işten beni aradığında seks... eve geldiğinde, sabah kalktığında, akşam yatarken sürekli bunu konuşuyor... ve tabii ki her fırsatta yaşamak istiyor... erkekler mi böyle hep bana mı bu düştü? ayrıca bana kadın istiyorum diyor... kadınımı değil... bu bana mı ters geliyor yoksa ters mi gerçekten... ama kadın benim için sensin diyor...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla şunu okudum ya kafamda artık tam bir seksten başka şey düşünmeyen , beyinsiz yaratık canlandı kafamda. Sanki tek organı siki , tek ihtiyacı oymuş gibi , ömrüm boyunca bekar kalırım daha iyi , böyle biriyle olmaktansa , ne kadar ayıp yaa...Ulan o senin karın , sevdiğin kişi , hiç değerin kalmadı mı anlamadım ki.Ergenler gibi eli sikinde geziyor.
63 Yorumla- +1 yıl
Açıksözlülüğün dehası vesselam.
En İyi Cevaplar
+1 yılKocan seni arzuluyor bunda ne var sorgulamak yerine sen de zevk almaya bak, sana bağlı biri,sabah akşam seni isteyen kocan var daha ne istiyon.. Karşılık ver aranızdaki iliski iyice guclensin
11 Yorumla
Soran+1 yılnormal mi diye sormak istedim.
frijıtmısınız sız? vajınusmusmu yasıyorsunuz yoksa? yok bır sorununuz olsa tamam.. ama normal bir kadınsanız sızın bu abaza dedıgınız adamı fenerle arayan o kadar çok ki,kıymetını bılın bazı seylerın:)
03 Yorumla
Soran+1 yılniye erkekler böyle değil midir ki?
Soran+1 yılo halde neden fenerle arıyor kadınlar demişsiniz ki?
daha yeni evlisiniz bir gün gelir sen ona demeye başlarsın merak etme...
0156 Yorumla
Soran+1 yıl10a yaklaştık.
Soran+1 yıl10 yıl ve çocuk var. Yanlış ne dersiniz?
Soran+1 yılPsikolojik problemi neden olsun?
Soran+1 yılevli misiniz?
Soran+1 yılsiz eşinize karşı öyle değil misiniz ki? ''Aynı kadına'' demişsiniz. Eşinizi sevmiyor musunuz?
Soran+1 yılNeden ama, seviyorsan neden ilgi duymuyorsun? Ne değişti?
Soran+1 yılönceden bulanmıyordu da sonradan ne oldu da bulanmaya başladı işte, ne değişti?
- +1 yıl
beni yargılyormusun yoksa ben mi öyle algıladım sonuçta ne önemi var artık arzulamıyorum bunun mantıkla herhangi bir alakası yok içten gelen bir şey ve hiç kimse içinden gelenleri değiştiremez ancak görmezden gelir ya da zıttını yapmak için zorlar... ama o iç ses her zaman haykırır doğru bildiğini...
Soran+1 yılyargılamıyorum, tersine anlamaya çalışıyorum sizi. Ne oldu da arzu bitti diye. Belki önerilerim olur, düzelmenizi sağlayabiliriz. Eşiniz hissediyordur ve üzülür. Arada çekim gücünü kaybettiren ne sizce?
Soran+1 yılemin olun ki tüm samimiyetimle size yardımcı olmak istiyorum. Sonuçta karşımda bundan etkilenecek olan hemcinsim var. Tanımasam da duyarlı olamamamı gerektirmiyor.
Sizce ne oldu, ilk günlere göre ne değişti de ilgi azaldı?
Soran+1 yılcevaplar mısınız?
Soran+1 yılneleri değiştirdi sizce zaman? Neden zevk almıyorsunuz, illaki bir sebebi vardır gözünüzde. Seviyorsanız bu en azından artısı işin.
- +1 yıl
Valla bu işin mantıkla bir ilgisi yok içten gelen isteğin zamanla azalması.. dışarıda gördüğüm ve beğendiğim kadınlara karşı aşırı derecede arzulu ve istekliyim hatta çoğu zaman gözlerimi kapatıp onları hayal ediyorum... diyeceksiniz ki yaptığın hoş bir şey değil eğer öyle olmazsa ereksiyonumu kaybediyorum işte o zaman bir şeylerin değişmeye başladığını o da anlayacak onun için en iyisi bu bence...
Soran+1 yılbu en masumu, aldatmaktan iyidir. Vücudunu mu beğen miyorsun, ya da istekli mi değil eşin, beklentilerine mi cevap bulamıyorsun, illaki sebebi vardır.
- +1 yıl
Yaaa yok öyle bir şey değil bu dünyanın en güzel en seksi kadını da olsaydı değişmezdi herhalde durum... Belkide benim karakterimden kaynaklanıyor belki öok alakasız olacak ama hani bazı insanlar vardır çok sevdikleri yemekleri sürekli yemek isterler falan ben se tam tersi güzel yapıldığı sürece her yemeği severim o an canım ne istiyorsa onu yemek isterim ve aynı yemeği 2 kere bile olsa tekarar yemek istemem... dediğim gibi insanın içinden gelen bir şey duyguları yönetemez insan.
Soran+1 yıleşinizden bağımsız o halde. Peki normal hayatınızı etkilemiyor mu? Sosyal iletişiminizi de etkiler stres yapabilir sizde.
- +1 yıl
yok hayır etkilemiyor diyecem ama etkiliyor tabi ki her zaman benim beğendiğim ya da beni beğenen birileri oluyor bazen gözümü karartmıyor değilim ama sonra hep vicdan yapıp vaz geçiyorum ... ama inan beni arzulayan benimde arzuladığım bir kadınla deliler gibi seks yapmayı nasıl özledim inan bilemezsin...
Soran+1 yılAman aldatmayın, bu çok yanlış, vicdan yapmakta haklısınız. Eşini güzel buluyor musun? Değişik fantezi iç çamaşırları, müzik, oral yapıyor mu?
- +1 yıl
Normalde seks de sınır tanımam ama asla karımla oral yapmadım yaptırmam da ..Ayrıca ne yaparsa yapsın hiç bir şey değişmez değişmeyecek çünkü değişmedi ben yine hep gözlerimi kapatıp arzuladığım kadınları hayal ettim...onunla seviştiğimi hissettiğim an ereksiyonumu kaybediyorum...
Soran+1 yılbu dediklerimi yapıyor mu, iç giyim v.s oral neden istemiyorsunuz, sınırlarınız yoksa?
Soran+1 yılsizce neden takmış olabilirim? Bir bayan olarak düzelte bilir miyim bu düşüncenizi, eşinize karşı belki bir yerde fark edemediğiniz bir eksik nokta vardır diye. yoksa bana ne, tanımam etmem sizi.
Evliliğin ciddiyetiyle alakalı değil ki bu oral v.s
Soran+1 yılçünkü çok duyarlı birisiyim. Belki de benim kadar çok fazla insan yok ondan şaşırdınız. Haklısınız tanımasam da sizleri çözüm yoluna gitmek istedim.
Soran+1 yılrica ederim. Sizin bu sorunu da çözeriz inş. bakış açınız değiştirebiliriz belki:)
Soran+1 yılbence alakalı. Onu nasıl görüyorsanız öyle hissediyorsunuz. Bunu çözebiliriz belki:)
Soran+1 yılbiraz öyle ama, insanlık hali bazen kimde ise sorun ona cevap bulmak lazım.
Soran+1 yılgeç dönüyorum, çünkü kızımla uğraşıyordum yemek vs. ama müsait olduğumda yazıyorum size.
Soran+1 yılinş. oda olur. Geç cevap veriyorsam bilin ki yanındayım onla uğraşıyorum:) Ama size dönüyorum geçte olsa. Çözüm bulacağız inş. Sizinkini de Allah bağışlasın. Normal mi doğdu? Benim sezeryan.
Soran+1 yıldoktor neden sezeryan istedi?
Soran+1 yılsizin bu sorunu çözmeliyiz. Sözde ben sorunumu yazdım ama kendimi unuttum. Sizi çözmemiz lazım önce, daha önemli sizinki.
Sonuçta hemcinsim bundan etkilenecek olan. Siz ne kadar fark etmez deseniz bile anlar.
Soran+1 yılo halde cevaplayalım sorularımı. Adım adım gidelim. Eşinizle evlendiğinizden bu yana size göre değişen ne var? Maddi- manevi, fiziksel veya duygusal?
Soran+1 yılonu hangi hali ile arzulamıştınız ve şu an o halinden ne farkı var size göre ki arzu bitti?
Soran+1 yılilk zamanlarda da mı arzu olayı olmadı evliliğinizin. Biz de eşimle ilkimizdik bir birimizin .
Soran+1 yılbakire miydi ki? Öyleyse farklı bir şey yaşamadı ise ilkinizdir.
Soran+1 yılmühendislikle ne alakası var? Bizde öğretmeniz ikimizde. Olmak mı lazım evlenmeden?
Soran+1 yılhayır anlamdım ama bende mezunum ve yaşamadım hiç. Eşinizde öyle olabilir o yüzden dedim. Branşlarınız aynı mı eşinizle?
Şimdi konuyu saptırmayalım. Sizi tekrar eşinize ilk anlardaki gibi bağlamamız lazım. Sizde genel bir durum muydu bekarken de çabuk mı sıkılırdınız?- +1 yıl
o elektrik müh ben makine neyse ama üniversitedeyken birine aşık olduğunu bir ilişki yaşadığını söylemişti bana...ama cinsellik ne derece yaşadı sormadım inan tahminim yüzeysel bir şeyler yaşamıştır. bana gelince elbetteki her kadınla birlikte olmadım sadece beni gerçekten arzulayan ve benim de gerçekten arzuladığım kadınlar oldu*tek gecelik bile olsa kadınıma her zaman saygı duymuşumdur sonuçta çok özel anları paylaştık..ama işin büyüsünün kaçmasından hoşlanmıyorum yani çok uzun sürmesinden.
Soran+1 yılbu belki de sizin çabuk sıkılmanızdan kaynaklı bir durumdur.
Ama ilişkiniz klasikse, en azından bunu hareketlendirerek ivme kazandırabilirsiniz. Fantazi iç çamaşırları, müzik, ortam v.s denemek lazım. Bazı şeyleri evliliğin ciddiyetiyle örtüştürmüyorsunuz ama oral buna dahil olmamalı. Anal haram o olmamalı normal ama diğerlerine sıcak bakmamanızda rutinleştirmez mi olayı?
Soran+1 yılanalda kadın acı çeker, nasıl zevk alsın? Gerçi konumuzla alakalı değil*, eşinle bunun dışında yaşamayı neden yanlış düşünüyorsunuz ki? Böyle sınırlamalar koyarsanız ilişki rutinleşmez mi?Onun beklentileri nelerdir peki?
- +1 yıl
neyse konumuz dışında ama bir yanılgıyı düzeltiyim eğer erkek deneyimli ve işi biliyorsa kadın anal seksten inanılmaz zevk alır bunu öylesine söylemiyorum deneyimlerimin bir sonucu bu.. rutinleşme konusuna da gelirsek artık çocuğumuzda oldu onun peşinde koşturmaktan rutinleşmeye zaman kalmıyor zaten...
Soran+1 yılilk zamanlar öyledir zaten. Bizde öyleydik. Bebek yorucudur çok. Uykusuzluk hormonel nedenlerde eklenince. Normalde bu ekstrem bir durum bunu geçelim. Eşinizin beklentileri nasıldır sizinle benzer mi? Buda önemli.
Konumuz dışındaki konu ise, erkeğin deneyimli olması ile ne alakası var, acı olur, oranın yapısı belli. İstediği kadar yavaş yavaş, alıştırsın fark etmez ki.
Soran+1 yıltamam sormuştum zaten cevabı alalım:)
- +1 yıl
tamam öncelikle kadının erkeğini çok arzulaması önemli ateşli bir ön sevişme ve ön tarafa yapılan oral sekten sonra kadının anal bölgesine önce küçük sıcak ve ıslak öpücükler kondurulur daha sonra yavaş yavaş dille oral yapılmaya başlanır buradaki amaç şu anal bölge zaten çok zevk alan bir bölgedir ama her kadında beyin orayı bir zevk bölgesi olarak algılamaz anal bölgeye oral yapılınca kadının beyni yavaş yavaş anal bölgeyle zevk arasında bağlantı kurar hatta erkeğin dudaklarını ve dilini
Soran+1 yılbunlar olsa da ağrı yine olur ama. Zaten yavaş yavaş olma durumunda demiştim yine de acıyacağını.
- +1 yıl
yok hayır yazıyordum yetmedi harf.. neyse dediğim gibi zaten kadın erkeğin dilini ve dudaklarını arka deliğinde hissettiği andan itibaren inanılmaz bir zevk almaya başlar hatta kadınlığı sulanmaya başlar erkek kadının arka değiline dakikalarca oral yapmalı ve dilini içine itmeli zaten kadın zevk aldığı için arka deliği yavaş yavaş açılmaya ve gevşemeye devam eder sonra arada bir erkek parmaklarını da hafifçe sokup sonra tekrar orala devam ederek deliğin penisi almaya hazır olmasını (yine bitti)
Soran+1 yılyok anladım ama bunları sevenlere cazip gelir. ben nefret ederim mesela. Orama parmaklamasını .İrrite olurum hatta.
- +1 yıl
Yok yanılıyorsun o tamamen ön yargından kaynaklanıyor aynı vajinusmus gibi senin için mükemmel bir zevk olan vajinal seks vajinusmus olan bir kadın için tam bir işkencedir. aynı mantık anal sekste kadına düşen pay önce ön yargılardan kurtulmaktır deminden beri anlattığım şeyeler ise erkeğe düşen görevlerdir. Eğer her ikisi de üzerine düşen görevleri yapmışlarsa ve birbirlerini gerçekten arzuluyorlarsa gerçekten kadın inanılmaz zevk alır. neyse devam edeyim mi öğretmen hanım?
Soran+1 yılbunlar önceki aşamalar ama bu tamamen tercihlere bağlı. Ordan nasıl zevk alınır ki? G noktası yok. Sadece kapalı-dar bir alan ve işlevi cinsellik değil. Cevabım gecikebilir, nette değilim sürekli, olduğum an geçte olsa cevaplarım.
- +1 yıl
yaa işte tamamen ön yargıyla bakıyorsun olaya aslında anal bölge inanılmaz sinirlerle dolu bir bölge ve çok hassas belkide vajinadan bile hassas eğer erkek kadınını yeterince tahrik edebilirse daha da hassaslaşıyor ve her dokunuşu her teması çok iyi hisseden bir yer ve dediğim gibi özellikle oral yapılırsa oraya inanılmaz bir zevk almaya başlıyor kadın kendinden geçiyor hatta... başka ne diyebilirim ki sadece demin anlattığım yerden devam edebilirim ama yine harf bitiyor.
Soran+1 yıldar ve sıkı bir alanda nasıl zevk olsun? oral veya ne ise sonuçta oranın yapısı belli. Cinsellik için değil işlevi.
- +1 yıl
yaaa ama oluyor işte sonuçta göğüste cnsellik için değil boyun da değil ama kadınlar çok zevk alıyor benzer bir durum var ortada neyse dediğim gibi oral yaptıkça ve parmaklarla yavaşça alıştırıldıktan sonra bir kayganlaştırıcı sürmek lazım özel kayganlaştırıcılar var bunun için dah sonra erkek yavaş yavaş girmeli özellikle dogy pozisyonu çok idealdir bunun için zaten eğer yeterince tahrik olmuşsa kadınnın hisssettiği acı iananılmaz bir zevke dönüşüyor aynı ilk önden ilişki gibi..
Soran+1 yılçıkıyorum sonra yazarım.
Soran+1 yılorda mısınız? Sizi yükseğe alalım mühendis bey. Hoooppp alındınız bile. İnş. yükseklik kompleksiniz yoktur, bayağı bir yukarı çekildiniz:)
Soran+1 yılrica ne demek:) Nasılsınız?
Soran+1 yılyok tatil kafaydı sadece:) Siz neler yaptınız? Gelişme var mı konuştuğumuz konuda?
Soran+1 yılben yeni mezunum:) Stajerdim:) Evli- çocuklu- öğrenci:)
Siz memnunsanız sorun yok o zaman. Daha da düzene girsin diye beklentiniz yoksa ve sizde gerginlik yaratmıyorsa sonuç.
Soran+1 yılhayır, aynı yaştayız:) Okul benim ara vermiştim. Özel nedenlerden. Evlenince devam ettim:)
Soran+1 yılsiz de düşkünmüşsünüz ama neden böyle oldu dersiniz? Tekrar canlandırma şansı her daim var ama. Vücut çorabı v.s kullanmıyor mu?
- +1 yıl
Evet tekrar canlandırma şansı her zaman var ama onunla değil büyük ihtimalle gerçi son zamanlarda biraz daha hareketlendi diyebiliriz gözümü kapıyorum arzuladığım başka kadınları hayal ediyorum falan zaten bunu kim yapmıyor ki... ayrıca vücut çorapları özellikle de tam jartiyer tutkunuyum...
Soran+1 yılo halde eşiniz kullansın alın. Bu bile ciddi bir adım olacaktır.
Soran+1 yılseviyorsunuz eşinizi. Beğenmiyor musunuz peki?
Soran+1 yıltamam işte, eşler bazen masum, bazen dost, bazen sırdaştır. Eşimde beni çok sempatik bulur. Hatta bebek gibisin der. Ama öyle olmamız sizde böyle düşündürtmemeli.
Öncelikle eşinizi bir kadın olarak görün. Böyle görürseniz genelde tek pozisyonla mı geçer ilişki?
Soran+1 yılçok yanlış düşünüyorsunuz ama mühendis bey. Olur mu hiç öyle? Böyle olunca sürede az olmuyor mu? Madem bu kadar cinselliği seviyorsunuz, siz kendi içinizde bunu öldürme meylindesiniz. Yanlış çok... Aldatmadınız evliliğinizde umarım.
Sempatik gelmesi eşinizin, kadın olmadığı anlama gelemez. Bazen eşim bana da der; ''çok sevecensin'' diye.
Soran+1 yılaldatma olmaz ama. Bunu öncelikle silin aklınızdan.
Seviyorsanız, arzulamayı deneyin. Birde şu var, arzuladığınız bir kadınla evli olsaydınız onada zamanla böyle mi olacaktınız?- +1 yıl
Bilmem olurdum heralde ama belki de çok daha uzun süre sonra ..çünkü karımı ilk gördüğüm zaman inan cinselliğin c si geçmemişti aklımdan önemli olan birbirimiz sevmek ve huzuru mutluluğu bulduktan sonra gerisi önemli değil diye düşünmüştüm cinsellik olmasa da olur diye düşünmüştüm ..aslında şimdi de aynı olmasa da olur ama bu seferde etrafımda bayanlar rahat bırakmıyorlar bende anlamadım bu nasıl yaman çelişki...
Soran+1 yıletrafınızdaki ahlaksız kadınların sakın basitliklerine düşmeyin Böyle basit kadınlar her zaman vardır ve evli erkekleri ayartmayı kazanma görürler. Onlara göre evli ise ''iyidir ''mantığı. Empati yapın, karınız başka bir erkekle ilişkiye girse ne hissedersiniz? Net olarak hissinizi yazar mısınız?
Ben kısaca size m. bey diyeyim. Eşiniz bunu hak etmiyor. Sonra sevdiğiniz için her yüzüne baktığınızda üzülecek, vicdan yapacaksınız.
Soran+1 yılNe hissederdiniz başka bir erkek olsa eşiniz?
Soran+1 yılo zaman size tekrar canlılık kazandıracağız başka çaresi yok.Eşiniz hemcinsim diye sanki bunda sorumluluk duyuyorum.Duyarsız kalamadım sonuçta insanız.
Öncelikle eşiniz bir kadın böyle düşünün.Sevecen olabilir,eşimde beni hep sevecen bulur.Bazen sempatik- tatlı şey'' der.Bunu demiştim.Ama bu ayrı, yatak ayrı.Eğer beklentilerinizi yaşayamazsanız sizde gerginlik doğurur.Sonra farklı kadın düşüncesine ister istemez çekilirsiniz. Bu zaafa neden izin veriyorsunuz? Eş demek kısmen de cinsellik demek- +1 yıl
Valla çok iyi bir insansın seninle tanıştığıma çok memnun oldum ama hayatta bazen bazı şeyleri bulunduğu şekilde çözüm imkanı yoktur yaaa tamamen yıkar yeniden doğrusunu yaparsın ya da durumu kabullenirsin.. inan ve inan cidden benim için yapabileceğin hiç bir şey yok .. bir erkek bir kadınla cinsel ilişki yaşarken onu düşündüğü zaman ereksiyonunu kaybediyorsa ve midesi bulanıyorsa ... buna yapılabilecek hiç bir şey yoktur inan ... ama emin ol onu her anlamda mutlu etemek adına her şeyi yapıyorum
Soran+1 yılbende memnun oldum m. bey. Ereksiyonu kaybedecek kadar mı yapma ya... Eşinizi nasıl görüyorsunuz ki böyle? Sexi iç çamaşırlar, vücut çorabı giysin. O zaman farklı olur belki. Ama şunu da bilin, siz hissetmeden yaşarsanız oda anlar. Saf değildir kadınlar. Acaba hissetmiyor musunuz? Doğum sezeryansa orasında çok değişiklik olmamıştır bence.
Normalde farklı pozisyonlar oluyor mu? Bu anlattıklarınızdan yola çıkarsak ''olmuyor mu'' anlamalıyım?- +1 yıl
Yaaa ben zaten evlilik erkeği olmadığımı biliyordum ama biraz aile baskısı birazda zaman geldikten sonra ne yaparsan yap olması gereken bir şey hayat da hep diğer türlü geçmeyecek sonuçta mecbur kaldık evlenmeye ...şimdi çocuğumla teselli buluyorum artık hayata bakış açım bile değişti senin de var sende anlarsın beni artık çok daha özverili çocuğumun ve ailemin geleceği adına özel zevklerinde vaz geçebilen birisi haline geldim... Açıkçası çokdatakmıyorum artık bu durumu...
Soran+1 yıleğer gündelik rutin hayatınızı etkilemiyorsa sorun yok. Eşinizde acı oluyor mu? boyutla alakalı olabilir mi acı durumu sizce?
Soran+1 yılanalı seviyorsanız neden değiştirdiniz pozisyonunuzu? Gerçi analı tasvip etmiyorum. siiznle ilintili olarak sordum.
Acı oluyor ama bazen. Boyutla alakalı değil midir sizce? Tamamı olmadığında acı olmuyor çünkü ilişki anında. Eşimle benzerse boyutunuz eşinizin de acıması lazım.- +1 yıl
Acı oluyor tabi ilk girişte ama son zamanlarda hiç acımıyor anladığım kadarıyla boyut konusuna gelirsek 16-17 cm civarı yani ister istemez ereksiyon şiddetine göre değişiyor boyut da ve normalden biraz kalın .. ama dediğim gibi acıma olayı biraz kadının tahrik olma durumuyla alakalı özellikle son zamanlarda acıyormuş gibi bir his algılamadım..anal seks olayına gelirsek belki biraz eski kafalı diyeceksin bana ama ben evliliğin ciddiyetine inanıyorum ve bu durumun bozulmasını istemiyorum
Soran+1 yıleşimle benzersiniz. Ortalama bu mudur Türk erkeğinde? Eşim ilkimdi burada yazılanlara bakılırsa herkes sizin dediğiniz gibi.
Bu arada o eski kafalılıksa bende kesinlikle eski kafalıyım anal konusunda. Ama onun dışında sınır falan yok.
Soran+1 yılabartıyorlar mı o halde? genelde hemen hepsi sizin yazdığınız ölçülerde? geç yazıyorum, burda olmuyorum her an.
- +1 yıl
yok geç yazman sorun değil biliyorum meşgulsün... evet abartıyorlar ama ben inan gerçek neyse onu yazdım çünkü çok şükür o konuda yani boyut konusunda gayet yeterliyim ...Amam biliyorsun erkeklik organı boyutu ve cinsel konular ülkemiz erkeğinin en büyük takıntısı ama bazeb düşünüyorum da benimde küçük olsaydı benimde takıntım olurdu büyük ihtimalle.. türkiyede bir erkeğin penisini küçük olduğunu görüp bunu herkese söylesen o erkek ya intihar eder ya o şehirden taşınır utancından...
Soran+1 yıliyi geceler, nasılsınız? Bebek nasıl askerliğe yaklaştı mı:)
Soran+1 yılbilmedim, tahminen yazdım tveafuk oldu:)
Soran+1 yılyeni mezunuz ama:) Stajerdik evet, bakalım yaşayalım- görelim:)Hanım nasıl çalışıyor mu, bebek de var, öncesinde falan?
Soran+1 yılAllah kavuştursun. Öncesinde elektirikti sanırım hangi birimlerde çalışıyorlar, tehlikeli diye görünüyor dışardan öyle mi ne dersiniz?
Soran+1 yılpeki elektrikle ne kadar yakın alakalılar? Görevleri ne oluyor mezunların?
Soran+1 yılelektrikle ilgilenenler kim oluyorlar? Hat döşemede hesaplanırken falan?
Soran+1 yılbu branşı daha çok erkekler okuyor biliyorum, yanılıyor muyum?
Soran+1 yıldilcilerde öyledir bizde 4 kişi vardı sadece:)
Soran+1 yılbizde 4 erkek vardı sadece kastettiğim buydu. Hayır ing. değil. Farklı bir dil. Oda bende kalsın:)
Soran+1 yılyok, bizde onlar kardeş gibi idiler. Hiç o gözle bakılmıyordu.
Soran+1 yılEvet, ama bazen çok zorlanıyorduk Sizde olmuyor muydu kazık dediğiniz ders:)
Soran+1 yılinşaat nasıl ya da çevre, birde son senelerde endüstiri mühen. çok popüler nedir kanaatleriniz?
Soran+1 yılevd.de imza yetkisi yk mu? Yada harita mühen. de nasıldırlar? Çevre mezunu var arkadaş en popülr kendi alanları diyordu.
Soran+1 yılevd. yazdığım end. müh. kast etmiştim.
Soran+1 yılyeğenim bu yıl girecek ve karar veremiyor endüst. çok popüler diye makine ve inşaattan daha iyi midir diye düşünüyor. Sizin de meslek olunca birinci ağızdan öğrenmek istedim.
Soran+1 yılbirde mimarlık düşünüyor. Ends. de son yıllarda çok kişi yazdığı için sadece popüleritesinden yazayım diyor. Açıkçası bilinçli değil. Sizin yorumlarınız çok daha sağlıklı bu anlamda.
Soran+1 yılbilinçli değil. End. neden bu kadar popüler oldu dersiniz? Harita mühendis var birde o nasıldır sizce genel düşüncenizi alsam, yormuyorum umarım sizi.
Soran+1 yılonu henüz düşünmüş değil.
Soran+1 yılbunu düşünmeden cevaplasanız son mesajımı?
- +1 yıl
valla o zaman deminki fikrim yine aynı endüstride olabiliri ama eğer devlet düşünüyorsa harita bile olabailir çünkü makine inşaat elektrikte 85 puandan aşağı kpss notuyla atanma şansın yok ama harita müh. de 72 puanla bile atanabilir devlette... ama piyasada mimarlık makine inşaat elektrik bunları tek geçerim endüstri onlardan sonra gelir...
Soran+1 yılciddi misiniz? Endüs. popüler olunca sanki o sizin saydıklarınızın önüne geçmiş gibi görünüyor. İşin içinde olmayınca algı bu
- +1 yıl
popüler mi neye göre kime göre gıda mühendisliği de popülerdi bir zamanlar ama şimdi yerlerde sürünüyor yan tarafımda yemek fabrikası var çok ucuza gıda mühendisi çalıştırdılar gelen giden gıda mühendisini ben bile hatırlamıyorum sayısını maaşlarını bile ödemediler..neyse sonuçta endüstri müh daha düne kadar bir odaları bile yıktu nmak. müh odasına bağlıydılar..sonuçta imza yetkileri yok ama piyasada ne kadar popülerler inan bilemiycem benim bildiğim 10 sene önce falan dah popülerdi endüstri müh
Soran+1 yılkusura bakmayın çıkmıştım, size iyi geceler demek için yazdım tekrar, sonra görüşmek üzere inş.Sağlıcakla kalın.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Cinsellik konusunda 652 cevap paylaştı. Sana böyle düşmüş.. Ayrıca kadın istiyorum kadınımı değil derken farklı şeyler ima etmek istiyo gibi duruyo, yersen taktiği.. başka bir kadın daha istiyo
046 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlayabilirim?
Soran+1 yılonu fantezi olarak söylüyor yatakta ama reele dönük değil.
Soran+1 yılsözde kalan bir şey, yatak dışında başka bir kadın konuşmaz.
Soran+1 yılNeden ben varken istesin, yapacak olan ben yokken de yapar hem de daha rahat olmaz mı?
- +1 yıl
hayır öyle bakmadım ben olaya, benim düşüncem yatakta 3. kişi bir bayan daha yani.. bana bunu çağrıştırdı söylemler ama yanlışta düşünmüş olabilirim.. fantazide sınır yok biliyosun belki senin izlemenide istiyo olabilir.. ya da ben saçmalıyoda olabilirim :) en iyi kendi bilir yani, sen tamam dersen zaten net açar mevzuyu
Soran+1 yılneden 3. kişide aldatmak değil, bu nasıl psikoloji sizce?
Soran+1 yılçünkü tespitleriniz nerdeyse düşüncemle örtüşüyor. Ama neden 3. kişide, aldatmak değil.
Soran+1 yılbisex dışında sanki doğru gibi. Ama neden başka bir kadın onu anlamıyorum.
- +1 yıl
biseks şöyle.. mesela farklı atraksiyonlarla oral olarak düşünüyodur, burda seninde kadınla temas edeceğin kesin bu yüzden böyle dedim.. bu tamamen bir arzu kimileri çift olarakta istiyolar.. böylesi bana daha masum geliyo :) yani bir kadın daha eşlik edince bir çiftten daha iyidir.. son zamanlarda netinde etkisiyle bu arzu arttı
Soran+1 yılneden kadında erkek değil?
Soran+1 yılben x erkek istemem ki zaten. Kocam dışında olamaz da. Ama eşim bunu fantezi olarak yaşıyor. Reelde de olsa uç bir fantezi olacak ve unutulacak bir şey, ben öyle anlıyorum. Acaba doğru mu?
- +1 yıl
evet bende öyle düşünüyorum.. reele dökülmek istenen uç bir fantazi. bunu cesaret edip sana söylemesi için yumuşak bir kapı bekliyodur sana söylediği anlarda canın istiyosa getirelim falan dersen dökülür incileri :) bunun yaşanalıp bitmesi içinde organizeyi sen yapmalısın o yapmamalı...
Soran+1 yılne yani, ben bir sürpriz yapıp bir gün eve ve yatağımıza bir bayan mı davet etmeliyim? Daha yüzümü görebilir mi? Anında terk ederim.
Soran+1 yılne gibi ters tepebilir?
Soran+1 yılyol onun, yordam onun, hiç işim olmaz, bilir ki benim gölgemi dahi göremez... Bu arada bizimki 1 saat sürüyor bu normal mi?
Soran+1 yılyoruluyorum ama normali doğası gereği demek ki cinsellik böyledir diyordum. Deneyim eşimdi sadece. normal mi yorulmam? Birde boyutu da etken midir yorulmakta?
- +1 yıl
boyutu büyükse tabiki oda bir etken.. zaten normalin üstünde bir süre bu senin orgazmların kısa ise en az 4-5 kez orgazm oluyosundur bu sürede buda hayli yorucu senin için.. boyutta kasılmalara ve acıya neden olabilir buda yorar tabiki.. tüm ilişkiler bu kadar sürmez normalde ortalama 10 dk dır.. ama sizin süre senin için çok iyi
Soran+1 yıloral-klitoral orgazm orgazm sayılır mı?
Soran+1 yılvajinal orgazm için ek bir uyarım olunca olmaz mı? Mesela klitor. uyarılsa eşim içimdeyken, vajinal orgazm olmaz mı? Yoksa o klitoral mı olur?
Soran+1 yıl''bu ıslak seviyenide üst düzeyde tutar'' demişsin, neden sence?
Soran+1 yılvajinalde istemsiz kasılma oluyor değil mi?
Soran+1 yılama hangisinde klitoralde de öyle midir? Ve her seferinde kadın olur mu genellikle sence?
Soran+1 yılKlitoral uyarım olmadan vajnalde olmaz zor mudur ?
Soran+1 yılbazen denk geliyorum yazılardan sadece ilşki ile klitoris uyarımı olmaksızın vajinal olan bilmiyorum doğruluğunu ama bende olmuyor sadece ilşki ile.
Soran+1 yıloluyor bende onu diyorum klitoral ve benzeri şeyler olmadan vajinal olmuyor. Bunu soruyordum bu saydıklarımız uyarılmadan vajinal olmak zor bu böyle midir?
Soran+1 yılsadece içindeyken ek uyarım olmadan olmuyor. Bu da genel bir durum mu? bir saatten fazla sürse sadece git-gelle olmuyor.
Soran+1 yılşunu demek istedim 1 saatten fazlada sürse sadece git-gelle olmuyor. ek olarak klitori uyarımı da gerekiyor. bu normal mi?
Soran+1 yılgenelde böyle midir, bana has mı sizce?
+1 yılCinsellik önemli bir mevzu lakin sizin eşiniz bayağı abartmış. Galiba sizinle "sahibelik" tadında bir ilişki istiyor. Sonu iyi değil, siz ne kadar verirseniz dahasını isteyeceğinden emin olunuz.
İnsan nefsinin dibi yoktur vesselam.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok güzel bir durum. Onun kıymetini bilmelisin ve istediğini vermelisin. Yoksa isteklerini başkalarında aramaya başlar.
012 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz?
Cevap sahibi+1 yılEvet. 2 yıl oluyor ama 10 yıldır birlikteyiz.
Soran+1 yıluzun süreymiş. Sizde nasıl durumlar?
Cevap sahibi+1 yılDeli gibi arzuluyoruz birbirimizi hala, ilk günkü gibi ve sık sık birlikte oluyoruz, bazen günde defalarca.
Soran+1 yılevlendikten sonra mı cinsellik oldu. Bizim öyle.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce de birlikte oluyorduk. Bekaretimi eşim bozmuştu zaten.
Soran+1 yılgizliliği açsan eklesek özelden yazsak. Burdan olmuyor. hemen 1 dk lığına açar mısın, açınca yazda bileyim ekleyeyim hemen.
Cevap sahibi+1 yılGerek yok. Özel hayatımla ilgili bundan fazla konuşamam zaten.
Soran+1 yılbende fazlasını, detayı konuşmama mahremimizi. Fakat burdan soramayacağım bir kaç konu var. İkimizde bayanız, daha doğru olur diye düşündüm.
Soran+1 yılokuduğunuzda dönerseniz sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla yardımcı olamam, kusura bakmayın. İyi geceler.
Soran+1 yılburdan sorsam okunacak, mahreme girseniz ben istemem zaten. Kendimle ilgili idi sorum. Yarın sorsam, soru gerilerde kalır. Rica etsem, bir erkekle paylaşamam bunu.
kocan abazan gibi geldi bana her erkek böyle olmaz . ve kıvırmış kadın istiyorum olayında bence
00 Yorumla
+1 yılerkekler hep öyle ama bunu söyleyen var bekleyen var :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbenimki fazla açık sözlü o zaman.
- +1 yıl
evlilikten beklentisi belkide buydu...
Cinsellik konusunda 557 cevap paylaştı. yakında cesme kurur merak etme,. ya da senınkı senden ayrı paso beslenıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasıyla mı dersin?
Soran+1 yılbalı sever
- +1 yıl
balı sever ne lan ashdjagjhfasd :D
yemegine şap koy o zaman biraz nefes alabilirsin belki başka yöntem yok dene bunu
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini şartlamış ondan dolayı herşeyi cinsellik olarak görüyor.
00 Yorumla
+1 yılBelanı mı arıyorsun yaa? Bulmuşsun bunuyorsun.. Hayretsin gerçekten.:))
00 Yorumla
+1 yılİsteklerini yerine getirmezsen başka birilerini bulur. Benden söylemesi..
00 Yorumla
+1 yılsex manyağı biriyle evlenmişsin işin zor doymuyo arkadaş galiba :D
00 Yorumla
+1 yılne güzel mutlu ol başka kadınlarda böyle kocam olsun der
02 Yorumla
Soran+1 yılkocalar böyle olmuyor mu?
- +1 yıl
bazı bayanlarda seks yapalım diye can atar hepsi böyle değil sen şanslısın bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan sevdiğiyle sürekli böyle şeyler konuşmaz.. yani olağan şekilde gerçekleşir..
02 Yorumla
Soran+1 yılbunun olanı da, olağanı da bu. Normal mi sizce?
Cevap sahibi+1 yılyani 2 tarafta seviyorsa birbirini.. sevdiği kişiyle günde 3 sefer de beraber olsan bir sıkıntıısı olmaz ki.. bu insanın yaratılışında var yani.. sevginiz artar bile..
+1 yılilginç bir cümle anlamadım ama her türlü istiyor seni bu adam dikkat et hard sevmiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni evlisin büyük ihtimal . başlarda böyle olur sonraları sen istemeye başlarsın merak etme . :)
08 Yorumla
Soran+1 yılyok değil. 10 yıla yaklaştı.
Cevap sahibi+1 yılçocuk falan var mı?
Soran+1 yılevet.
Cevap sahibi+1 yılilginç . neyse karı koca arısna girilmez yinede. sende naz yapma boşver savaşmayın sevişin :))
Soran+1 yılneden ki ilginç?
Cevap sahibi+1 yılaraya çocuk girince biraz daha yumuşar aslında erkek . ama sabah akşam mesir macunu veya enerji verici şeylermi yiyor bilemedim :)
Soran+1 yıldoğumdan sonra belli bir süre evet dediğiniz gibi idi. Malum bebek- uykusuzluk ama zamanla rutinine döndü. kahvaltıda hafta sonları.
Sadece balı sever, oda ek bir destek almıyor
Cevap sahibi+1 yılrahatsız oluyorsan bunu ona söylemelisin ama sen onun kadınısın sonuçta sen istediğinde o . o istediğinde sen birbirinize yardımcı olacaksınız.
+1 yılbana ulaşabilirmsiniz size bir sorum olacaktı lütfen
00 YorumlaCinsellik konusunda 322 cevap paylaştı. ne kadar süredir evlisin
00 Yorumla
+1 yılen azından seni aldatmasından daha iyidir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke bende böyle biriyle evlensem
02 Yorumla
Soran+1 yılemin misin:)
Cevap sahibi+1 yılevet çünkü bende öyleyim :D
gjfdkhgjkf adam kafayı çüküyle bozmuş
013 Yorumla
Soran+1 yılbiber mi sürmeli.
Soran+1 yılkıyamam o zamanda ya.
Soran+1 yılzaten öyle.
Soran+1 yıldemiyoruz zaten.
Soran+1 yılneden kızmadım ki size:)
Soran+1 yılyok boşuna öyle şeyetmişsin:)
Soran+1 yılsorun değil please
senden başkasınıda istiyor dikkat et
00 Yorumlaallahtan ne istiyorsun genlerle alakalı
00 YorumlaSapıkmış
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!