İçine girerken engel gibi bişey mi hissettiniz yoksa hiç bişey hissetmediniz mi?
Ayrıntılı lütfen
Ayrıntılı lütfen
Girmio ki kafası bir yere dayanmış daha ileriye gitmio. Bi de o zamanlar cahillik. Ön sevişme safhası biraz kısa tuttuk galiba. Biraz okşayıp yalayınca açıverdi ağzını gövdesini sarmalayarak. Çok güzel bir his bence yani her erkek daracık daracık girmek ister zaten. Ondan mesela ikinci üçüncü postada iyice vajina genişlediği için daha dar bir yere girip orayı yara yara pompalamak ister.
engel demiyelim ufak bir ag gibi dusun cogu erkek hissetmez bile hissettigini soyler oyle kalın bir duvar gibi birsey degil ama hissedilebilicek birsey erkegin hiç cinsel deneyimi yoksa anlaması pek o kadar kolay değil...ama en guzeli bir bayanın bekaretini koruması
Tesekkurler simdiye kadar ki en mantikli cevap daha iyisi gelmezse eniyicevap!
rica ederim...yaptıklarımlada ovunmedigimide teyit etmek isterim.
Yok estagfurullah
Yukarıdaki öyle demedi
üsttekini bilmem galiba insanlardan bahsetmiyor:)onunkisi ticaret.
Cevap
19Cevap
ilk vajinaya dayadığımda bende heyecen onda korku ve heyecan vardı kafasını sokmaya başladım zorlanıyordu bir engele takılmış gibiydi zorladım ve girdim yırtılma kesinlikle hisediliyor bana inanılmaz zevk verdi partnerim ise acı çekiyordu nbu yüzden boşalamadan çıkardım neredeyse bayılacaktı ama o günkü adrenalini hiç birzaman hiç bir şeyde yaşayamadım
bakire bır kızla birlikte olmadım prensıp olarakta olmuyorum yapışır bırakmaz bu ulkede kızlar. ama yol açık olunca evet, az kullanılmış ile çok kullanılmış arasında nasıl fark oluyorsa hiç kullanılmamışta farklıdır mantıken.
Hiçbir bayanın bakireliğini almadım. Genelde bakire olmayan insanlarla yattım ama asla bakire olan bir bayanın bakireliğini almam. Eşim olacak bayan hariç...
Ben de bozmadım. Pek bir şey hissedeceğimi de sanmıyorum. Erkeğin sahiplenme duygusundan ve kadını aşağılayan bakış açısından gelir kız bozmak arzusu. Ben öyle düşünenlerden değilim.
öyle bişey yapmadım. yapamadım yani kıyamadım. sanırım yapmamakta lazım
ben iki kız bozdum ilki hep zor oluyo vajina dar kızın korkuları oluyor.rahat rahat içine giremedim.sonrakiler iyiydi
en buyuk zevk bence o zarı delmek parasutle atlamak gibi bir his anlatılması zor yasaması müthiş sayısız yaptım çogu ücret karşılıgında ve yurd dişinda
Nasil ki engel gibi bisey mi
Giterkenki histen bahsediyorum
Hiç bozmadım ,çok bakire kız arkadaşım olmasına rağmen.
yabancı bir bayan olsa kendisi de isterse belki.
onun dışında evleneceğim bayan dışında kimseyi bozmak niyetinde değilim.
Bozmak ne lan aslında orayı onarıyoruz sağlama alıyoruz.
acaba çok acıyormu ve onun yerinde olmak istemezdim o anda :(
Herşey çok normal ve düzgün bir şekilde ilerledi.Dünyanın en mutlu insanı olduğunu söyledi.
lanet gitsin üstüme klck o.pu :)) aklımdan geçen bu olur :))) ne geçecek bşka.
hç bozmadım hep bozuk geldiler
ikinci el
süper bir duygu anlatamam o sıcaklığıı o içine girerkenki duyguları offf diorummm
Bakire bir kızla birliktelik yaşamadım
nikahsız bozmak çok günah, katmerli günay
mümkünse uçarak gitmeye çalış mübarek,sürünerekte günahın yarısını alırsın uçarak günahı yok
Vallahi hiç bir şey hissetmemiştim ben.
ya ben resmen hayvanım dedim kendi kendime
güzel bir duyguydu anlatılmaz yaşanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar