Yani doymuyor hatun sürekli bir sexs 😂
Sevgilim yatakda cok değişik konuşuyor?
Yani doymuyor hatun sürekli bir sexs 😂
Seni yönlendiriyor ve kendiside orgazm olmadan bitirmeni engelliyor.. Profosyonel şanslısı.. İyi egitim aliyorsun..
90 kilo biraz fazlaymış. Zevke geliyordur ondan diyordur
Boşalmıyor utanıyorum daha doğrusu utanirim diuor ama bağırmalar falan titremeler bilmiyorum fazla bilgili degilim
İleri geri yapması tuhaf penisim küçük olduğu icin dahami fazla zevk almak icin yapıyor bilmiyorum.
Boyu uugun da en olarak ince bence 2 parmak kalınlığında
kahkaha attım... okurken... senin sevgilin işin ehli olmuş..
p*rno falan izliyor yani ilk benle yapti ama cok fazla herşey araştırıyor internet ten görüyorum telefonunda
Cevap
9Cevap
Bir elinle kilitorisi ile oyna o nasıl istiyorsa. Diğer elinle onu parmakla. İyice boşalt onu.
Oynuyorum dayanamıyor parmağımi sokuyorum cok acıtıyor cikar diyor tirnaklarimdan falan mi acaba diyorum sadece orta parmağımı sokuyorum.
Fragmanini izledim ne alaka
kendini otomatiğe bağlamış sürekli gaz istiyor doyumsuz yani
erkek adam kafasına göre ziker soluk aldırmadan olum sen yukarı kaptirmisin
bence sevgilin manyak sdfsd
kontrolün onda olmasını istiyor
Ya üzülme xjjxkxjsk o ana kapılıp diyordur sende sorun yok
Nelan bu boyle iliskimi olur
Bakire ilk benle yapti onu ben bozdum ama Namusunum ben senin diyor bırakma falan surrekli dile getiriyor bunu.
Seni seks objesi olarak gormus kullaniyor yani
Kadın sana tasmayı takmış bile.
Azgın ayda 2 sefer yapıyoruz bütün gece yapalım diyor 3 ya da 4 posta attimmi ya yorgunluktan uykum geliyor ya da oğlan kalkmiyor bu seferde kiziyor beni kontrol etmesi sinir oluyorum beni eziyor gibi his veriyor.
Eziyor ki Zaten.
Bundan zevk alıyor yani beni konrtol ediyor gec bosalmami. Sağlıyor penisim küçük olduğu icin galiba bosalacağımı hissetiğinde dur bekle biraz sonrs hızlan falan filan işte
Arkadaş çok p*rno izlemiş kdkdkdkldkd
Baya tecrubeli ama doyuramiorsun
Bilmiyorum ama mesela iliski sırasında biraz icinde kalayım diyorum hemen ereksiyon halinden cikiyor hemen degilde 2 3 bosalmadan sonra boyle oluyor biraz durunca ilk postada birsey yok bu ne gibi bir sorun?
Yetmiyor gibisin daha hareketli o
Doyup doymamak kafada bitiyor
Fizikselde onemli
O kadını pamuklara sar sarmala
90 kilo nedirya kucağına alabiliomusun
Sevgilin bu işi biliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar