Sevgilim yatakda cok değişik konuşuyor?

Sexs sırasında benim altımda iken hızlan diyor ben hızlaninca oda aynı şekil altımda ileri geri yapıyor ve hadi hadi sen bu kadarmısın diyerek gazamı getiriyor napiyor anlamadim o öyle dedikce ben dahada hızlanıyorum bu seferde o bağırmaya başlıyor daha da bağırıyor sırtımı falan tırnaklariyla heryerimi mahvetti ben boşalmadim daha doğrusu bosalamadim bosal demisti icime ya da dışına farketmez dedi sonra eli ayağı titredi ama boşalmadim dedi yani sürekli beni kontrol ediyor yavaş hızlan ben erken bosalacağımı farkettiğinde dur icimde kal biraz bekliyoz tabi işe yariyor bosalmiyorum ve bunlari yaptıkdan sonra 20 25 dk falan oluyor sexs artik hizlan bosal diyor boyle acayip konuusyor surekli beni kontrol ediyor ya bendemi bir bokluk var Sevgilim kilolu 90 kilo vardir penisim 12 cm falan enide 2 parmak kalınlığında memnunum yani ama Hadi sen bu kadarmisin falan hizlan diyo zevkemi geliuor yoksa bende sorun mu var?
Güncellemeler
+1 yıl
Okuyup yorum yapanlara Şimdiden teşekkürler. :) 😊
Güncellemeler
+1 yıl
Birde sürekli altımda ileri geriyi cok yapıyor Anal dan hic yapimiyoruz aciyor diyor
Yani doymuyor hatun sürekli bir sexs 😂
Sevgilim yatakda cok değişik konuşuyor?