Kocam ne yapmak istiyor anlayamıyorum bu kuşluk seks hayatımızı da bitirdi:(

yeni evliyiz 45 günlük falan eşimle aramızda ilk 10 gün sorun yoktu zamanla sorunlar çıktı bir aydan beri kötü günler yaşıyoruz bir küsüp barışıyorduk kısa sürsede cinsel hayatımızı bitirmemişti hiç biri bu küslük cinsel hayatımızı da bitirdi..eskiden küs olduğumuzda seks yapardık barışırdık bu sefer ki sorunda seks te bitti artık 2 haftadan beri seks hayatımızda yok şimdi artık biraz yumuşadı ama ilk tartıştığımızda bana zaman ver kendine zaman ver demişti bende boşlamıştım arkamızı dönüp yatıyorduk bu gece daha fazla uzamasın diye sırtından sarıldım yattım tepki vermedi yani ne sarılma dedi ne kendi de sarıldı sizce sebebi nedir? seks hayatımızda kötü değilde yani zevk alıyordu hem de çok tamam yeniydik ama ikimizde her seferinde daha iyiye gittiğimizi düşünüyoruz. benimle konuşuyor tamamen kuş değip bende onunla ama bir paylaşımımız yok teklif edicem reddedilmekten veya oralı olmamadından korkuyorum dün gece arada sırada gözlerini kaçırarak baktığını fark ettim özellikle bir kaç gündür daha sık oluyor bu ne yapmalıyım yeter artık daha çok yeniyiz düzelmeli diye düşünüyorum. .
Kocam ne yapmak istiyor anlayamıyorum bu kuşluk seks hayatımızı da bitirdi:(