Cinsel Yaşam İlişki kaç dakika olmalı? Hasanbaskan26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İlişki kaç dakika olmalı? İlişki kaç dakika olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İdeal bir süre olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl En az 1 saat önce sevişme ve oral seks ile birlikte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oral dışı sadece birilikte olması en az 30 dk 😂 8 6 Yorumla open-minded22 +1 yıl Pancar motoru gibi 😂😂 Yorumla KaramCan06 +1 yıl Tamamen katılıyorum sana 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @open-minded22 valla biz her gün o dakikada sikisttigimizzz iicn diyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @open-minded22 41 yaşında adamsın sende haklısın be brutus 😂 Yorumla open-minded22 +1 yıl Fazla zorlama vuran da insan sana göre hava hoş 😂 Yorumla Cefternal +1 yıl Kesinlikle ama oralı ve ön sevişmeyi de uzun tutmak lazım Yorumla
cayasktir01 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl bana göre 1 saat çok uzun yarım saat iyidir 1 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 saatten az sürecekse hiç olmasın daha iyi 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Süre, zaman, mekan olmamalı. Her an yaşanmalı 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Minimum 30 dk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İdeal bir süre olduğunu düşünmüyorum
En az 1 saat önce sevişme ve oral seks ile birlikte
Oral dışı sadece birilikte olması en az 30 dk 😂
Pancar motoru gibi 😂😂
Tamamen katılıyorum sana 😊
@open-minded22 valla biz her gün o dakikada sikisttigimizzz iicn diyorum 😂
@open-minded22 41 yaşında adamsın sende haklısın be brutus 😂
Fazla zorlama vuran da insan sana göre hava hoş 😂
Kesinlikle ama oralı ve ön sevişmeyi de uzun tutmak lazım