C2M uygulamasında tanıştık. Aramızdaki mesafe yaklaşık 3 saat. Sanal başlasa bile sanal devam etmeyecek bir ilişki olabilirdi. Her açıdan tam istediğim gibi biri ama tek şu konu her şeyi bitirdi. Sevgili olmadan önce de biraz konuştuk aslında sadece 1 konuya takıldık ama olsun bari dedik başladık, tabi olmadı. 2. Günden fotoğraf istedi atmadım diye soğuk davrandı o gün aktif olduğu halde bana neredeyse hiç yazmadı. Bakın ben de biliyorum, cinsellik ilişkide olmalı, daha sadakatli daha güçlü yürüyor bana göre ilişkiler. Ben sadece fotoğraf atıp sanal olarak konuşmak istemiyorum. O da ya konuları konuşuruz ya da ben olmam dedi. Ben de kendine iyi bak demiştim. Öylece konuşmayı bıraktık. Ayrıldık. Bugün ben yazınca havadan sudan, bir kızın yanında olduğunu ve birazdan bir şey yaşayabileceklerini söyledi. Devamı böyle. Onu seviyorum ama fotoğraf destekli seks konuşmak istemediğim için ayrıldık. Ben ne yapmalıyım ya? İnsan böyle bir konuda da kendinden ödün vermemeli. Siz olsanız benim yerimde ne söylersiniz?
Kızım sen saf mısın C2 den tanışmışın adamın derdi seks ayrıca bu abazanın yanında kız falan da yoktur seni yiyor şantaj blöf. Şunu da sakın unutma bir ilişkide cinsellik varsa asla sadakat artmaz sana çok yanlış öğretmişler. Hiç bir erkek birlikte olan kıza ciddi anlamda saygı duyup değer vermez onunla bilikte olduğunda başkasıyla da birlikte olacağını bilir çünkü. Seni seven senden fotoğraf seks beklentisi olmayan adam gibi birini bul. Sevdiğinin saçının teline kıyamayan delikanlı çocuklar bu yüzden yalnız kalıyormuş demek ki kızlar vurup geçeni seviyor. Beyler size tavsiyem kendine saygı göstermeyene siz de saygı göstermeyin daha kıymetli olursunuz.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalnız ciddi ciddi bir sürü kız var. Ayrıca sokakta herkesin dönüp baktığı tiplerden. işte orada diyorum ki bu çocuğa asılan bir sürü kız vardır. beni ne yapsın ki 😪
Kazıyor. Sana değer veren biri böyle davranmaz. Başka bir kızın olduğu da yok, seni öyle çekmeye çalışıyor çok çok büyük ihtimalle. Kendim düşündüm de, benimle birlikte olduğu halde fotoğraf göndermeyen kız arkadaşlarım vardı. Gerçi o da garip bir durum. Demek istediğim güvenmeden böyle diyaloglara girme, ikinci günden bu geldiyse zaten arkana bakmadan kaç.
Arada mesafe var diyorsun seni fotoğraflarla idare edecek elinin altindada baska kizlari. Sakın ha kullandirtma kendini sonra yarin birgün fotolarini ordan burdan toplarsin bu seni ne kadar seviyor olabilir sadece seni kullanmak istiyor.
Sende foto istiyor ve sen atmadin diye gidiyorsa koy popona. bir kizdan boyle sy istenirse veren kiz da o yolun yolcusudur bence sen atmayarak en iyisini yapmissin takma kafana
ya sen korkarsan o adam seni kedinin fare ile oynadigi gibi oynar ama ailene gidip ben onunla konustum hata yaptim o da beni tehdit ediyor dersen ailen yaninda olur
Valla bence gerekli.. kadinlarin her ne sekilde olursa olsun cinsellige bakis acisi neden boyle bilmiyorum ama cinsellik iki kisilik bisidir hep tek tarafli dusunuyor sende resim isteyebilirsin istemiyorsan sende atma zaten o kdar guvenemedigin istemedgin biriyle birliktede olma.. ama istiyosan da kasma bu kadar.. cocugun konusmalari gayet duzgun..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
bak eğer sevgili olsak ve şu konunun başımı agritmayacagini bilsem. bu çocuk beni terk edene kadar onu bırakacak bir neden bulamam. o da bende bulamaz. birbirimizi anlatıyoruz resmen.
Seven insan çığlak foto istemez niyeti ciddi olan srvgiye sahip çıkar 20 yaşındaki ergenden sexs dışında ne gibi bir ciddiyet bekliyon ki bas tekmeyi siktiri çek kızların yanında olduğu da yalan merak etme kızla ilgilenmiyo da sana cevap veriyo paspal desene
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanında kız vardı gördüm. Ama ben tamam desem eve gider miydi bilemem. Gitmezdi herhalde.
sapık la bildiğin piiç bide sen suçluymuşsun gibi davranıp duygu sömürüsü yapıyo gram hayır gelmez bundan devam edersen ilerde daha çok üzülürsün kardeşim
Bu tam abaza ya yaslar kac seviyosunuz diye her onune gelene veriyorsunuz sonra is evlenmeye gelincede bakirelik sendromu basliyor hem sizin tarafinizda hem karsi tarafta gecmisinizi biraz temiz tutun sonra evde kaliyorsunuz.
iki gunde taniadigin biri senden sapkınca taleplerde bulunuyor , bu kisiyi engelemek yerine hala ona yazarak ne kadar aciz birisi oldugunu gösteriyorsun Ve hala böyle bir konuyu sorun edip buraya soru olarak tasımaklada o bazı alteranatif bir şey de bulundurmuyan grubuna dahil oluyorsun
Ben konu hakkında ki görüşümü yazdım, görüşümden sadece hakaret algılamakla mı yetin?
Bana göre bu tip erkelere prim vermek acizlik Bana göre ya benden vazgeç ya da istemediklerinden (yani seni istedigim gibi kullanirim ) diyen birine bu konusmayi yaptiracak kadar taviz vermesi acizlik Ya hayatta bir duruşun olur ya da birilerin istedigi gibi kulanir seni kukla olursun Seçim senin Ve asıl hakaret benin sana yazdiklarim degil , sana bu mesaji yazan kisinin sana yazdıkları
Zaten onu konuşuyoruz ama sen gelip buraya "beyin yerine ne taşıyorsunuz" diye yorum yapıyorsun. Direkt hakaret içerikli yorumlar yapıp harakret mi algiladin sadece diyorsun...
Gerizekalisiniz olum siz alayiniz gerizekalisiniz çocuk gerçekmi deilmi sorgulamak yerine +18 foto istedi yollamadim ayrıldık beyinsizmisiniz siz ya😃😂 ya aajsjjf normal foto neyine yetmiyormus😄😃😂
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalnız c2m'de eğer fotoğrafı direkt kamerayi açıp atarsan anlık olduğunu görebiliyorsun. ve bu çocuk bana bir sürü anlık fotoğraf attı. aşırı çekici biri. ayrıca onu ben bulmuştum. bana yazan bir anon değildi.
orası ergen sitesi senin mesajlarında ergence ordan tanısıp üzüldümler tripler bilmem neler adam seni becerir gider. sevgililik cinsellik olursa aşkı düşünme olmalı diye bişey yok
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalnız orada okuduğun 10 mesajla "ergence" diyemezsin. Bir gün karşına çıkarım, ergen miyim değil miyim kendin tadarsın.
eleman vermeyeceksen uğrastırma demıs kısaca normal bır platformda tanıssanız neysede o bahsettıgın sitede amac zaten düzüşmek o yuzden böyle dusunuyorsan o sıtede takılmayı bırak.
En İyi Cevaplar