Rüyanızda hiç orgazm oldunuz mu?
Olduysanız ne hissettiniz?
Olduysanız ne hissettiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer rüyada orgazm olunca yaşadığın zevki yaşamıyorsun genelde çok dolu olunca rüyada boşalıyorsun ya da yatmadan önce p*rno film izlediysen veya biriyle görüşürsün tlf'da konuşursun o kişi rüyana girer sonrası malum iç çamaşır eşofman çarşaf berbat durumda uyanıyorsun :) bazen her gece bile oluyor...
ergenlik yıllarındayken tabiki ruyada orgasm oluyodum bi de askerdeyken.Bu konuyla ilgili enteresan bir anektod; universitedeyken Afganistan'lı bir arkadaşım vardı. Onların adetlerine göre halk arasındaki tabirle hamamcı olmuşsan rüyanda birlikte oldugun bayan tanıdıgın birisiyse onunda gusül abdesti alması için rüyandan haberdar ediyomussun
evet çok kez oldum.sonuç kamyonu devirdim
Cevap
14Cevap
Bir gün boyunca su içme ve sürekli tuzlu şeyler ye. Bak bakalım akşam rüyanda ne göreceksin?
Rüyanda su göreceksin bu Allahın emri. Orda suyu içipte nasıl rahatlıyorsan bununda ondan bir farkı yok denecek kadar az. Bu kadar basit.
erkeklerde zaman zaman olan bir durumdur bu bende de oluyyor arasıra... seks yapmayı çok isteyipte yapamadığım zamanlar genelde gece rüyamda boşalırım... bu olayın erkekler arasında bir çeşitli tabirleri vardır komik olan... mesela " kamyon devirmek " yada " şarjörü boşaltmak " gibi komik komik isimleri de vardır yanii. sanırım yeterince aydınlatıcı oldu... başka sorun varsa itina ile cevaplarım...
valla ben oldum gerceğin cok farklı sonunu getıremedım uyandım ve uyandıuktan sonra kendım bekar olduğum için kendi kendimi tatmin ettim ama cok farklı bır haz ruyada orgazm olmak anlatılması güc bı durum...
fizyolojimiz kendimiz uğraş vermediğimiz sürece(mast.)zaten belli aralıklarla mutlaka rüyalanacakdır,gerçeğinden ayırmakda zordur,uyandığınıza lanet bile edebilirsiniz..
Hiç olmadım bilmiyorum bende mi sorun var .. 2 hafta ellemediğim oldu yine olmadım.aksam yatmadan 3-4 saat p.rno izliyorum yine olmuyorum anlamadım gitti :)
oldum zevkaldım cok gercekle rüyanın arasındaki sanal zevk verici mutluluk neolsun daha
oldum
olmuşum
olurum
birşey hissetmedim, neden olduğunu bile hatırlamıyorum
arada oluyor...
şeytan aldatıyor..
oldum. rahatlık ve gevşeme hissetim.
2 hafta ictraat yoksa olur.
gerek kalmıyor rüyaya
geçen gün ilk defa oldu değişik bi his
ıslaklık :D
Oldum bir çok kere gerçek gibi aynı
Hep oluyorum
Yatağı ıslattım haha
:)
belkide altına işedin ?
Belki de :D
oldum
ne sıklıkla?
uzun süre tatmin olmadığım dönemler olurum, açlık oranıma göre değişiyor yani:)
neyse ozelde olsa enine boyuna konusurduk neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?