İşte size gerçek bir test sorduğum soruyu Avrupada sormuşlar
Kızlar Bakire misiniz, Bekaretinizi kaybettiğinizde kaç yaşındaydınız?
İşte size gerçek bir test sorduğum soruyu Avrupada sormuşlar
Erkeklere de bakir mi siniz diye sorsaydın
ben bakirligimi 14 yasin da kaybettim :(
Beni kirlettiler :(
Nasıl oldu peki? Geneleve mi götürdüler seni?
omu seni mikti yani :)
kaybettim demişsin kirlettiler demşsin ama
Bakirim daha ilk ve son iliskimi esimle yapacam ya da bakir ölen ilk insan olarak tarihe gececem mal olarak
kuruyup gitsede...
Evli değilsin o zaman :)
Bende sana diyorum ki
Vermessen verme İbrahim Tatlıses
ahahahhahhahaha
Vermicem vermicem :)
Cevap
7Cevap
Sevişti bir bakir ile bakire,
Erkeğe milli dediler, Kadına fahişe
Cemal Süreyya :)
18 yaşındaki bakire kızla 29 yaşımda milli olduk :))
şimdi kız ne oldu peki?
hatunum oldiii :))
evlendiniz mi?
Bakireyim madalya takın bari
Adresini yolla plaket vercem, ama ne zamana kadar böyle kalacaksın ona göre yolluyum :)
Bakirelere odul mu var
Dildo veriolarmis:)
Evet ödül var bakirelere ama raporla belgelemek kaydıyla :)
Bozma beni cevapladim diye asdf bakirim
Bakireyim cok sukur dusmedik o kadar
düşmekle ne alakası var?
Benim inancim bunu bana haram kilmis ben muslumanim diyip yapanlarda gozumde dusmustur tabiki , kimsenin inancina bir soz soylemiyorum
Bizde yazabilir miyiz? Bakireyim
Bakireyim
sende mi :) @raapunzel
Niye sende mi diyosun ki tabi öyle olmalı
Yok takıldım öyle, bu zamanda zor çünkü evlenecek kız bulmak, Hiç bişey yapmadım deme inanmam, bakereti kaybetmeden herşeyi yaparlar sonrada bakireyim der gider biriyle evlenirler adam ne bilsin kukudan başka herşey el değmiş 2. el, dudaklar, kalça, göğüsler, kukuda ellenmiş olabilir ama zar sağlamsa sorun yok
Senin için söylemiyorum sizin yaş grubu hep böyle kapalılar ve imam hatip mezunları daha çok özellikle dikkatimi çekti, tabi genelleme yaptım hepsi aynı değil kapalıların fazla olma sebebi sence nedir?
Bak o karakter meselesi kapalı açık farketmiyo benim çevremdede öyle insanlar var herkesin namusu kendine ve hicbisey yapmadim o dediklerini zaten üstüme alınmıyorum inandırmak zorunda değilim inanmassan inanma.
inanıp inanmamak değil mesele üstünede alınma ben genel söyledim inanç ve karakter meselesi bu özet bu
Neyse uzatmicam
Bakireyim daha
Hiç bişey yapmadım deme inanmam, bakereti kaybetmeden herşeyi yaparlar sonrada bakireyim der gider biriyle evlenirler adam ne bilsin kukudan başka herşey el değmiş 2. el, dudaklar, kalça, göğüsler, kukuda ellenmiş olabilir ama zar sağlamsa sorun yok
Sakın üzerine alınma senin içi söylemedim genel olarak söyledim
Yok öpüşmedim bile öyle birisi degilim onlar karaktersiz benim gözümde
Sevindim bu cevabına, evlenene kadar devam bu mantıkta, karşındaki insana yani evleneceğin insana en güzel ödül olur :)
20 yaşında
nasıl oldu sevgilinmiyidi?
Evet
şimdi nerde napıyor?
Hala sevgilim ama ayrılma aşamasındayız
napacaksın peki ayrılırsa kalcan ortada :(
Böyle de hayat geçmez ama bir hata yaptım onunla oldum diye hayatımı mahvedemem ki çekilmiyor artık
peki nasıl evleneceksin ne diycen evleneciğin kişiye?
mahvoldu zaten artık evlenmeyi mi düşünebiliyorum sence
ne düşüneceksn başka kadlın piç gibi ortada :/
Önüme bakacam, kimseye güvenmeden, kimseyle olmadan, tek başıma
evlilik yok yani planalrında
Bu şekilde nasıl olabilir ki
olur neden olmasın sadece o zar değilki iş, seni sadece cinsellik için almayacak, önce ruhunun tamir edilmesi lazım yaşadıklarından dolayı özelden yazabilirsin dertleşiriz arada sen bilirsin güveniyorsan bana ısrar etmem asla belki bir faydam dokunur
Ben de sadece zar olmadığını düşünüyordum ama görüyorum ki insanlar sadece ona bakıyor. Beni gerçekten sevdiğini söyleyen insan bile durumu anlattığımda engelledi beni
bana özelden yazabilirmisin?
Gizlisiniz nasıl yazayim
çıktım gizliden :) pardon
Sabah siporu
17 de gitti AMK:-)
Bakireyim
Bakireyim
bravo madalyanı göndericem ama ne zamana kadar böyle kalma düşüncen var?
Evlenene kadar tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar