+1 yılmasturbasyon yaparken gözü kapatıp hayal etmek mi yoksa elini bile değirmeden orgazm mı nası bişey ki o cahil kalmışım kusura bakma
113 Yorumla
Soran+1 yılEstağfurullah hiçbir temas yok yalnızca gözleri kapatıp odaklanmak hayal kurmak
- +1 yıl
Yok yaa o kadar da değil onu yapabilen varsa zaten gitsin atom parçalamayla falan uşraşsın bilime versin kendini o nası bir zeka gücü 😂
Soran+1 yılBüyük odaklanma lazım yapan var
- +1 yıl
Denicem ama ben de merak ettim 😂
Soran+1 yılBak netten taktikler var 😄
- +1 yıl
aaa baktım şimdi de astral seyahat denemiştim ben bir ara onun gibi bişey bu da 😂
Soran+1 yılAstrali yapabildin mi
- +1 yıl
Ya ben bu sorunum cevabını nedense veremiyorum. Kendim farkında değilim yaptığımın ama hissettikllerimi anlattığımda bu işi bilen insanlar yapmışsın diyolar ama ben sanki rüya gördüm gibi hatırlıyorum onlar yapmışsın ama heyecandan kontrol edememişsin diyolar bilmiyorum. Ama eğer yaptıysam da yapana kadar canım çıktı 😂
Soran+1 yılHadi ya 😄 işi bilenlere inanmak lazım bence de demek ki heyecana kapılmasan üff
- +1 yıl
Galiba olabilir. Şimdi de şu mental ereksiyon mudur her neyse bunu denicem sonra da astral seyahatte mental ereksiyon denicem sonra da zaten peygamberliğe kadar giderim buradan 😂
Soran+1 yılYaaa hahahaha güzeldi bu. Hep tekdüze tekdüze çekilmez bu hayat zaten 😄
- +1 yıl
Aynen öyle. Konu nereden nereye geldi yaa 😂
Soran+1 yılEvet yaa ben de anlamadım 😄
En İyi Cevaplar
+1 yılRüyalarda mental orgazm a örnek verilebilir. İster istemez çoğu insanda habersiz olsada yaşamıştır bunu
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.. Ama uyanıkken çok başka oluyor bence merak uyandırıcı
- +1 yıl
Yaşanıla bilir, yapımı ve işlenişi zor değil. Zira tek başına böyle bir şey için aşırı disipline edilmesi gerek zihnin.
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. İşte o disiplin biraz zor sanırım inanmıyor bile büyük bir kitle olabileceğine..
- +1 yıl
Partnerinle denemende yarar var.
Şahsi düşüncem oalrak söylemem gerekirse;
- Gözlerin siyah bir bandanayla kapatıldıktan sonra seni etkilediğini inandığın cinsin sesinin yönlendirmesi ve yönlendirmenin senin istediğin ama bilmediğin bir şekilde ilerlemesiyle başlayabilir. Tütsüler, hafif nefes dokunuşları büyük olasılıkla bu süreci hızlandırır ama herhangi bir etkisiz epey uğraş gerektirir diye düşünüyorum
Soran+1 yılVaov güzelmiş cidden heyecan verici ve bu yollar ile hızlanacagı da aşikar.. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, iyi geceler :)
Soran+1 yılİyi geceler 😊
+1 yılOlmadim. Olamam da..
04 Yorumla- +1 yıl
nedenn
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Zatenn zor orgazm oluyorum. Partnerimin en az 40 dakika benimle ilginlemsi lazim 😂 dusunce gucuyle imkansız gibi maalesef
- +1 yıl
ben olcamda bakmıyorunkı iştee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılSanırım bunu yaşayan azınlıktan biriyim. elle falan hiç olmadı, sürtünme dışında tek kalınca kendimi de elleyen biri olmadığım için hep düşünerek yani araştıinca mental olarak orgazm olan biriyim, ama bacakları birbirine geçirip vajinadaki kasları sıkıştırıyorum düşündükçe. bunu bile yapmadan orgazm olduğumda ikk kez bir sevgilim ve cinsel konuşma/haz alma deneyimim vardı. ben öyle kendimle oynamayı biraz ilkel bulduğum için tercih etmedim. evet derslerim falan hep süpersonikti belki de beynim bana bundan aşağısı sana yakışmaz mı dedi ne dedi. bu orgazm şekli vajinal orgazm olmayı zorlaştırdigi için (konsantre olmak zor oluyor) mutsuzum. yeni partnerim bana vajinal orgazmı yaşayabilecek mi günler kaldı, o telaşla araştırırken buraya düştüm. fantezi dünyanız geniş oluyor, bu iyi ama vajinal orgazmi partnerimle yasarken olmadan da ölmek istemem😂
11 Yorumla
Soran+1 yılBunun gerçek olduğunun kanıtı kişiler olduğunu bilmek güzel. Bence de zeki kişilerin odak problemi olabiliyor bundan kaynaklı da olabilir zihnimizde olan şeyleri daha gerçek hissedebilmemiz
+1 yılBu dediğin şeyi yapmak hiç basit değil cidden sağlam konsantre olmak gerekir
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bu yüzden başaran var mı merak edip sordum
- +1 yıl
Bunu yapabilen bildiğin astral Seyehat de yapar bence fen bir şey😀
Soran+1 yılYaa aynen onu da çok merak ediyorum ama o biraz riskli
+1 yılorgazm hem bedensel hem zihinsel bir süreçtir ki mental orgazm diye ayrılması mümkün değil. Element uydurmayalım.
05 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel hiçbir etki olmadan. Böyle bir şey mümkün..
- +1 yıl
Bok mümkün. Aptalın birinin tezinden öteye gitmiş bir şey değil bu mental orgazm. Kendin tecrübe ettin mi, birde 3 nokta koymuşsun sonuna. Yazılan çizilen her şeye inanmayın lütfen.
Soran+1 yılNe yaşadığımı bilemezsin üç nokta...
- +1 yıl
sallıyorsun şu an, yerse.
Soran+1 yılSen bilirsin
1 kere lise de.
Rüyaları saymazsak tabii bir de o var12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu peki
+1 yılYok hiç yasamadım denemedim de olabilir miyim diye dusundum olamam sanırım
018 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bilmem alışkanlık olabilir ten tene değmeli bence masturbasyon bile bazen hiç zevk vermiyor bana.. sen denedin mi
Soran+1 yılEvet ama başaramadım çok yaklaşmıştım
- +1 yıl
Denemedim dediğim gibi ama oraya kdr bile konsantre olabildiysen ne güzel senin icin ben öyle düşündüğüm de sadece aşırı sertlesiyorum fakat temas etmeden ona boşalamam Eminim buna
Soran+1 yılBen de hep öyle sanmıştım da zaten erkekler için çok daha zor diye okumuştum
- +1 yıl
Kesinlikle bana göre çok zor , hani sen düşünürken bacaklarını felan böyle birbirine sürterek bile oraya dokunmadan boşalabilirsin belki de ama birde düşündüğünün şey en çok arzuladığın şey olmalı
Soran+1 yılBunda bacak sürtme de yok işte
- +1 yıl
O da olmadan bosalabilirsen elini öperim saygı duyarım o kdr yani
Soran+1 yılYapanlar var iştee bak diğer yorumlara
- +1 yıl
Okudum Şu an yapabilene helal olsun bana göre ten tene değmeli ya da ben oksamalıyım o evreye geçemem biliyorum kendimi hiç bişey beni o evreye geçiremez (;
Soran+1 yılSen de he kendi kendini engelliyorsun ne saçma 😄
- +1 yıl
Kendimi nasıl engelliyorum söyler misin
Soran+1 yılDirek yapamam diyorsun
- +1 yıl
Sende zor boşalabilen birisi olsan benim gibi düşünürdün
Soran+1 yılVardır bir sebebin. Kendini rahat bırakmayı disiplin edin belki değişirsin.
- +1 yıl
İlişki esnasın da kasmıyorum ki kendimi geç bosalmam Laz'ım diye...
Soran+1 yılHe ben normalden geç diye bir de teselli edecektim pardon
- +1 yıl
Sana göre normal ne tam olarak
+1 yılMümkün mü böyle bir sey hiç fiziksel bir sey olmadan orgazm olmak çok isterdim de var mı cidden yapanlar
07 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar var hatta yorumlara bakarsan burda da var.. Çok merak ediyorum
- +1 yıl
Öğrenirsen bana da soylermisin gerçekten bende çok yapmak istiyorum
Soran+1 yılSöylerim
- +1 yıl
Teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Nasıl yapılıyormuş öğrenebilir miyim bende bir araştırma yaptım da
Soran+1 yılÖğrenmek için sordum tam bilmiyorum
- +1 yıl
Peki yapanlar dan anlayabildin mi bir seyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyin. mcıklanması gibi mi? Yoksa insan gibi bir tanımı var mı bu sözde zihinsel hazzın?
098 Yorumla
Soran+1 yılHiç fiziksel temas olmadan sadece düşünce gücü ile işte.. Apartp
Soran+1 yılAraştır
Cevap sahibi+1 yılHa paranormal geyikler. Araştırmama gerek yok parapsikolojiyle ilgili şeyler okumayı yıllar önce kestim ben. Telepati yapabilen varsa bunu da yapsın ama daha hangi meyveyi düşündüğümü iletişemezken orgazmımı hiç sunamam.
Cevap sahibi+1 yılDüşünce gücü yanlış fikir veriyor burada düz fantezi kurmak vs. diyor, neyse, kolay gelsin.
Soran+1 yılBu bir sunu değil. Zor olabilen bir kavram ve bilimsel açıklamaları mevcut. Zaten soru senin özelini öğrenmek amaçlı sorulmadı kendini çok değerli görme. ı
Cevap sahibi+1 yılKastım o değildi, olayı paranormal sandığımdan imge aktarımından söz etmiştim. Neyse okudum öğrendim kolay gelsin dedim, değerli gördüğüm bir şey yok evrende teşekkürler-
Soran+1 yılBu tarz kafalar beni bitiriyo.. Şu ülkede bu moda girmek büyük lüks.
Cevap sahibi+1 yılYahu dediğini bilmiyormuşum, önyargı yaptım, sonra okudum, hatamı kabul ettim kolay gelsin dedim daha ne yapayım :D Ne modu ne kafası?
Soran+1 yılİmge aktarımı, iletişememek, evrende değerli gördüğüm bir şeyler yok.. Beni hep bu güzel havalar mahvetti
Cevap sahibi+1 yılHa onu diyorsun. İmge aktarımı dediğim telepati için kullandığım bir tanımdı, mental orgazmdan daha ilginç değil takdir edersin ki. İletişememek ise dalgasına kullandığım bir sözcük o tip kasıntı kelimeleri cidden kullananları görünce. Sonuncusu biraz uzun hikaye, eskiden nihilisttim ben :D İyi ki özelimi sormadın.
Soran+1 yılBir de sorsam kim bilir roman olurmuş haha.. Yani bu tarz estetik bir yaşam hepimizin hayali ama şartlar elvermiyor eski nihilist bey 😄 velhasıl kelam hayat güzel kuşlar uçuyor..
Cevap sahibi+1 yılFelsefe okumuyorum, şarapla pek aram yok, sokakta görsen aklına getirmezsin pipo falan da içmem yani ben fikrime bakarım estetik değilim hiç :D Şartlık bir durum yok anlayacağın, şayet günün çoğunda çalışmıyorsa ve kendine biraz vakit ayırabiliyorsa herkes bu kafaya ulaşabilir hayal etmek yeterli :P Kuşlara da uçmak yakışıyor uçsunlar madem.
Soran+1 yılGerçi görüşün ve sonrasındaki yorumların arasında baya fark varmış şimdi gördüm bu soruya bu görüş fena yani 😄 felsefe iyidir ya, şarap içmem ama böyle imgeleştiremediklerimizden misiniz diyesim geliyor sana..
Cevap sahibi+1 yılTroll sorudur veya çok gereksiz safsatadır diye daldım (bence hala Buddha düzeyinde değilsen safsata) ama bilgilenmeyi beklemeyip erken konuşup da rezil olunca beni bir tevazu bastı :D Yine de çakra falan diyen olmuş çok da ıskalamamışım. Ayrıca felsefe tabii ki iyidir de "imgelem" gibi kelimeler de kullanmam. Telepati için sözde alıştırma sunanlar hep görsel hayal kurup onu iletmekten söz ederdi ona da imge-imajinasyon derlerdi o zamandan kalma bir bağlantı. Ben olayı telepatik seks olarak algılamıştım ilkten :D O daha fantastik olurdu bundan ama daha da imkansız.
Soran+1 yılFark ettim troll sandığını burası da bir garip erkekler kadın çıkıyor sapıklar dolu falan filan. Hiçbir düzeyde de değilim basbaya acemi biriyim bu konuda meraktan geldim sordum 😄 telepatik seks anladın he vay be o cidden fantastik olurdu ve komik 😄 o araştırma sunanların baya etkisinde kalmışsın sanırım ama bence tek bir gerçek var hep bir şeye inanmışımdır: hayal edilebilen her şey gerçektir. Bu cümlenin bir ton anlamı var aslında ama temel anlam imkansız yokturla eşdeğer
Cevap sahibi+1 yılEvet sonradan anladım zaten :D Komik olmazdı ya oturduğun yerden enteresan olurdu bence :D Ve etkisinde kalmak değil internette o tip şeyleri ne kelimelerle konuştuklarını öğrendim diyelim, sonradan insanları boş lafla dolduruyorlar diye öfkelenmiştim mesela :D Bu da bir etki elbette. Hayallere gelirsek çokluevren olması her şeyi mümkün kılar ama her şeyin bir yerlerde gerçek olması burayı pek etkilemez, ki insanın hayalgücü de sınırlı sonuçta.
Soran+1 yılKomik olan benim sorumla telepatik seksi özdeşleştirmen zaten 😄 evet nihayetinde o da bir etki. Bahsettiğim inancımı çok farklı algılamışsın, hayal edilebilen her şey gerçektir, yani hayal gücümüz sınırlı bile olsa o sınıra kadar uzaya yol olur zaten biz insanları çok da küçümseme 😄 yani imkansıza inanmıyorum her şey başarılabilir bu hayatta
Cevap sahibi+1 yılMental orgazm demişsin kavramı açıklamamışsın da :D Direkt o geldi aklıma hiç kendi kendine yapılan bir şey gibi düşünmedim.
Hayal edilebilen her şey gerçekleştirilebilir mi diyorsun? Belki, ama o zaman hepimizde olmayabilir 😄
Soran+1 yılHani demişsin ya bizi pek etkilemez diye, kendi başardığın şey seni de etkiler yeter ki iste. Bu gerek sekste gerek bilimde gerekse diğer tüm konularda böyle bence.. Tabi deneyimlemeden kanıtlamış sayılmam
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben diğer arkadaşın yorumuna salça olmayayım ama konu benim dediğime (parapsikoloji) geldi. Başarırsan bana da haber ver ama laf telefon vs. alışverişine gelirse dikkatli olmanı tavsiye ederim :D Herkes çakal herkes yetenekli herkes ihtiyaç duyulan bilgiyi paylaşmakta cömert burada çünkü. (ve ben çakralara inanmam, malum)
Cevap sahibi+1 yılBaşarı ölçütün nedir? Benim hayalime teknoloji yetmezse nesiller sonra ulaşılmasının bana getirisi yok, kastım oydu.
Soran+1 yılFazla bilgi göz çıkarmaz o işin daha ileri daha zor boyutunu anlatacak galiba ilginç geldi bana 😄 tabiki ileri bir sohbet olması onun açısından imkansız (imkansız varmış) telefon numaram bana özeldir. Herkes çakal zaten söylemiştim sapıklar falan dolu. Tedbir esas..
Soran+1 yılYo yo ben ondan bahsetmedim. Mesela sadece bu mental şeysi için bile söz edebiliriz bundan. Burda çoğu kişi inanmıyorum imkansız demiş ben çok yaklaşmıştım oysaki gerçekliğine baya inanıyorum çünkü istemek önemli, gibi...
Cevap sahibi+1 yılYa ben bu tip konularda bir kurs veren tvde konuşan, iki böyle rastgele ortamlarda pat diye ortaya çıkan insanın bilgisine beş kere daha şüpheyle bakıyorum. Neyse kolay gelsin, beni de haberdar et. Ben şimdi ölümlü bedenimi dinlendireceğim. (Bu arada astral seyahat lucid dreaming diyorlar, yani gittiğin mekanı hayal ediyorsun gitmiyorsun diyorlar)
Cevap sahibi+1 yılİstemek tabii ki önemli de mental orgazmın olayı o zaman yeterince hayal edersen olmasına dönüşüyor sadece. Hani hayalden orgazm olacak kadar konsantre olmak... Bir artısı yok, paranormal de sayılmaz, sadece zor :D Buddha olman gerekmez buna muhtemelen.
Soran+1 yılBir husumetiniz mi var? Pek çözümleyemedim.. Ya o
Yol bu yol şu yol ben kafaya koydum bir şekilde yapacağım bu da farklı bir kaynak işte
Cevap sahibi+1 yılKişisel hiçbir şey yok tanımıyorum bile :) Sadece internet deneyimi beni fazla şüpheci kıldı.
Cevap sahibi+1 yıldeneyimim*
Soran+1 yılZaten hayal olduğunu başından beri söylüyorum ama sonuç olarak hiçbir temas yok ve bunu yaşıyorsun muazzam bir heyecan gibi geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin'e dönüyor ve uyumaya gidiyorum :D Haberini bekliyorum.
Soran+1 yılSoru kapanırsa sana nasıl haber vereceğim ki? Kolay gelsinlik bir durum yok zaten böyle bir yardımcı olmak olamaz her şeye netten bakacaksam ohooo konu imajınasyona gidiyor zaten
Soran+1 yılE baya uyudun sen. İyi geceler o halde..
Cevap sahibi+1 yılBuyur :D
Soran+1 yılGerçi ben kendimi konu gereği pek açığa çıkarır mıyım sanmıyorum ama 😄
Cevap sahibi+1 yılBu adaletsizce oldu. Açığa çıkmayacaktıysan neden nasıl iletişime geçeceğini soruyorsun, değil mi? Burada kullanıcı engelleme var için rahat etmezse engeller geçersin.
Soran+1 yılHayır hayır öyle demek istemedim ki ben. Sohbetin güzeldi gece de bir anda gittin pek anlayamadım doğrusu yarıda kaldı gibi oldu.. Seni ifşa etmek gibi bir amacım yok kendi açımdan düşünmemişim yalnızca
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler sohbet için.
İlk "olursa haber ver" dediğimde yatıp uyumaya karar vermiştim zaten ben. Yarıda kalmadı sen o arkadaşla konuşup deneyecektin onun üzerinden devam edecektik ve ben zaten soru 3 günde kapanmadığı için burada yazarsın diye düşünmüştüm esasında ama buradan mesajlaşırız dersen de reddetmeyecektim. Saat 4 civarıydı daha fazla kalmak istemedim.
Budur, bu kadar, başka herhangi bir şey yok. Bir dahakine karşındakini de düşün yok yere gizli cevaplamadım soruyu.
Soran+1 yılSen neden sert çıkıyorsun tekrar gizli olabilirsin problem yok. 3 günde mi kapanıyor ki ben bir an 24 saat diye düşündüm nedense. Yani her neyse merak etme bir sıkıntı çıkarmam sana gizliliği açtığın için ama bu kadar da tepki anlamsız
Cevap sahibi+1 yılSert çıkmadım, sadece anlatıyorum.
Şayet iletişime geçmeyeceksen iletişimi dert etmenin de anlamı yok, internette bu kadar dandik bir durumda bile kendim vermeyeceğim bilgiyi karşımdakinden istememeye çalışıyorum ben, saygı anlayışım böyle. Diyebilirsin ki "ben demedim gizli'den çık diye" ama burada iletişim kurmanın çok fazla yolu yok takdir edersin ki.
Ayrıca cevabımı uzatan senin sorun oldu (bu kadar tepkiye gerek yok demişsin ya), sohbet yarım kaldı dediğin için olanların kendi tarafımdaki halini açıkladım.
Bir de, konunun kategorisi cinsellik ama adı üstünde mental orgazm, beni pek etkileyen bir olay değil. (Bu da "konu gereği" dediğin kısma bir cevaptı.)
Neyse, iletişime geçecek olursan nickimi biliyorsun, en başa dönüyor ve "kolay gelsin" diyorum.
Cevap sahibi+1 yılEk olarak, "teşekkürler" dememden konuyu kestiğim algısı oluşuyorsa kesmedim, fakat devam etmeyecekse teşekkür etmiş olayım dedim sonuçta sohbetime güzel dedin. Sanırım yeterince açık oldu.
Soran+1 yılGenelde bu ülkede böyle kaygılara bayanlar düşüyor seni anlamak gerçekten güç. Rahatsız ettim kusura bakma, iyi günler dilerim..
Cevap sahibi+1 yılTek kaygım karşımdakiyle aynı miktarda bilgi paylaşmaktı, eşitlik anlayışım bu benim, fakat şu an konuyu uzatmamın tüm sebebi anlaşılmadığımı düşünmem. Şu an şu nick mevzusuna takılmış değilim, konu "neden böyle yaptığımı" açıklamaya dönüştüğü için uzadı. Yoksa nick bu, çok mühim bir şey değil.
Cinsiyetle ilgisi nedir? Erkeğim ya da kadınsın diye taviz vermem gerektiğini düşünmüyorum. Kaldı ki istesen yine de iletişime geçebileceğini biliyorsun, belirttim bunu ve hala aynı şekilde düşünüyorum. Rahatsız etmedin, fakat rahatsız olduğunu düşünüyorum ki bunun için diyebileceğim bir şey yok zaten yapmam gereken tüm açıklamaları yaptım. İyi günler :)
Soran+1 yılUzattığını değil aksine yanlış anladığını düşünüyorum beni. Kötü maksatlı bir şey yapmadım ki zaten dediğin gibi alt tarafı bir nick.. Ayrıca eklemek gerekir ki pek yanlış olan bir kaygı ile kadınlara bazı sınırlar geleneklerin temelinde çizilmiş cinsiyetçi bir insan asla değilim fakat genelde erkekler cinsellikle övünen canlılar, yadsınamaz bir gerçek bu
Cevap sahibi+1 yılSadece paylaşımın eşit/karşılıklı olmadığını düşündüğüm için tepki gösterdim ben (özellikle de en başında o tür bir talebim olmamışken), bu konunun dışına çıkan pek bir anlam çıkarmadım yani :)
(Tabii ki) cinsiyetimle problemim yok, halimden memnunum; ama övünmüyorum da :D
Cevap sahibi+1 yılKS uygulamamda yorumumun sonu gözükmüyor, "cinsiyetimden memnunum ama övünmüyorum" demiştim, niye gözükmediğini anlamadım, bu da böyle bir anımdır :)
Soran+1 yılBende göründü yorumun devamı merak etme. Genel olarak böyle olduğu için benim yorumum da bu şekilde işte
Cevap sahibi+1 yılAnladım :)
Soran+1 yılTekrar teşekkürler sohbet için eğer 3 gün içinde denersen haberdar edersin sen de :)
Cevap sahibi+1 yılBen normal meditasyon yapmaya çalışırken bile odaklanamıyorum, o kadar kuvvetli hayal edebileceğimi sanmam :D Başarılar, ben de teşekkür ederim.
Soran+1 yılEvet o sebeple zor zaten o odaklanma falan hele ki stresli bir yaşamda ohooo. Sana da başarılar 😊
Cevap sahibi+1 yılKapalı sorularda görüş yorumu yapılabiliyormuş. N'ettin?
Soran+1 yılİnanamazsın, hala denemedim..
Soran+1 yılAyrıca günlerdir girmemişim buraya kusura bakma yani
Cevap sahibi+1 yılahahah sorun değil :D
Soran+1 yılPeki sen denedin mi
Cevap sahibi+1 yıldenemedim, fizikseli daha kolay malum, konsantrasyon da gerektirmiyor pek 😄
Soran+1 yılÖyle tabi de işte farklılık olsun diye 😄
Cevap sahibi+1 yılben farklılığı sanalda arıyorum artık... yolum yol değil :D
Soran+1 yılOooo kötüymüş 😄 bence de o yol yol değil
Cevap sahibi+1 yılBir elin nesi var iki elin sesi var demişler, tek kişinin zihninden iyidir dedim :D Senden de sonucunu öğrenemeyeceğiz anlaşılan :D
Soran+1 yılHep bir meşgale hep bir hayat koşturması kendime vakit bulamıyorum ki odaklanmalık yahu 😄
Cevap sahibi+1 yılSenin işin de zor :D Benim de kafam odaklanmaya müsait bir kafa değil hiç ondan zorlamıyorum. Bir de hasta oldum patates iyice.
Soran+1 yılOo geçmiş olsun 😄 daha da vaktim olmaz ya vizeler vs derken
Cevap sahibi+1 yılBenim vizeler de girdi araya zaten onu unuttum. Kolay gelsin :) Ne diyeyim, güzel sohbet oldu benim açımdan :D
Soran+1 yılTeşekkürler 😊 Benim açımdan da oldukça iyi bir sohbetti 😄
Soran+1 yılÇok anlamsız gelebilir ama saçların ne renk? 😄
Cevap sahibi+1 yılSiyah, senin? :D
Soran+1 yılKahve 😄
Cevap sahibi+1 yılburası iyice mesajlaşmaya döndü, bir kez daha çıkıyorum gizliden bu sefer yazmazsan alınmam ama :D
Soran+1 yılDoğrusu o gün kullanıcı adını unutmuştum 😄 keşke farklı bir soruda karşılaşsaydik eminim iyi arkadaş olurduk, lakin bu sorunun üstüne kendimi açığa veremem ya öyle işte
Soran+1 yılHem zaten bana özel cevap vermişsin kimse okuyamıyor
Cevap sahibi+1 yılBu sorudaki sohbet sorudan çıktı, ayrıca laflayasın var :D Ek olarak, bazı şeyler söylemiş olabilirim fakat dürüstlüğümden söyledim. Kimle ne sohbet yapılacağını seçmek konusunda kendime güveniyorum açıkçası.
Israr etmek de istemiyorum ama insan "dur, rezil olmazsın, ayrıca ben saçma sapan biri olmadan gayet rahat sohbet ediyorum" demekten kendini alıkoyamıyor.
Özetle arkadaş olmak için geç değil.
Soran+1 yılPeki niye burda da mesajlarımızı kimse görmüyoken mesajı tercih ediyorsun? Bunu da bir merak edip sorguluyo insan 😄
Cevap sahibi+1 yılBunu demin ben de düşündüm, sadece alışkanlıktan mı mesajlaşmayı seçtim diye. Sonra nickini bilmek bile daha somut bir şey sunar dedim, ayrıca burada kendi hakkımda söyleyeceklerim sınırlı. Google'ın kulağı var, sanal ortamda hoşlandığım bir şey değil paranoyakça gelse de.
Bir de şu var, konudan dem vurdun diye açıklama ihtiyacı hissettim, niyetim cinsel bir şey olsa neden bunu istemeyen birine ısrar edeyim, aklımdan zorum mu var? İkincisi, öyle bir arayışta olsam bu soruyla hala uğraşıyor olmazdım, çünkü daha kolay şeyler var. Üçüncüsü, switch'i on ve off'tan ibaret biri olsam zaten böyle yazamazdım, sadece görüşümdeki seviyede kalırdım.
Başka açıklama yapma gereği duymuyorum, bunları da sorun mantıklı diye yaptım zaten. Dediğim gibi, şu ana kadar sohbetim itseydi iterdi bu kadar günde, daha uzun bir kendini kanıtlama sürecine girmeyeceğim.
Soran+1 yılÜzgünüm konu bu iken gizli kalmayı tercih ediyorum. Bence burdaki sohbet de keyifli idi ve istersen devam edelim konuşmaya yine? Sorunlarımızdan farklı şeylerden falan tanışmadan konuşmak bazen rahatlatır
Cevap sahibi+1 yılİlginç :D
Teklifini reddetmeyeceğim, fakat tanışmadığım insanlara daha rahat iç döktüğümden değil. Ben herkese iç dökebilirim, öyle çok gizlenesi bir içim yok :D
Soran+1 yılBen şahsen düşünce ve hislerin özel olduğuna inanıyorum öyle herkese anlatamam 😄 ee anlat bakalım
Cevap sahibi+1 yılBu gece olmaz, erken uyuma kararı aldım :D
Soran+1 yılÇok ilginç ya ben de 😄 yani bu gece için mi genel mi?
Cevap sahibi+1 yılGenel, ama başarılı olur muyum bilemiyorum. Son bir haftadır çok fazla uyku problemi çektim, önce uyuyamamaya sonra uyumamaya başladım ve insan giderek daha fazla meyilleniyor buna.
Soran+1 yılGerçekten çok şaşırdım aynı şekilde birkaç gündür bazı düşünceler beni kurcaladı ve düzenim bozuldu bu kararı aldım. İyi geceler o halde 😊
Cevap sahibi+1 yılBen başta sadece uykuya dalamadım, öyle kaldım, sonra yatmayı istemez oldum. Son birkaç gündür erken uyanıp 5'e kadar yatmıyorum, sebebi de yok. Sadece uykusuzluk yani.
İyi geceler dilerim :)
Soran+1 yılZaten bir yerden sonra geç yatmak alışkanlık haline geliyor o kötü. Ben de birkaç gündür hep 3 4 gibi uyuyordum. Ayrıca günaydın 😊
Cevap sahibi+1 yılGünaydın :) Fena uyumadım mutluyum :D
Soran+1 yılBen uykumu alamadım ve yine düşüncelere daldım sabah sabah 😄 okula gidiyorum bir de
Cevap sahibi+1 yılBaşarılar :D Erken uyandıysan alamamışsındır tabii.
Bu arada, sen olduğundan emin olmamak için barizi reddederek çaba harcadığım bir üye var, yani bil istedim :D Hani dürüstlük falan.
Soran+1 yılKimi ben sanıyorsun allahım allahım 😄
Cevap sahibi+1 yılsenin cevap verdiğin sürelerde online, kalanında girmemiş olan, senin gibi "duvar" niteliğinde tepki veren birisi... :D
Soran+1 yılBen duvar niteliğinde mi tepki veriyorum 😄 alındım baya ya.. Gizliden çıkmam demiştim oysaki
Cevap sahibi+1 yılVermiyor musun :D
Teknik olarak sen olduğundan emin olmadığım sürece gizliden çıkmış sayılmayacaksın :D
Soran+1 yılNeden duvar olarak gördün peki merak ettim 😄 ben olsam benim demem mi?
Cevap sahibi+1 yılDemeyebilirsin :D Nasıl bilebilirim ki?
Aniden tersleme ihtimalin varmış gibi geliyor :D
Soran+1 yılBu yüzden mi duvar?
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden işte :D Aniden yok yere sorgulanırken buluyorum kendimi gibi geliyor. Evet bu yüzden.
Soran+1 yıl
"Aniden yok yere sorgulanırken buluyorum kendimi gibi geliyor." bunun üzerine espri olması için son mesajı atmıştım oysaki, tersleyen sen oldun baksana..
Cevap sahibi+1 yılHayır, hayır, smiley kullandım kabul edemem :D
Soran+1 yılGördük kim duvar hıh 😄
Cevap sahibi+1 yılSırf her bildirim geldiğinde şu yorumun başını görmekten bile bıkabilir insan, kendimden nefret ettim :D Fakat baskı gibi anlaşılacak bu, ciddi bir yakınmaydı :D
Duvar değilim ben odunum :D
+1 yılÇakra makra adam göturecek seni göturecek. Onu bırakta ruyada boşalırsın ancak dusuncd gucuyle
02 Yorumla
Soran+1 yılGötüremez merak etme. Ben mümkün olduğuna inanıyorum ayrıca ama çakra ile falan değil tabi
- +1 yıl
Vajınal kasları oynatarak yapanı duymustum da dysunce gucuyle hayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir çakra veya chi seviyesine sahip olmıyanlar bunu yapamazlar ki.. ama muazzam bir deneyim
043 Yorumla
Soran+1 yılAnlatır mısın nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılNasıl anlatıyım ki uyanıkken bilinci ikinci aleme geçirirsin ve burda kurdugun hayalleri hissedersin bunun içinde enerjini arttırman lazım bir nebzede vücuttaki bütün hormanları kontrol edersin ve gerçege cok yakın bir haz yasarsın kısacası bu
Cevap sahibi+1 yılSen bunu basardınmı peki o kadar enerji hissedemiyorum Şu an senden
Soran+1 yılİşte o ikinci aleme geçiş kısmı önemli o nasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılBurdan söylenmezya sonra sıcrıyolar saçma muhabbetler yapıyolar
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelde anlatırım ama enerjin yeterli değil gibi
Soran+1 yılEnerjimi nasıl anladın ki? Yeterli mi değil mi onu görürüm zamanla.. Özel olmaz soru özelim zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılO sevide bir enerjiye sahip olsaydın enerjimi anlardın zaten hissederdin 😂😂
Soran+1 yılMalesef kötü bir huyum var ben istemediğim sürece karşımdaki kişi ne hissettiğimi bilemez 😊 bu sadece bu konuda değil tüm hissel konularda böyleyim çevrem irademe şaşırır hele ki böyle özel bir konuda bilgi almaktan öteye pek gitmem
Cevap sahibi+1 yılÖzeline saygı duyarım ama 😆 emin ol yeteri kadar enerjin olsa anlardın beni.. Ayrıca bu olaya pek hakim olmadıgın belli ama yol ararsan astral seyahatin iki üç tık ilerisi
Soran+1 yılZaten acemiyim bunu açıkça söylüyorum bir defa çok yaklaşmıştım ama sonra tekrar denemedim yeterli enerjiyi kendimde hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılValla bilsemki biri sıcramıycakk anlatırım dene diye ama.. seni anlıyorum salça olurum diye korkabilirsin ama col istersen enerjin cevap vericektir
Soran+1 yılHadi anlat dinliyorum bence kimse sıçramaz 😊
Cevap sahibi+1 yılCakra konusuna ne kadar hakimsin 7 cakra
Soran+1 yılPek hakim değilim ama öğrenmeye açım
Cevap sahibi+1 yılKendşmi gizliyimde etiketlenmiyim 😂😂 kök çakranı açmakla başla ozman
Soran+1 yılKök çakra ne? Offf hadi 0'dan
Cevap sahibi+1 yıl7 cakra varya kırmızı renkte cinsel organın ordadır o cakrayı acman lazım onu acmdan giriş bile yapamayız
Soran+1 yılNasıl açacağım
Soran+1 yılAma eksik anlatıyorsun biraz ilerigörüşlü ol.. Şimdi benim" nasıl açacağım "diyeceğim belli bir şey 😄
Cevap sahibi+1 yılBienerjim var diyince azda olsa bişeleri bildigini düşündüm 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOzman önce sunı yap internetten çakra dizilimlerine bir bak 😂 sonra devam edelim
Soran+1 yılBaktım tamamdır
Cevap sahibi+1 yılNasıl acıcagını anladınmı
Soran+1 yılSadece dizilime baktım
Cevap sahibi+1 yılHadi ama bu kadar uzak olma konuya çakralarını acıcaksın en basta tamamını daha sonra bütün enerjiyi kökcakraya aktarcan
Soran+1 yılSonra?
Cevap sahibi+1 yılAktar bir anlıycan zaten sonrası baslangıc seviyesi olucak
Soran+1 yılŞu an deneme imkanım yok adım adım yazarsan sevinirim önümüzdeki bir vakitte deneyeceğim kısmetse..
Cevap sahibi+1 yılNie yokbe
Soran+1 yılBu ne üslup yok işte. Yardım istedim yalnızca
Cevap sahibi+1 yılCok resmisin sen ya neyse bos ver
Soran+1 yılBöyle bir tepki bekliyordum 😊 iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım da sen beni anlamıyon hala formülü verdim zaten giriş için sen hala cok ucuk bişey bekliyosun
Cevap sahibi+1 yılKökcakrandaki tepkiye göre ikinci kısmı anlatcaktım. .. herkes aynı değil bu olay
Soran+1 yılŞu an yapacak bir şey yok..
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım nese yapınca haber ver ona göre yönlendirme yaparım sen bu arada çakralar nasıl acılır onu ögren
Soran+1 yılGizliden çık da madem soru kapanmadan denersem yazarım
Cevap sahibi+1 yılYaa olurmu be şimdi etiket olurum acıkta kalırsam
Soran+1 yılE napcam?
Cevap sahibi+1 yılBes dklıgına acarım bir mesaj at sonra tekrar gizliycem ordanda bir iki biley daha diyicem onlarıda uygularsın sonra haber verirsin olurmu
Cevap sahibi+1 yılTammı
Cevap sahibi+1 yılSen iyi simi bırdan gene yaz tamam sorın kapansada yazabiliyon olması lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılmillet zkişerek olamıyor bu mentalden bahsediyor ya :)
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten olay o ilişkide de rahat bırakamamaktan olamıyo bence
Cevap sahibi+1 yılsadece bu değil partner deneyimsizliğinide eklemek gerek.
Soran+1 yılTabi o da bir etmen
Mastürbasyon yaparken boşalma anında biraz orgazm oluyorum
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılnormalini olmadık ki mentalini olalım
11 Yorumla
Soran+1 yılOooo
+1 yılOoo iste bu tamamen kendini kandirmacaya girer :D
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Mastrbsyn zaten bedeni kandirmaca.
Sen de düşünceyle tamamen kandiriyorsun iste. Ortada fiziki hicbisey yok ama bosaliyorsun.
Cok fazla yan etkisi olur. Birak partnerini gormeyi Aynada kendine bile bakamazsin.
Soran+1 yılO ne demek ya anlamadım aynada niye bakamiyim? Kandırmaca falan değil ayrıca masturbasyonda bildiğin temas var
- +1 yıl
Cunku mental orgazm olursan, hicbir fiziki detaya ihtiyacinin olmadigini anlayacaksin zihnine yerlesecek bu (suan orgazm icin biseylere ihtiyac duymanla ayni zihin emri bu). Ve zihnin baska bir fiziki detayı istemeyecek.
Soran+1 yılBu ne saçma şey ya bir kere alkol alınca alkolik mi oluyorsun? Vücut öyle kolay alışmaz insan bedeni sandığın kadar iradesiz değil.. Sonuçta o bir hayal ise gerçeğe ulaşmak hedef olmalı
- +1 yıl
Konu bedenle ilgili degil, zihinle ilgili.
Bir kavanozdaki pire 1 atlar ve kapaga carpar cikamaz. 2 atlar cikamaz. 3 ziplar yine toslar cikamaz.
Ve sen kapagi açsan bile 4. yü ziplamaz, zihin biliyor çünkü ordan çıkış olmadığını.
Nasil anlatayim. Cips cok guzel biseyse buna misen degil zihnin beynin karar veriyor. Nöronlar boyle emir veriyor çünkü.
Soran+1 yılO pire olayının fare halini psikolojiyle alakalı bir eğitimde duymuştum. Beyin neyi sunarsan ona alışır bu bir gerçek. Fakat bahsi geçen şey 1 defa yapmak
- +1 yıl
"Beyin alışır, gercek"
2. yi istersin..
Soran+1 yılBence gerçeği daha çok arzularsın. Bir sorum var denedin mi?
- +1 yıl
Denemedim. Hipnoz ile yapilişini izlemistim sadece.
Soran+1 yılOnu ben de izledim. Denemeyen biri için fazla önyargılısın
- +1 yıl
Onyargı degil. Sana birsürü hipotez sundum. Seninki ön bir yargı ama.
Önyargı karşıt görüş demek degildir. Sonu, Öncesinden tahmin yurutmektir.
Soran+1 yılE senin yaptığın da tam olarak bu zaten
- +1 yıl
Nereye gidiyor bu konu :)
Ben de yapmak isterdim dogrusu bunu. Hem de karsimda bir kadinla ayni anda
+1 yıltahrik oldum ama orgazm değil
00 Yorumlagenelde hep öyle olur zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç temas olmadan düşünce gücü ile
Soran+1 yılYa sen çok yanlış anlamışsın
Soran+1 yılHayır tabiki ben de sen aynı sanıyorsun sandım
+1 yılyok öyle bişey.. kandırmışlar senii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ama gündüz değil sabaha karşı rüyada
00 Yorumla
+1 yılBizdeki abazanlar hep oluyor :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılevet özellikle sabahları oluyo
00 Yorumla
+1 yılÇok zor
00 YorumlaCinsellik konusunda 616 cevap paylaştı. denedim olmadı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYeterince odaklanamadiniz sanırım
Soran+1 yılBen de henüz başaramadım bilgi almak için soruyu oluşturdum
Soran+1 yılEvet öyle diyorlar
+1 yıldaha neler mumkun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki araştır
- +1 yıl
mutlaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka neyle olunuyor ki
00 YorumlaLa bir git ya
00 Yorumla
+1 yılyok daha neler
00 Yorumlaevet
030 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başardın
Soran+1 yılHe senin uykunda yani
Soran+1 yılVay be
Soran+1 yılÇoğu kişi olabileceğine inanmıyor da canlı kanıtsin
Soran+1 yılTabiki
Soran+1 yılAnlatır mısın
Soran+1 yılHaklısın keşke özel cevap yapsaydın
Soran+1 yılYo önemli değil de merak işte
Soran+1 yılAçıklaman güzelmiş 😄
Soran+1 yılDürüstlük iyidir güldüm ben 😄
Soran+1 yılKüstah biri olduğunu kabul etmen
Soran+1 yılAynen öyle 😊
Soran+1 yılEvet ama özelden yazmayacağım 😊
Soran+1 yılYa hahaha 😄
Soran+1 yılOha abartma
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılnasıl desem ya baya seks veya mastürbasyon yapmıyosun secgılın yanında yatıyo yanı oyle dusuncelere dalınca tabı bır sekılde yanında olduğu ıcın etkısı oluyo tam boşalma dıyemeyız buna tatmın demek daha dogru
Soran+1 yılHmmm ben daha çok bilim boyutunu merak ediyorum seninki daha farklı
Cevap sahibi+1 yılo zor cunkı bır etkı yok ve düşünceyle orgazm olmak zoru gectım ımkansız
mezi geldiği oldu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYasamadim
00 Yorumla yok mk
00 YorumlaHayır
00 Yorumlahayır
00 Yorumla
+1 yılO ne ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl oluyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?