Geçmişimle ilgili her şeyi anlatmalı mıyım ona?

merhaba arkadaşlar.. affınıza sığınarak ilk önce bir uyarıda bulunmak istiyorum. acımasızca eleştircek olanlar cevaplamasın lütfen. haklı olursunuz büyük ihtimal ama ben kaldırcak durumda değilim. ne yapmam gerektiği hakkında yardım edebilcek olanlardan cevap bekliyorum..

23 yaşındayım ve 2 yıldır çok güzel giden bir birlikteliğim var. beni çok seviyor ve güveniyor bundan eminim. ben de onu cook seviyorumm. onun ailesi beni biliyor ama ben söylemedim. aramız da bu yüzden bozulmaya başladı hatta. ve artık söylememi istiyor. askerliği bitti işi elinde. bir an önce nişan falan istiyoruz..

sorunum şu kii. bana geçmişimi hiç sormadı. çok temiz olduğumu düşünüyor sanırım. hemde hiç sormadı. 18 yaşındayken bir yıl içinde iki birlikteliğim oldu. birincisinde öpüşmekten ileri hiç gitmedik. yalanları yüzünden bitti. 5 ay sürdü. ikincisi tam bi rezalet. bütün rezilligiyle anlatmak istiyorum. buna göre cevapların değişeciğne eminim..

evli bir adamlaydı(benle uğraştığı zamanları saymazsam sadece 1 ay sürdü.. 4 kere falan buluştuk 2 sinde baya ileri gittikk. üstüm çıkarılmadan sürtünme yoluyla (nasıl bittiğine gelirse belki komiğinize gidicek ama bir rüya gördüm. dün gibi aklımda çok kötüydü. ertesi gün her şeyi bitirmiştim. onu görmesem devam eder miydim bilmiyorum. nasıl yaptım bilmiyorum. ağır bir depresyon geçirdim. çok pişmanım. kimseye anlatamadığım zor günler geçrdimm. bunu sevgilime anlatmalımıyım? anlatırsam gözünde çok farklı yerde olacağım. farklı bakacak bana belki de bırakacak.. anlatmazsam onu aldatmış olurum.. yapamam böylesini de..

çok uzun oldu kusura bakmayın. kızlara sorum anlatır mıydiniz. erkekler peki ya siz kaldırabilir miydiniz,tepkiniz ne olurdu? kimseye anlatamıyorum sormak zorundaydm teşekkürler...
Geçmişimle ilgili her şeyi anlatmalı mıyım ona?