Heryerde değişik saatler yazıyor bazıları 12 bazıları 24 bazıları 48 saat diyor sizce kaç saat içinde alınmalı doğrusu nedir?
12
24
48
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ne kadar erken alırsan koruyuculuk oranı o kadar yüksek olacaktır. . zaten mecbur kalmadıkça senede 2 defadan fazla kullanılması sakıncalı. en etkili saat dilimi ilk 12 saattir. yani 12 saat içinde alırsan aklında -mı acaba sorusu olmasın . . hıı bide yeri gelmişken ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değildir.. hatunlar zarar wermeyin karaciğerinize yani adam bi zahmet korunsun :)
48 saat içinde .geçen hafta arkadaşım yana yakılaa araştırıyordu:)
Sana gönderceğilm linki inceleyerek bir korunma yöntemi kullanmanı tavsiye edicem.O haplar korunma amaçlı kullanılmamalı çünkü.İlk 72 saat içinde alınmalı çok acil bir durum varsa. link
48+24+12=84 böl bu 84 ü 2 ye 42 . etti mi sana milliyetçi hareket partisinin 42. yıl dönümü
niye ikiye böldük :)
örneklem sayısı 2 çünkü geçende bahçeli 40.yılı hesaplamıştı bende 42. yılı hesapladım o yzden
Cevap
12Cevap
Ertesi gün dediğine göre bence en geç 24 saat içinde al .. Gerçi ben bilmem beyim belir ...
en kısa zamanda almak ama 24 ve 48de de etkisini gösterir.
mümkün olan en kısa süre..24 saatten sonra etkisiz die biliorum:)
en iyisi prospektüsünü okumak, ilk 24 sat içinde %95,ikinci 24 saat içinde %40larda, üçüncü 24 saat için etkinliği %30lardadır
Prospektüsün de (yanlış yazmıs olabilirim) ne yazıyorsa odur.
Adı üstünde ertesi gün hapı :)
akşam seviş sabah iç :)
mümkün olan en kısa süre...
saat hakkında birşey diyemeyeceğim..
bugünden al..:)
24..
seyirci joker hakkı gibi olmuş bu. 24 didim :(
Ben bilmem beyim bilir
Ona küçük sürprizler yap
bir an öncee.. riske ne gerek var?
Garanti olsun diye 48 mantıklı geliyor
Ertesi gün almada.