+1 yılYav anlayamıyorum. Kızlık zarı, bayanların vajinasının hemen girişinde olan bir zar. Kiminde esnek kiminde değil. Penis o delikten içeri girdiğinde, esnek olmayanları yırtıyor, esnek olanları yırtamıyor, onlar çocuk doğururken yırtılıyor. Toplumumuzda zar yırtıldığında Bekaret denilen ne idüğü bilinmeyen şey elden gitmiş oluyor. Bu yüzden genç kızlar yaşamının baharında toprağa veriliyor. İnanılacak gibi değil. Yaradılış nedeni ile erkek va bayanın seks yapma içgüdüsü vardır. Bu erkekler için mübahtır, kızlar için mübah değildir demek adaletli değildir ve yanlıştır bana göre. Seks yapmak her 2 cinsin son derece doğal hakkıdır ve kimse tarafından engellenmemelidir. Ne dersiniz?
1744 Yorumla- +1 yıl
+1 derim
- +1 yıl
Yalan mı herkes in demesi gerekmezmi kardeşim?
- +1 yıl
Bir*git der ağzımı bozarım ...
- +1 yıl
Hayırdır ne oldu? Uymadı mı sana? Bir sevgilin olur, 88 kişi ile yatmıştır orasını darmadağın etmişlerdir. Sonra senle tanışır, gider diktirir zarını senle evlenmeden önce. Sonra evlenir seninle. Sokarsın ve kan gelir . Hah tamam dersin bakireliğini ben bozdum. Ama senden önce 88 kişi o vajinayı darmadağın etmiştir. Ne dersin? Hdi bakayım de ne diyeceksen? Komik duruma düşme yaaa.:))
- +1 yıl
Anan babandan önce ya da babanla evlendikten sonrada babanla yetinmeyip kaç kişiyle birlikte olmuş diye sorayım bende sana o zaman ? Bayanada erkeğede insanın özdeğerlerininde söylediği gibi tek eşlilik uygundur .
- +1 yıl
Ne oldu zoruna mı gitti? Sen anamı babamı boş ver. Karını araştır hele. Senden önce kaç kişiye vermiş acaba? Bak kardeşim son derece yanlış yoldasın. Akıllı olmanı öneririm. Hepsi bu..
- +1 yıl
Cinsel ilişkinin gayet doğal bişey olduğunu bunu herkesin yaşaması gerektiğini yazan sizsiniz ; yanlış yolda olanda sizsiniz . Bu bir özgürlük değil suç olmalıdır anayasal zemindede . Yanlışsa herkese yanlış ; doğruysa herkese doğru .
- +1 yıl
İnanılacak gibi değil yazdıkların. Kardeşim kimse kimsenin penisinin vajinasının kahyası olamaz. Bilmem anlatabiliyor muyum? Kahyası da olamıyor zaten. Anla anla..
- +1 yıl
Ama insanlığın medeniyetin kahyası olabiliriz olmalıyızda . Ahlaklı olmayı o kadar basite indirgiyor ve küçümsüyosun ki bir zar yırtılsa ne olur yırtılmasa ne olur diyebiliyorsun . Medeniyetin ayakta kalmasını sağlayan ahlaklı olmaktır . Ahlaklı olmak değilde ahlaksız olmanın doğru olduğu ahlaklı yaşamanın öenmsiz olduğunun düşünüldüğü bir dünyada medeniyetten eser kalmayacaktır ve sonrasındada insanoğlu yokolmaya çürümeye yüz tutacaktır .
- +1 yıl
Aramızda inanılmaz anlayış farkı var. Senin ahlak anlayışınla benim ahlak anlayışım çok ama çok farklı. Anlaşabilmemiz olanaksız. Korkma insanoğlu yokolmaya ve çürümeye yüz tutmaz. Bu sizin hüsnü kuruntunuz.
- +1 yıl
Herkesin içerisinde bu cinsel içgüdüler mevcut . Mesele ahlaklı olmaktır ve cinsel içgüdülerini eşinle yaşamak önemlidir . O ahlaksızlığı yapanlar cezalandırılmadığında işte ahlaklı insanlarında kafalarında ben niye ahlaklı kalıyorum ki gibi kafaları karıştıran bir soru ortaya çıkıyor . Ahlaklı insan olmak , temiz insan olmak , aile kurmak çok güzel şeylerdir
- +1 yıl
Sizin üstteki yorumunuzdaki düşüncede tüm bu güzellikleri ortadan kaldıran bir düşünce yapısı .
- +1 yıl
Gelişememizin en büyük sebebi ahlaksızlıklardır .
- +1 yıl
Dediğim gibi sizin ahlak anlayışınız penis ve vajina ile ilgili. Ama benim ahlak anlayışım ise bambaşka. Bunların neler olduğunu gavur gibi bilirsiniz. İşte bu nedenle sizinle bir yere varamayız.
- +1 yıl
Avrupanın bir ortaçağ karanlığı vardır mesela . Yaklaşık 400 ve 1000 yılları arası ; aile kavramı önemi yitirmiş kim kime dum duma pisliğin sokaklara döküldüğü yıllar . Edebiyatın gerilediği , mimarlığın sanatın gerilediği ,tarımın gerilediği , nüfusun azaldığı vs kısaca medeniyetin gerilediği o bahsettiğim insanlığın çürümeye yüz tutma halini yaşamıştır Avrupa ve bu örnek söylemek istediklerime çok güzel bir örnektir .Önemli olan insani değerleri yüceltip medeniyetimi daha ilerilere taşımaktır.
- +1 yıl
Benim yazıma yanıt değil yazdıkların. 400 ve 1000 li yıllarla işim olmaz. Ben BU GÜNE bakarım. Bu güne gel lütfen. Çoook ama çoooooooookkkk gerilerdesin. Bu günlere gelmen neredeyse olanaksız. Kolay gelsin sana. Cebelleş o günlerle.:) Komik olma genç kardeşim.:) Ayrıca Doğduğum kenttensin. Bursa.:)
- +1 yıl
Sizde bir insansınız .İçimizde olan insani özdeğerleri buldurmaya çalışıyorum size . Bunu sorarken maksadım size hakaret küfür etmek değil dediğim gibi özdeğerlerinizi bulmanızı sağlamak .Ananızın babanızdan önce başkalarıyla olmasını doğru buluyormusunuz ? Biraz sinirlendiniz bu soruya haklı olarak ve tabiki hayır diyorsunuz. Mesela her bayan bayan gibi annenizde yaklaşık 12 yaşında ergenliğine girdi 22 yaşındada babanızla evlendi diyelim . Annenizede şey dermisiniz bu üstteki yorumunuz gibi .
- +1 yıl
Anne 12 yaşında ergenliğine girdin ama 22 yaşına kadar niye temiz bir bayan olarak kaldın ve babamı bekledin ki . Her canın istediğinde görüştüğün hoşlandığın birine verseydin anne . Hatta kapıya gelen sütcüyü, tüpcüyü , bakkalı , fırıncıyı , komşuyu alsaydın içeri bir güzel tatmin etseydi seni anne .Hatta hatta tanımana bil gerek yoktu anne her canın istediğinde çektiğinde yoldan geçen birini çevirseydin içeri alsaydın hatta sokak ortasında yapsaydın ne var ki bunda anne dermisiniz annenize?
- +1 yıl
Yorumunuza göre diyen biri olmalısınız ama bu yorumu yazarkende özdeğerlerine kulak vermemiş olmalısınız . Her insanın içerisindeki özdeğerler ortaktır bu değerler bize ahlaklı insanlar olmamızı söylüyor .
- +1 yıl
Sonra ortaçağ çok mu uzak . İnsanoğlunun bugünkü bügünkü anatomi mental yapısına en yakın halini aldığı zamanlar bundan 300 000 yıl öcedir . 1000 yıl 2000 yıl büyük zaman dilimleri içerisinde bir hiç .
- +1 yıl
Ne alaka. Annem ile babamı neden yargılayayım ki? Olacak şey mi? Annem eğer o yaşlarda yazdıklarımı yaşamışsa bu onun sorunu benim değil. Ayrıca ben kimseye, sizin dediğiniz gibi ŞEY demedim. Demem de. Annemin babamdan önce başkaları ile birlikte olmuş olması da benim sorunum değil. Beni enterese etmez. Sizin düşündüğünüz gibi hayır demiyorum. Ama evet de demiyorum. Diğer taraftan ha bire özdeğer deyip duruyorsnuz? Ne demek özdeğer?
- +1 yıl
Orta çağ çok mu yakın?
- +1 yıl
Cevap ya hayırdır ya da evettir . Yaşınız 48 görünüyor . Annenizin yaşı olduğundan belki vefat ettiğinden etmediyesede sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim .O soruyu eşiniz ya da ilerde eşiniz olacak kişi üzerinde sordum farzedin . Ortaçağ evet uzun zaman dilimleri yanında kısa bir zaman öncesidir . Evren büyük patlamadan bugüne 7 milyar yaşında yaklaşık . Dünyamız 4.5 milyar yaşında . Dünyada ilk canlılar 500 milyon yıl önce oluştu . 60 milyon yıl önce dinozorlar yok oldu .
- +1 yıl
nükleon bursa ulan okdar çok salakça konuşmuşunki bırak senle aynı ülkede olmayı aynı evrende yaşamaya bile utanıyorum .
- +1 yıl
10 milyon yıl önce insansı oluştu . 300 bin yıl önce insanoğlunun son modern hali oluştu . 1000 yıl 2000 yıl neki .
- +1 yıl
aytugxmercan nesi saçma geldi bilader . Yaz bende ona göre bileyim .
- +1 yıl
Ben herhangi bir soru sormadım. Anlamadım yazdıklarınızı.
- +1 yıl
Sonra sen benden değil kendi kafa yapından utan .
- +1 yıl
İşler karışmış. Bana müsade...:)
- +1 yıl
Doğru yazmışsın soran.:)
- +1 yıl
Şimdi bu kadın ve erkek karşılaştırmasında kültür de önemli . Genelevleri ben açmadım . Erkeğin cinsel organının dışarda olması sebeiyle erkek tehtitkardır cinsellik açısından . Tabiatında 1. kanunu üremedir 2. kanunu hayatta kalmaktır . Bayan cezbeden peşinden koşturan romantik ve duygulara önem veren insanoğlunun dişisi olarak evrilmiştir . Böyle olmalıdır ki sağlıklı yuva kuralmasını onu gerçekten herşeyi ile sahiplenecek kişinin onu bulmasını , onun isteyerek çocuk bakması ve yuvasına
- +1 yıl
ilgi göstermesini sağlayacak yapıda olsun .
- +1 yıl
He soran he böyle adamlar sizi uyutsun siz de zar bekçilerine saklayın kendinizi.Türkiye'den başka hiçbir yerde yok bu komedi.Vah zavallı kızlar vah.
- +1 yıl
Soran, haklısın dibine kadar. Bu erkek müsvettelerine haddini bildirin vallahi.:) Selamlar.
- +1 yıl
Yazdıklarımı okuduysanız soran , evlilik dışı ilişki erkek içinde bayan içinde yanlıştır dedim . Faizlobisi son yazdığınızı anlamadım . Ben mi uyutuyorum milleti ?
- +1 yıl
Genelevler kapatılmalı ; evlilik dışı ilişki suç olmalı ; aile desteklenmeli ...
- +1 yıl
Dediğim gibi kimse kimsenin şeyine karışamaz. Kendinize bakın ya. iyi misiniz siz?
- +1 yıl
Ahlaksızlık bir kabahat , suç , yanlış değilse bu cinsel güdüler herkesin içerisinde var dolayısıyla ahlaksızlık o zaman herkes için bir kabahat , suç , yanlış değil . Aslında bir kabahat ama çok az oranda kişi dürüst olabildiği için bu ahlaksızlıklar erkeğe reva görülüyor bayana yanlış . Hayır herkese yanlış . Yanlışsa bu cinsel ahlaksızlıklar diğer tüm ahlakszlıklar gibi bununda cezası olamlııdır ki ahlaklı olmanın bir değeri farkı olsun ve insanlara ahlaklı insan olmak özendirilsin .
- +1 yıl
yorumları okuyacak vaktim yok ama gördüğüm kadarı ile işin b.ku çıkmış durumda. 1 kadın olarak diyebilirim ki bağ benim belletirim kuku benim elletirim . kimsenin kimsenin vajinasına karışmasına gerek yok. Günahsa benim günahım cezasına katlanacak benim. Erkeklerin bunu savunmasına da ihtiyaç duymuyorum. Bakire isteyen gitsin bakire alsın istemeyen bakire almasın. Yeter artık herkes elini fikrini zikrini vajinamızdan çeksin.
- +1 yıl
Usta hırsız ev sahibini bastırırmış . Erkek müsvettesi demişsiniz bana .Kim erkek müsvettesi oluyor burda . O verdiğim örneklerdeki durmuda ben destekliyor değilim ; siz destekliyorsunuz diye yazdım durumun bu düşüncenin yanlışlığını anlamanız için .
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekaretimi 13.5 4 yaşındayken kaybettim :D ( bekaret ssadece zarla alakalı olan bişey değil geri kafalı insanlar şunada bir açıklık getireyim sizin dediğiniz şey kızlık zarı diye tabir edilen şey bana göre bakir olmayan insan kimdir biliyomusunuz her çıktığıyla yatıp yatıp duran insandır gidipte sadece tek bir insanla sevdiği tek insanla birlikte olan kişi bana göre halla bakiredir (çok saçma bir şekilde yazdım ama az biraz kafanı yorarsan anlarsın :D )
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltöbeee :D yalan borcummu va sana arkadaşımm :D erggen diyo bide adam altta 12 yazıyo benmi ergenimmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 16 yaşında sevgilimle kaybettim ondan sonra 8 tane erkek arkadaşım oldu hepsiyle beraber oldum.
113 Yorumla- +1 yıl
aferin sana
Cevap sahibi+1 yılsize ne lan niye eksiliyonuz vajina benim vajinam
Cevap sahibi+1 yılbir kadının sadece kendisi için yaptıklarına saygı bile duymuyorsunuz gelişmekten bahsetmeyin
+1 yılHatırlamıyorum kız çok içirmişti bana gitti namusum :)))
23 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız bu espriyi anlayacak kapasitesi olan kimse yok yapmamam lazımdı :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıl''9 yaşındayken komşu abla oramı tutup... neyse işte anlatırma ''
gibi bir hikayemin olmasını çok isterdim biliyomusun?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiren Şakir Ama Bakir :D Hala direiyorum. ama her an taksimdekilerle bozabilirim fena sokacam onlara dek gelmeyin bak ne size acırım ne kendime bozarım bakirliğimi sonrada afferim şakir şeyine sağlık deydi valla derim acımam bile :D
10 Yorumla
+1 yılpeki bekaretini kaybettiğinde senin hayatında ne gibi değişiklikler oldu ?
02 Yorumla- +1 yıl
evet kızdın kadın oldun ;)
18 deşu anyeni 19 oldum yani 3 ay önce
74 Yorumla- +1 yıl
peki bekaretini kaybettiğinde hayatında ne değişti ?
- +1 yıl
hayırlı olsun diyelim o zaman :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireyim halen ve 28 yaşındayım
305 Yorumla- +1 yıl
tebrikler arkadaşım
- +1 yıl
Güzel.
Bu güzel kısmı herşeye rağmen kendini koruyabilmen tebrikler..:D - +1 yıl
Güzel , çok güzel . Bu soruda mesela kaşarların çoğunlukta olduğunu görmek insanların temiz duygularına zarar veriyor .
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bakirliğimi şahsen 21 yaşımda bir mesaj salonunda kaybettim :)
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgitme diyosunda hocam kızlarla konuşamıyorsun hiç sevgilin olmuyor e bekle bekle bir yere kadar
- +1 yıl
masaj olmasın o :D
Cevap sahibi+1 yıldostum ilk masaj yapıolar 15 dk sonra o iş işte ya
Cevap sahibi+1 yılyok dostum adı zaten mesaj salonu sadce 150 tl bayılıosun 15dk sana mesaj yagı ile tüm vücu mesaj yapıp rahatlatıyor sonrada işini görüosun
- +1 yıl
bi abimiz gitmişte (tamamen sağlık amaçlı bel ağrısı vardı) normal masaj esnasında kadın tahrik etmeye falan başlamış. kaç paran var demiş. o an fazla parası yokmuş. kadın bu paraya ilişki olmaz sadece mast. yapabilirim demiş. tabi sonradan para bulup gitmiş orası ayrı tabi:D ama gitme kardeş bak polis falan basar rezil olursun. kızlardan neden utanıyosun ki onlarda insan yaa. bakma öyle havalı olduklarına..
Cevap sahibi+1 yılöyle kolay aşılmıo sagol yorumun için yinede :)
Cevap sahibi+1 yılorasını bilemem gerçi boşalamadımda sanırım hala bakirim mk :@
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. bugün tam 1 yıl oldu vay be zaman ne çabuk geçmiş
43 Yorumla
+1 yıltasması var benimkinin.
30 Yorumlabizimkiler kaybolmuyor.
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hala koruyorum
110 YorumlaManavdan aldığım yasak elmayı yediğimde. dsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 e girdiğim gece doğum günümde
64 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılHic bişey tatlı bir anı olarak kaldı
Cevap sahibi+1 yılNe sacmaladın simdi
+1 yılnobody dies a virgin, life fucks us all.
40 Yorumla
+1 yılMeryem Ana'nın reenkarnasyonuyum ben
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHenüz kaybetmedim.
141 Yorumla- +1 yıl
Ama bir gün kaybedeceksin nasıl olsa..:)
+1 yıl16 yaşında kaybettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslaaa evlenmeden yapmam Allah korusun
40 Yorumlabenimkı saglam elıme el degmedıı :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirim dostumm :D tertemz açmadım daha :D
00 Yorumla
+1 yıl12 yaşında bakirliğimi kaybettim
02 Yorumla- +1 yıl
evet adana sıcak memleket
Gizli Üye(30-35)+1 yıl17 yaşımda.
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl4 sene önce
Cevap sahibi+1 yılsorun yok
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 sene önce büyük bir aptallıktı
21 Yorumlasapasaglam duruyo :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 imde
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl22
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılevlediğimde kaybettim ben eşimle yani bişey değişmedi
- +1 yıl
hayırlı olsun :D
16 yaşımda :)
00 Yorumla19 yasndayken
21 Yorumla- +1 yıl
hayırlı olsun vatana millete
+1 yıl16 sanırım
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 ydim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki ya sen ?