Geçmişimi sevgilime anlatmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar benim bir sıkıntım var önerilerinizi istiyorum lütfen laubali yaklaşımlar olmasın. Lise sonda aşk acısı çekiyordum ve baya yıpranmıştım bunalıma girip saçma sapan hayatı günlük yaşamaya başladım. Arkadaş çevrem beni çok etkiliyordu. Ve bana o acıyı yaşatan ilk aşkım gibi olmaya karar verdim. Okuldan maddi durumu çok kuvvetli bir çocukla cinsel birliktelik yaşadım hiç sevmiyordum zaten sonra ayrıldık. Bu çocuk çok karaktersiz ve ağzı gevşek bir yapıdaydı kim bilir insanlara neler anlatmıştır. İkincisi üniversitede 3 senelik erkek arkadaşımlaydı beni bakire olmayışım sebebinden ötürü hiç yargılamadı, bu konunun bahsini bile açmadı beni çok seviyordu. Onunla yaşadığım birlikteliği şimdiki sevgilime anlattım. Anlayışla karşıladı fakat lisedekini bilmiyor. Sizce lisede olan bu hatamı da anlatmalı mıyım? Çok aklı başında bir kız olarak tanır insanlar beni... Bu adiliği nasıl yapabildim aklım almıyor. Kendimden utanıyorum şimdiki erkek arkadaşıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Bazen onu zerre hak etmediğimi düşünüp ayrılmaya karar veriyorum fakat yapamıyorum onsuz nefes bile alamamam ki çok seviyorum. Ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Geçmişimi sevgilime anlatmalı mıyım?