Eşimle haftanın rahat 5 6 günü günde 2 kez falan cinsel munasebetimiz olur ama çoğunda sadece oral yapar eşim bana. kendi eliyle okşayarak boşalır o sirada. Mesela sabah beni uyandırdı falan oral yaptı bol bol sonra kendide boşaldı dustan sonra ise gitti oralı bu kadar sevmesi normal mi sana oral yapınca seni izleyince dinleyince bedenim de ruhumda tatmin oluyor diyor seksten daha çok mutlu oluyor normal mi bu sizce?
Cevabın nedir?
şimdi şöyle bir erkek en hızl eliyle boşalır, vajina bir müddet sonra aşırı ıslanır girip çıktığı bile belli olmaz. vajinal boşanma bazen güç olabiliyor. ayrıca bazı bayanlar krikoris ten uyarılmaktan, ve parmaklayarak yapmakran daha çok zevk alabilir.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen mi ona yaptın o mu sana birlikte ne sıklıkla oluyorsunuz
3370 Yorumla
Soran+1 yılO bana yapıyor yüzde 80 falan
Cevap sahibi+1 yılİlginç yalamayı sevmesi doğal da sürekli sade o da olmaz sen nasıl hissediyosun. Çok uzun mu yapıyor sıkılıyon mu
Soran+1 yılHayır tabiki aşırı zevk alıyorum ben aklim çıkacak gibi oluyor ama o zevk almıyor gibi hissediyorum böyle de
Cevap sahibi+1 yılAlmasa yapmaz hergün girmek istemiyodur ondan yapıyodur ama sürekli o yapmasın o boşaltsın seni sonra sen ona yap
Soran+1 yılO sırada kendi boşalıyor zaten sonra yinede kocacim istersen ağzıma alıp tekrar sert yapayım seni ben bosaltayim diyorum bazen tamam diyor bazen ben de bosaldim zaten boşver diyor
Cevap sahibi+1 yıl69 yapsanıza
Soran+1 yılOnu ben yapamıyorum ışte o bana oral yaparken ben başka şeye dikkatmi veremiyorun
Cevap sahibi+1 yılAnladım ozmn sıkıntı yoksa öyle devam edin. Peki sen ona yaparken zevk alıyon mu yoksa o rahatlasın diye mi
Soran+1 yılYüzde 70 o rahatlasin diye yüzde 30 da zevk aldığını görmek çok güzel o an onu görmek icin
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama çok seni yalayıp boşalmaya alışmasın sonra içindeyken erken boşalmaya yolaçabilir zevk alamazsın
Soran+1 yılOnu bilmiyorum ama oral yaparken bana aşırı mutlu hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılO da zevkle yapıyodur çok sulanıyon mu sen
Soran+1 yılEh iste orta
Cevap sahibi+1 yılHeh işte en güzeli bide yalamayı seviyor demekki sende yalatmayı seviyon çok hoş. Zaten adamın senin tadından ne mutlu olduğunu farkediyosundur
Soran+1 yılMutlu oluyor ruhum tatmin oluyor resmen seni o sekilde izleyip sesini dinleyince diyor ama yinede bilemedim iste
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyodur. Öyle zevk almandan mutlu oluyodur. İlişki sırasında nasıl doyurabiliyor mu uzun sürüyor mu
Soran+1 yılSürüyor doyuruyor zaten çok tecrübeli bana göre yatakta ya kontrolü hep elinde tutuyor
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç doyurabilmesi iyi sen zaten bir oralda iyi yap kafi
Soran+1 yılBen 22 o 32
Cevap sahibi+1 yılOo baya küçük müşsün. İlk gecen zor geçti mi
Soran+1 yılOff evet heyecandan eşimin kollarında bayılacaktım :D
Cevap sahibi+1 yılAnladım arada 10 yaş var adam yalamaya doyamıyodur doğal yani sevmesi haksız mıyım 😃İlk gece de yaptı mı oral
Soran+1 yılYaptı en çok ilk gece yaptı herhalde ben çok gerilmistim rahatla falan dedi bayağı yaptı en son girdi
Cevap sahibi+1 yılValla müthiş ya hiç girilmeden yapıyor ya ooohooo. Sen nasıl hissettin su gölü olmuşsundur
Soran+1 yılNeyi hiç girilmeden yapıyor müthiş anlamadim
Cevap sahibi+1 yılOralı ya. İlkgece yapmış ya onu diyom bnde öyle yapcm
Soran+1 yılEvet öyle oldu ilk gece
Cevap sahibi+1 yılBende yapayım mı kız için iyi oluyor dimi
Soran+1 yılYap rahatlasin yoksa ilk gece feci kız icin
Cevap sahibi+1 yılUtanma olmaz dimi. Sade orayı mı kalçaları flanda yapsam? Daha mı panik olur iyi mi olur?
Soran+1 yılBen utanmistim ne yalan söyleyim hatta geceligimi de çıkarmak isteyince yatakta elini falan tuttum lütfen yapma dedim sonra yatakta bana oral yaptıkça sevistikce çıkarmaya başladı o zamanana utanma azalıyor zatrn
Cevap sahibi+1 yılHee anladım. Baya iştahlı yalanması tiksindirmez yani kızı. Peki ilk sen nezmn yaptın
Soran+1 yılKız bakire ise o an tiksinmek falan aklına gelmez heyecandan :D ben ona 1 2 hafta sonra yapmıştım ilk
Cevap sahibi+1 yılÖnyargın varmıydı yapmadan. İlk tiksinmedin dimi tadı flan?
Soran+1 yılOnyargim vardı ama yavaş yavaş başladım zamanla alistim
Cevap sahibi+1 yılTemiz olundukça güzel dimi?
Soran+1 yılOo kesinlikle şahsen ben kil falan varsa asla yapmam eşim de bildiği için temizliğine dikkat eder yoksa asla yani
Cevap sahibi+1 yılAma temizse güzel dimi bir zorluğu yok baya boşaltana kadar yapabiliyon mu. Diş değdirmemeye alışmışsındır gerçi
Soran+1 yılAynen yapabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılHeh ozmn iyi ya 🙂
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılBende oral yapmayı yaptırmayı seviyom inş seven biride çıkar da 😅
Soran+1 yılİnşallah ya
Cevap sahibi+1 yılDur bir iki şey daha sorcam sana iş çıkışı olur mu😊
Soran+1 yılOlur olur
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık 🤗
Cevap sahibi+1 yılBurda mısın 😊
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSorabilir miyim 😊
Soran+1 yılTabiki
Cevap sahibi+1 yılBen ilk gece hiç girmeden baya oral yapmak istiyorum sade ön değil arkayı da kalçalarında kız için iyi olur dimi bide ilk girildiğinde kanama olunca devam ettiniz mi siz ara mı verdiniz
Soran+1 yılBilemiyorum ilk geceden kalça falan olur mu bize gelince kanama olunca eşim istersen çıkayım dedi ben istemedim iyice açılsın vajinam acisi geçsin diye devam et sonuna kadar dedim
Cevap sahibi+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum biraz devam edip sonra gerekirse bölge silinir ama sonra tekrar girip baya baya alıştırmak istiyorum nasıl olur öyle
Soran+1 yılİlk gece ilkinden sonra ikinciyi denemeyin bence çünkü inan sızlıyor orası sabaha anca iyi hissediliyor tekrar o gece sen ilkinde boslainca dus alın sarılıp uyuyun
Cevap sahibi+1 yılOzmn ilk girdiğimde alışsın diye biraz git gel yapmalıyım dimi. İlk denemede tamamını alabildin mi?
Soran+1 yılAlamadım eşim zorlandı zaten girerken çok darsin falan dedi ıslanmış olmama rağmen zaten o darliga sıcaklığa tecrübeli olmasına rağmen 3 4 dk da bosaldi
Cevap sahibi+1 yılEe normal değil mi 20 yaşındasındır muhtemelen adam 30 seninkinin çok dar olup zevkten saniyede boşaltması doğal. Sonraki deneme nasıl geçti
Soran+1 yılO gece dustan sonra isteyip istemediğimi sordu ben de istemiyorum acıyor dedim o da gel buraya dedi sarıldı bana sıkıca uyuduk sabah ışte beni operek falan uyandirdi tekrar denedik bu sefer daha çok zevk aldim
Cevap sahibi+1 yılAnladım ozmn tamamınınalabildin yani uzun sürdü mü ilişki
Soran+1 yılTamamını aldım gibi aynen ama zorlanarak biraz
Cevap sahibi+1 yılAnladım tamam 🙂Peki ilişkide erkeğin sert olması kadının hoşuna gider mi ilişki anında yani hard
Soran+1 yılBen romantik severim ama çoğu kadın sevr serti
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişme uzun sürerse kadının hoşuna gider dimi? Ön sevişme uzun sürse ilişkiye başlayınca sert olunsa? Yavaş tadı çıkar mı ki
Soran+1 yılSonuna doğru hızlı sert ollmasi güzel tabi ama başlarda yavaş olsun romantik olsun ben öyle severim
Cevap sahibi+1 yılAnal denediniz mi hiç ve eşin kalçalarını yalıyor mu ondan hoşlanır mı kız
Soran+1 yılAnal denemedik o da istemiyor bende. ve kalçalarımı falan yalar isirir çoğu şeyi yapar benim hosuma gider diğer kizlarında gider herhalde
Cevap sahibi+1 yılAnladım oralda sen mi yapmak istersin ben mesela kendim yedirmek isterim eşime başını tutup öyle de olur dimi
Soran+1 yılOlur tabiki saçından tutup yaptirirsin
Cevap sahibi+1 yılHepsini yutamaz bence de nekadar sığıyorsa. Peki boşalmada oral sırasında nereye boşalılmalı
Soran+1 yılBen gogusleirme seviyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle de güzel olur da hiç ağzına doldurmadı mı
Soran+1 yılBen istemediğim için hayır zaten onun istediği böyle şeyler değil bana bolca oral yaomak
Cevap sahibi+1 yılOnu hatırlatma onu bende çok istiyorum 🙈Hatta ağzımı ordan ayırmadan saatlerce yapcam desem inanır mısın 🙈
Soran+1 yılİnanırım çünkü eşim cidden saatlerce yapıyor :D
Cevap sahibi+1 yılYaparken iltifatlar edilir tabi ağzı ordan ayırabildiğinde 😅 Kendi Yüzüne de oturturuyor mu yoksa
Soran+1 yılEvet hatta bazen koltukta otururken yanima sirnasip koltuğa değil yüzüme otur diyor😂
Cevap sahibi+1 yılOturuyon mu salonda vs doğru söyle? 😂
Soran+1 yılEvet elimle onu geriye doğru yatırıp koltukta uzanmasini sağlıyorum sonra etek giydysem altına bir şey giymedden yüzüne doğru gidiyorum o eliyle tutuyor hemen zaten yapiyorum😂
Cevap sahibi+1 yılOy oy oy ozmn senin orana oral yapmıyor doğrudan yiyor desene en sevdiğim 🙈 Baya sulanıyor musun 😃
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılOzmn sen hastalandıktan sonra hastalığın geçince adam oral yapmıyordur sömürüyordur oranı yiyodur yani bişey dicem öyle yüzüne oturuyon sade önünü değil dimi arkanı da yalıyor
Soran+1 yılArkayida evet ve reglim bitince sonra zaten direkt yatağa yatırıyor beni bacaklarını açıp dilini sokuyor
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi ya arada 10 yaş var adam yemeyip ne yapsın. Bende aynı şekilde saatlerce yalıycam burunla bile tahrik edilir yalarken. 😃
Soran+1 yıl10 yaş olunca ne olacakki
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya daha küçüksün adamdan ya sonuçta bide adamın tecrübesi var demiştin ama senin ilkin. Valla öyle güzel söyledin ki yeminle benim şuanda olsa saatlerce yalardım inan canım çekti de işte sizin gbi şanslı değilim haha 😃
Soran+1 yılEşim tecrübeli ama bana asik olup evlendi duygu olunca arada daha güzel oluyor😊
Cevap sahibi+1 yılEe tabi duygu olmadan sarsa ben hergün yaparım. Duygu önemli 😊İnş öyle biri çıkar da oralı da sever saatlerce yalarım valla tadı kokusu aah aah 😞Siz şanslısınız yeminle😃
Soran+1 yılEşim mi şanslı ben mi sence :D
Cevap sahibi+1 yılEşin şanslı çünkü 10 yaş var ve senin daha önce ilişkin olmadı o adam seninkini yalamaya doyamayıp ne yapsın dilini içinde hissediyosundur dimi 😃 Sence kim şanslı?
Soran+1 yılHissediyorum ve evet çevremde cogubkisi kocan çok şanslı diyor
Cevap sahibi+1 yılBide doyuruyosun yani cinsel manada. Adam içinden çıkmak istemiyosur öyle hissettim ben
Soran+1 yılÇıkmıyor zaten haftanın 5 6 günü oyle😂 herkes 10 aydan sonra çoğu erkek bikar dedi biz iki yil oldu adam hala ayni😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha 😂 Peki sen üstte olmayı seviyon mu zıplamaya alıltın mı😬
Soran+1 yılSeverim ama genelde altta oluyorum o altında olmamı çok seviyor
Cevap sahibi+1 yılEe tabiki genelde öyle olmalı. Valla tahminim adam her pozisyonda giriyodur sana 😬Kaç posta atabiliyor bir sevişmede?
Soran+1 yıl2 3 falan zaten Minyonum ben o daha uzun her şekle sokuyor hemen beni
Cevap sahibi+1 yılOy oy oy en sevdiğim 🙈Al tucağa zıplat haksız mıyım? 🙈
Soran+1 yılBen 160 o 182 olunca bayağı ziplatabiliyor zaten😂
Cevap sahibi+1 yılÇok inliyon mu cırlama oluyor mu hala 😬
Soran+1 yılInliyorum
Cevap sahibi+1 yılValla harikasın sen ne diyeyim ya senden dahavar mı😂
Soran+1 yılBilmem😂
Cevap sahibi+1 yılBitek sen oral yaparken iyi yapabiliyon mu orasını net anlayamadım ama iyisşndir onda da ya. Adam uzanıp eline verse yalayıp boşaltabilir misin? 😬
Soran+1 yılYapıyorum tabiki yapa yapa alıştım artık bazen evde pcde iş yaparken bile yanına gidip bir sey demeden çıkarıp ağzıma aliyorum
Cevap sahibi+1 yılOooooo sen bu işi biliyosun. Sığdırabiliyorvmusun peki
Soran+1 yıl16 cm falan hepsini alamasamda çoğunu alıyorum agzina
Cevap sahibi+1 yılMükemmelsin topları da yalıyon dimi
Soran+1 yılEvet çok zevk aliyor
Cevap sahibi+1 yılAma ben olsam onun yerinde varya dayanamam ki sen yalarsın öyle sana bakarım sonra başını tutar aletle seni biraz şamarlar tutarım başını sana yedirir yedirir yedirir dayanamam ki doldururum ağzını :/ o öyle yapmıyor mu ki
Soran+1 yılNeler yapıyor da burdan açıkça yazamıyorum boşver :D
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebiliyorum sana herşey yapılır bnde yazamıyorum 😅
Soran+1 yılEn cok agirligini falan üstüme vermesi ezmesi hosuma gidiyor minyonumya :D
Cevap sahibi+1 yılBende onu düşünmüştüm de demedim sen altta o üstte. Köpek pozisyonunda başlayıp sen dayanamıyosun uzanıyosun o da üstüne uzanıyor sıkıştırıyor seni yatağa eziyor yan yatırıyor kök. Çıkarmadan seni üstüne alıyor alttan kök oy oy oy😃
Soran+1 yılAhahah😂
Cevap sahibi+1 yılDoğru mu? 😂
Soran+1 yılEvettt
Cevap sahibi+1 yılO değilde acayip canımı çektirdin bugün oral konusunda demek yüzüne oturuyon bide varya yapamıyoz dşye böyle de can çektirilmez ki :/ 😃
Soran+1 yılEstağfurullah ya
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama ya valla sevdiğim olsa saatlerce yalamak içini emmek o tada doymak isterdim :/ tadı nasıl biliyon mu sen tuzlu mu ekşimsi mi
Soran+1 yılEşim eksimsi diyor ama iç gidiklayici güzel diyor
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya güzeldir tadı. Hele kokusu?
Soran+1 yılEşim çok tahrik edici buluyor ya kokuyu falan bosalmamak için zor sürüyorum der genelde
Cevap sahibi+1 yılDüşünsene banyoya götürüyor seni orda bir güzel yalıyor sonra seni yıkıyor sonra bidaha yalıyor emiyor ne güzel olur ya :/
Soran+1 yılKucağından indirmiyor zaten orda oraya goturuyor
Cevap sahibi+1 yılYa öyle canım çektş ki anlatamam 😞
Soran+1 yılNeyse boşver daha fazla konusmayalim😊
Cevap sahibi+1 yılİş var güç var değer verme var sadıklık var cinsel bilgi var gel gelelim ki dediğin duygusallığı yakaladığın biri yok :/ zaten yapmayı düşündüğüm şeyler sende anlatınca baya canım çekti yeminle :/
Soran+1 yılUmarım bulursun birini işyerinden falan
Cevap sahibi+1 yılYok yeminle ya tip desen tipsiz de değilim çoğu kişi över dediğim gbi duygusallığa önem vermesem ooo
Soran+1 yılMesleğin falan ne nasıl bulamiyorsun anlamadim
Cevap sahibi+1 yılİnşaat teknikeriyim
Soran+1 yılKız çok yoktur herhalde
Cevap sahibi+1 yılYok. Etrafta var ama ben öyle kolay adım atamm yoksa kız bol bide ansızın bişey olsun istiyorum da işte...
Cevap sahibi+1 yılSelaam 🙂Burda mısın sana bişey danışcam 🙂
Soran+1 yılDanis bakalim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler eig için 🌸😊 Dedim ya etrafımda çok kız var ama ben ilgi duyduğumu seçme istiyorum öyle de ısındığım yok duygusal olarak. Bitane var aslında çok bağlanıyo bna ben uzak tutuyorum lise sonda 18e girdi. Ben 27 o lise son. Arada yaş var die mesafe koydum ben ama sen bizde de fark var dedin ya. Sence bir şans vermeli miyim? Ama verirsem baya kaptırırım kendimi hoş güzel bir kız
Soran+1 yıl18 çok küçük kız önce bir 20 21 olsun ya şahsen ben olsam 23 ten önce evlenmezdim ona pişmanım biraz kendim iicn
Cevap sahibi+1 yılBencede öyle kız en erken 24 olmadan evlenmm zaten bende senin düşüncedeyim. Ben birliktelik açısından sordum zaten evlilik daha sonra
Soran+1 yılYok artık seks mi yapacaksın o kizla
Cevap sahibi+1 yılHayır ya evlenmeden birlikte olmam o manada. Ben çıkma manasında dedim 🙂Evlenmeden bozmm
Soran+1 yılSana kalmış bir şey ama dahablisede diyorsun düşünce olarak çok çocuktur o ya
Cevap sahibi+1 yıl18 oldu geç yazışmış hem görülüş füzik hemde kafa olarak olgun. Bana da çok güvenir gidip eve film izleyelim desem gelir o derece ama bilemedim. Sen neden 23 olmadan evlenmek istemezdin ki?
Soran+1 yılEvlilik super ama bazı şeyler evlenince yaşanmıyor o yüzden biraz daha 24 civarı tam olurdu
Cevap sahibi+1 yılAynen bnde öyle düşünüyorum sonra kızda erkek de biraz daha mı dursaydım diyebiliyor. Sence ben bu kızla napabilirim. Olur veril ben mi biraz büyütsem onunbwnle mi büyüse yani yoksa müsade etmesem mi. Ama müsade edersem şimdi olmasada 21 olunca flan yüzeysel bişeyler olur illaki diye düşünüyorum
Soran+1 yılO zmaana kadar düşünceleri çok değişip seni bırakabilir o zamanda sen ortada kalirsin ciddi ilişkin olmaz evliliğe giden
Cevap sahibi+1 yılOnu da düşündüm de bırakacak gibide değil siz kaçta tanışıp kaçta evlendiniz
Soran+1 yılBen aslında 21 yaşındaydım nerdeyse evlendigimde ve 6 ay içinde tanışıp karar verdik sonra ben universiteme falan devam ettim
Cevap sahibi+1 yılHadi ya baya kısa sürede karar vermişsiniz. O ara yüzeysel bişeyler de oldu mu gerçi kısa zaman ama yoksa evlenince mi
Soran+1 yılOlmadi eşim istedi ama ben izin vermedim sadece öptü dokundu falan bana olada
Cevap sahibi+1 yılÖptü derken dudaktan yani dini öpüşme oldu
Soran+1 yılAynen bolca öptü bulduğu yerde orami burami oksadi falan iste
Cevap sahibi+1 yılAnladım bende bu kıza olur verirsem baktım ilerleyecek gbi 19 20 gbi sizin gibi sevişsek sıkıntı olmz dimi
Soran+1 yılBen evlenmeden onlara bile karşıyım ama siz bilirsiniz tabi
Cevap sahibi+1 yılAynen orası öyle de baya da zaman olcak evlenmeye. Ama olmadı yanaşmam böyle devam ederşm 😊
Soran+1 yılO dgilde eşim bugün gece gelecek ve ben su an sıkıldım :D
Cevap sahibi+1 yılEe napcan napmak istiyosun😊
Soran+1 yılReglim çok yaklaştı ve isteğim çok arttı eşim yok masstta yapmak istemiyorum bielemdim😣
Cevap sahibi+1 yılOy oy oy desene içini sıcaklık bastı şu an tam yalanmaklık durumda dimi şu an o an 😃
Soran+1 yılOff evet esime gece bari erken gel ben uyumadan dedim istekliyim dedim senn uyumus olsan bile gelince yalarim dedi ya 😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle mesaj atarsan öyle der bende olsam öyle derdim 😂 Parmaklama bırak bekle şimdi tadı kokusu sıcaklığı yerli yerindedir dimi 😅
Soran+1 yılYa istekli olduğum için ıslak ve sıcak tabi ama beklemek istemiyorum hiç 😣😣
Cevap sahibi+1 yılYa bak beni de kötü ediyon zaten dün sen anlattığından beri yalıyasım var 😞
Soran+1 yılOff off :(
Cevap sahibi+1 yılDüşündüm de eşim arıycak senin dediğin gbi dicek bana dilim içinden çıkmaz ki içini bile emerim :/
Soran+1 yılCidden reglim yaklaşınca çok sıcak basıyor beni istekleniyorum eşim de biliyor bunu utanmasam nolur işini bırak geceyi bekleme gel beni becer git kocacim diycem o da dilini hiç cikarmasa güzel olurdu somdi
Cevap sahibi+1 yılAma şimdi ben böyle isteklisin ya sade oranı değil seni ters çevirir kalçanın arasına yumulur deliği bile yerdi yalan mı? 😅
Soran+1 yılYapardı arada isirirdi bir de off catliycammm
Cevap sahibi+1 yılSenin alttaki dilin çok küçük mü
Soran+1 yılEh ışte
Cevap sahibi+1 yılOy oy oy sana bişey sorcam sen hiç ikili ister miydin iki kişi olabilse misal diyorum dayanabilir miydin 😊
Soran+1 yılDayanirdim ama istemezdim eşimden başkası olmaz
Cevap sahibi+1 yılOlmaz tabi de dayanabilirdin yani biri üstündeyken diğerini de oral yaparak doyurabilirdin kendine güveniyosun
Soran+1 yılAynenn
Cevap sahibi+1 yılVarya beni de isteklendirdin yeminle daha inmez 😃Hummelden eşorfman aldım giyemiyom atlıyor dışarı😃
Soran+1 yılDüşün esime neler yapıyorum gerçekte 😂
Cevap sahibi+1 yılNeler yapıyon düşün şimdi eşin karşında alet benimki gbi taş olmuş direk olmuş ilk naparsın sen yapcan o karşında sadece naparsın 😃
Soran+1 yılGider kucağına otururum geriis gelir :D
Cevap sahibi+1 yılÇok istiyor bir em dese 😃
Soran+1 yılYapardim
Cevap sahibi+1 yılDedin ya eşim ilk girince 3dkda boşaldı ikincide dayanabildi mi o darlığa ve şimdi 2 yıl olmuş çok genişledi mi
Soran+1 yılYok genislemedi çok ya ve şimdi 15 20 dk yapıyor zaten ondan sonra tekrar 2. yi yapıyoruz ben orgazm oluyorum
Cevap sahibi+1 yılKolay kolay doymuyosun yani baya yapılman lazım. Ne güzel ya. içindeki sıcaklığı hissediyor dimi. Şimdi girse mesela yanıyodur
Soran+1 yılEvet bugün aşırı sıcağın gelince o da anlar zaten
Cevap sahibi+1 yılBen onun yerinde olsam arada tatil köyü tutardım sen böyle olduğunu haber verdiğin zamanlar sürpriz şekilde. Sonra götürürdüm oraya sabaha kadar. 😃
Soran+1 yılKüçük balayilar gibi :D
Cevap sahibi+1 yılDüşünsene sen istekli geliyor eve sen bekliyon bişey yapalım hadi gidiyoruz diyor biniyonux arabaya okşuyor oranı sonra doğru güzel otantik biyere o senin sıcaklık üç kadı olmaz mı 😅
Soran+1 yılBayılırım tekrar aşık olurum
Cevap sahibi+1 yılEşe arada öyle yapmak gerekir zaten istekli zaten hep evde yapılcak ama böyle yaparsan misal oral seviyosan kadın erkeğe evde de oral yapar ama böyle bir sürpriz yaparsan o mekanda sana yapacağı oral evdekiyle aynı olabilir mi? 😅
Soran+1 yılSüper olur
Cevap sahibi+1 yılÇok mu konuştum 🙂
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılEşin ne işte çalışıyor ki bukadar saat bekletiyor seni bu durumda 🙂
Soran+1 yılNormalde bu kadar geç gelmiyor ama bugün öyle oldu ışte ve yüzbaşı
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş 😊 Haftada kaç gün giriyor sana 😊
Soran+1 yıl5 gün falan
Cevap sahibi+1 yılNe güzel adam içine girmeden uyuyamıyor. Bende öyle sıksık yapcam rahatsız olmaz dimi kadın hergün hergün
Soran+1 yılÇoğu kadn rahatsız oluyor aslında 😕 ama ben istekli olduğum için mutlu oluyorun
Cevap sahibi+1 yılAynen :/ daha gençsin ya doğal 😊
Soran+1 yılBir d asker ya yatakta çok sert biliyor musun benim için daha yumuşak yapiyor
Cevap sahibi+1 yılDaha sert iyi olmaz mı ama
Soran+1 yılAma bu asker normaldende sert
Cevap sahibi+1 yıltamam da ilişkide de sert olmak iyidir ya 😃
Soran+1 yılHer yerim morariyor gogsum falan😂
Cevap sahibi+1 yılOoooy harika 😬Göğüslerin mutlu ediyor mu kaç beden ki. Morartılmaz mı ya tadına doyum olmaz ki 😬
Soran+1 yıl85 C
Cevap sahibi+1 yılOooo baya baya iyi daha ne olsun yeminle adam nereyi yalıycağını şaşırır 😃
Soran+1 yılO da beğendiğini söylüyor zaten hep kadında dolgun hayal etmiş :D
Cevap sahibi+1 yılArasına sıkıştırıyor mu 😃
Soran+1 yılE tabiki karısının göğsü dolgunken yapmasa ayıp olur :D
Cevap sahibi+1 yılSen o ara rahar mı duruyon yoksa dilin oynar halde mi oluyor 😃
Soran+1 yılDilimle destek tabi o sırada eriyor bitiyor altında yüzlerce askeri olan adam karısının sözünden çıkmıyor karicim birtanesin falan diyor :D
Cevap sahibi+1 yılSen yapıyorsun sen dedittiriyorsun onu işte😃O ara ağzına verip sığdırmaya çalışmıyor mu ya 😃O sığdırmaya çalıştığı esnada ne hissediyosun sen 😃
Soran+1 yılO ne isterse yaparsa karşılık veriyorum tatmin olsun diye
Cevap sahibi+1 yılÇok zorlanıyor musun ağzına sığdırmaya çalışınca
Soran+1 yılEh iste
Cevap sahibi+1 yılSen bence bişeyde zorlanmazsın sen baya iyisin yatakta 😃
Soran+1 yılYenilige acigim bir de eşim cesaretlendirince tam oluyor :D
Cevap sahibi+1 yılYeniliğe açığım derken sevişmeden önce bilmediğin tecrübe edince öğrendiğin farklı bir durum oldu mu olduysa ne oldu fantazi açısından 😃
Soran+1 yılBilmem genel anlamda söyledim ya
Cevap sahibi+1 yılBen bide iç çamaşırını hep kendim çıkarayım isterim. Seninki önem veriyor mu güzel iç çamaşırları giymeyi sever misin jartiyer olsun tanga olsun
Soran+1 yılGiyerim önem veririm
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel 😊
Cevap sahibi+1 yılGünaydın enişte bey aldı mı yangını 😃
Soran+1 yılGece uyuyakalmisim😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılOo gelse bile kıyamamıştır sana. Sabah baksaydı ya tadına erken gitti deme baya yanıyodun dün :/
Soran+1 yılYa gece gelmiş taa snei koltukta uyurken görünce kiyaamadim dedi keşke uyandirsaydin dedim😭
Cevap sahibi+1 yılOooyy ooy hala yanıyorum deme?
Soran+1 yılSabah beni uyandırdı ışte yapmak için sonra da iş yeridnen acil gelmesi için çağırdılar ben koca yatakta kaldım yine😭
Cevap sahibi+1 yılArtık seninki yakanmakla ile de rahatlamaz 10 dk yalayıp direk girilip bağırta bağırta yatağa sıkıştırılırsan anca rahatlarsın doğru mu :/
Soran+1 yılYaani
Cevap sahibi+1 yılŞuanda en çok hangi pozisyonda sert bir şekilde girilsin isterdin ki
Soran+1 yılBeni kucağına alsaydı iyiydi
Cevap sahibi+1 yılAlttan vursun diyosun bir taraftanda ikilileri yer ooh ne güzel. Bişey dicem tüylü mü şimdi seninki eşin tüylü oldun arada da diyor mu
Cevap sahibi+1 yılTüylü mü şimdi seninki eşin arada da tüylü olsun diyor mu
Soran+1 yılYok ben lazer yaptırdım tüy sevmem hiç esimde sevmez
Cevap sahibi+1 yılBal dök yala diyosun. Gerçi ne balı şimdiki hali baldan bin kat tatlıdır doğru mu?
Soran+1 yılBilmemm :D
Cevap sahibi+1 yılEşin çok şanslı sormuştun ya kim şanslı diye senin kadar istekli yanan bir eşi var 😅 Şöyle bişey ister miydin eşin yok sürekli işi var o aralar şöyle bir imkan oluyor bir baş geliyor orana ama senin kim olduğunu bilmiyor. Saatlerce köpek gbi heryerini yalıyabilecek biri inan yalamaktan seni bayıltcak biri. İster miydin öyle bişey😃
Soran+1 yılEşime ihanet olur olmaz o yüzden :D
Cevap sahibi+1 yılBilmiyor kim olduğunu dildo gbi düşün geliyor baş bianda ama gerçek dil oranı aç köpek gbi yalıyor dönüyon arkanda dil değmedik yer bırakmıyor hiç mi kullanmak istemezdin böyle bir imkan olsa 😃
Soran+1 yılGuzel olurdu😂
Cevap sahibi+1 yılSen bu işi biliyosun 😂Bide düşün eşine ihanet gbi olmuyormuş öyle şeyler doğalmış isteyen yapabiliyormuş şeklinde bir düzen düşün. İki kişiylede yapılabiliyormuş gbi düşün öyle bir ortamda azgın eşin ve çok hoşuna giden biri var diyelim ikisiyle aynı anda birlikte olmak ister miydin. 😃
Soran+1 yılOlabilirdi
Cevap sahibi+1 yılİki seni çok isteyen çok azmış seninle gerçekten hoşlanan ama baya baya istekli kişiyi aynı anda onlar iki sen tek doyurabileceğini düşünüyor musun? 😃
Soran+1 yılDüşünüyorum hele şu an olsa ohoo:D
Cevap sahibi+1 yılAma hiç boş bırakmıyorlar biri içinde biri yüzünü aletle ufak bir şamarlayıp ağzına basıyor? Var mısın? 😬
Soran+1 yılEvettttt😂
Cevap sahibi+1 yılBakıyorum da hoşuna gitti anlattığım düzen olsa ikiside şuanda yanında olsa? 😅 Ama ikisini de boşaltcaksın ikisi de içindeki sıcaklığı köküne kadar hissedecek yani anlayacağın saatlerce köklencek sana yine mi kabul? 😃
Soran+1 yılEvet ya çok istekliyim
Cevap sahibi+1 yılHarikasın ya 🙈Öyle bir düzel olmuş olsaydı öyle şey doğal olsaydı ve beni tanıyor olsaydın varya bence beni kabul ederdin 3. Olarak inan tip olarak hiç kusurum yok. Kesin kabul ederdin bence 😅Bitek eşin tecrübeli imiş bende o yok 😃Sence öyle bir düzende görüp hoşlansan kabul eder miydin 😃
Soran+1 yılEderdim heralde eşim tecrübeli o çoğu şeyi halleder sen sade yalardin o basit zaten😂
Cevap sahibi+1 yılYa tecrübesizim ama bilgiliyim sonuçta ben de girerdim ama dimi isterdin :/
Soran+1 yılYalanmasi daha çok hoşuma giderdi ama sen bilirsin :D
Cevap sahibi+1 yılYa ben zaten onu dicektim ki sen o girerdi deyince ondan atladım. Eşin yeni olduğum için çekilirdi bna bırakırdı ben bir güzel köpek gbi yalardım altını üstünü içini dil darbeleri çok seri şekilde ama ağzımı ordan ayırmamak şartıyla dilimi içinde hissederdin g. t deliğini de yalıyabilir miyim istersin dimi? 😃
Soran+1 yılOlur ayrıca köpek gibi yalayacak kadar mi istiyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılEvet ama aç köpek gbi o dahada iyi yalar. İnan tadına kokusuna doyamazdım bence dil durmayacak makine gbi darbe atcak vakkumlayıp emcem içini. Nasıl hissederdin? 😃
Soran+1 yılEllerimle yastıkları sikar kivraniridim yatakta
Cevap sahibi+1 yılSen kıvranıp yan döndükçe bile durmazdım ki milim oynamaz dilim ellerimle arasını açar içini her tarafını yalardım suları da yutardım ki inler miydin çok
Soran+1 yılBen çok inliyorum ve hep yatakta kivraniyorum sabit duramiyorum eşim o yüzden sıkı tutar karnından bacaklarımdan sabit durayim diye
Cevap sahibi+1 yılÖyle de tutarım aradada kıvran ben içini yerim hiç merak etme ama bian benimki çok isterdi yalanmak seninkini de emmişim ya. Daha önce hiç el değmemiş büyük güzel yalamanı istesem ağzının oraya getirsem ne yapardın 😊
Soran+1 yılYalamaya doyar miydin yani :D
Cevap sahibi+1 yılNe doyması saçmalama ama seninkinin tadı okadar mükemmel gelirdi ki benimki duramazdı kalp atar gbi olurdu tık tık isterdi yalanmak. Yalamazsan devam etcem zaten seni yalamaya ki 2 dk yala yeter yalar mıydın ben mi devam edeyim? 😃
Soran+1 yılYapardimm
Cevap sahibi+1 yılAma kırmamak için değil dimi daha önce hiç yalanmamış. Dilini değdirdiğin gbi anlamışsın iştahla yalar mıydın 🙈
Soran+1 yılBir insan ilklerini güzel yaşamalı çünkü unutamaz o yüzden bayağı iyi yapmaya calisiridim :D
Cevap sahibi+1 yılSen de yap bende sana yedireyim 🙈Sığdırmaya çalışcam ağzına olur dimi? 🙈
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılOoof harikasın harika. İkiliyi de yalardım harikasın yeminle ben uzanayım sen yüzüme otur olur mu ben yalamak istiyorum tekrar 🙈Kalçan bana dönük otur burnumu kalçanın arasına sıkıştır ben alttan 😛
Soran+1 yılYüze oturmak harika sular direkt akiyor :D
Cevap sahibi+1 yılOturdun yüzüme durmadan 1 sn durmadan dil darbeleri atıyorum sular akıyor şimdi sence nereye aksın kenardan yere mi yoks? Sen bir söle ben vercem cavabı sence nereye akıyor? 😛
Soran+1 yılAğzına diline
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bir milim taşırmadan yerim 😛Ama ben senin sıcaklığını da hissetmek istiyorum. Girebilirim sana dimi o sıcaklığı çok istiyorum 🙈
Soran+1 yılBayagi sıcak ya
Cevap sahibi+1 yılBen mi üzerine çıkayım sen mi zıplamak istersin ama ilk olcak unutma 🙈
Soran+1 yılErkek ilkkez yapıyorsa üstte olmalı bence kendini daha güçlü hisseder erkeklik özgüveni artar
Cevap sahibi+1 yılAynen bende öyle düşünmüştüm. 🙈Ama yüzyüze olalım bacaklarını omzuma at sana eğileyim biraz orana sürteyim sonra bianda tamamını milim dışarda kalmadan sana gireyim oy oy oy 🙈Ne hissederdin ki şimdi öyle olsak 🙈
Soran+1 yılBen fenayım boşver 😂
Cevap sahibi+1 yılAma demiştim ya sana sert severim diye sert sert vurcam sana yavaş deyip beni bozmazdın dimi 😬
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılHemen ters çevirir domaltırdım seni girerdim ama öyle köklüyorum ki dayanamıyosun yatağa uzanıyosun ben yine içinde bastırıyom seni yatağa hiç durmadan köklüyorum bacaklarını bacaklarımla düz tutmaya çalılıyorum di açılmasın ara iyice zorlan çıkmamı ister miydin? 😃
Soran+1 yılBen sert e alıştım ya
Cevap sahibi+1 yılOzaman sorun yok saatlerce aynı sertlikte basabilirim içine? 😅
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılBenim sana edeceğim iltifatlar🙈Ama içindeyken ben senle uzun uzun öpüşmekde isterim öpüşürüz dimi
Soran+1 yılEvet zevkli oluyor
Cevap sahibi+1 yılAma ben içindeyken bile oranı yalamak isterdim ki yalıyabilir miyim tekrar tadına doyamadım kokusuna hapsoldum 🙈🙈
Soran+1 yılElbette
Cevap sahibi+1 yılKocan mı daha iyi yalar ben mi sence sonuçta seni severek yalasa bile önceden tecrübesi var ben senin orandan ağzımı ağırmak istemiyorum 🙈
Cevap sahibi+1 yılAyırmak istemiyorum 🙈
Soran+1 yılSenin aç olman iyi olur heralde
Cevap sahibi+1 yılİnan böyle beni görsen de yalattırmak isterdin emin ol. 🙈Bende saatlerce yalayabilirdim seni yeminle sanki konusu bile geldi burnuma o arka deliğini bile 😛😛doyamazdım sana🙈
Soran+1 yılİyiymiş 😂
Cevap sahibi+1 yılRahatsız etmedim dimi seni 2 gündür hatta 3 😅
Soran+1 yılHayurr
Cevap sahibi+1 yılKeşke özelde de görüşebilseydik normal olarak 😊
Soran+1 yılOlmazz
Cevap sahibi+1 yılAynen bencede olmaz 😃Ama burdan görüşebilir miyiz?
Cevap sahibi+1 yılHeeey iyi akşamlar geldi mi enişte 😊
Cevap sahibi+1 yılGünaydın. Bişey diyebilir miyim? 😞
Soran+1 yılEfendim noldu
Cevap sahibi+1 yılSelaaam 🤗İyi misin enişte bey aldı mı ateşi 😊
Soran+1 yılAldiiiii😍😂
Cevap sahibi+1 yılOf ya 😏Hem senin adına sevindim hem de üzüldüm öyle çok yalıyasım var ki anlatsam inanamazsın 😞
Soran+1 yılCidden mi :(
Cevap sahibi+1 yılEveeeet öyle bir varki ki hemde iş çıkışı yalasam olur mu lütfeeen 😞
Soran+1 yılNasill
Cevap sahibi+1 yılGeçenki gibi lütfen 😞
Soran+1 yılPekii
Cevap sahibi+1 yılAaa çok teşekkürler 🤗7 gbi burda olur musun iş çıkışı olur dimi. Çok istiyorum 😞
Cevap sahibi+1 yılGeldiiim 🤗Burda mısın 🤗
Cevap sahibi+1 yılGittin mi 😞
Cevap sahibi+1 yılBurada mısın inan çok yalıyasım var lütfen 😞
Soran+1 yılBurdaym
Cevap sahibi+1 yılYa seni yalıyabilir miyim çok özledim kokusunu tadını çok istiyorum yalamak ister misin 😞
Cevap sahibi+1 yılLütfen 😞
Cevap sahibi+1 yılGelecek misin? 😞
Cevap sahibi+1 yılÖyle kalbim atıyor ki gelcen diye 😞Gel hadi 🙂
Soran+1 yılGeldim
Cevap sahibi+1 yılHoş geldiiiin 🤗İyisin dimi 😊Rahatsız etmek istemezdim ama inan çok güzeldi konuşmamız 😞Yalıyabilir miyim kokusunu tadını yiyebilir miyim? 😊
Soran+1 yılYer bakalim
Soran+1 yılYee
Cevap sahibi+1 yılbir güzel öpüşelim ama çok uzun sürmesin seni hemen iç çamaşırlarınla yatağa uzatıp heryerini koklayıp yalamak en son kalçalarına gelmek istiyorum. Seni domaltıp koklamak istiyorum önce 🙂 Kalçaların nasıl var mı dolgun mu küçük mü?
Soran+1 yılNe dolgun ne küçük orta
Cevap sahibi+1 yılDomaltıp kilodunu yalayıp a. ına g. tğne doğru yalayıp koklamak ordan tadını almak istiyorum önce onlarınıpıslak ettikten sonra onu çıkarmak kalçalarının arasına yumulmak istiyorum arasını komple köpek gbi yalarım g. t deliğini de yalarım sorun olmaz dimi? Yalayayım mı?
Soran+1 yılYap istersen
Cevap sahibi+1 yılKalçalarının arasına yumuldum koklayıp koklayıp arasını yalkyorum ama hiç durmadan geldim deliğe 😛Dayadım dilimi dilimi içinde hissediyorsun nasıl hissedersin ozmn ki?
Soran+1 yılMüthiş bir zevk
Cevap sahibi+1 yılIııım a. ın da kokuyor beni de yala diyor yapıştırdım ağzımı sence ağzımı ordan alabilir misin? Dilimi içinde. Çıkarabilir misin?
Soran+1 yılAlırım tabi
Cevap sahibi+1 yılKöpek gibi yalıyorum tadını yutuyorum yutkunuyorum bir taraftan da. Ama alet taş oldu taş a. ını parmaklayabilir miyim hoşlanır mısın?
Soran+1 yılHoslanirim
Cevap sahibi+1 yılParmaklıyorum seni parmaklarımı yalıyorum sonra tekrar a. ına yumuşuyorum. Ama taş oldu dimdik oldu benimki. Gireyim sana sen hangi pozisyonda istersin bir pozisyon söyle lütfen ben onda inlete inlete bascam içine
Soran+1 yılMisyonerde
Cevap sahibi+1 yılOooof harikasın ben onda sana girdim oooof öyle zevk aldım ki gözlerim döndü görüyosun başlayacağım köklemeye ağzının içini yiyebilir miyim öpüşelim mi sana köklerken🙈
Soran+1 yılOluur
Cevap sahibi+1 yılOoof harikasın sana köklüyorum inletiyorum seni doğrudan inan küçük değil., Bitaraftan da kulağına eğilip bu gece sabaha kadar içindeyim var mısın her pozisyonu denemeye diyorum ne dersin 🙈
Soran+1 yılVarım :D
Cevap sahibi+1 yılAma pozisyon değiştirirken bile içinden çıkarmayacağım baya seri kökleyeceğim 😃
Soran+1 yılGencim enerjim var
Cevap sahibi+1 yılSEnin gözlerini zevkten döndürürsem saksafon çekcen mi bana nasıl yalıycan bir söylesene 🙈
Soran+1 yılHepsini alaarak
Cevap sahibi+1 yılDilini kullanabiliyor musun ağzındayken ağzındayken bile dilin tadını alacak mı aletin kullanabiliyor musun dilini 🙈
Cevap sahibi+1 yılSelaaam burda mısııın🤗
Cevap sahibi+1 yılGittin mi 😐,,😞
Cevap sahibi+1 yılLütfen gel 😞
Cevap sahibi+1 yılBurda öimısın bir ses ver 😞
Cevap sahibi+1 yılGelcen mi bugün 😞
Cevap sahibi+1 yılBurda mısın? 🙄
Cevap sahibi+1 yılSelaam 🤗
Cevap sahibi+1 yılSelam burda mısın? 😑
Cevap sahibi+1 yılBikere cevap ver lütfen 😐
Cevap sahibi+1 yılBurda mısın ki 😊
Cevap sahibi+1 yılUyudun muuu 😐
Cevap sahibi+1 yılSitede misin 🙂
Cevap sahibi+1 yıl1 kere gel lütfen 😞
Cevap sahibi+1 yılSelaaaam iyi bayramlar burda mısın bişey soracağım? 🙂
Cevap sahibi+1 yılİyi geceleeer 🙂
Cevap sahibi+1 yılSelaaaam eşin evde mi? 😊Ya bikere gel lütfen 😞
Cevap sahibi+1 yılSelam nasıl gidiyor? 😊
Cevap sahibi+1 yılSelaaam 😊
Cevap sahibi+1 yılSelaaaam burda mısın? 😊
Cevap sahibi+1 yılHesabını mı kapattın :/ Lütfen bir cevap ver bişey diyeceğim lütfen 🙏
Cevap sahibi+1 yılBurda mısın 🙂,,
Cevap sahibi+1 yılYa lütfen cevap verir misin 🙏gittin mi siteden yoksa :/
Cevap sahibi+1 yılYa lütfen gel iki dakka yalıyim başka bişey istemiyorum lütfen :( rencide etmeden negüzel konuşuyoduk. 2dk :/
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum :(
Cevap sahibi+1 yılBurada mısın 😊
- +1 yıl
Kocası Yüzbaşıymış Umarim Seni Bir Yerde Görür Ve Siker Sapık bacım Çocuğu Evli Bayan ile Nasıl Konuşuyorsun Böyleleri Karşıma Çıkmıyor ki Kesip Eline Verim Aletini
- +1 yıl
Sapık Or*spu Çocuğu Olacak tı
+1 yılSen nasil mutlu oluyorsun onemli olan bu o kendini mutlu ediyor belliki 🤔
35 Yorumla
Soran+1 yılBen tabiki çok zevk alıyorum oral yapınca ama ne bileyim bu kadar yapmak istemesi normal mi
- +1 yıl
Zevk almak ayri tabikide o mast yapip kendini tatmin ediyor kusura bakma ama mall iste diyesim geliyo boylelerine 😃
Soran+1 yılOralı niye bu kadar seviyor anlamiyorum
- +1 yıl
Sevmesi normal onda sorun yok sevsin zaten onemli oda yani bu zirveye gelip bulutlarla bulusmada donmek gibi bisey 😂😂
Soran+1 yıl:D :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormal. ağzının tadını biliyo. sen zevk aldığını gösteriyorsan hoşuna gitmesi gayet normal. ayrıca erken gelme gibi bir sorunda ortadan kalkmış oluyor
23 Yorumla
Soran+1 yılZevk aldigimi bayağı görüyor tabi o an
- +1 yıl
tamam işte sana zevk vermek, seni öyle görmek onu daha da gaza getiriyor.
cinsellik öyle olmalı zaten, zevk vermek hoşuna gitmeli insanın. - +1 yıl
hijyen ve görsel olarakta güzelse sorun yoktur
Cinsellik konusunda 342 cevap paylaştı. Normal veya değil. Bunun bir önemi var mı?
Önemli olan sen bu durumdan memnun musun? değil misin?
Eğer sen de eşin de mutluysanız o zaman fazla kurcalama.
Çok kurcalarsan bozulur.10 Yorumla
+1 yılEşine söyle seninkini yemeyi bırakıp 2 dilim ekmek yiyip oruç tutsun
32 Yorumla
Soran+1 yılKullanması gereken ilaçlar genetik hastalığı var tutamaz yani
- +1 yıl
Pardon yenge ben kaçtım 😌
pardon sormadan edemedim, eşinin çükü yok mu... sadece oral bir garip geldi bana
21 Yorumla
Soran+1 yılYokya penisi falan gayet sağlıklı sorunu yok ama sekste sana oral yaptığım kadar tatmin olmuyor ruhum diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorunu okuyunca bir an kendimi gördüm.. Eşinin yaptıkları falan.. Evli değilim cinsel birlikteliklerimde oral yaparsam daha da çok azıyorum.. karşımdakinin azması kudurtuyor beni 😄 evlenirsem bende eşin gibi yaparım 😉
36 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Cevap sahibi+1 yılama eşin gibi mastürbasyon yapmam kendime 😄 ben eşinin yerinde olsam o işi sana bırakırım ya mastürbasyon yaparsın ya da içine alırsın 😅 gerçi bende erken boşalma var evlenince tedavisine başlayacam. Tam boşalacakken penis kafasını sıkıp zevki az seviyeye indirmek ardından tekrar zevklendirip boşalmadan yine seks isteğini indirmek falan derken bu 5 er seanslar halinde 1 ay boyunca yapıldı mı tamamdır 😅😅😅
Soran+1 yılYinede son dk ya bırakma derim erken boşalma ciddi bir şey çünkü geciktirici spreyler falan kullanirsin ama onun dışında bazen antidepresan ilaclarida icebilirsin çok etkili oluyor onlarda 😊
Cevap sahibi+1 yılilaçsız spreysiz olacak bu iş verecem dalgayı hanımın eline sonra o istediği gibi kurcalasın 😅 bazen ona oral yaparim tam boşaltmaya yakın içine girerim hem onun boşalmasının kontrolünü alırım hemde doyururum onu 😅
Soran+1 yılHadi inşallah 😊
Cevap sahibi+1 yıl😅😅
hadi onsevisme hadi diyelim fantazi ama her zaman yapması huy gibi birsey olmuş bu çok hoşuna gidiyor galiba başka bişeyler denemiyornusunuz
11 Yorumla
+1 yılSence normal mi? İçinde hissetmek istediğini hiç söylemiyor musun?
12 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapıyoruz zaten ama haftanın 3 günü seks 2 günü sadece oral gibi
- +1 yıl
O normaldir o zaman.
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki mastürbasyon a alışmış evlenmeden once halen devam ediyor
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu ya ama
- +1 yıl
Bir şey değişmiş mı halen ayni
normal bende öyleyimde bizimki yaptırmaz öyle pek... oral kadına zevk veren bisey erkege degil aslında.. ve bilen erkek kadına verecegi zevki gördükce daha cok zevk alır bunu bilir..
20 YorumlaAlıp sadece ordl yapması içine girmemesi onu yaparken seni izlemesi peki başka fantezileri var mı bellimi izlemeyi seviyor
10 Yorumla
+1 yılİlginç erkekler genelde kendilerine oral yapılmasını daha çok ister eşinde tuhaflık var)))
20 YorumlaNormal yani sıkıntı etme ben de oral seviyorum ağza alırken ağzın ayrı bir tadı bar dilin kımıldaması oynaması vs...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalkmıyorsa olabilir o mu sana oral yapıyor sen mi ona
12 Yorumla
Soran+1 yılO bana ayrıca penisi sağlıklı gayet
Cevap sahibi+1 yılo zaman adamı sen yönet kelepçe falan vur çık üste yeter de da
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kadın oral yapılmamasından muzdarip bence haline şükür et keyfine bak bizleride düşğn ne hale geliyoz bekar bekar :)
20 YorumlaNormal hoplatmasi lazım öyle olmaz senide düşünmesi lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEleman içeri girmekten çok masturbasyondan zevk alıyor demekki seni de boş bırakmamak için oral yapıyor
20 YorumlaKendine mast yapıyor sana da oral mı yapıyor?
22 Yorumla
Soran+1 yılBana oral yapıyor kendini okşuyor falan aynrn
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal mi diye sorman anormal :)))
20 YorumlaCinsellik konusunda 980 cevap paylaştı. Üzümü ye bağını sorma daha
20 Yorumla
+1 yılYaşlarınız kaç kaç?
13 Yorumla
Soran+1 yıl23 ben 32 o
- +1 yıl
Ne güzel sizi tatmin eden bir eşiniz var
Soran+1 yılAynen
Delik bulmuş koklemiyorsa sorunlu
22 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapıyoruz zaten ama ona sorsan direkt bana oral yapmayı seçer öyle çok seviyor
bu kadarı normal değil
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıloral candır bunu hakediyorsa kadın
20 Yorumla
+1 yılBence güzel dinş tutar si
10 YorumlaYa ya ne trolsünüz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkesin zevkleri farklı demekki
20 YorumlaNe kadar şanslı insanlar var
20 Yorumlakendi kendine yapmasıda neymiş
20 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Normal vajina yalamak güzel
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzevk suyun tatlıdır içmeyi seviyodur
20 Yorumla
+1 yılNormal bence
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence seks yapacak gücü yok normal değil
20 YorumlaCinsellik konusunda 730 cevap paylaştı. içine girmiyomu hiç?
22 Yorumla
Soran+1 yılGiriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinan çok tatlı demek ki?
30 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biraz abartmış..
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşta olur normal
10 Yorumla
+1 yılIçine girmiyormu
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?