Eşim sevişirken gtünü parmaklatmak istiyor bazen üstüme çıkıp zıpladıgı dahi oluyor ama eşcinselliği kabul etmiyor bu adam nedir?
soguyorum bu davranışlarından korkuyorumda napmalıyım
soguyorum bu davranışlarından korkuyorumda napmalıyım
Eşcinsellik ile ne alakası var biseks hatta gay olmasa bile erkek poposu perine bölgesi anüs içerisinde prostat bölgesi hassastır bende anal mastürbasyon hatta strapon ile pegging yaptım ve gayet keyf alıyorum ayrıca daha yaptığım birçok şey var ama heteroyum hemen peşin karar vermeyin
bu durum escınsellıge yorulacak bısı degıl tam olarak. daha ocnede benzerını duymustum ama hıckendı cınslerıne ılgı duymuyorlardı. g poıntle alaklı olabılır.
Degildir, denemistir hosuna gitmistir. Escinsel olan hemcinsiyle olandur. Ama o kadinla bunu yasamayi seviyor demek ki
eşcinsel ilişki yaşayanların zaten çoğu kabul etmiyor. bunları yaptı diye kabul etmesini beklemen safça olur.
bu tarz bir ilişkisi olmadığını düşünelim... en azından eğilimi var. çünkü parmaklatmak istemesi hiç olağan bir şey değil.
ben olsam ayrılırdım ama sen bilirsin
Cevap
43Cevap
Escinsel değil bisexsuel olma ihtimali var yakında. Sizinle iliski yasarken baska bir erkekde onunla yaşayabilir. Ayrilmak en mantıklı hareket.
Nasi ma... yaklarsiniz siz 😂😂😂
dildo al dildo... tobe ben uzak kalmistim bu siteye yasaklamistim neden dondumki simdi.
korkunun ecele faydası yok.
yarın öbürgün sevgilinle birlikte enişteyi de yatakta görebilirsin..
eniştecimisin oğlum sen
einsteinle bişeyler yaşadığım doğru ama bu sefer mantara basan mario rolünde enişten oldu
mantara kafa atıp büyüyo o enişteme laf yok senin eniştenin doblo hitlere girsin
doğrusun kardeşim. haklısın...
normal bence o şekilde zevk alouordur isteğini yap işte
Kız soğuyorum diyo. Toplum buna hazır değil demek ki 😂
Cok dogal 2 turlu zevk alıyorlar daha hizli zevke geliyolar sen gotunu hic siktirmedin m
😹😹😹
eşine de ki: ya adam ol ya da asagidan bir adam cagir seni de beni de miksin rahatla de. bu nedir yahu
😀😀😀😄😄
Haklısın uzaklaştır kendinden normal değil uzak tut bir süre.
G. tonun dolu olmasını istiyor demekki senle ilişki anında arkasından ona sokulması kesin hoşuna gider buna benzer fantezileri var öyle saniyorum.
alla alla takma yrk ta ister o yakin da. - al sira sende diye :))
Hatunun biri oral yaparken parmaklayım acaip zevk alırsın demişti ama yaptırmamıştım bu prostat orgazmı ne diyolar galiba
Arkadşım bunun escinsellikle alakası yok yatak da yaşanan fantazilere bir başlık bulmaya calismayan hazzını almaya çalışın ne var bunda yapsana sende adama
belki monoton seksten sıkılmıştır eğer büyük şehirdeyseniz seks kostumlerine yönelebilirsiniz bu çok basit ve geçerli bir çözüm
o ne öyle be ben asla öyle şeyler yapmam boşalana kadar penisimi kullanırım sonra biter
Bnce öyle zevk alıyordun ama ereklere ilgisi yoktur
Normaller varken anormallere gitmeden önce düşünmen gerekirdi
Nasıl yani sokuyor musun sen de? Soruyu beğendim mesaj atar misin
O nasıl fantezi la dildo sok bence elini sokmaktan iyidir
Evet eşcinsel bence sen takma belden bağlamalı al al eşini daha mutlu edersin
siz seks yerine ciftlesiyorsunuz herhalde
:D ahahaaa
Yakında başka bir erkekle grup teklif etmesin. Hem seni hem kendini
Al eline kaygan bisi otursun ustune ya da takma penis al sira sira yapin
bu insanlar çıldıvmış olmalı
parmaklama sakın yarın seni parmaklamak ister.
Topluğa özenen yvşgın biri o zaman
çok özel bir konu özel konuşabiliriz uygunsa
hiç kimse kimsenin şeyine karışamaz
H. skitr nerden buluyorsunuz böyle adamları. .
Sen hala buna kocam diyorsun öyle mi?
La kocaligi sen yapıyorsun :)
öyle zevk alan var ama eşcilselmi bilmiyorum
yaşlar kac kac yıllık evlisiniz
eşim 34 ben 25 yasındayım 3 senelik evliyiz
inşallah sadece sana parmaklatiyordur
ablacım o baldızcıdır
Çoğo erkekte var bu durum. tedirgin olma
Gay o zaman pasif gay
Eşinin dediğini yaptınmı peki
Fantazi o, eşcinsel olduğunu düşünme bence.
yakında grup yapmak ısteyebılır :)
Baska birsey sokmayı teklif etsene
Senden arta kalan zamanlarda kesin vurduruyor
geçen bana da geldi öyle bişe
Bacağını sok
Igrenc mk
ruhu eş cinsel
Yav yok artık amünüm
Ahahhaahha
yapma sende
O nasıl bir eş la
gay olabilir