Bazen öyle oluyorumki orucuma bişey okucak diye korkuyorum. Bu düşünceden ve istekten nasıl kurtulabilirim. Aklımdan üçer üçer beşyüze kadar saydım yinede isteğim gitmedi. Kafamdan onlarca denklem çözüyorum zihnim meşgul olsun. Aklımdan çıksın diyorum yinede kurtulamıyorum.
Ramazan ayında mast yapmamak için kendinizi nasıl frenliyosunuz?
Olur olmadık yerde ereksiyon oluyorum. Ramazan ayı nedeniyle kendimi söndüremiyorum. Bu düşüncelerden nasıl arınabilirim 😕?
bende aynı durumdayim. iftardan sonra mast yapıyorum erotik video izleyerek sonra icimde tiskinti geliyor iste. bunu bikere yap 1 hafta idare eder sonra yine aynı sekilde yap
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şeytan değilde nefis çok vesvese veriyor bu sadece sana özel bir durum değil iftara kadar bekle çok zorlandığın zamanlarda yaparsın
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İftardan sonra yapma tarafıda değilim. Nereye kadar dayanırım bilmiyorum. Biran evel rüyalansamda bu ızdıraptan kurtulsam
şu an akşam ve ben kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Mast zaten günah. Birde ramazanda yapıp günahı katlamak istemiyorum. Sürekli erotşk video izleme isteği geliyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Olur olmadık yerde ereksiyon oluyorum. Ramazan ayı nedeniyle kendimi söndüremiyorum. Bu düşüncelerden nasıl arınabilirim 😕?
En İyi Cevaplar