evet erkekler bir kız tarafından straponlanmak nasıl bir duygu? zevk alıyor musunuz? birde strapon dan zevk alan erkek gay midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle gay değildir. Sonucunda bir kadının altındasın seni beceren bir kadın ve sen onun altında inliyorsun
Ben daha önce yaşadım kız arkadaşım beni fantazi için bağladı aslında bunun olacağını düşündüm ama karşı çıkmak içimden gelmedi.
Beni yağlayıp içime girdiği zaman hayatımda çekmediğim acıyı çektim ve kaçmak istedim ama kaçamadım gerçekten bir kadına göre çok güçlüydü. Çift taraflı bir strapondu bir tarafıda ona giriyordu. Sanırım pozisyon itibari ile güçün kadında olması ona ekstra bir zevk katıyor. Kendi boşalana kadar beni becerdi ve becerirken zaten strapondan canım yanıyordu ama ekstra olarak kollarımı, sırtımı ve kalçalarımı sıkması nadirde olsa tokatlaması ayrı canımı yakıyordu. Tek zevk aldığım şey içime girerken beni rahatlatmak için ensemi yalaması emmesi oldu ve cidden işe yaradı. Kendi boşalınca biraz üzerime yığıldı. Sonra içimden çıktı ve beni tekmeleyerek üzerimden kalktı banyoya gitti. Resmen beni kullandı ama hayatımda yaşadığım en güzel deneyimlerden biri oldu. Ben hiç boşalmadım ama hem onu rahatlatmış olmak, hem kullanılıp aşağılanmak, hem de onun o egosunu görmek ve o egonun altında ezilmek mükemmeldi. Sonraki 2 ay kanamam oldu resmen dağılmıştım o yüzden ondan kaçtım ve bir daha istemedi beni kaçtığım için. Şimdiki aklım olsa altından kalkmazdım. Bu yaşadığım malesef tek deneyimdi. Strapon kullanmayı seven kadınlar altın madeni gibi malesef çok nadir güzellikler bulunmuyorlar pek60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılgaylikla alakasi yok bunun ama bende denedim aslinda kiz arkadaşım zorladi ben istemiyodum ama ayrilmakla tehdit etti kabul ettim cekiniyodum zaten denedik ilk bir aciyo alisinca ama hos bir his veriyo tabi bana gore olmadigi icin yalan soyleyip zevk almadim dedim bir daha da yapmadı
34 Yorumla
Soran+1 yılama zevk aldın dimi
Cevap sahibi+1 yılaldim evet ama kendime yediremedigim icin bir daha yaptirmadim
Soran+1 yılbiraz detaylı anlatır mısın ya merak ettim de tabi senin için de sorun olmaz ise
Cevap sahibi+1 yılburdan olmaz ama kaldiriliyo sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen daha önce iki farklı kızda yaşadım bunu. Benim strapon seven bir kadınla uzun süreli bir ilişki yaşamak gibi bir hayalim var. Ben onu yapmasam da olur o sürekli beni yapsın :) Hatta diz çöküp ağzıma falan alayım mesela :=)
616 Yorumla
Soran+1 yılistekliyiz :) deneyimlisin baya sanırım
Cevap sahibi+1 yılÇok değil işte ama oldu tabi :) Sen de isteklisin gördüğüm kadarıyla :)
Soran+1 yılmerak etmiyor değilim :)
Cevap sahibi+1 yılağzıma versene :D
Soran+1 yılsonuna kadar almanı isterim ama :D
Cevap sahibi+1 yılolur ama gözlerim yaşarır gırtlağa kadar alınca :D
Soran+1 yılbende onu görmek istiyorum hem ses hem görüntü olarak :D :D
Cevap sahibi+1 yılooo çok zevkli olur yapması da bundan zevk aldığını görmek de :)
Cevap sahibi+1 yılprofilin kapalı nasıl atıcam aç 2 snliğine tekrar kapat istersen
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılaçtım
- +1 yıl
Bu konusmalar neden benim hosuma gitti, neden bu kadar zevklendirdi orasi ayri muhabbet.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet uzun dönemdir yapıyorum hazzı ise bambaşka gay biseks olarak değilde heteroyum ve kadın tarafından veya kendim yapmayı seviyorum hala da ara sıra yaparım aslında anlatılacak çok şey varda burada yazılmıyor maalesef 🤭
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
59Cevap
her erkek gay olmaz sadece kadınla yapılan herşey mübahtır gay olsa erkekle olur...
ben straponlanmadım ama fistinglendim parmaklandım bir kız tarafından ama straponada hayır demem hele bide üstüne toplarım sıkılsa bol hakaret küfür edilse kız belime bassa suratıma tokat atsa tükürse offf ne güzel olur valla var ya harika olur yani30 Yorumla1 kere denedım.. hoşdu.. ama partnerım artık yapmıyo.. kendınde yapabılıyosun bunu sonucda.. fakat amac ıllede bıseyler sokmak deılkı.. fantezi.. rollerı değiştirmek farklı hıssetmek... of of..
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 kilo çiğ hamsi üstüne 1 kilo baklava yediğinde böyle olursun işte. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/QJljEg.gif00 Yorumla
+1 yılBunu yapmayı seven bir kız arkadaşım var. sevgili bile değiliz ancak düzenli olarak ilişkiye giriyoruz. çok zevkli
30 YorumlaGaylikle alakası yoktur. Ayrıca çok da zevklidir. Özellikle erkek için. Prostat rektumun tam arkasında yer aldığından ve sinir uçları burada çok fazla olduğundan erkekler daha fazla zevk alır anal yolla yapılırken. Hele kadın uzun süre içinde kaldıysa ve içindeyken boşalıyorsan, zevkten bayılacağın kesin. Hele ki kadın da zevk alıyorsa bundan, yeme de yanında yat durumu oluyor...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet pegging deneyimi yaşadım ve inanılmaz zevk aldım ve hala fikirim aynı yeri geldi strapon ile kendime anal mastürbasyon yaptım bunun keyfi bambaşka daha bir sürü şeylerim var 😇
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende merak ediyorum ama ankarada yapacak bayan bulamadim. Varsa redetmem. Hatta bana tokat atsin isirsin sacimi ceksin hakaret etsin bogaizmi sıksın. belimden kavrayip zorlasin. Gay degilim ama nedense istiyorum ama bir kadinla
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılGay ya da bisextir Öyle erkekle yatan kadında les ya da bisextir ya da grupcudur Erkek adam yalnızca cakar gerisine tenezzül etmez işini görür hakkını verir :D
60 Yorumla ben havucla denedm vivratör veya belden bağlamalı yoktu bende edineceğim en kısa zamanda ...
ayrıca fisting and ball squeeze denedim10 Yorumla
+1 yılOylensey olur mu canim herkesin bir görevi var sonutlcta
10 Yorumlahayır gay değildir. inanılmaz değişik bir duygu tamammen ona bağlı oluyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılEwt deneyimim oldu olmayanlara şiddetle tavsiye ederim :))
224 Yorumla
Soran+1 yılo derece zevk aldın yani :D
- +1 yıl
Ewt ilk birkaç deneme hariç gayet zevkliydi hem ben hemde partnerim için denemediysen mutlaka dene derim :)
Soran+1 yıldenemedim ama denemek isterim. farklı bir deneyim olur
- +1 yıl
Bu arada gaylikle falan hiç alakası yok
Soran+1 yıldoğrudur.
- +1 yıl
Ewt doğru:)
Soran+1 yılkaç kızla deneyimin oldu :))
- +1 yıl
Tecrübe kazanmama yeticek kadar ama fazlada değil maalesef :( malum türkiye şartları işte
Soran+1 yılarasan bulursun bence :D
- +1 yıl
Rakam olarak soruyorsan 7 kişiyle :))
Soran+1 yılaz da değil :) 7 kişinin tipleri nasıldı yani vücut olarak :)
- +1 yıl
Sen denedinmi hiç?
Soran+1 yılhayır denemedim
- +1 yıl
Kesinlikle dene kullanan için daha zevkli oluyor :)
- +1 yıl
Tipleri iyiydi 4 ü yabancıydı zaten :) yani erkek gibi bakımsız tipler değillerdi
- +1 yıl
Ararsan bulursun demişsinde kolay değil öylesini bulmak pek :))
Soran+1 yılbence güzel bir duygudur sanki :) yüksek topuklu giyip öyle denemek isterdim ^^
- +1 yıl
Yüksek topuklu da olur ama benim tercihim diz üstü deri çizme :)))
Soran+1 yılbelki sen giyersin çizme :D
- +1 yıl
Bilemem artık :))))
Soran+1 yılsenden güzel köle olur hahaha :D
- +1 yıl
Kesinlikle :))
- +1 yıl
Benden iyi köle oldu zaten :))
- +1 yıl
Sohbet sarmadı sanırım :(
Burdan ilerideki erkek arkadasin ya da eşine hayatta basarilar diliyorum ; )))
10 Yorumlabu sarhoş kafa sizde daha akıllı şeyler sorarım valla
10 Yorumla1 kez yaptım kesinlikle zevk alınıyor keşke bir daha olsa :) Gay likle alakası yok
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir çok defa düşündüm ama partner bulmak çok zor. Kadın rolünde olup bu fanteziyi yaşamak zevkli olur
30 YorumlaStrapondan zevk alan neden gay olsun ki? Sonuç olarak bir fantezi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ilişkide götümü parmaklayacak ve beni sıkılmadan her gün götümü straponla s*kecek bir kız arıyorum tek hayalim off ya çok tahrik ediyor beni :) Ben onu bir kere yapayım o beni on kere becersin sesimi çıkarmam :)
40 YorumlaBende bayana pasif oldum straponla aktif olabilecek bayan bulmak zor fakat harika bir duygu birde aktif bayan bulsak
115 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oldu
Soran+1 yılyok ama çok istiyorum yapmayı
Soran+1 yılbelki çok keyiflidir bilemiyorum
Soran+1 yılilginç ilk defa duydum onu. sen deneyimlisin galiba
Soran+1 yılgizliden çıkmam.
Soran+1 yılhe he
Soran+1 yılkimin kandırdığı belli. cevap vermek zorunda değilsin. konuyu açan benim. ister inan ister inanma keyfin bilir
evet straponlandım. hoşuma çok gidiyor. gay değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPasifim zaten ve eşim kullanacak bana siperiş ettik
40 Yorumla
+1 yılEvet cok guzel bir zevk yasatiyor gay erkek erkegedir bu bisexsuel liktir
10 Yorumla
+1 yıl-Hayır
-Bilmiyorum
-Bilmiyorum
-Pasif gay ya da bixelsüeldir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet strapon meraklısı bir kadınla bir süre birlikte olmuştum. harika bir duygu. sen hiç denedin mi?
329 Yorumla
Soran+1 yılhayır denemedim ama çok merak ediyorum. denemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle denemelisin. muazzam bir zevk. fiken içinde fikilen içinde :)
Soran+1 yılbelden bağlayıp denemek isterim :) nasıl olduğunu biraz açıklar mısın
Cevap sahibi+1 yıl:)) dene bencede. hangi kısmını açıklayayım. bak lafı geçince kaşındı. canı istedi :)
Soran+1 yılkız ne giymişti mesela :)
Cevap sahibi+1 yıljartiyer vardı bacaklarda. arkadan tek siyah çizgili. dantelli bir siyah sütyen ve strapon :)
Soran+1 yılpeki hangi pozisyonda yedin :) yüksek topuklu giyip strapon bağlayıp öyle yapmak isterim :))
Cevap sahibi+1 yılımm evet bak ayakkabıları unutmuştum onda da siyah şampanya topuk ayakkabı vardı altı kırmızı. ilk domaldım önünde alamadım. sonra üzerine oturdum.
Soran+1 yılbende öyle istiyorum. peki ağzına aldın mı
Cevap sahibi+1 yılevet aldım. önce güzelce yaladım ıslattım. sonra biraz kremledik onuda benim arkamıda..
Soran+1 yılhmmm ben olsam sonuna kadar kafanı bastırırdım
Cevap sahibi+1 yılişi biliyorsun sen :)) oda bastırdı ama sonuna kadar değil. hafif baskı uyguladı
Soran+1 yılher zaman son iyidir :) boğulma sesini duymak isterim
Cevap sahibi+1 yılsert seviyoruz sanırım :) dibine kadar tek hamlede de sokmazsın herhalde :)
Soran+1 yılkarşımdakinin ağzı ve arkası geniş ise neden olmasın :D denemekte fayda var sanki :))
Cevap sahibi+1 yılağzım geniştir de arkam değil benim :) yalnız bunun sonu fena bak baştan söyleyeyim :)
Soran+1 yılneden fena olsun ki
Cevap sahibi+1 yılben o kadar zevk aldıktan sonra partnerimi tam 6 posta becermiştim makina gibi :)
Soran+1 yıl:)) bende o olmaz işte
Cevap sahibi+1 yılneden ki?
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden ilişkiye karşıysan :p oral yapardın :)
Soran+1 yılyok saol
Cevap sahibi+1 yıl:) gerçekten birşeyler yaşacağımızdan değil soruyorum böyle birşey olsa diye. öyle bir niyetim olsa çoktan özele geçelim mi derdim değilmi
Soran+1 yılevet.
Cevap sahibi+1 yıle o zaman bende olmazdı cvbına neden ki diye sorduğum soruyu cevaplayabilirsin diye düşünüyorum :)
Soran+1 yılancak evlenince olur
Cevap sahibi+1 yılmendil gibi kullanıp atacaksın yani beni. duygularım kırıldı. ahahahaha
Soran+1 yılişine geliyorsa haha
Cevap sahibi+1 yılgelmiyor ama kaşıntım var :p
+1 yılKanka acır ya :/ bizimki şimdi kıllı mıllı sktret i*ne falan oluruz nemelazım
00 Yorumlahayır gay olmaz gaylar erkeğe ilgi duyar. ah mükemmel birşeydir eminim
00 Yorumla
+1 yılolmadı.. ama fantazim. bunun gaylikle bir ilgisi yok
06 Yorumla
Soran+1 yılumarım en yakın zamanda olur :)
- +1 yıl
açıkçası korkulu bir fantazi benim için
Soran+1 yılkorkulu ama en azından denemiş olursun belki çok seversin
- +1 yıl
çok sevsem bile tekrar tekrar yamacağımı sanmam
- +1 yıl
denedin mi
- +1 yıl
hesabın mı silindi? güçlü bir kadın mısın? önünde diz çöküp boğazıma kadar almak isterdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılyurtdışında bir kızla oldu gözlerim onu arıyor ne yalan atayım.
17 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olduğunu öğrenmek isterim
Cevap sahibi+1 yılerasmusa kanadaya gitmiştim. devamlı sevişirdik bir gün farklı bişey deneyelim dedi ve ne dersem kabul edeceksin dedi tamam dedim. bana kendi elbisesini giydirdi string ve jartiyer ve çorabıda dahil. makyaj yaptı peruk taktı. aynanın karşısına götürdü ve o an kendimi becermek istedim :) sonra öyle akşam yemeği yedik birazda içtik ama kesinlikle kadınmışım gibi davranmamı istedi. hem korkuyordum hemde aşırı hoşlanmıştım. kendimi kadın hissetmiştim. sonra beni tavlayacağını söyledi ve tavladı çünkü g*t deliğim tutuşmuştu. yatağa geçtik bacaklarımı okşamaya başladı. o an kendimi o* gibi hissettim. şarap içiyorduk penisimi bardağa koyup bana içirmişti. sonra 20 cm civarında 5 cm kalınlıkta bişeyi sokmaya çalışıyordu kanattı kayganlaştırıcı olmasına rağmen. prezarvatifi ağzımla takmamı hissetti artık o an kadın olmak istiyordum. herneyse sonunda almıştım başlarda kökleyince acıyordu sonra geçti. vahşice yapıştırdı o gece boşalmadım ama anal doygunluk yaşamıştım süperdi.
Cevap sahibi+1 yılbirde en son içime boşaldı peniste pompa gibi bişey vardı döl olduğuna eminim çünkü sonrasında bana temizletti yalamamı istedi. çok hoşlanmıştım. zaten o dölü analdan aktığını hissettikçe bir daha sikmesini istedim. işte erasmus boyunca böyle orospuluk yapmıştım ama tr de zor bu.
Soran+1 yılçok güzel geçmiş. topukluda giyseydin :D tam yapmak istediklerimi yapmış resmen
Cevap sahibi+1 yılbana göre yoktu onunki küçük geliyordu :)
Soran+1 yılbayıldım ama bende istiyorum aynısı yapmak :)
Cevap sahibi+1 yılolur gizliliği açıyorum.
+1 yılcevapları merakla okumaya geldim
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde yaşamayı istedigim bir duygu öyle birini bulsam kaçırmam şahsen beni zorlamasını isterim
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet. gay olmasi icin kendi cinsiyle iliski yasamasi gerek alakasi yok.
00 YorumlaBen 4 yıl önce 1 kere straponlandım. Şimdide beni straponlayacak bayan ariyorum
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bende cok seviyorum deneyimde var bu postu gorursen lutfen ulasırmısın
00 Yorumla
+1 yılkız tarafından hiç olmadı ama kendim cok yapıyorum straponlarım var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbizimkisi parmaklarıyla yapıyor. fırsatını buldun mu affetmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. soran kişi hala burada mı?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. En büyük hayalim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstiyorum ama straponlayacak kimse yok :)
20 YorumlaStraponlandık?
Ahahahaha :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrastlamadım ama isterdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke soru sahibi hala burda olsa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe girmemesi lazım, hatalı kullanım.
00 Yorumla o nasıl bir fantazi :D
00 Yorumla
+1 yılhiç denemedim bilmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de istiyorum ama henüz böyle birini bulamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır öyle şey mi olur la.
00 Yorumla
+1 yılHer gün hem de 😂😂
10 Yorumla
+1 yılStrapon ne daşga geçmeden cevap verin pls
00 YorumlaBen straponlanmam, straponlarım! :D
00 Yorumlahayır ama isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecen hafta eşim yapti
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen hala denemedin mi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldenemediysen gel deneyelim :) topukluda giyerim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzün Bebeksi ise olabilir bizim iş :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenemedim ama kesinlikle isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke beni straponlasan :) hep sen beni yapardın.
10 YorumlaÖyle karıyı düt
00 Yorumla
+1 yılNerd3 o gunler
10 Yorumla
+1 yılEşim kullanıyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet gayet keyifli
03 Yorumla
Soran+1 yılbiraz detaylı anlatır mısın merak ediyorum da tabi uygunsa senin için
Cevap sahibi+1 yılözel :)
Soran+1 yılpeki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOneeeeee
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler sorum size. bir kız tarafından strapon landınız mı? çok merak ediyorum da :) ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler