Sevgilim yatakta çok çok iyi , daha önce hiçbir ilişkisinin olmadığını söyledi , normal mi?
Sadece kız arkadaşlarıyla sevişmiş ve izlemiş?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşları ile grup yapmamı istiyor napiyim
Sevgilim yatakta çok tecrübeli davranıyor, normal mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Daha ne yapsın arkadaş ile sevişme p. rno ohh Allah bereket versin bir de normal mi diyorsun
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu demiyorum, bu kız bakireydi ilk benimle oldu , anal da yaptım ama çok zorlanıyor çok dar , ben kayganlastirici sürüyorum parmak falan ona ragmen zor giriyorum.
Ama yatakta aşırı tecrübeli resmen ben onu değil o beni Şi**yor. Lezbiyen ilişkilerinden ve çok p*rno izledim ondan dedi. Ben önceden sevgili olmadan demişti lezbiyenim diye.
Ama bı an dedim acaba erkekle anal yapmış mıdır?
Arkadaşımın sevgilisi var ben onunla anal yaptığım da kızın direk icine giriyor mesela belli çok anal yapmış. Ama bu kızda böyle deigl.
Analda yaptım çok ama dar yani baya , arkadaşımın sevgilisi vardı mesela onda penisi içine alıyordu. Uğraştırmiyodu , sevgilimde 10 saat uğraşıyorum. Kayganlastirici parmak soi falan. .
Dedim geçmişte lezbiyenlikten gelen bir tecrübe mi
Benim arkadaşımın sevgilisiyle anal yaparken direk giriyordu, benim ki öyle değil. Bide benim penisim de biraz büyük ve kalın hani , ama işte ben nerden anlicsm ile? Sadece tecrübe var ve bana dürust şekilde ilişki yaşamadan da söylemişti bunu.
İlişki esnasında tekrar sordum bu defa yine lezbiyen olduğum için oluyor demişti. Çok p*rno izledim falanda demisti. Bütün arkadaşlarım benim kadar iyi benden iyi olanlarda var falan demişti. Bişi demedim. Sadece biraz daha azfinlastim.😅
Knak nerde çokluk orada bo*uk var diye söz var bilir misin.
Ben eskiden cucklud yapiyodum , işte kız dedi arkadaşlarından bana ayarlasana dedi gitim en yakın arkadaşımı ayarladım. Arkadaşım gitti kızı Şii**ti sonra kız bana vermez oldu , baya sinir olmuştum o gün bu gün o işlere pek erkek karıştırmiuorum
Ben bulamadım onlar beni buldu , Instagram dan görmüş yazdı bana tabii ben ilk başlarda arkadaşlarım benimle ta*ak geçiyor zannettim öyle değilmiş işte erkek arkadaşıyla falan konuştum bir tarafta kızla da konuşuyorum Bir ay falan Güven süresi , en son gittim parkta bı sa*so ardından apart çocuğun önünde kızı bagirttim , üstüne en son çocuk pizza falan da söyledi yedik. Sonraları yine aynı birebir de yaptık , işte evi var kızın çocuk şehir dışında , ben kızla yapıyorum şimdilerde arayıp sorduğu yok gerek de yok.
Daha böyle başka da var grup değil ama normal ca**gim kızlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha ne yapsın arkadaş ile sevişme p. rno ohh Allah bereket versin bir de normal mi diyorsun
Onu demiyorum, bu kız bakireydi ilk benimle oldu , anal da yaptım ama çok zorlanıyor çok dar , ben kayganlastirici sürüyorum parmak falan ona ragmen zor giriyorum.
Ama yatakta aşırı tecrübeli resmen ben onu değil o beni Şi**yor.
Lezbiyen ilişkilerinden ve çok p*rno izledim ondan dedi. Ben önceden sevgili olmadan demişti lezbiyenim diye.
Ama bı an dedim acaba erkekle anal yapmış mıdır?
Arkadaşımın sevgilisi var ben onunla anal yaptığım da kızın direk icine giriyor mesela belli çok anal yapmış. Ama bu kızda böyle deigl.
Ama yorumları merak ettim m
Özele yazsana sen ;d
Hocam davul da patlak değil ama tokmagin değmediği yer yok. Hayırlı forumlar
@kırgınsevgili doğru değil mi ;d
Analda yaptım çok ama dar yani baya , arkadaşımın sevgilisi vardı mesela onda penisi içine alıyordu. Uğraştırmiyodu , sevgilimde 10 saat uğraşıyorum. Kayganlastirici parmak soi falan. .
Dedim geçmişte lezbiyenlikten gelen bir tecrübe mi
Lezbiyen miydi
Evett
O zaman her halükarda mutlaka bir ilişki yaşamıştır erkek veya kız ne fark eder olan olmuş zaten
Kızlarla yatmış zaten erkekle hiç olmamış.
Tabi yersen... Grup bile yapmış olabilir sadece oral seks yapmıştır
Erkeklerle mi
Kızlarla mi
Karışık da olabilir benim lezbiyen kız arkadaşlarım vardı arada ortaya erkek alıyorlardı
Benim arkadaşımın sevgilisiyle anal yaparken direk giriyordu, benim ki öyle değil. Bide benim penisim de biraz büyük ve kalın hani , ama işte ben nerden anlicsm ile? Sadece tecrübe var ve bana dürust şekilde ilişki yaşamadan da söylemişti bunu.
İlişki esnasında tekrar sordum bu defa yine lezbiyen olduğum için oluyor demişti. Çok p*rno izledim falanda demisti. Bütün arkadaşlarım benim kadar iyi benden iyi olanlarda var falan demişti. Bişi demedim. Sadece biraz daha azfinlastim.😅
Arkadaşını ayarla da takılalım kanka o zaman ne diyim :D
Aklımda zaten 🤣. Arkadaşları çok iyi grup istiyorum. Sudjjfjf , şey geliyor aklima böyle 5-6 kız ve ben 😁😁
Beni niye sattın lan :( hani dostluk hani kardeşlik:d
Knak nerde çokluk orada bo*uk var diye söz var bilir misin.
Ben eskiden cucklud yapiyodum , işte kız dedi arkadaşlarından bana ayarlasana dedi gitim en yakın arkadaşımı ayarladım. Arkadaşım gitti kızı Şii**ti sonra kız bana vermez oldu , baya sinir olmuştum o gün bu gün o işlere pek erkek karıştırmiuorum
Vay ya muhabbete bak nasıl buluyordun peki
Ben bulamadım onlar beni buldu , Instagram dan görmüş yazdı bana tabii ben ilk başlarda arkadaşlarım benimle ta*ak geçiyor zannettim öyle değilmiş işte erkek arkadaşıyla falan konuştum bir tarafta kızla da konuşuyorum Bir ay falan Güven süresi , en son gittim parkta bı sa*so ardından apart çocuğun önünde kızı bagirttim , üstüne en son çocuk pizza falan da söyledi yedik. Sonraları yine aynı birebir de yaptık , işte evi var kızın çocuk şehir dışında , ben kızla yapıyorum şimdilerde arayıp sorduğu yok gerek de yok.
Daha böyle başka da var grup değil ama normal ca**gim kızlar
Kanka sen bayağı bilgilisin :D özele yazsana bana bi
Gözükmüyor?
Yaz kanka
Gizli kullanıcı oldum yanlışlıkla bak assagida yazdım atsa ben
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/aaatsta
Olabilir. İlkisin aşkısı
Tecrübeli çünkü kanka😅😅