Sevgilim 24 ben 23 yaşındayım. Birlikte oluyoruz ben içimde hissedemiyorum bile ve sevgilim sonra bana bakıp aşkım bugün uzun sürdü diyor ve inanın 5 dk bile sürmüyor neden böyle? Yardım eder misiniz ve ne yapmamız gerekiyor? Bu arada çok my küçük te ben içimde hissedemiyorum yani anlamadım
Cevabın nedir?
Merhaba.
Öncelikle cinsellik bir ilişkinin bel kemiklerinden biridir, olmasa olur mu dersen hayır olmaz.
Mutlu cinsel birlikteliği olan çiftler çok daha sağlıklı bir ilişki sürdürürler.
Öncelikle biraz empati yapmanı rica edeceğim, ciddi anlamda cinsel ilişkide erkeğin sorumluluğu kadından daha fazla. Kaldırması gereken bir penis, kalkık tutması gereken bir penis, sert olması gereken bir penis, uzun süre boşalmaması gereken bir penis üzerinde düşünülecek bin bir türlü şey vardır.
Erkek arkadaşın eğer ilk defa seninle beraber oluyorsa, bırak 45 saniyeyi girdiği an boşalması bile normal. Birincisi bünyesi buna alışkın değil, ikincisi yukardaki sebeplerden dolayı stres oluyor.
Eğer amacın mevcut erkek arkadaşınla mutlu bir cinsel hayat ise bu olayı çözmek toplasan 1 ay sürmez. Gün geçtikçe şarap gibi lezzetlenir cinsel yaşantınız.
Amacın " burdaki eşşek penisli erkeklere, ben 4 saat girer çıkarım boşalmam yheaaa" dedirtmekse, sevgilini bu kepaze heriflerin ağzına meze etmekse beni sakın yorma.510 Yorumla- +1 yıl
Yaptığım kötü yorumdan sonra bunu okuyunca utandım. Helal olsun sana dostum.
Soran+1 yılEn güzel yorum sizi seçicem yorum için çok t ederim. Üstte de yazdım kesinlikle sevgilim çok kıymetli benim için ve bakir ilk benjm çok eminim buna. Çok seviyorum onu. O 4 saat diyenlerde ben inanmam onlara Türk erkeklerinin genel sorunu bu bunu biliyorum
- +1 yıl
Diyecek bir kelime bulamıyorum 😔
Soran+1 yılSana özelden yazdım ve üstteki yorumlara bakarsan eğer asla bırakmam sevgilimi falan yazdım
- +1 yıl
Öncelikle sevgilinin erken boşalma sorununun olası sebeplerini sana yazacağım.
1- p*rno alışkanlığı vardıysa eskiden, onu hemen boşalmaya itiyor olabilir. Erkekler belli bir süreden sonra, p*rno izleyimde yatayım rahat uyuyayım diye, 1 dakika da işlerini bitirecek şekilde alışkanlık edinirler. Daha sonra seks yapmaya başladıklarında ise bu alışkanlık istemsizce onları erken boşalmaya iter.
2- Kadınlar normal hayatta ne kadar düşünceli ise, erkeklerde özellikle acemi erkekler yatakta o kadar düşüncelidir. Seni tatmin edememe korkusu onu o kadar sarmıştır ki, bu düşünce ile "Ya kalkmazsa? Ya erken boşalırsam? gibi sorular ile kendi kendini strese sokup yine erken boşalıyor olabilir.
3- Sen istemsizce ona baskı yapıyor olabilirsin, erkek altındaki kadın hareketsiz kalırsa, altındaki kadın inlemezse, altındaki kadın zevk alıyor gibi görünmezse yine moddan düşer, yine erken boşalır, penisi erekte halden düşer vesaire vesaire.
Peki bu sebepleri ortadan kaldırmak ne kadar zor olur?
Soran+1 yılAnlatmam gereken özel bir şey var mumkunse mesaj attım ona bakar misin
- +1 yıl
İnan bana, eğer ılımlı hareket eder, onunla konuşursan o da sana karşı tüm içinden geçen onu utandıran korkularını anlatırsa, bir kaç hafta içinde bir bakmışsın hem sen onu hissediyorsun, hem artık süreyi düsünmüyorsunuz. İkiniz de birbirinize odaklanabiliyorsunuz.
Peki nasıl davranacaksın?
Öncelikle sevgilin kendisi bile doktora gitmek istiyorsa, ki önce siz birlikte aşmaya çalışın bu problemleri erkeğin ağırına gider doktora gitmek ( Bunu teklif ettiyse çok utanmıştır bu durumdan.)
Uzun ve güzel ilişkinin sırrı, iki tarafında kendini baskı altında hissetmemesidir. İlişkiye girdiğiniz ortamda, akrabalarınızın, sizi basma görme tehlikesi olan birilerinin olmamasına özen gösterin.
Aynı zamanda, ilişkiye girmek demek illa o gün, o gece seks yapacaksınız anlamına gelmiyor.
Siz birbirine karşı tutkulu iki insansınız. Birbirinize dokunun, birbirinizi sevin, öpün, koklayın. Ellerinizi kullanarak birbirinizi tatmin edin. - +1 yıl
Belki saatlerce öpüşün, sürtünün. Acele etmeyin. Her geçen gün, her geçen sefer birbirinize daha fazla odaklanabildiğinizi göreceksiniz. Çok değil, bir ay içinde belki saatlerce sevişiyor olacaksınız.
Anlattıklarımın faydalı olacağına eminim. Onu seviyorsanız, dokunun, koklayın, öpün.
Ayrıca şundan emin olun, hiç dokunmadan sadece 2 sözle boşalabilen kadınlar var, orgazm denilen şey duygularla yaşanır en güzel. Siz sadece ona karşı cırılcıplak hissedin kendinizi.
Kendinize cok iyi bakın, zaman icerisinde gelişmeler olursa yorum ile bildirmeniz yeterli.
Mutluluk verir mutluluğunuzda katkım olması.
(Kendimden not vereyim, ilk ilişkimde girememiştim bile kız arkadaşımın içine.) Bundan utanmıyorum, kimse annesinin karnını penisi ile yırtarak cıkmıyor. Tecrübeler insanı güzelleştiriyor..
İyi geceler. :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHem. kucuk hemde erken bosaliyor. Gercekle yuzlesmeli, ayrildiginizda kendisini kazonava sanip buradaki cogu gelismemis yaratik gibi kendisini kasim kasim reklam etmeye kalkacak. Boyutu sureyi uzatarak ya da dokunmasini bilerek halledebilir. Bir urologa gitmesini sagla
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki sizce ayrılmak mi gerekir beni hiç mi mutlu edemez
Cevap sahibi+1 yılEdebilir, ayrilmak neden gereksin? Iliski sadece cinsellik demek değil. Ama ilişkinin gidasidir ayni zamanda. Kendini gelistirerek eksikligini kapatabilir, sureyi uzatmak için bir doktora gitsin. Sevismeyi öğrenmek deneyim ister yani bunu beraber yapabilirsiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri çoğu erken boşalıyor o birazda erkekte bitiyor hiç hissetmiyorsan ayrıl derim o zevkini alıyordur sen alamiyorsan bir anlamı olmuyor maalesef 5 dk altı kısa
31 Yorumla
Çok istekliyim demişsin hayır! Yetersiz olan o olunca sen kendini istekli zannediyorsun. Ömür boyu basıl böyle devam edeceksin şüpheli.
35 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir yorum t ederim cidden hiç bu boyutta düşünmedim. Hiç doyurmuyor beni acaba ikimizde birbirimizin ilkiyiz o yüzden mi bakir o da
Soran+1 yılAnladım :) peki neden sevgilim erken boşal ıyor da başkaları daha geç boşalıyor?
Soran+1 yılT ederim evet aseksüel bir toplumuz bu doğru
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
ciddi mi :\ mm hap kullandir.. ne diyim daha uzun olmalı süre..
13 Yorumla
Soran+1 yılAsla hap kullandırmam çok zararli onlar Kıyamam ona
Soran+1 yılPeki nden bu kadar erken oluyor yani ne oldu da başkaları geç olurken bizim bu kadae kısa sürüyor?
+1 yıl"Birlikte oluyoruz ben içimde hissedemiyorum bile", "sonra bana bakıp aşkım bugün uzun sürdü diyor ve inanın 5 dk bile sürmüyor" Özür dilerim ama şu iki cümleye kahkaha attım resmen :D
Uzun lafın kısası; sevgilin sana uygun bir partner değil.10 Yorumla
+1 yılDisardan sen goruyrsun ne kadr oldgnu biz değil csnm... ayrica ikinci postayi atsin tek postda zaten bes dakka surer
20 Yorumla
+1 yılonunda o kadarmış, olduğu kadar. ortalama bir süre zaten 3 dk, fazlası olsa ne ala ama olmuyor demek ki..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok heyecan yapmışsa ya da stresliyse sertleşme ve erken boşalma sorunu olabilir, veya fizyolojik bir sorunu vardır doktora gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerken boşalma problemi var ihtiyacını karşılamıyor ki içimde hissetmiyorum bile diyorsun ciddi bir sorun bu
10 Yorumla
+1 yılGözün kör olur yapamazsın anlarım da içeriye bir arkadaşa bakmaya gelenler gibi girmeden mi çıkıyor ne yapıyor? 🤔
00 Yorumlateslim olmussun artık sansına kusecen kahrını çekecen ya da eğitecen.
03 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak teslim olmadım aslında kaldı ki seversem yanında kalırım sevmezsem eğer istemem ki
Soran+1 yıl23 yaşındayım soruda yazmıştım
Anlattığına göre küçük görünüyor. ya da sen kilolusun.
12 Yorumla
Soran+1 yıl53 kiloyum ama ikimizde acemiyiz
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. tecrübesiz erken boşalır ikinciyi yapmıyor musunuz? ikinci 10 15 dakik sürer
10 Yorumla
+1 yılSana kısa ve öz birşey yazicam... Allah sana akıl fikir versin... İki dakikalık zevk için ahiretliğin yanmış bitmiş kül olmuş... Allah ıslah etsin seni... Niye diye sorma sakın... Otur bir düşün neden bunları sana dedim diye!!!
220 Yorumla
Soran+1 yılYa kardeşim toplumdaki tacizlere tecavuzlete randevu evlerine genelevlere sen bunu de. İlmihal hocası çocuğa tecavüz ediyor git buna sitem et bana bu kadar tepki gosterduyswn bunlar için senin meydanlarda olman lazım. Hadi yallah
- +1 yıl
Hoşt... 🐕
Soran+1 yılTüm vahillet siz niye böylesiniz? Neden sadece hakaret etmeyi biliyorsunuz? Şimdi onca şey yazdım ama cevabın bu mu bak tam sana göre bir cevap geliyor ANASINI SIKTIRDIGIM güzel cevap ver adam ol hadi öptüm ananı örnek aldım böyle oldum ne yaparsın işte
- +1 yıl
Anan da öyle diyormuş ama bir kalıp sabuna gitti diyorlar...
Soran+1 yılAynen anan Anama da örnek olmuş demek ki güzel kardeşim lik böyle bir şey işte olunmuyor güzel kardeşim olunmaz güzel kardeşim DOĞULUR
- +1 yıl
Ahahaha hhahahahaaah 😀 neyse sana diyecek tek sözüm...
Sen anladın onu...
Soran+1 yılAdam olacaksınız küfür etmeden konuşmayı öğreneceksiniz bu ülkede en çok olan şey TACİZ TECAVÜZ işte sen ve senin gibiler onu yapıyor. Dangalak ülke yıllardır terörle uğraşıyor git o platformlarda çalış hani çok ahlaklisiniz ya bu site de hemde CİNSELLİK KATEGORİSİNDE ne işin var o zaman diye adama sorarlar. Beyinsiz ler anca ANA karistirin işin içine adami öyle yamulturlar bana birsey diyecekmis anlamışım ben onu aynen anladım AHLAKSİZLİKTAN YIKILIYORSUN biraz haysiyet varsa sende bir daha girme bu kategoriye sözde ahlakci seni
Soran+1 yılBuarada onlar otomatik yazılmış malum hakaret pek kullandığım bjr yol olmayınca 😁 telefonum bile kabul edememis
- +1 yıl
Tlf. nun kadar olamamışsın ahlak yoksulu
Soran+1 yılVerdiğin gibi cevap aldın çok ahlaklı olduğun için mi ana ya laf ediyorsun!
Soran+1 yılYa sana birsey sorucam cidden çok ahlaklisin ya sen ne işin var bu kategori de anlatsana biraz? Hem de Ramazan ayında? Ne güzel bir ahlakın var senin böyle ne güzel bir Müslümansin. Swn şimdj varya harika da bir Müslümansindir kesin
- +1 yıl
Senin gibi salak kızların salakça yaşadıkları hayatı yazıyorlar ya onu okumak için burdayım... Elhamdülillah Müslümanım... Senin gibi müslüman ayaklarına yatan, ama daha nikah kıymadan elin oğlunun altına yatan uçkur delisi kız bozuntusu ahmak değilim... Yiyorsa maçan gel özelime orada atışalım, eğer yiyorsa bir tarafın!!!
Soran+1 yılKes lan dangalak ne gelecem özele gel özele sanki hesabımı bilsen ne olacak hadi Türkiye p*rno ortalaması kas maya git sen malum dünyada 3. Sırada oluyoruz ya. Kaldi ki istediğimle istediğimi yaparım sana da Bok yemek düşer. İt gibi sqldirmayacaktin sonra da yok özele gel özele diyip ağlama buralarda
Soran+1 yılSeviyesiz lafa bak yiyorsa maçanmis varya bu sayfada böyle seviyesizlerle müthiş tartisiyorum çok güzel oluyor adam olacaksınız. Sen ve zihniyetin karısını kapatır ama köpek gibi de bakar sokakta yürüyen kadına yok öyle is hadi yallah yürü
- +1 yıl
Senin gibi boş konuşan insan müsveddesine harcayacak boş vaktim yok, şimdi si*ktir git, bizde derler ki, İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR... Sende havlayıp durma daha fazla... cehenneme kadar yolun var...
Soran+1 yılKüfür etme lan it
Soran+1 yılE hadi ürü de kervan yürüsün ya 😂
- +1 yıl
Küfür etme diyip de küfür eden bir İT anı gördüm şu dünya da... Keşke o gece annen başım ağrıyor diyeydi de baban atmayaydı o tohumu... Ziyan olmuş yazık...
Soran+1 yılKız sus tamam kız az konuş anaaa
Soran+1 yılKız yazma artık 😂 Ohhh ne güzel vurmusum da gol olmuş be
+1 yılKüçüklükten olabilir, sen çok fazla ıslanıyorsan da olabilir, uzun sürmesi için kadın üstte deneyin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın neden çok islabır?
Soran+1 yılIslanır
- +1 yıl
Azdığı için ıslanır, kötü birşey değil, yanında peçete bulundurup arafa kurutman faydalı olabilir
Geciktirici kulansin ya da iliskiye girmeden yumurtanin altinan bir tuy koparsin 15dk garati boşalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha önemli olan 3 veya 5 dk si değil..
Seni mutlu sona ulastirmasidir..
On sevismeyi uzat.. olmadı başka bir partner bul..00 Yorumla
+1 yıladam acemi 😂 hdbdh bide ufaksaa gergedan boynuzu kullansin. dnd
00 Yorumla
+1 yılPozisyonları var geç boşalmanın kadının g noktası önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılooo işin çok zor ya o sevgilinle olmaz yani 5 dk nedir ya birkaç saat sürmeli
00 Yorumla
+1 yılkücük olabilir ya da tam sertlesmeden gırıyodur içine birde erken bosalma sorunu var
00 Yorumla
+1 yıl45 dk surmeli bence
24 Yorumla
Soran+1 yılValla 45 saniye ancak sürüyor desem? Peki sizinki 45 dk sürerken onunki neden o kadar kısa sürüyor bakir bu arada
- +1 yıl
bence çok heycanli kendine hakim olamiyor
Soran+1 yılOlabilir ama doktora gidicem de diyor farkında yanj durumun bende kırılmasın diye mutlu oluyorum diyorum çünkü daha çok genciz ve dhaa ilk birbirimizle yiz ve ben bunu dersem üzülür incinir
- +1 yıl
tavsiye verebilirim sana istersen bu konuda tecrübeli biriyim
+1 yılNeden hâlâ onunlasın i hâlde
16 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü seviyorum çok istekli bir kızım ama onun için cidden cinselliği hayatımdan çıkarabilirim
- +1 yıl
O halde sıkıntı yok bir ömür katlanacaksın erken boşalmayı tedavi eder belki ama küçük diyorsun
Soran+1 yılEvet peki normal boyut nedir ben bunu bilmiyorum
- +1 yıl
Buradan herşeyi yazamam canım
- +1 yıl
acemi adam 😊
- +1 yıl
Takip edecekmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn az 1 saat vurmadan sexs mi olur ya bir saat doveceksin o delikleri çat çat
00 Yorumla
+1 yılsende boşalıyormusun
yoksa o başalıp kalkıyormu00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. oooo sıkıntılı durum erken boşalma
10 Yorumla
+1 yılolmamış o öyle gider. sana da yetmez. ayrıl gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılPeKi neden erken boşalıyor yani bakir acaba o yüzden mj
- +1 yıl
yok çok mast yapmış. bırakması lazım ve cok düzenli ilişkinz olması lazım. ama küçüklüğü için yapacak bşşey yok :)
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıloo gerçekten süre çok azmış
10 Yorumla
+1 yılerkeği gec bosalması sart
10 YorumlaSorun var o ilişkide doktora gidin
00 Yorumla
+1 yılsenin popon buyuk bence
033 Yorumla
Soran+1 yılYa bunun popoyla ne alakası var biraz olgun olun artık ananla baban swni yaparken onlarda bu yollardan geçti ama görüyorum ki israf olmuşsun yorum yapmak için yapma aklını kullan yorum yap vay be diyelim ne bileyim zeKayla fark yarat zekasizljkla değil
- +1 yıl
ögögögö mal mal konusma carparim
Soran+1 yılAnnem burada bir tane var o da sensin ananın götü gibi götüm yok benim adam ol önündeki fazlalığı alırım senin Aaaa bak tam senin seviyene uygun ya barzosu
- +1 yıl
o fazlaligi popona sokcammmm az daha konusursan
Soran+1 yılDikkat et kesmeyeyim ya bacım dölü swni öyle sikerler adamı hadi şimdi hadi ordan git anana da selam söyle
- +1 yıl
anani cok mu zikttimmmm de boyle konusuyon yaprak kafali orrruussspuuu
Soran+1 yılYok tatlım babam ananı sikmiş o acı buradan geliyor anladın mı yani bu kadarına mi tenezzül ettin baba diyorum bu kadar mı yani
Soran+1 yılAhaha anami sikecekmis bak koçum Karadeniz kadınları dikkat et swni sikmesinler
- +1 yıl
anneniii seni babani sulaleni getirir anirta anirta sikkkkkerimmm orrrrrussspuuuuuuuu
- +1 yıl
herkese veriyon veriyon sonra popom da hissetmiyorum diyosun vayyy ya gel sokim nasil inliyosun
Soran+1 yılOhhh nasıl da koydum öyle koyarlar adama önündeki fazlalığa güvenme alır keser üzerine de bir sifon çekeriz sonra da yok olur anladın mı tatlım
Soran+1 yılHadİ zirlama yürü anca gidersin bacım çocuğu seni ananın cumle alem amina koysun ki senin gibi bir güzel kardeşim doğurmuş hadi işine
- +1 yıl
senin kuyruk acini biliyorum direk sokup arkandan cikarcam bu kadar atesin var senin
- +1 yıl
konusmaya bak ahhahahaha salakkkk malll lan bu 😂😂
Soran+1 yılDedim ya anan gibiyim diye
- +1 yıl
yavsssaaakkkk kiz ya illa istiyorrrr zikmicemmm tamam soz😂😂
Soran+1 yılHepsi aynı onun gibi 30 kere yazdım sana bak keserim o fazlalığı güvenme diye noldu lan güzel kardeşim zoruna gitti dimi yazdiklarim
Soran+1 yılbacım evladı seni
- +1 yıl
korkma yavrum korkma acitmam sozzz 😂😂
Soran+1 yılAnan bacim olur yani bacım 😂
- +1 yıl
hhhaja mallll yaaa ahhhj😂😂
- +1 yıl
hastrrr konusmaya bakk ahhahhhxhxhdhf
Soran+1 yılAnasına küfür ediliyor zevke geldin heralde 😂
Soran+1 yılAkıllı olacaksın efendi olacaksın aynen böyle hizaya sokarım seni
- +1 yıl
senin hizaniii sikkkkimmm la sen kimmmmsin de hizaya sokkcannn sikeriiimm o ammmmcugunuuu 😍😙😙😙
- +1 yıl
ammmminin deligine dil atayimmm la 😂😂
Soran+1 yılAnaninkini sıktır leri gibi mi Aaaa bacım anani genelevde dövüyorlarmış bak onu kurtar hadi
- +1 yıl
ne severim seni bu sinirle var ya hoplata hoplata zdvkten oldururum seni😈😈😈
Soran+1 yılOy oy kalpli simge de atarmis anan öyle azdırdı milleti sende kaptin tabi taktigi 😂
- +1 yıl
oyy oyy dersin tabi boyle dedirtirim sana acitiyorm sanirim 😂😂
Soran+1 yılAcıtmak değil de anan gibi oluşun mutlu etti netice de bacım evladı dedim bu tezimi tescilledin Tebrikler bebeğim yıldızlı bacım çocuğusun al sana 5 yıldız hatta ⭐⭐⭐⭐⭐
Soran+1 yılAhaha it oğlu it seni sadece sikine güven sen olur mu ama kesetlerse bir gün sakın ola esekten düşmüş karpuza dönme
Soran+1 yılHer neyse sohbetine doyum olmuyor ama ananin kanaması varmış oraya gitmen lazım hadi bye bye güzel kardeşim oğlu güzel kardeşim
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. var ya koptugun an :) sevgilim bugün uzun sürdü :)
10 Yorumla
+1 yılHayat... Elden bir sey gelmez. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHissetmen için orta bacağınımı soksun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zamandır cıkıyorsunuzkı?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yılı geçti
Cevap sahibi+1 yılpekı ne zamandır ılıskı ve her seferınde aynımı? neden soruyorum cunkı erkeklerın bazıları boyle zamanla oturuyor :)
+1 yılKaç cm olmasını istiyorsunuzki
00 Yorumla
+1 yılUtangaç birimiydi ilk zamanlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazik yav drama bak acidim
00 Yorumla3 mü 33 dk desem kimse inanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal süresi o kadardır bir erkeğin
10 Yorumla
+1 yılErken bosaliyo
20 Yorumla
+1 yıl:d Boş Vaad Kıyama mBebitom :D
00 Yorumla
+1 yılsevgilinde iş yok değiştir gitsin...5 dk ne...
00 YorumlaYazık sana bee.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeciktirici sprey ile yapın
00 Yorumla
+1 yılolsun o da bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir miydi sevgilin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsunnetlı mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden bunu sordun
Cevap sahibi+1 yılsunnetlılerde oluyormus erken bosalma problemı daha cok
Soran+1 yılAnladım t ederim
Cevap sahibi+1 yılrıca ederım.. ben sunnetsiz oldugumdan boyle bır problem ysamadım
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası