Ben kesinlikle izin vermezdim buna, sonuçta o an etkileşim olacak rol icabi da olsa olacak 

Oyuncu olduğunu bile bile onu kabul etmişim. Neden izin vermeyeyim ki? Bu onun mesleği. Saygı duyarım. Tabi eve gelince agzini burnunu domestosla yikarım ama olsundu yani 😁😂
Oyuncu olan birisiyle evlenmişsem bu ları göze almışım demektir ve hiçbir sorun çıkarmam, ama foto seçimi çok kötü olmuş 😂😂
Sokarım rolüne de filmine de. Olmaz oyle şey. Otursun evinde uşaklara baksın bana yemek yapsın. Gerek yok elin gavuruyla sevişip öpüşmeye
Başlarım role de filme de...
Olmaz öyle şey izin vermem
Doğrusu
Cevap
13Cevap
şu bir gerçek ünlü birinin seninle ne işi var? diğer konu genişlikleri alakası yok o tür insanlar o tür kişilerle evlenir ve razı olurlar bir birilerini aldatirlar sesleri çıkmaz gördüğümüz bunlar sende onlardan isen kiskana bilirsin kardeş
Adam senin için mesleğinden kariyerinden mi vazgeçsin bencillik yapamam bu konuda bana sormasına bile gerek yok
(normalde kıskancım)
Hayatta olmaz. Eşim oyuncu bile olamaz ben çok kıskancım ya
Sonucta oyuncu oldugunu bilerek birlikte oluyorsun degil mi bunu goze alarak başladıysan zaten seçimini yapmışsındır
helalll güzel cevap
@Sikintili38 tesekkür ederim
tabikide hayir parcalarim cocugumu buyutsun bu arada pp baya guzel sac rengi tam olmus👍😛🐼
hayır
Oynamamasını isterim..
e herhalde konusmam sonuc olarak isi bu oluyor
Birak o sahneyi oyunculuga dahin
izin vermem
gorsel de tiksinc 😅 izin vermezdim
hahahahah
Ağzını burnunu kırardım öyle birşeye kalkışsa
Ben oyuncu olucam
Ağzınla burnun yer değiştirsin istemiyorsan düşünme bile 🙄
Dermişim 😂😂😂
Zinhar olmaz öyle bir şey
hopp noluyoruz derdim
izin almam, ona razi olurum
Yemişim rolü olmaz :D
izin vermem imkansız
komik olmayın gerçekler var hani
@Sikintili38 neymiş o gerçekler kardeşim sen geniş olabilirsin ama herkes senin gibi olacak da değil
Kesinlikle vermezdm
olmam
Olmaz
Hayır asla
İzin vermem
Ay bu nasıl 😂😂
Kırarım kemiklerini.
Hayir izin vermem
boşarım net
Hayir tabikide
valla katil olurum
Hayır