öpüşürken neden erkekler genelde alt dudağı öpüyor? biz kızlarda haliyle üst dudağı öpmek zorunda kalıyoruz? neden alt dudak soyler mısnız?
Cevabın nedir?
Benim hiç öyle bir problemim olmadı , de sevgilime de o fırsatı veriyorum ve senin öpüştüğün kişi bilmiyordur işi , sürekli aynı öpüşmekten ne tat alıyor ki. :) Alt dudağın tadı başka oluyor tabi. :)
522 Yorumla
Soran+1 yılniye üst dudağın tadı ayrı mı :)
Soran+1 yılbenimki hep alt dudağımı öpüyor. onun ust dudağı baya ince öptüğümden hiç bişey anlamıyorum bilee ağzıma gelmiyoo :D
Soran+1 yılöpmesi çok güzel ama. onun öpüşünden zevk alıyorum ama ben öpemiyorum hissedemiyorum. peki ben karşılık vermeyince kendi kendine öpünce yine de zevk alır mı?
Soran+1 yılo öyle bıraksan akşama kadr öper hiç demezz zevk alıyo musun diee. bende hiçbişy hisssetmiyorm çekiyorum kendimi yarıda kalıyoo bide kızıyoo. bazen sende öpsene diyoo sanki dudak var da öpmedik :D
Soran+1 yılbikere öptüm ama dudağım hep dişlerine süründü neden acabaa. onu öperken dişine dokunduğumu hissediyordum
Soran+1 yılben rahatsız olmadım çünkü ince dudağını ancak o şekilde alabildiğimi farkettimm :D:D
Soran+1 yılbaşak :D niye ki
Soran+1 yılsenin burcun ne :D boğa mı, boğalar sexe düşkün olur
Soran+1 yıldüşkün müsün bilmem ama bu işlerden iyi anlayana benziyorsunn :D burcun ne sahii
Soran+1 yıliyiymiş vallaa. hem tecrübelisinn hemde düşkünü değilsin.. benımkı düşkün ama anlamıyor :D
- +1 yıl
Yaa bir yere kadar yani , herkes bunu heves olarak görüyor. Hava atma çabasında falan veya egosunu tatmin etmek için. Çoğu erkekten duyarsın hani tek gecelik ilişki en güzeli diye. Çoğu kişi yaşamadığı için bilmez , en güzel ilişki içinde aşk olandır. Aşk olunca duygular daha yoğun daha güzel oluyor , her şey işin zevki değil ki , önemli olan hissettiği duygular. =)) Tecrübesizliğinden kaynaklanıyordur seninki =)
Soran+1 yılevet haklısınn duygu olmayınca olmaz zatenn.. çok teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
ne yapıyonuz la öpüşürken tad alıyorum diyorlar kız ağzına şeker filan mı sürüyor yoksa :D :D
24 Yorumla
Soran+1 yılsen hiç öpüşmedin mi :D
Soran+1 yılhayır ondan demedim de, sen öyle soruncaa o yüzden dedim öpüşmedn mi die
Gizli Üye(30-35)+1 yılalt dudak daha yumuşak daha ballıdır kıvrımları olmadığı için daha cok o tercih edilir öpmekten anlıyan kişiler tarafından
311 Yorumla
Soran+1 yılbize haksızlık olmuyor mu peki?
Cevap sahibi+1 yılevet haksızlıkta surekli aynı hareket insanı sıkar arada yer değiştirmek lazım . benim ilişkimde ööle olmuyodu öpüşmeyi bilmediğimiz için üst dudagıma yapışıyodu :D
Soran+1 yılşimdi baya biliyor gibi konuşuyorsun ama :) benim sevgilim hep alt dudağımı öpüyor onun üst dudağı ince, öptüğümden hiçbişey anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılfilimlerde gördüklerimden yola cıkarak bişeyler keşif ediyorum evet anlasılmıyo işte kıvrımlı daha sert oldugu için
Soran+1 yılbu durumda ben öpüşmeyi hiç tadamadım yaniii :/ hiç alt dudağını öpmedim ki. hep üst. ve çok ince ağzıma gelmiyo bile.
Cevap sahibi+1 yılneden dudakları değiştirmiyosunuz hep aynı dudak sıkıcıdır zaten ve öpüşme öyle olmaz ki netten videolara bak bişey öğren kız
Soran+1 yılhahahaha :))) ya ben bişey hissedemediğim için zaten fazla uzun sürmüyor çekiyorum kendimi. belki devam etsek değişirdi dudak ama oraya kdr gelmeden ayrılıyorum çünkü ben dudağını falan hissedemiyorum. bazen dilini kullanmaya başlıyor yine çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum video bul izle geçer :D
Soran+1 yıltamam teşekkürler :):)
Cevap sahibi+1 yılinsan en iyi cevap seçer :D
Soran+1 yılbiraz daha yorumlar gelsin de :) en sonunda seçicemm ama listenin başına aldım seni seçilebilirsin :)
+1 yılHahaha :D
Doğru tespit :)
Genelde ben alt dudağı yakaladığım için sevgilime fırsat vermiyorum :)50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılalt dudak daha ıslak oluyor ve emilmesi kızı rahatsız etmiyor yani etki tepki meselesi. üst dudağını 10 sniyeden fazla olsa rahatsız olursun kendini çekersin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden :) bize üst dudak kalıyor siz rahatsız olmuyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılrahatsız etmiyo ama tuhaf gerçeten haklısın yani:)
+1 yıliki dudak kıstırılıp ikisi birden emilir bazende ;)
110 Yorumla
Soran+1 yılonu hiç yapmadıı. aslında yaptı da emmedi öyle durdu zorla öpmüştü o zaman
- +1 yıl
zorla öpmek nedir ya :)) isteyerek öpcek kimse yok mu
Soran+1 yılayı iştee :) ya zorla da değilde önce öpmüştü ben yine bişy hissetmedğm için çektim kendimi öpmüyodum öyle dururken birden yapıştıı benimde ağzım kapalıydı dudaklar falann. öyle denk geldii emmedi durduu öyle öküz gibi :D
- +1 yıl
daha önce öpüşmüş mü :))
Soran+1 yılbilmem güzel öpüşüyor normalde öpüşmesi güzelde ben üst dudaktn bişy anlamadıgm için ağzıma gelmiyo bile bnde bişy hıssedemıyrm opemıyorm
- +1 yıl
alt dudak güzeldir çekersin uzar sonra daha cok cekersin biraz daha uzar ve uzaaaarrr :))) dilini sok sende ağzına bırakır dudağını o anda sen yakalarsın alt dudağı sonra da :)
Soran+1 yıldudak bu ya lastik değil nasıl uzasın o kadar :D dilini o sokuyordu hem alt dudağı kapıyor hem dil sokuyor bende çekiyorum kendımı öyle yarı da kalıyorr. beter olsun be
- +1 yıl
yok artık hangi gezegenden :Dhem alt dudagı kapıp hem dil mi sokuyor ohaa :D düşündümde yetenek beh
Soran+1 yıl:):):)) öyle vallaa bana hiçbir şey bırakmıyorr. sinir oldum iyicee. insan karşılıklı öpmez mii o kendi işine bakıyor öpüyor dil sokuyorr hiç beni düşünen yokkk
- +1 yıl
kıyamammmm gel sennn.. dudaklarını yala
Kızların alt dudakları daha yumuşak ve tatlı oluyor emerken büyük zevk veriyor
210 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerın ust dudağı ınce oluyor ben hiç bişey anlamıyorm öptüğümden hiç bişy hissedemiyorum ama
Soran+1 yılfazla uzun sürmüyor zaten ben hissetmedigm için çekiyorum kendimii dudak değişmeye kdr gitmiyo yanii o öpüyo bende mal gibi duruyorum :) eski sevglini tebrik etmek lazım :)
Soran+1 yılgüzel öptüğü için :)
Soran+1 yılvayy bee nerden öğrendi acabaa
Soran+1 yılneyini konuşucaz öpüşmenin :D zaten bişey anlamıyorumm. doğru durust opuşmedım sayılırr. off off yaa bide çok yavas opuyo. ben ıstıyorum ki böyle şehvetli ateşli hızlı opuşelım ama yookk
iki dudagin arasindaki o kucucuk seyi opmeye doyamam
16 Yorumla
Soran+1 yıliki dudağın arasında dil var? ama küçükde değil. hangi dudaktan bahsedıyorsn acaba
Soran+1 yılanladım ama ben üst dudaklardan yani öpüşmekten bahsediyorum :) öpüşürken erkekler alt dudağı öpüyor biz ust
Soran+1 yıltamamda nie altı opuyolar diye soruyorm. neyse senin aklın aşalarda kalmış boşverr
Ben zevk vermek amacli yapiyorum. Cunku orasi en hassas ve zevk veren yerlerden biri.
19 Yorumla
Soran+1 yılne fark eder ki üstü de dudak :)
Soran+1 yılaslında doğru sevgilm öperken ben çok zevk alıyorum ama ben kendi öptüğümden hiçbişey anlamıyorum sadece öpüldüğümü hissediyorum
Soran+1 yılbu arada sen hangi bölgeden bahsedıyorsun ben öpüşmekten bahsedıyorm şu ağız çevresi dudaklardn
Soran+1 yılevet senın gıbı yanlıs anlayan bır kaç kışı daha olduu :)
- +1 yıl
Hala sevgili misin başak burcu sevgilimde aynı öyleydi nasıl çözdünüz
o artık bir klişe halini aldı ya elde değil yani hem alt dudak daha seksi ;))
10 Yorumla
+1 yılaltdan aldığımız için ilişkilerde kızlar üzülmesin diye :)
10 Yorumla
+1 yıltecrubesızz erkeklerın klasik yanlıssları
164 Yorumla
Soran+1 yılnıye ustu mu opmesı gerekırdı
- +1 yıl
Hayir canım sadece diyee birsey yok hic bir kadin soz konusu sex ise sadece olan biseyden hoslanmaz meselaa opusmek alt dudagini emerek baslarsin ama sehvetinee goree degismelisin meselaa dilini cok iyi kullanmali erkek ufak bir dil hareketiylee kadini kucagina ziplata bilir mesela umarim anlatabiliyorum
Soran+1 yılevet güzel anlattın ama bizde şehvet yok hep alt dudağımı öpüyor ve yavaş öpüyor gerçi bende pek karşılık vermedigimden öyle olabilir
- +1 yıl
Sen karsilik vermiyorsun degil verdiremiyor partnerin atesi yanmayan kadn yoktur yakamayan erkek vardir
Soran+1 yılorası da öyle. ben daha çok şehvetlii hızlı öpüşmeyi severim ama o çok yavaş öpüyor karşılık veresim gelmiyor ama öpüşü güzel
- +1 yıl
İstee dedigimee geliyor yine azcik kadi. Anatomisine psikolojisine dairr bilgisi olsa kendi oylee seviyorr diyee devam etmezz zaten sadece dudaklarini kullaniyorsa opusmek bilee demem ben bunaa oylee bir an olmaliki nefessizz kalmalisin ter basmali vucudunu nefes nefese olmali
Soran+1 yılsadece öpüyorr bazen dilini de kullanıyor. konu dışında birşey soracağım üniv.den atılmak kalkmış mı?
- +1 yıl
Hayirr ben duymadim sadece sartlari degisti bolum bolum meselaa benim son senem tus dan uc sefer kalirsam bir daha dersleri vermek zorundayim neden merak ettinki nerden cikti
Soran+1 yılöyle çok tartışmalar okudum da o yüzden. YÖK açıklama yaptı atılma kalktı diyee, ama bazı arkadaşlar kalkmadı diyor
- +1 yıl
Ben kalkti diyee hicc okmadim inan sadece ben atilirmiyim diye arastirdim
Soran+1 yılgooglede de mi araştırmadın hiç. bas bas yazıyor orada :)
- +1 yıl
Google da yazan hersey dogrumu sanki canım sen resmi gazetede yayinlanmismi onu arastir
Soran+1 yılYÖK'ün sitesinde de yazıyor? google de yazılanlarda da gazete de yayınlandığı söyleniyor öyle fotosu vr
- +1 yıl
Tmm o zaman gazetede yayinlandi diyorsa dogrudurr baskasina inanmaa sen neden ustunee dustunatilacak bir durumunmu var
Soran+1 yılyok Allah korusun da, öyle açıklamalar çıktı bazıları kalkmadı diyor ya ondan merak ettim hangisi doğru diye
- +1 yıl
Himm. Anladm yanlizz biz konusmalari okuyan birde soru basligina bakan kafayi kiriss bunlar diyodur:-) :-) :-)
Soran+1 yılaynen öylee diyodurr :):) bişey soracağım seksde kadın put gibi duruyorsa ne olur erkek açısından :)
- +1 yıl
Benim nazarimda hersey biter sertlesemem bilee oylee soyleyim ama aksinee aktif sehvetli bir kadinsada sosyal yasantisinda bana yanlis ya da ters gelen bir cok seyi gormemezlikten gelebilirim
Soran+1 yılvar mıdır yatakta öyle put gibi olan kadınlarr? nasıl put gibi durabiliyorlar ki
- +1 yıl
İnan bana o kadar cokki anlatamam staj senem bim bu sene haftada en az yuz kadn geliyor cinsel sogukluktan bu bir rahatsizlik benim bir flortum vardi inan baskaa kadnlara yaptigimda bir erkekten fazla bosalirlar ona yapardim islanmazdi bilee bacaklarni bilee acmayaa usenirdi
Soran+1 yılnasıl yani baska kadınla flörtünün onunde mi beraber oluyordun nasıl izin verıyordu? ama ona tepkisiz kalmak imkansız gibi birşey. zorla yapmıyorsun sonucta o da ıstıyor kı yapıyorsn ama neden put gıbı kalıyorlar
- +1 yıl
Yanliss anladin yaaa:-) :-) :-) bir daha oku
Soran+1 yılbenim bir flortum vardi inan baskaa kadnlara yaptigimda bir erkekten fazla bosalirlar ona yapardim islanmazdi. ee?
- +1 yıl
Yani baskaa kadinlara yaptigim zaman erkekten fazlaa bosalirlardi orgazmi kralini yasatirdim ama o kiza daha fazlasni yapiyordum orgazm olsun diyee tik yok dedim yaa bacaklarini acmaya usenirdi
Soran+1 yılben sandım baskalarına yaparken, flörtun boşalıyordu :))) ee neden öyleydi pekiii sevmiyo muyduu cinselliği
- +1 yıl
Yaaa gereksizz goruyodu saatlerce oral yapardim vaginasinn dudaklari siserdi zevk aliyorum ama yillarcaa olmasa aramam diyodu
Soran+1 yıliyide sen bunları yaparken put gibi mi duruyordu ben onu soruyorum? bide oral yaparken miden bulanmıyor mu. sonuçta vajinadan herşey çıkıyorr yanii biliyosun
- +1 yıl
Aynen oyle put gibi desek yeri bazen kivraniyir kasiliyor sadece bu oralda neden migdem bulansinki canım sonjcta yalarken icinee girmiyorumki girme sansinda yok eger kadinin temizliginden eminsen sorun yok eger adette gelen kandan akintidan bahsediyorsa rahimden gelen bisey optugun yaladign yerlee alakasi yok ne yani sen yaptirmayacakmisin
Soran+1 yılyaptırmak isterim ama mideniz nasıl bulanmıyor ki. ben erkek olsam yapmazdım heralde. akıntılar falan oradan gelmiyor ama sonuçta oraya bağlı aynı bölgeler
- +1 yıl
Hormonlarlaa alakali bir durum belki inanmayacaksin ama kadinlarin o kokuyu almaa ozelligi yok bazen oylee birr kokusu varki ama her kadindada o kokuyu alamiyorum dogrusu resmen dunyadan kopuyorum benim icin iliskiyee girmesem olur ama oral olmazsa asla hic sikilmadan usanmadan yapabilecegi bisey kadin gozuyle baktigin icin sana abes geliyor
Soran+1 yılgüzel koku mu yani? oraldan çok mu zevk alıyorsun. ben genelde kadınlara zevk vermek ıcın yapıldıgını dusunuyordum
- +1 yıl
Yapmaktanda yaptirmaktanda inanilmaz haz aliyorum dilimlee bir kadinin cildirdittigimi gormek asiri mutlu ediyor beni dilkm icindeyken kasil kasila orgazm oldugunu gormek kendi orgazmmmdan daha cok haz verior
Soran+1 yılyapmak ıstemeyen erkek var mıdır acaba. iğrenen. ben olsam iğrenirdim
- +1 yıl
Bende kadin olsam yapmak istemeyen erkegi dakika bilee hayatimda tutman ben bir kadnlaa yataga gireceksem on e asik olmaliykm asik oluncada zaten ayak parmaklarindan sac diplerne kadar hic bir yerinden igrenmem bence herkes boylee olmali sen yasamiyormusun sevgilinle yuzeysel sevismele oral falan bu arada yas kac
Soran+1 yılevet bende yapmayan erkek istemem zaten. yapmasın demiyorum ama sadece igrenmiyor musnz die merak ettim. biz oral falan yaşamadık sadece yüzeysel öpüşmeler sarılmalarr falann o kadar ileri gitmedik
Soran+1 yılyaş 22
- +1 yıl
Aslinda herseyi erkek atesler sehvetsizz bir erkekle kadin nee yaparsa yapsin olmuyor erkek ateslemeli bence her erkek oral yapamiyor mesela dediginizz gibi igreniyor cekilirmi oylee tip yaa
Soran+1 yılevet. ben normalde çok şehvetliyimdir ama sevgilim biraz odun gibi. mesela öpüşürken bilee sorarak öpüyor. neden soruyorsun kii sexi bir şekilde yaklaş öp iştee. ama yok öpeyim mi diye soruyor. öperken boynuma sarılcaksa sarılym mı diye soruyorr. ateşleyeceği yerde ateşimi söndürüyorr yaa :):)
- +1 yıl
Ooooo hakikaten isin zor bunun izinimi olur yaaa klasik odun turk erkegi yaa seni oylee bir opmeliki kucaginaa ziplayim bacaginin arasinda o sertligi hissedip surtune surtunee kendinden gecmelisin sana oylee bir yapmaliki aninda vaginan sirilsiklam olmali opusurkende soguk soguk olmamali yavasdan baslamali sonraa nefes nefese birbirini yemeli
Soran+1 yılöyle olmuyor iştee. ama ilk öpeceği zaman izin istiyor sonrasında daha izin istemeden öpüyor. o da hızlı olmuyor. yavaşça emiyor. ayaktaydım ben duvara yaslanmıştım sertliğini hissediyordum hoşuma gidiyordu ama o odun gibi durduu öyle öptü sarıldı sadece arada da boynuma öpücük kondurdu :S o kadar
- +1 yıl
Yaaa nerden buluosunuzzz boylee odunlari anlamiyorumki kadin psikolojisinden anlamazlar kendi nasil zevk aliosa onu yaparlar oysaki seni duvara yaslasa bir eliyle saclarindan tup kendine cekse once dudaklarini emerek baslasa sonra sen kudurdukca hizlansa hizli bir sekilde geciss yaparak alt ust dudagini siraylaa emse sonra dilini dudaklarinin arasna alip emmeye devam etse iki dudaginin etrafinda dilini gezdirse sonraa dilleriniz birbiriylee dans etse seni kudurtur demi
Soran+1 yılöyle yapmadığı için bilemem ama yaptığından daha çok zevk alacağımdan eminim. ben hızlı ve şehvetli ilişkiyi seviyorum o yavaş davranıyor. ama sertliğini hissettim acaba o zevk mi aldı zaten mi sertti
- +1 yıl
Sert sevismekten hoslanan sevgilisi var kiymeyini bilmiyor salak sert sevismek benimde yapimda var olmazsa olmazim hatta peki seni diyelim duvara yasladi ona soyleyemesen bilee o an sana neler yamasin isterdin nereye kadar izin verirdin
Soran+1 yılduvara yaslanmıştım zaten o yaslamadı ben yaslandım onu kendime doğru çektim :D istedim ki sert şekilde öpsün falann ön sevişme olabilirdii meselaa ısırabilirdii. ama istedigim gibi olmadıı
- +1 yıl
O adamla olmaz canım yaa sende is var ama adam odun tam sen firsat vermissin istiyormussun mesela o pozisyonda boynunu yalamaya baslasa o esnada kalcalarinda avuclayip kucagina alsa sertligini hissetten bastirsan kendini seni kudurtmaya yeter ama sevgilin cok boss canım yaa
Soran+1 yılaynen söylediğin gibii. fırsatı da vardı yani. hem akşam üzeriydi orası karanlıktı kimse de yoktu. sadece öpüştük o da hep alt dudağımı öptüğü için pek bişey anlamadım tabii bide dilini kullanıcaktı ben çektim kendimii. boynumu falan öptü 3 kere falann. ama yalamadı normal öptü. sarıldığmızda odun gibi kalçama tuttu okşamadı...
- +1 yıl
Yaa birden aklimaa geldi neden boylee alalen sohbet ediyoruzki bizz anlamadim profilim acik gelsene neden herkes okusun yazdiklarimizi yaa salak gibi simdi aklma geldi
Soran+1 yılyok kalsınn :)
- +1 yıl
Aaaaa sasirdim neden ne olduki burayla farki kimsenin yazdiklarini okumamasi istemezsen engellersin bu sansin var bu ne demekki simdi
Soran+1 yılbilmem eklemeye gerek yok yanii zaten soru bu kadardı devamına gerekte yok. sevgilm bildign odun işte
- +1 yıl
Sen bilirsin peki neden halaaa bir odunlaa berabersin erkekmi yok allah askinaa yarin bir gun evlensen yataktaa bir odunla nasil yapacaksinki
Soran+1 yılseviyorum onu o yüzden. aslında sexe çok düşkün birii belki yatakta farklı olur bilemiyorum ki
- +1 yıl
Emin ol ne kadar sevsende bu odunlugu ilerde basina cok is acacak bosanan ciftlerin cogu cinsel uyumsuzluktan bosanio
Soran+1 yılımmm :/ belki o zaman farklı olur yaa. öpüşü falan güzel aslında sorun bende mi acaba bilemedim şimdi. sexe de normalde çok düşkün. öpüşmeyi de hep o istiyor ama kullanmasını bılmıyor sanırım yatakda ben onu hallederim heralde :)
- +1 yıl
Hallederim derken sende tecrubesizsin nasil halletmeyi dusunuosun neler yapacaksin mesela
Soran+1 yıltecrübesizim ama ben istekliyim. odun gibi değilim. bendeki bu ateşle hallolur heralde. onu ateşledim mi hepten de odun değil yaa bişeyler yapar artıkk
- +1 yıl
Tmm sen isteklisin oda malum odun sende tecrubesizzsin buda malum yataktasiniz o odunu ateslemen gerekiyor naparsin cok merak ediyorum bakalim istekli olman nee yaptiracak
Soran+1 yılburada sana yapacaklarımı anlatarak seni de organzme ulaştıracağımı beklemiyorsun heralde. onlar yatakta gelişir. hem o da sekse düşkün zaten ateşlemek zor olmaz sadece benim istediğim gibi yapmıyor. ben serti seviyorm o hafif
- +1 yıl
Emin ol senin yazdklarinla orgazm olacak kadar abaza degilim ben sana fikir vermek yardimci olamak cinsel hayatini renklendirmek icin biseyler yapmaya calisiyorum sen senide orgazm edecek halim yokyaa diyorsun sen benm yazdi,larimla sulanirsin cunku acsin ama senin yazdiklarinla ben tikdemem ac degilim cunku nelerini gordum ben
Soran+1 yılhahahayyyy :):) aç falan değilim benn :( öyle bile olsa burada yazamam benn, yatakta neler yapabileceğimi zaten de toparlayarak yazamam ama yaşayabilirim. sen neler tavsiye edersin?
- +1 yıl
Benim bisey yazmama gerek yokki canım sen baksana hahayyylarlaaaa isi biliyorum moduna girmissin klasik turk kadini gibi herseyi iyi bildigini super yaptigini ya da yapacagini zannedersin sonraa kocasi baskaa kadnaa gidincede ah vah dersin bilmemek degil ogrenmemek ayip azcik mutevazi olsan cok sey alirdin hem guvenmiosun hem bilmislik tasliosun hemde napayim diyee soruosun inan bana bimlee herseyini paylasan yuzlerce kadin var burada isimlerini vereyim sor ben nasil biriyim
Soran+1 yılyok ya hahayyı biliyorum anlamında söylemedim. yaptığın yorum doğruyduu komiğime geldii gülme anlamında yazdım ben onu bilmişlik anlamında değil
- +1 yıl
Eger aramizda bir paylasim olacaksa samimiyet ve guven sart bunu sende biliosun
Soran+1 yılöyle ama herşeyi de apaçık yazamam yani
daha rahat oluyor ondan olsa gerek :D
21 Yorumla
Soran+1 yılneden rahat?
Gizli Üye(30-35)+1 yılorası daha kalın. daha dolgn
16 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerinki ince, bize haksızlık değil mi
Cevap sahibi+1 yılbenimki kalın o yüzden sıkıntı yapmıyorum. ayrıca erkeğin o anda altı öpym daha kalın filan diye düşündğünü sanmıyorum
Soran+1 yılseninki kalında benim sevgilmn ki ince. öptüğümü anlamıyorum bilee
Cevap sahibi+1 yıle canım üstü öp sende.ilk davran
Soran+1 yılöyle denk geliyor. o direkt alt dudağa gidince bana da ust kalıyor hiçbişy anlamıyorm ağzıma gelmiyo bile
Cevap sahibi+1 yıl:D sen hemen alta ulaşmaya calıs
daha dolgun huahauhah
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılO kolayına geliyordur.
10 Yorumla Cinsellik konusunda 381 cevap paylaştı. valla şahsen heryeri öperim
10 Yorumla
+1 yılOnu seni öpene sor
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?