Nişanlımla bir aydır görüşemiyoruz. Ama günde en az 10 defa konuşuyoruz. Ne zaman konuşsak konuyu cinselliğe bağlıyor. Hep beni istediğini söylüyor sıkılmaya başladım. Ne yapmam lazım?
Akıl verin bana.
Akıl verin bana.
'sevişemiyoruz bari hayal kuralım' diye düşünüyor sanırım. eh, sonuçta senle gönlünce sevişmesine yalnızca bir adım kalmış, heyecan basmış olabir çocuğu...
evet oda bir ihtimal:)
sürekli seksten bahsetmek?
cinsel birleşimi yaşadığınızda, susmak ve susmak ...
konuşulacak bir şeyin elde olmaması .
kötü.
ya konusacak çok sey var aslında da işte
ya seni hiç aramasa daha mı güzel sen bence bunu ona söyle neden de saha izah eder bence ama dediğim gibi seni özlemiş bence seni çok arzuluyor
haklısın
gunde 10 kez konusur, 1 aydir uzaksan ve de cinselliginiz olmamissa adam hakli! evlenmeyi iple cekiyordur ayrica seni alistiriyor :D
galibaaaaaaaaaaaa
ya korkuyorum hep mı olacak:)
Cevap
5Cevap
bence onu komplekse sok:DD o zaman sevgi hakkında konusur seninle sadece:D
ama aklımdan geçmıyor değil bazen benımle cinsellık için mı evlenecek dıe:)
boyunu kılonu iç çamaşırı numaranı öğrenebilir miyim:)
nasıl yani:)))
1,68 boy üst:80 kılo 50 oldu mu:)
saol ya:)
konuyu değiştirmeye çalış..yada telefonda konu oraya geldiği an işim var de kapat...bi süre aynı şeyi yap..o konudan konuşduğunuzda uzun konuşamadığını bi anlasın..yavaş yavaş keser..özlüyordur..çokda garipseme bence.
3 vakte kadar alyans gözüküyor mu desem, yoksa demesem mi?
:D
canı seni çekmiş bunda birşey yok bence seni özlemiş
ama süreklı hep aynı seyler her gun her dakıka istiyor...yanımdaykenn bu kadar değildi ya:)
bırak konuşsun madem konuşmak ıstıyor sende bıraz ayak uydurmaya calış
abartıooooo ama resmen uzanıyo yatağına hadı askım anlat dio psikolojım bozuldu:)
ahahhaa ya ama olur ne var bunda okadar buyutucek evlenınce nolucak aynı şeylerden fazlası. bence bıraz dusun erkeklerı aldatmaya ıten davranışlardan bırıdır bu
ole mı dersinnn
valla ben cok sıradan bır erkek olarak oyle dusunuyorum
hem telefonda ne kadar yararlı olabılırsın kı
oyle deme hayaller etkılı oluyorsa o hayallere bir ses katmak ve yeni hayallerle zengınleştırmek daha etkili olur
haklısın galiba
umarım yardımcı olabilmişimdir
cadı hanım benı anlıyorsundur umarım:)
Mantıklı şekilde anlatmaya çalış .. dikkatini başka yere çekme ye çalış .. yada biraz rahatlat onu
Yalnız kalma evlenince sanırım büyük bi deprem olucak:D
İşte görüşemediğinden çocuk bu hale gelmiş :)
:)
çekeceğin var derim:D:D
bende aynen ole diorum:) sizde yapıomusunuz ole seyler
ee istiyor arttık ibre 400
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar