadın teklifi ciddiyim bak ben
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız çok güzelse 7 sülaleni bile yaparım deyip giderdim yani!
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok cinselliği normal yaşamayı seviyorum. yani şimdi brad gelse benim acaip swing fantazim var bir penis atıver dese genede olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşıma farklısı geldi eşini yaptım adam izledi,bu şekilde yapmazdım
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))baya baya uç
+1 yılSen jigolo musun? :)
115 Yorumla- +1 yıl
soru iş teklifi gibi olmuş o yüzden sordum :)
- +1 yıl
jigoloya ihtiyacı olabilecek birine mi benziyorum :)
- +1 yıl
teşekkür ederim biliyorum :)
- +1 yıl
yaş kaç ki senin :D
- +1 yıl
ağzından başka bir görüntü göremiyorum ben :D :D
- +1 yıl
beğensem ne beğenmesem ne maksat muhabbet değil mi :D kurduğun cümlelere bakarım ben :D hemen görüşmeye odaklı olduğunuzdan böyle düşünmeniz normal tabi :D :D
- +1 yıl
hee iyi anladım :D
got zikim derken gotten olma dikkat et..?
32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkabul ederim. ilginç olur.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkekleri izlemekde hoş :) çok kıllı göbekli bıyıklı değillerse. her türlü izlemişliğim varda katılmışlığım yok.
Cevap sahibi+1 yılo zmn çiflere bulaşma.
+1 yılhangi şehirde oluyor bu olay...))
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim için sorun olmaz .zevkime bakarım .
10 Yorumlaazgınlık dereceme ve kadının fiziğine bağlı
10 Yorumla
+1 yılIssız adam2
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Çok saçma gereksiz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgörmek lazım çiftti...
10 YorumlaTabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem