+18 fotoğraflar ilişki için gerekli mi?

C2M uygulamasında tanıştık. Aramızdaki mesafe yaklaşık 3 saat. Sanal başlasa bile sanal devam etmeyecek bir ilişki olabilirdi. Her açıdan tam istediğim gibi biri ama tek şu konu her şeyi bitirdi. Sevgili olmadan önce de biraz konuştuk aslında sadece 1 konuya takıldık ama olsun bari dedik başladık, tabi olmadı. 2. Günden fotoğraf istedi atmadım diye soğuk davrandı o gün aktif olduğu halde bana neredeyse hiç yazmadı.
Bakın ben de biliyorum, cinsellik ilişkide olmalı, daha sadakatli daha güçlü yürüyor bana göre ilişkiler. Ben sadece fotoğraf atıp sanal olarak konuşmak istemiyorum. O da ya konuları konuşuruz ya da ben olmam dedi. Ben de kendine iyi bak demiştim. Öylece konuşmayı bıraktık. Ayrıldık. Bugün ben yazınca havadan sudan, bir kızın yanında olduğunu ve birazdan bir şey yaşayabileceklerini söyledi. Devamı böyle. Onu seviyorum ama fotoğraf destekli seks konuşmak istemediğim için ayrıldık. Ben ne yapmalıyım ya? İnsan böyle bir konuda da kendinden ödün vermemeli. Siz olsanız benim yerimde ne söylersiniz?
+18 fotoğraflar ilişki için gerekli mi??
+18 fotoğraflar ilişki için gerekli mi?