Bu tür şeylere sıcak bakmıyo. Garip karşılıyor sapıklık gibi yani
Cevabın nedir?
Fantezi konusunu aç ona fantezilerin var mı? nasıl fantezilerin var? gibi sor o da sana sorar bağlayıp öyle girmeni istiyorum dersin varsa başka onları da söylersin
05 Yorumla
Soran+1 yılAçtım ne fantezisi dio
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİnşllh
En İyi Cevaplar
18 24 yasinda bu doygunluk ve farkli arayislar cok ilginc nasil bir doygunluktur bu bu yasta boyle fanteziler pesinde kosuyirsun merak ettm
019 Yorumla
Soran+1 yılEvli olsaydın anlardın kuzu
Soran+1 yıl😂😂 hatlar karışmış
Soran+1 yıl5 yıldır evliyim doymam için yetmez mi
Soran+1 yılErgenlik işte beyninle düşünmüosun
Soran+1 yılBnce sen evlilik yasamadın ya da çok sıradandınız abazalıkla fantezi ayrı seylerdir
Soran+1 yılAnladık dümdüz git gelcisin beni hiç ama hiç anlamıcaksın
Soran+1 yılYamuk yumuk nerem?
Soran+1 yılOrosplk mu yapmak istiom?
Soran+1 yılYamuk yumuk fikirler benim lügatümde orspuluk.. Eşimle değişik şeyler tatmak istemm kadar doğal bişe olamaz.
- +1 yıl
bana biraz once dumduz gitgelcisin diyerek hakaret eden sendin farkindamsn ayrica ben sana ole bir kelime. kullanmadm sen. nasil gormek. istersen ole gor senin bakis acin altaki yorumlara bak bir actigin. konun ne kadar gereksiz oldgunu kendin gorceksin insanlar seninle bildgin dalga gecmis onu gectim neden gizli uye olrk yazdginin artik farkindayim neyse istedgin kadar yaz artik sana yazmicm. kendi kendine konus nerenizide bagliyorsaniz baglayin allah islah etsin ne diyeyim yoldan cikani ne paklar bir cevrene sor
Soran+1 yıl1. si Dümdüz git gelcisin demek hakaret değildir.. senin gibi düşünmüyorum diye yamuk yumuk oldugumu sen ilan ettin
2. si Gizli üye olmamdaki sebep abazaların takip atmamaları, benm gibi düşünmediğin içinde bu konunun sana saçma gelmesi normal bn baskasının altına yatayım demiyorum kocamla eglenmek istyrm ve yardm istiyorm kafandaki çöplüklerle karıştırma.
3. sü de hadi naaşşşş
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi diyelim seni bağladı ve arkana yeltendi napacan
24 Yorumla
Soran+1 yılYelten diom da yelten miyo günah 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbide sen istiyosun adam istemiyor o ne güzel adam öyle ya günahı sevabı biliyor maşallah. .
Cevap sahibi+1 yılAl başına taç yap be
Soran+1 yılÇok şükür bilio da fanteziye gelince yapmıo🙁
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
Uuu bdsm 😸😸 eşine söyle ben böyle mutlu oluyorum filan diye anlayışla karsilar..
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni bağla böyle mutlu oluyorum... Tımarhaneye kapattırsın
Soran+1 yılSen dedin ya böyle de die. Dersem deli damgasını basar 😂😂
Soran+1 yılSen olsan iş kolay da bu kocam😂
Soran+1 yılCiddş ciddi denicem inş gider 🙁
+1 yılYatakta her ne isteniyosa yapilmali ki eşler mutlu olabilsin gordukleri iclerinde bir uhde kalmasin yasasin
08 Yorumla
Soran+1 yılTavsiye?
- +1 yıl
Konus ve bunu gercekten yasamak istedigini soyle
Soran+1 yılSaçma gelirse?
- +1 yıl
Niye sacma gelsin istiyirum o zevki tatmak istiyirum de
Soran+1 yılPiki 🙁
- +1 yıl
Hadi bir gayret kabul ettirir sen
Soran+1 yılŞansıma artk
- +1 yıl
Bol sanslar artik 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay be adam diye ifade edilen insanlar varmış nesli tükendi sanıyordum
029 Yorumla
Soran+1 yılJı?
Soran+1 yılHı?
Cevap sahibi+1 yılyorumları okudum günahı sevabı bilip öyle fantezilere sapkınlık sapıklık olarak bakıyor olması üzerine öyle dedim
Soran+1 yılYani bağlatmak sapıklık.. Yıllardır gir çık yapmaktan usanmaz mısınız hiç
Cevap sahibi+1 yılevet öyle de denilebilir... hayır yıllarca gir çık bıkkınlık verir tabi o konuda size katılıyorum ama bağlamak bana çok ekstrem geliyir ya da ben mi abartıyorum bağlamak denince ben mi abartılı anlamda hayal ediyorum bilemedim şimdi sizin bağlamaktan kastınız nedir tam olarak
Soran+1 yılEllerimin arkadan bağlanması olabilir yüzüstüyken bacaklarımın ayaklarımın hepsi olur yani yeterki hareket edemeyim
Cevap sahibi+1 yılşahsen ben kadının hareket etmeyecek derece olmasını istemem kıvrak vücudu hareket halinde olması beni memnun eder kadınla birlikte olduğum hissetmek isterim cansız manken izlenimi veriyor gibi olsun istemem belki eşin de böyle düşünüyor olabilir göreceli bir durum tabii seninde böyle bir durum içinde olmayı istemen ilginç geldi
Soran+1 yılSürekli olmasına gerek yok denemek istiyorm sdce. Tbki ilişki bir bütün
Cevap sahibi+1 yılsen merak ediyorsun o duyguyu... şahsen bakir olduğum için anlamıyor da olabilirim ama mersini dindirmek amacıyla eşim böyle birşey teklif ediyor olsaydı kabul ederdim
Soran+1 yılFanteziye açık olmak iyi bişe
Cevap sahibi+1 yıltabiki iyi birşey heyecanı tazeler.. ben sadece ekstrem fantezileri garip buluyorum
Soran+1 yılFantezi anlayışın ne?
Cevap sahibi+1 yıltinsel bir birliktelik kadın vücudunu keşfetmeye odaklı erotik şehvetli bu yönde romantik duygular hissetmek bulunduğumuz ortam atmosfer mesela bir ıssız sahilde bir birliktelik.. mesela benim aklımda çoğu zaman eşimle birlikte kampa gidip çadırımızı kurduktan bir süre sonra keyif vakti gelince kamp ateşinin karşına geçip sarılıp öpüp koklaşıp sevişmeye başlamak bir süre sonra erotik kıvrak vücudunu keşfederek inletmek orgazmı sağlamak... bunu yapmak istiyorum hatta ilk seks deneyimim de böyle olması beni çok mutlu eder, bu şekilde işte, ben erotizmi seviyorum
Soran+1 yılErotizmden ziyade romantizm😂 bakir kardeş çok duygusal hareketler bunlar
Cevap sahibi+1 yılevet duzelttigin için teşekkür ederim, tabii ben bakirim, duygusal ergenimsi hareket ediyor olmamı deneyimsiz oluşumdan olabilir kim bilir belki bende tecrübe edildikten sonra senin gibi fanteziler isteyeceğim bilemem tabii ama şimdilik benim bu şekilde
Soran+1 yılBelkide yapın böyledir hiç sıcak bakmıcan
Cevap sahibi+1 yılhaklı olabilirsin daha öncesinde red ettiğim cinsel birliktelikleri animsayinca doğruluk payını yüksek kalır gibi geliyor. umarım esin senin fantedilerini gidermek için bir girişimde bulunur
Soran+1 yılNie reddettin ki günah?
Cevap sahibi+1 yılinancım gereği red ettim.. zina etmek istemiyorum bana helal kılınmış olsun istiyorum... nasıl ki erkekler kadınları cinsel anlamda kullanıyorsa erkekleri de cinsel anlamda kullanan kadınlar var onların oyuncağı olmak hiç istemem
Soran+1 yılTebriks👏
Cevap sahibi+1 yılbu düşüncemi paylaştığım da hiç tebrik edilmemiştim genelde salak olduğumu düşünürler faydalanmadigim için dalga konusu olmuşumdur hep.. açıkçası sevindim birinin anlıyor olması mutlu etti teşekkür ederim
Soran+1 yılKendileri gibi pislik olmadıgın için yadırgamaları normaldir takma
Cevap sahibi+1 yılyo takmıyorum alıştım artık onlar öyle yaparak bir ben inşa ettiler ki haklı olabilirler aptal olabilirim tabii bu bazen kontrol edemediğim cinsel dürtülerimin sözleri ama ben bunu seçtim
Soran+1 yılAptalım diyip durma
Cevap sahibi+1 yılneden
Soran+1 yılDinin emrettiğini yaptın die aptal olmazsın
Cevap sahibi+1 yılbenim sözlerim değil zaten nefsimin sözleri.. gencim seks yapmaya meyilliyim ve yapım gereği oldukça istekliyim sadece bazen kontrol edemiyorum
Soran+1 yılSabrın sonu selamet😂 evlenince acısını çıkar
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle 1 aylık tatile çıkıcam yavaş yavaş tadını çıkara çıkara o bedene dokunup romantik bir birliktelik yaşayıp o kıvrımları keşfederek ilerleyeceğim.. vuv bu sabah istekli uyandım sanırım afedersin 🙂🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılodun mu. benim esim olsa bağla dese 50 farklı sekilde bağlarim onu
110 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel 🙁
Cevap sahibi+1 yılevli degilim sevgilim bile yok :(
Soran+1 yılBzm varda noluyp
Cevap sahibi+1 yıldemekki insanlar ilk bulduguyla birlikte oluyor onların isteklerine cevap verebilecek olanlarla değil
Soran+1 yılO yasta ne bilim ihtiyacımı, hem bu yeni gelişen bişey.
Cevap sahibi+1 yılilk önüne çıkanla evlenirsen daha kendi ihtiyaçlarını ogrenmeden boyle olur işte
Soran+1 yılKaç kişinin altına yatmam gerekirdi?
Cevap sahibi+1 yılbirilerinin altına yatmam degil kendi olusumunu tamamlaman gerekirdi
Soran+1 yılKarpuzum çnkü ben. Neyse thank yorumun için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. seni tanımak isterdim uygun koşullarda olsaydık
+1 yılodunun tek ie evlenmişsin sen. ben bağlardım seni de karım değilsin :)
025 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasına gelseydi oda anlardı bişeler herhalde
- +1 yıl
Yaşla ilgisi yok bence. fantazi zevk meselesi.
Ben seni yatağa da bağlardım. banyoda ılı suyun altında duş borusuna da bağlar dakikalarca zevkden inletir yalvartırdım
Soran+1 yılEvli misin abi sen😂
- +1 yıl
Değilim
Soran+1 yılMm karın çok sanslı olurmuş🙁
- +1 yıl
Evet. sende yanlış kişiye evlenmişsin. gözlerini de bağlatmak istermisin
Soran+1 yılİsterim ağzımı da bağlasın 🙁
- +1 yıl
Ağzına seks topu istermisin
Soran+1 yılO vajina topu dglmiydi ya
- +1 yıl
Vajina topu ufak ağız topu da var?
Resimdeki gibi balanmak istermisin
https://goo.gl/images/pGzBgW
Soran+1 yılHa ağız tıkacı olanı dion evet isterdm. Ama görünmüo attığn şeyde
- +1 yıl
Takip atarmısın bana. daha rahat konuşabiliriz.
- +1 yıl
sana bundan bağlamak isterdim.
https://goo.gl/images/qtCUSv
https://goo.gl/images/cFxxUa
Soran+1 yılKocam bağlasın☺️ sen de git karına bağla
- +1 yıl
Evli değilim olsaydım bağlardım. Takip için evli olmamıza gerek yok sanırım :)
Soran+1 yılAaa nie evlenmedin
- +1 yıl
Bilmem, gun birini bulamadım sanırım
Soran+1 yılİnş bulursun
- +1 yıl
Sen neden erken evlendin?
Senin gibi biri lazım bana
Soran+1 yılbenim zamanımda erken dgldi☺️
- +1 yıl
Senin yaşın kaçki?
Soran+1 yıl24 üm ben
- +1 yıl
gençsin daha bende yaşın büyük sandım
Soran+1 yılBilmem aşıktım işte
- +1 yıl
Aşk insanın gözünü karartıyor. Takip bekliyorum senden? rica
oyunla karısık yapabilirsin.. aslında genelde kadınlar baglanmaktan hoslanmaz tecavuz sanarlar..
03 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz olmadıgını bildgm için hoşlanıom
Soran+1 yılDoğruu bak
+1 yılvur bana de orspn yap benıde alkemerı krbacla benı de
114 Yorumla
Soran+1 yılAhahhah kırbaç bana göre değil 😂 ama bağlatma mevzusu önemli🙁
- +1 yıl
yok yok şole popona 2 3 şap şap dıe dokat atıldımı hersey sana gore olur sen ıcındekı cehverı cıkarmamaısın ortam olamamıs
Soran+1 yılOnu yaptırdım ama hep hatırlatmam gerekio zevk mi alcam şaplak at die mi bağırcam her defasında😕
- +1 yıl
sunu bı okusana acaba ten uyumunumu sıkıntı
www.kizlarsoruyor.com/.../a96049-ten-uyumu-ciftler-arasindaki-ask-ile-bagintili-degildir
Soran+1 yılBir sürü soru çıkıyo ten uyumu çıkmıo
- +1 yıl
ten uyumu yok sızde bellı
Soran+1 yılYani eşimin içinden gelseydi ten uyumumuz var mı demekti
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılZamanla da gelmez mi yani🙁
- +1 yıl
malesef senın ıcınde br orspu onun ıcınde bır beyefendı var ortak nokta buluşmanız zor ( bu arada hakret ıccın demedım )
Soran+1 yılCanımı sıkan şey normalde ağzı küfür dolu ama o işi yaparken put 😵😵😵
- +1 yıl
kufr ymk ıstysun demı arkadan memlerıne srılıp altında ezılmk ıstyosun
Soran+1 yılBurdan oldumu şimdi yaa😂😂😂
- +1 yıl
burdan olmadysa mesaj at :D
+1 yılfarkli görüşlerde olmaniz. çok kötü ya bağlayacak tokatkayacak küfredecek daha neler neler
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü mü bnce çok gzl
- +1 yıl
güzel olsa sikayetci olmazdin bence cok kötü sevdigin seykerin yasanmamasi
Soran+1 yılHaa küfür tokat çok gzl demek istedim
- +1 yıl
pardon o. zaman. bende yanlış anlamisim daha. neler neler var acikca yazilamayan istersen. gizli değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında sapıklık değil ama baZı insanların yıkamadığı
Tabuları var yatakta herşey mübah bence anal a karşıyım tabiki036 Yorumla
Soran+1 yılTavsiye?
Cevap sahibi+1 yılEğer söylemek isteyipte söyleyemiyorsan utanıyorsan tam zirvedeysen söyle boşalmasına yakın bunu kabul edecektir ama o gün değil birdahaki ilişkinizde bunu yapacaktır biz mesela hiç banyoda küvette çamaşır makinasının üstünde yapmayı düşünmemiştik ama zamanla bunları denedik çokta zevkli olur bilmem anlata bildimmi
Soran+1 yılAşılıyo mu zamanla yani
Cevap sahibi+1 yılTabiki alışır belki O da bu tarz şeyleri istiyor ama sana söyleyemiyordur
Bir yerden başla direk beni bağla deme ufak şeyler yapın her ilişkide farklı ama masum şeyler zamanla ona geçersiniz aslında sana vereceğim çok
Tavsiye var evli bir birey olarak
Soran+1 yılİstemio eminim çnkü çok bzn duyuruodum hiç oralı olmuodu
Cevap sahibi+1 yılOzaman sevmiyor tarz şeyleri
Soran+1 yılBnde sevmiodum basta ama farklı seyler denemekten ne zarar gelcek
Cevap sahibi+1 yılBende senin düşündüğünü düşünüyorum ama herkes illa bizim düşündüğümüz ya da istediğimiz değişik fark ve zevkleri yaşamak istemiyor bu yapıyla alakalı birşey sanırım
Cevap sahibi+1 yılBoşanmaların bir çok sebebi cinsellik çiftler birbirini anlamıyor bu konuda istediklerini rahatça yaşayamıyorlar
Soran+1 yılYemek yaparken gelir saplak falan atar. Bunu bide şu işi yaparken yapsan derim hatırlamıom ya onumu tutcam aklımda dio🙁 cidden yapı meselesi
Cevap sahibi+1 yılSen doyumsuz birisin ondan bunlar daha doğrusu
Cinsellikte çık şey istiyorsun ama yapacağın birşey Yok belki zamanla oda buna yönele bilir
Soran+1 yılŞaplak attırmak istemenin saç yoldurmak istemenin nesi çok. Gir çık yapmak çok sıkıcı değil mi ya
Cevap sahibi+1 yılGir çık sıkıcı evet başlarda çok güzel ama ilerledikçe insan değişik şeyler istiyor bir evli erkek olarak bunu çok iyi biliyorum aksine benimde eşim senin eşin kafasında ama ben zamanla baZı şeylere ikna ettim mesele çünkü her ilişkimizde değişik şeyler deniyoruz buda inanırmısın bizi daha mutlu ediyor ama bunlar aynı anda ya da biranda olan şeyler değil
Zamanla oldu
Soran+1 yılYanş taktik yavas yavas ilerlemek mi?
Cevap sahibi+1 yılBizde öyle oldu ama mesela ben daha oral
Yaptıramadım ben yapıyorum ama o yapmıyor kaç yıl oldu şimdi
Ufaktan olmaya başladı gibi
Cevap sahibi+1 yılİstersen yaz me**j at anlatayım daha farklı şeyler nasıl yapabilirsiniz diye
Soran+1 yılSizinki daha betermiş😂
Cevap sahibi+1 yılYa bir dokun bin dert işit
Soran+1 yılSen yaptıysn ben de yaparım gaza geldim
Cevap sahibi+1 yılNeyi yaparsın oral mi?
Soran+1 yılBasardıysan diom bnde kendimi bağlatmayı beceririm
Cevap sahibi+1 yılHe ben kendimi bağlatmadım
Ama çok değişik şeyler yapmayı başardık çamaşır makinasının üzerinde iyi oluyor
Soran+1 yılBağlattın demiom oral kabul etttirdiysen diom bnde bağlattırırm zor olmaz herhalde. Düşersek çamaşır makinasında
Cevap sahibi+1 yılNiye düşüyorsun canım
Soran+1 yılÇok dar alan
Cevap sahibi+1 yılÜstüne oturtan sonra açıcan bacakları sonra
Cevap sahibi+1 yılÜstüne oturacaksın makinanın
Soran+1 yılBn kesin düşerim 😂
Cevap sahibi+1 yılDüşmezsin kocan araya girecek sen Beline dolayacan ayaklarını kolların boynunda 🙈
Soran+1 yılDur ya mrk ettm
Cevap sahibi+1 yılNeyi merak ettin adrenalin çok yüksek oluyor öyle
Soran+1 yılÇmşr makinesini mrk ettm. Denicem
Cevap sahibi+1 yılDene tabiki değişik şeyler yap mesela sadece makina üstü değil sandalye var mesela Dabi birçok şey adrenalini tavan yapmaya yetecektir
Cevap sahibi+1 yılDaha çok şey yazarımda buran olmaz böyle şeyler
Soran+1 yılYeterli teşekkür ederm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bol s***ler
Kelepçeli geceler 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eşim bana dese kabul ederim şahsen eğer etmeyecek isem düzgün şekilde söylerdim kızmazdım yani
03 Yorumla
Soran+1 yılKızmak değil kabul etmesi lazım
Cevap sahibi+1 yılmesela oda senden femdom istese ne yapardın 😂😂
Soran+1 yılBen swichim sıkıntı yok 😂
+1 yılpat diye söyleyebilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tam olarak beni bağlasana aşkım?
- +1 yıl
farklı bir fantezi yapmak istiyorum de. durumu da anlat.
Soran+1 yılMm farklılık olsun ya merk ettim diyim demi
- +1 yıl
aynen
+1 yılona söyledikten sonra yapınca bir anlamı kalmaz ki
01 Yorumla
Soran+1 yılKalır ya yeterki yapsın
Aşkım beni kurbanlık koyun gibi bağla de
01 Yorumla
Soran+1 yılPff
+1 yılBDSM tarzı şeylerimi seviyorsun?
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olark o
- +1 yıl
bir BDSM Master olarak seni anlıyorum. yatkınlığın var ve kendini o yönde ilerletmek ve zevklerini o yönde yaşamak istiyorsun?
Soran+1 yılEvet ama sdce cinsel olark istyrm eşim tam tersi bir tokatı zor atıo 🙁
- +1 yıl
anlıyorum açıkcası bu duruma eşini hazırlaman zor olabilir ama kendini tatmin etme yollarını seçebilirsin?
Soran+1 yılNapcam yani?
- +1 yıl
bdsm olarak tatmin yolları vardır. istersen yön verebilirim. karar senin
Soran+1 yılPartner olmadan mı?
- +1 yıl
yess ama istersen seni sanal olarak yönlendirebilirim?
Soran+1 yılPek tatmin edici görünmüo teşekkür
- +1 yıl
konuşsak böyle diyemezsin
Soran+1 yılBen beceremem ki sanaldan 😕
- +1 yıl
becerirsin hatta çok fazla haz alırsın? denemek için şans vermelisin? kaybedicek bir şey yok ama kazanıcak çok şey var :)
Soran+1 yılMrk ettim🤔
- +1 yıl
gizliden çıkıyorum konuşalım?
Soran+1 yılCesaretli oldugum da olar
- +1 yıl
ekledin m mi?
sende fantazini içine at sakla
07 Yorumla
Soran+1 yılO nieymiş
Soran+1 yılDuygularımı bastırcaksam nie evlendim
Soran+1 yılBasta bnde yapmam diodum
+1 yılGüzelce söyle mutlu bir anında
03 Yorumla
Soran+1 yılPek mutlu anı yok 🙁
- +1 yıl
Birlikte olurken mutlu oluyordur 😊
Soran+1 yılAhahha evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılbağlamadan seks yapılıyor mu ki? :)
021 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılseks değildir o :) seks dediğin kelepçeli kırbaçlı argolu çatur çutur olmalı ;)
Soran+1 yılİşte böyle düşünse keşke
Cevap sahibi+1 yıldüşündürebilir en azından deneyebilirsin kocan sonuçta
Soran+1 yılKocam olunca herşey çözülmüyo
Cevap sahibi+1 yıltabiki çözülmez sadece deneyebilirsin dedim. kocan olması sürekli aynı evin içindesiniz bu yüzden avantaj sevgilin olsa ayda yılda bir buluşup onda da beklentini karşılamak istemen daha zor olurdu
Soran+1 yılMm doğru müsait bir zaman da ısrarcı olabilir
Soran+1 yılOlabilirim
Cevap sahibi+1 yılhayır ısrarcı olmak daha kötü yapabilr işleri. sen yavaş yavaş onu değiştirmeye farklı şeylere yöneltmeye bak. ısrar edince inada binebilir iş aranızdaki normak ilişkiyi de bozma
Soran+1 yılUavas yavas mı pat die mi herkes bise söylüo
Cevap sahibi+1 yılsenin içindeki bdsm tutkusu bir anda ortaya çıkmamıştır zamanla keşfedilen birşey bu onun da keşfetmesini sağlayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılberaber film izlemiyor musunuz hiç evde?
Soran+1 yılMm evet basta bnde garipsemiştim
Soran+1 yılPek izlemioz
Cevap sahibi+1 yılnormal film de izlemiyor musunuz?
Soran+1 yılNormal anormal hiç izlemioz
Cevap sahibi+1 yılne kadardır evlisiniz
Soran+1 yıl5 yıl
Cevap sahibi+1 yılbaya da olmuş, evliliğinizdeki tek problem sekste seni bağlamıyor olması değil gibi gözüküyor
Soran+1 yılCinsel olark bu. Ailevi olrk da vae tabi de onları es geçiyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım, ailevi olanlar için olmasa da cinsel olan kısım için yardımcı olmaya çalışırım istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ilişkide bosalabılıyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılilişkide fazla rahatlayamayınca baska seyler denemek ıstıyor ınsanlar. sen de o durumdasın galiba?
Soran+1 yılAhahahhaha hard seviom die bununla bagdasmak çok saçma
Cevap sahibi+1 yılcogu kız hard sever zaten. bununla alakası yok. bagdasıtmıyorum da cogu türk kızı böyle. sen bosalıp rahatlayabılıyon mu dogru söyle?
Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Onu bağla 😂😂😜😜
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi fikir
+1 yılBağları al hazırla o bağlar
06 Yorumla
Soran+1 yılMecbur kalırsa yapar mı
- +1 yıl
Yapar önce onu azdır ama boşaltma sonra bağları eline ver
Soran+1 yılİyi fikir valla, mantıklı🤔
- +1 yıl
Seni bağladıktan sonra seni parçalayabilir ama
Soran+1 yılOh ne gzl
- +1 yıl
Mesaj atsana bana
oyun oynayalım de başla
021 Yorumla
Soran+1 yılMm hiç gelemez öyle seylere
Soran+1 yılYok daha neler😱
Soran+1 yılYok yanlış anlatmışım sanırım odun=kocam
Soran+1 yılAhahah saol ya
Soran+1 yıl5 yıl
Soran+1 yıl1 tane
Soran+1 yılBeğenmemek ne alaka
Soran+1 yılOnu bağlamak hiç zevkli değil
Soran+1 yılDur mantıklı geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatağa 3. kişi fanteziniz de var mıydı
00 YorumlaKırbaç de anlar
05 Yorumla
Soran+1 yılKırbaç istemiom
Soran+1 yılNie aptal ki
Soran+1 yılFantezi die bişe duydun mu?
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bize söylediğin gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılSen kocam mısın
+1 yılzor bakısı farklı
010 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi yolu yok
- +1 yıl
yolu ona bunun sapıklık degil fantazi oldugunu inandırman
Soran+1 yılKonuşarak inanacak bşri değil
- +1 yıl
basit ve yavas yavas yol al baglama degilde daha basit ama buna yol acan seyleri dene
Soran+1 yılÇok gzmli oldu😂
- +1 yıl
mesela baglanmak istiyorsun bunun alt kademeleri ne olur sence neler hosuna gider bunu dusun
Soran+1 yılPiki
- +1 yıl
acık acık yazamıyorum ama oyuncaklar var esinde sever bunları onlardan basla ipe sonra geciş yap
Soran+1 yılMm tamam arastırayım
- +1 yıl
bol sans kolay gelsin
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıldeneyelim de
00 Yorumla
+1 yılsöyle
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Fantezi olarak kendimi bağlatmak istiyorum eşime bunu nasıl söyleyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler