Sevişmeden sevgili olmak olmaz mı?
bana kalirsa asil seven insan sevdiginden sevismek falan beklememeli
bana kalirsa asil seven insan sevdiginden sevismek falan beklememeli
normali bu zaten! Eğer sevişmeden sevgili olunmaz deniyorsa, burda sevgililkteki amaç insan beyin ilşikisi değil, uzuvların birleşmesi olur ki! bunun adı sevgililkten başka bir şeye döner!
Biz bazı kızlara kaşar diyoruz, bazı erkeklere de hovarda diyoruz. neden? 2-3 ayda bir sevgili değiştiriyorsa bir insan (sevişme olarak), ya kaşar deriz, ya da hovarda. Bu tip insanların evlilik ve hayat hakkındaki düşünce tarzları zaman içerisinde değişir ve anormalleşmeye başlarlar. işin garibi bu durumlarını da doğal olarak kabul ederler. çünkü etraflarındaki kişiler de aynı fikirde olduğundan, bütün toplum kendileri gibi düşünüyor zannederler. Bazı değerleri de alt üst ederler, değer kavramları kaybolur. Günümüzde boşanmaların büyük sebeplerinden biri de budur.
Arada gerçek aşk ve sevgi varsa cinsellik zaten ikinci planda kalır. Belirli sınırlar aşılmadan belki birşeyler yaşanabilir, birşeyler bu kadar çabuk tüketilmemeli, ileride en özel ve güzel anları birlikte paylaşacaksınız zaten...
+1 tesekkurler
Rica ederim, iyi bakın kendinize...
tamam canım
:)))))
haklısın ben evlenmeden öptürmem bile beni böyle kabul edecek sevecek erkek varsa sevgili olurum yoksa defolup gitsin ben kendimi kullandırtmam sonra çok duyuyoruz seviştik ayrıldık falan diye olmaz yaa hem çok günah
aynen katiliyorum canım
Cevap
19Cevap
sevişmeden sevgili olunabilir bu konuda sana katılıyorum ama soru detayında yazdığın ''seven insan sevdiğinden sevişmek falan beklememeli'' sözün yanlış bence. çünkü bu söz işin doğasına aykırı. seven insan sevdiğini arzular. aşk cinsel bir etkileşimdir. eğer öyle olmasaydı, cins ayrımı yapmadan herhangi bir erkek ya da kıza aşık olabilirdik. heteroseksüel ilişkilerde yani normal insanlarda karşı cinsi seçmenin sebebi budur. ilişkinin içinde cinsellik kesinlikle vardır. sen her ne kadar benim aklımda yok desen de bir erkeği sevmenin temelinde bu yatıyor.
evet katiliyorum ama evlenmegi beklemeli erkekde
Beklemeyi bilmeyeni sen bekleteceksin. beklemek istemeyen de gidecek. bu bu kadar basit.
evet
biraz kaba olacak ama, kadının duygularını okşayamıyorsa bir erkek, orasını burasını okşamasının hiç bir anlamı yok kadın için.
Olur kardeş olur ya , millet gitmesin diye verir olmuş , sal gitsin erkek mi yok . Adam gibi tipler cinsellik bekleyen tipler değil .
en iyi cevap :)
Teşekkürüm Desin :>) ah bide uygulasalar dediklerimizi , herkes zarını kaybetmemiş olcak .>)
tesekkur canım
Ricam Dasın .
:)
Bende gülcem :>)
peki şöyle düşün...seksi sevdiğin insanla paylaşmadıktan sonra ne anlamı var aşk yapmanın? Sen hayvan değilsin ki sadece üremek için yapasın.. Sadece hayvanlar üremek için yapar sen insansın duyguların aklın var... Kapiş?
Bana kalırsa da öyle. Ama gerçekten seviliyorsa, aşk varsa. Böyleyse zaten erkek kıyamaz kolay kolay sevgilisine.
yorum icin tesekkurler
seven adam kıyamaz bence sonu ne olacağı belli olmayan bir ilişkide
+1
tesekkur yorum icin
Sevisme olmali ama sex e karsiyim ciddi oldugum kadinla
evlenenden sonra ne istersin yaparsin sende
Tabiki nikahtan sonrasini hic sorma
valla teorikte haklısın ama günümüz gencliğinde ask sevgi hak getire olaya elle oksa seviş olmus o acıdan dediğin gibi bulmak zor bulursanda sakın kacırma
tamam tesekkurler
ne alaka her çıktıgınla sevişirsen sen evlenene kadar muhtemelen 4 5 kişi üstünden geçmiş olur :)
tsk
sevişme ve cinsellik olmayacaksa neden sevgili olunur ki..
Kişiliğe göre değişir.Bu evlenmeden sevişenlere hakaret ettiğim, küçümsediğim anlamı çıkmasın sadece insan beynine bağlı bu durum..
yorum icin tesekkurler
evlenene kadar yok evlenince yaşayacağız öyle dedi bende tamam dedim gerçekten aşığım kaybedemem onu kusura bakmayın
evet zaten boyle olmali
azınlık böyle çoğunluk başka türlü.26 yaşımda bakirim evleniorum 1 ay kaldı
tebrikler canım
sağol etraf sahte insanlarla dolu hayatınızda başarılar
tesekkur canım
Kesinlikle katılıyorum.
tesekkur
hertürlü sevgili olunur :)
yorum icin tesekkurler
olurda*salakları var panpa :)))
tesekkur yorumun icin
zaten max derecede uzak dururum
Haklısın her şeyin yer ive zamanı var
evet
5 yıldız benden
tesekkur
insan sevdiğiyle sevişir.
hayir katilmiyorum
bende sana katılmıyorum.
katilmazsan katilma beeeeeeeee
bak, insanlara saygı göstermelisin. karşıt görüşlü olabiliriz gayet doğal. insan gibi cevap verdim böyle atarlanmana gerek yok.
öpüşme filan olabilir ama ne ötesi olmamalı.
Evet katılıyorum
tsk
hemen sevişilmeli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar