Çok detay vermeye gerek var mı sizce, sorumdaki gibi bir durum, neden kaynaklanabilir sizce?
Lütfen samimi cevaplar mısınız.
Teşekkürler.
Lütfen samimi cevaplar mısınız.
Teşekkürler.
iki nedenden dolayı olabilir. yarım orgazm olursun ondan ağrı yapar. diğer ise bacak omuza pozisyonunu çok yaptınızsa rahim öne çıkar ve penis başı rahme değer. o da ağrı yapar
İlk cümlenizdeki gibi olmuyor. Öyle olduğunda neden ağrı yapar, bilmek isterim.
O pozisyonu yapamıyoruz bile, müthiş ağrı oluyor. Çok kısa değil eşiminki. Doggyden sonra ağrı oluyor.
15 cm olsa ağrı olmaz mıydı?
seninkinin derinliği de önemli. normal ortalama rahim derinliği erekte olduktan sonra 15-16 cm ye kadar esner. daha sonrası sancı yapar. bacaklar karın bölgesine ne kadar çok yaklaşırsa rahim öne kadar çok çıkar. dogy de derinlik 1-2 cm azalır14-15 e düşer. bacak omuza da 13-14 cm ye düşer. sırt üstü düz yatımda en derin halidir. orgazm anında rahiminiz çok kasılıyor olabilir. siz orgazm sonrası kasılmalar bitip iyice serbest hale gelip hareketsiz poza gelinceye dek eşiniz ilişkiye devam etsi
ediyor, ama sonrasında ağrı yine oluyor. Bu boyuttan olabilir mi?
boyuttan olmasını şöyle anlayabilirsin. ilişki sonrası değil de ilişki anında hissediyormusun. yani dibe dayandığı an canın yanıyor mu? ilişki anı sana işkence oluyor mu? cevabın evetse ve bu acıya rağmen orgazm olmayı başarıyorsan boyut sorunu var demektr. gerçi acı çekerek orgazm olman çok zor
evet mesela tamamı girmediğinde acı olmuyor.15 cmlik olduğunda acı olmuyor. Tamamı olduğunda ve derine olduğunda acı oluyor. İlişki anı işkence olur ama o pozisyonlardan kaçınılıyor. Bu acıya rağmen orgazm olunursa boyut sorunu demişsiniz. Olmazsak orgazm bunu nasıl değerlendirilir? O zaman acı olunca orgazmın, acı olmasına rağmen orgazm olmamak nasıl açıklanır?
evet eminim. Ama acıya rağmen olup-olamamasına göre yorum yaptınız, boyutla ilişkilendirerek.
şundan dedim bunu. iki sancı olabilir. acıdan dolayı orgazma yaklaşmana rağmen orgazm olamazsan hem rahim darbe aldığından ağrı yapar hem de boşalamamandan dolayı yumurtalıkların ağrı yapar. iki ağrı aynı anda oluşur
ilişki anında acı hissetmiyorsan orgazm sonrası oluyorsa bunun iki açıklaması var. ya orgazmda rahim kasların çok kasılıyor. ya da tam orgazm olamıyorsun yumurtalıklar ve rahşmde ağrı oluyor
tam orgazm olamayınca yumurtalıklar mı ağrır? Bilmiyordum. Ama org. sıkıntımız yok.
Belki sert oluşu dediğiniz gibi neden olabilir bu soruna.
elbette yumurtalıklar ağrır. tam orgazm olunmazsa ya da orgazma yaklaşıp orgazm olnmazsa hem ağrı olur hem stres yapar. gerçekten orgazm oluyormusunuz bilemem. bir çok kadın orgazm öncesi heyecanı orgazm sanıyor. eğer gerçekten orgazm oluyorsanız son evreye kadar yani siz rahatlayıp hareketsiz kalasıya dek eşiniz sevişmeye devam etsin. eğer penis uzunsa ona göre pozlar seçin. siz altta ve bacaklar düz yerde olursa uzun penis size zarar vermez
orgazm anında neden o an kadın sevişmek istemez?
ya siz yatmadınız da pc başında mı beklediniz. yanıt verince şaşırdım. neyse günaydın diyelim.
orgazm hem fiziksel hem psikolojik bir rahatlama mutluluk anıdır. orgazm 4 ayrı evrede incelenir.
burada kelime sınırı var anlatmam imkansız. sığdıramam buraya. orgazm anına kadar ruh ve beden aşırı gerilir. en gergin anı orgazm anıdır. bu nedenle dayanılmaz hal alır devam etmek istemez
yeni girdim, kaç saat önce sormuşum, niye şaşırasınız, uzun süre geçmiş aradan zaten:)
evet o anda siz dediniz ya sevişmeye devam edin, ama hiç istenmiyor tersine o an.
orgazm 3. evredir. ilk evrelerde aşırı gerilme olur. son evre gevşeme rahatlama evresidir. sona kadar gitmezseniz sıkıntı yaşarsınız. orgazm anında ritmik olarak 3 bölgede istemsiz kasılma olur. rahim, vajina ve anüs. sona gitmezseniz rahim kasılı kalabilir. bu da ağrı yapar. sona ulaşın.
sona ulaşmakta sıkıntı yok, o esnada sevişme istenmemesi konu.
sevişmeye karşı istek olmuyor ama içimden çıkması bitine kadar devam ediyor o ayrı.
muayene oldum, ama utandım sormaya, sert ilişkiden olabilir mi ağrı diye.
sertlik ve boyut çıkıyor sanırım sonuçtan.
onun yerine tamamını kullanmasa da olur değil mi, aynı mantık. Ya ne bileyim burada kızlar atıp tutuyor, büyük olsun diye. Alın işte büyük, acı olduktan sonra neden bu kadar istenir anlamıyorum hiç. Birde sorulan sorularda hemen hemen çoğu erkeğin ya 17 ya da 18 sanki hepsi sözleşmiş gibi. Bunlar bence doğruyu yansıtmıyor. öyle olsa ben gibi ''acı'' olan konusu sorular sorulur. Yanılıyor muyum?
arkadaşım büyük olsun diyenlere bakmayın. ölçüden haberi yok bunların. 15 cm penis görse 20 cm desen ianır. ölçü ile alakaları yok. rahmin bir derinliği var. bu çuval değil. ülkemizde 15-16 cm yi geçemez. dünyada ölçülmüş en derin vajina 18,8 cm dir. o da yanılmıyorsam afrikada. aptal erkeklerimiz de bunlara inanıp komplekse giriyor. ülkemiz kadınları için en ideal penis 14-16 arasıdır. rahat ilişki yaşarlar
çoğu peki eşim gibi midir? cevapları öyle ama. Eşim yabancı uyruklu.
yok arkadaşım. burada bir kadınla tartıştık. eşinin 25 cm penisi olduğunu ve dibe kadar soktuğunu söylüyor du. guinese baş vurun dedim. bilim dışı bir konuşma yapıyor kadın. "alıp metreyi ölçtün mü" dedim. o da " yok hayır eşim söyledi ölçüsünü" dedi. yani lafla peynir gemisi. hiç birinin ölçüden haberi yok. türkiyede erkeklerin penis boyları 12-18 arasıdır. coğrafi olarak batıdan doğuya doğru ölçü küçülür. çinlilerin japonların daha kısadır. büyük olan iyi değildir. tam tersi daha kötü.
eşim Batılı, batı Trakaya ama zaten 12-18 se arası zaten 18 de rastlanan sıklıkta sayılır.
uzun olan penis hem acı verir hem de ileri yaşlarda cinsel sorun yaşar. kısa penisller daha uzun cinsel yaşam sürerler. uzun olanlar daha erken yaşta ereksiyon sorunu yaşar. zamanla kan basıncı düşecek ve penis içi kan kesecikleri küçülecek daralacak. büyük penisi sertleştirmeye kan basıncı yetmeyecek ereksiyon sorunu çıkacak.
eşim ilkim olduğundan belki de alışmam ilk olmasından. Mesela tamamı olmadığında anlıyor kadın. Belki de bu yüzdende kötü evlenmeden ilişkiye girmemek, kıyaslayabilir her zaman. Daha kısası yetersiz gelebilir alışınca. Mevlam ne emretmişse bir hikmeti vardır.
o halde çoğu uydurma desenize. Ama ben eşiminkinden eminim. Çünkü acıyınca kendim merak ettim ve ölçtüm sebep bu mu diye.
penis halkaları var. onlardan alıp taksın. ya da pozisyon seçimini ona göre yapın. unutma bacağını ne kadar havaya kaldırırsan ya da karnına çekersen o kadar rahim öne çıkar. derinlik azalır. en derin hali vücudun düz durduğu halidir. dogy de de belini aşağı çökme. belini yukarı kaldır. en azından kalçaların mesafeyi azaltır. sırt üstü yatarken de bacaklarını kaldırma ya da karnına çekme
doggyde genelde bel çökme şeklinde olmaz mı?
bel çökme şeklinde olur. ben de bu nedenle diyorum ki belini çökme. bel çökünce vajina dışa doğru açılır. benis köke kadar girme şansı olur. ama sen ağrı duyduğun için belini çökertme. yukarıda kalsın. böylece vajina dışa açılmaz . bu durumda eşin dibe girecek olsada kalçalarına dayanır kalır vajina biraz daha uzak kaldığından penis kökü ile vajina dudakları arasında bir kaç santim boşluk kalır
oda bunu istemiyor işte.
sen sex kölesimisin. böyle bencillik olurmu ya. bu ne anlayışsızlık bu ne haddini bilmezlik. sen canın yanarken o nasıl bundan zevk alabiliyor. sadistmi nedir. herkes kendine düşen fedakarlığı yapacak. dibe kadar sokmayıversin. penisin esas uyarıcı noktaları uca yakın bölgelerdir. dip kısmı değil. saçmalamasın. sen de diren. yok kölelik ve acı çekmek hoşuma gidiyor dersen sen bilirsin
ben ilişkiyi böyle birazda doğasında acı var biliyordum.
mutlu olmak zevk almak acı ile olur mu? sadizim ve mazoşizm ruhuna sahip insanlarda acı vermek ve acıdan zevk almak vardır. cinsel ilişki ortak yaşanan, mutluluk konusunda eşit hakların olduğu birbirine baskı yapmadan karşılıklı gönül rızası alınarak ortak zevklerin yaşandığı bir beraberliktir. dinen emirde her iki taraf da birbirini mutlu etmeli bencil olmamalı. pozisyonlar seçilirken karşılıklı rıza alınmalı. rızasız zorla uygulama olmaz
zorlama yok ki ama. Ben eşimi geri çevirmek istemiyorum, durum beni rahatsız etse zaten tepkimi koyarım. Sadece dikkatli davranmasını aramızda konuşuyoruz.
Sertlikten kaynaklı olabilir.. Çatıların darlığından ve penis boyutundanda kaynaklı olabilir..
penis boyutu ne kadar olsa olur sizce bu ağrı?
17.5 , 18 cm ortalama mıdır, büyük mü?
o halde burada bir çoğu bazen sorulduğunda boyutu hemen herkes aynı cevabı veriyor. Bu gerçek değil mi? Ne bileyim bende eşiminki de normal diye düşünüyordum verilen cevaplardan.
farklı olabilir tabi, ama sanki ortalama buymuş anladım cevaplardan. Benim için nasıldır bilemem ama öyle diyorsan demek ki önemli boyut:) Düşünmemiştim bu kısmını. Belki ilkim olduğundan daha kısasını bilmiyorum ki nasıl olurdu. Ben memnunum tabi.
evet 14 altı olsa hiç memnun olmazdın emin olabilirsin :) gerçi hep işlevi derler doğrusuda bu içinde kaldığı süre.. ve seni hazırlaması çok önemli yeterli ıslaklığa gelmen lazım.. eğer ön sevişme kısa sürüyosa ve yeterince ıslaklık sağlayamıyosan buda ağrı yapar.. kayganlaştırıcıdan destek alabilirsin :)
Islaklık sorunu yok. 14 ve altını bilmediğimden yorum yapamıyorum. Ama işlevi iyi olsun diyorlar ya, öyle olabilir mi? Süre uzunda olsa 14 ve altı nasıl olur bilemiyorum.
diyelim ki yarım saat sürüyor, 14 olanda diğeri de, ( eşiminki) fark eder mi bu kadın açısından, işlevler aynı.
alacağın zevk konsatrasyon ve rahatlıkla alakalı.. eşininki sana acı hissetiriyosa bundan zevk alma oranın çok düşer.. sevişirken acıyı severiz ama cinsel bölgemizde değil... orası sadece haz durumunda zevk verir yani zorlamalarını belinde sırtında kolunda seversin ama cinsel bölgede aldığın zevki minimize eder.. yani 14 15 16 hangi boyut rahatca içinde hareket edbiliyosa.. yarım saat seni uçuruyo demektir.. sen acıcak diye konsantre bile olamıyosundur.. şimdi farklı fantaziler düşünüyosundur
yarım saat zaten normali değil mi ki uçuruyor demişsin? Birde daha kısasını bilmemde acıdığında kontrollü olduğundan belki de sorun olmuyor fazla. Şimdi niye farklı fantaziler düşüneyim?
ben acını unutmak için demiştim fantaziyi.. eğer kontrollü oluyorsa sorun yok.. ben içinde kaldığı süreden bahsediyorum yarım saati ön sevişmeyi dahil etme buna.. 1 dk içinde bitenlerde var.. yarım saat normalden uzundır.. 15 dk ideal sayılır.. yarım saat ve üzeri içinde kalabiliyorsa bu kadın için büyük avantajdır..
hayır, sevişme buna dahil değildi. Bunu da böyle biliyordum ben ama. Eşim öyle olunca normalde böyledir diye. Yarım saat ve üzeride mi genel ortalamada hep böyle sık değil yani.
Bunları öğrendiğim iyi oldu. Bari taltif edelim eşimizi:) Normalide bu biliyordum hep. Burada okuyoruz bazen denk geliyor, 1 saat genelde çoğunun cevabı. Öyle olunca demek ki normal herkes de aynı diye düşünmüştüm.
sen her okuduğuna inanma.. dedim ya kargaya yavrusu şahin :) atıp tutan çok olur :) geçen bir bayanın yorumu dikkatimi çekmişti bak ordan pay biç.. soru burdan biriyle tanışıp yattınızmı..? kızın cevabı evet ama bir daha asla görüşmedim çünkü dedikleriyle yaptıkları birbirini tutmadı.. herşey 5 dk içinde oldu bitti ikinciye hazırlanırken işim var diye kalkıp gittim bir daha telefonlarınada çıkmadım... :):) sen anla artık
bizde dürüsttürler diye düşünüyoruz kendimiz gibi herkesi.
Oh olsun o kadına, ne işi varmış sanaldan biri ile bu işleri yapmaya. Kocası değil, helali değil .Hiç üzülmedim valla, boşuna yaptığı zinasıyla kalmış. Böyle basit bir ilişki kurarsa olacağıda budur.
böyle sanaldan bulursa oh olsun valla:)Kocası değil, bişeyi değil. Çok bile ona beş dakika.
hiç üzülmedim. Onun bunun erkeği ile olacak kadar azarsa olacağı budur. Totalde beş dk. ise o ilişki olmaz zaten. onun adı başka bir şeydir:)
ne kızı, bu kadar rahat bir erkekle yatan kız olur m hiç:) Ama iyi olmuş, acımadım nedense.
tok ya, böyle günübirlik ilişkide ne duygusu. Kocası mı neyi ki duygu olsun. Oh olmuş valla, bari boşuna yaptığından utansın.:)
evlenemediyse herkes nasıl bekliyorsa oda zamanını bekler, eşine saklar kendisini. Bu kadar basit. Ne işi var bir bayanın sanaldan bulup yatmakla?
ben uyuyorum nerdeyse, kaçayım yavaş, yavaş, sohbet için teşekkürler. Görüşmek üzere.
eşinin penisi uzunsa rahim duvarına değer
dogyy gibi pozisyonlar sert yapıldığı zaman ağrı ypar
aynı durum sizde de var mı? Evli misiniz?
penisin rahim duvarına sert temas etmesinden olabilir
bu sorunu yaşadınız mı?
Cevap
11Cevap
Penisin rahime değecek kadar uzun olmasından olabilir.
# Boşunadememişlerherşeyinfazlasızarardiye
Ağrının nedeni bunun dışında bir şey de olabilir, bir jinekoloğa görün bence, geçmiş olsun.
egerki iyice içine girdiginde acı duyuyorsan ve devamlı bu şekilde agrı oluyosa hastalık belirtisi, muayene olmalısın
çok derinde olduğunda oluyor bu dediğiniz.
muayene oldum, herhangi bir ters durum yok dedi doktor.
tek seçenek kalıyor, sert oluşu.
Genelde sert denmiş cevap. Bu olabilir evet.
Islanma sorunu yok. Boyut ve sertlik olabilir.
kendini kasmış olabilirsin veya sert olmuş olabilir
genelde sert deniyor yorumlarda. Belkide doğru olabilir.
Islanmadıysan ve penis uzun ve iriyse vajen, hatta rahim başlangıcında tahrişe neden olmuş olabilir.
ıslaklık sorunu yok. Uzun derken, 18 uzun mudur bu?
Ortalamanın üstündedir.
ılıskı suresnce fazla baskı uygulandıqndan dıe bılıorum
Saplarcasına sert ilişkiden sonra oluyor , ilişki anında belki zevk veriyor ama sonradan 2 gün oturamazsın.
sizde de tecrübe oldu mu bu?
Evet
Aslında hayır diyelim :)
nasıl oluyor o öyle:)
Oluyor sonuçta et yani ağrıması normal sert darbelerle vurmuş olabilir.İlişki anında zevk verir ama sonrasında acı hissettirir :)
hem tecrübe olup- hem olmaması nasıl oluyor anlamında sordum:)
Bende tecrübe yok yaş 24 daha bakirim ama cinsellikle ilgili bilgim çok.
Süpersiniz, aman zinaya yönelmeyin kardeşim. Eşimde bakirdi ve o yüzden değeri çok gözümde. Her gün aşık olmamın nedeni ilkim olması:) Maşallah de lütfen, bize çok çabuk nazar değer.
Ben kendimi bildiğim sürece hiçbirşey olmaz ALLAH'ın izniyle...
Eşimde, bende bir birimizin ilkiydik, inanın hem zina boyutuyla, hem de bağlılık boyutuyla çok daha güzel. Mesela belki de öncesinde benim ilişkim olsaydı ister istemez kıyaslayabilirdim ona fark ettirmesem de. Oda aynı şekilde. Bir birimizde yaşamamız her anlamda hem İslami, hem de insani olarak doğrusu kardeşim. Böyle kalın. Allah zinaya yaklaşmayın demiş, bırakın yapmayı.
Dini eğitim aileden mi sizin?
Aileden de ben kendim okur , kendim bilir , kendim uygularım ALLAH bize irade verdi...
bizde de öyle aynen.
Acı var mı gerçekten ? Ne yapmayı düşünüyorsunuz ayıptır sorması ? Bende evliliği merak etmiyor değilim aslında.
evlenince nasılsa yaşayacaksınız. Çok yorum yapmayayım ben, herkes bir olmaz çünkü.
Tamam özür dilerim.Varsa bir kusur affola, kalın sağlıcakla :)
Est. rica ederim, çekindim detaya girmeye, size özel değil, yanlış anlamayın. ben teşkür ederim cevabınız için kardeşim.
acıkca domalma seklnde vajinal ise sex ve sertse bu kesin olur
çok sert yiyosun galiba..
sertlik buna neden olabilir mi?
partnerinin sert davranmaması gerektiğini uyar
45 dk- 1 saat arası sert olunca normal midir böyle olması?
arada değil, hemen hemen sürecin tamamında.
İlişkiden sonra bir tuvalete git acımaz
fazla kasılmadan darbeden
pozisyn ile alakalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar