Günü birlik heyecanlar. Sanalda ya da gerççekte yaşantılar. Bazen skılıyormda bu durumdan. Çocuğum yok diyemi acaba? Canın skılıyor sanırım. çok olmadı evlendiğimde aldatacak biride değildim normalde. ama aldattıkça rahatlıyorm evliliğin skıntısı kalkıyo üzerimden. Benm gbi hisseden varmı?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlilikten mutsuz olabilirsin. Eşinizin size değer vermediğini düşünebilirsin. İlgi göstermemesi olabilir. Mutlaka yaşanılan sürecin sonucunda insan artık çıldırma noktasına geliyor haklı olarak. O nedenle bu duruma sizi sürükleyen etmenlerin kaynağını bilip , anlamak ona göre hareket etmeniz gerekir. Hiçbirşey nedensiz değildir. Belli ki çok kızmışsınız.
06 Yorumla
Soran+1 yılKızgnım tabi mutlu değilim skntılarm var. Bnde unutmak için erkeklere kendi güzelliiğimle davranıyorm işi ytağa gidio onuda yapıorm. Eşimlede aram iyi oluyo böylelikle. Umrumda olmuyo hiçbi skntı. Ama nereye kadar olcak bilmiyorm
Soran+1 yılKimseye aldattığmı söyleyemem bni çok yargılarlar. Skntılarımı ailem çevrem biliyor ama kimse bişi yapmıyo herkes hemen kendi derdini anlatıyo
En İyi Cevaplar
1-Ne zaman evlendin?
2-Eşin seni tatmin etmiyor mu?
senin gibi bir bayan arkadaşım var çok belli ediyor da bana bir türlü vermiyor ama arkadaşlarıma veriyor onun sorunu çok aşık olmadan hemen birne kapak atmaktı ondan evlendi şimdi ise aklı eski sevgililerde09 Yorumla
Soran+1 yılBnde evlenmek için evlendim bir b"k yokmş evlilikte. Şimdi kendimi daha iyi kanıtlayabiliyorm erkeklere
- +1 yıl
Senin gibi kadınlar birine bağlı kalmada sıkıntı yaşarlar bir anlık kafayla hareket ederler yani Türkiye senin için biraz zor bir yer gerçi yaşadığın yere bağlı genelde 20 ila 35 yaşları arasında akrasyon ararlar yalnız değilsin çevremde senin gibi sevdiğim hoşuma çok giden bir kız daha var
Ve sana bir şey sormak isterim kendimi kanıtlamak diyereten ne kast ettin
Soran+1 yılYa güzel oldğumu özel biri oldğumu düşünüyorm. Onu kanıtlıyorm bide ytakta iyi oldğumu kanıtlamak için. Bnce aldatmam dışında düzgün bir kızımda karakterim falan. Valla çok pis aşıkta oluyolar bana ama bigün faka bascam ondan korkyorm
- +1 yıl
Muhakkak güzelsin nedense bende inanıyorum sana :)
Karakter senin bu yaptıkların ile alakalı değildir eminim dışarıda yaşlı yardıma ihtiyac bir teyzeyi elinden tutabilicek bir kızsın
Rahatlamak için mi yapıyorsun sen seksi yoksa içinde kalmış yaşanmamışlıklar mı?
ya da sen tatmin edilmiyor musun?
Soran+1 yılNe bilyim sıkıntılarıma iyi geliyor. Alkol kullanmam sigarada yok bnde. Namazda kılardım iyi gelirdi artk oda unutturmuyo bni. Aldatmak daha güzel unuttryo evliliğimdeki skntıları cinsellik için yapmıyorm aslnda ama onuda redetmiyorm
Soran+1 yılSanaldan aynı şehirde insanları terch ediyorm. Öğrenciykenki
Beğendiğim insnlar onlarda evli onlar la oldm bir iki
Kez öylle. Emin ol bu yolda çok kişi
Var sadece gizleniyolar
+1 yılIcınde ayıp var demekki ondan olsa gerek.
02 Yorumla- +1 yıl
Icınde O r o s p u l u k varsa yaparsin
Soran+1 yılBunn dışında bir karakterszliğim yok herkes çok takdir eder bni hayatta. Kimse bilmiyo tabi aldrtiğmı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılçocuğun yoksa bunu sürdürme bence hayatın doruk noktaalrına eriş zevkin sonrasında durulduğunda evlenirsin ancak şu var seni cezbeden evliyken aldatma zevk alma unsuruda olabilir bekarken bu cezbedici olmayadabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bekarken kimseyle çıkmadım bile. Eşimi bekledim hep herşey için evlenmek için evlendim bir b"k yokmş evlilikte. Boşanmam için çok büyük bir sebep te yok sadece evliyim öyle
- +1 yıl
tam olarak boşluktasın ve zevk almakla geçiştiriyorsun bu boşluğu buda hoşuna gidyor sınırın yok gibi doymaksa iycene zevke düşüncencen dibine kadar yaşa grup filan nebilim
Evliliği sıkıntı olarak görüyordun neden evlendin o zaman mk insan resim çizer spor yapar birşeyle uğraşır kafasını dağıtır aldatmak karaktersizliktir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmk için evlendim. bir b"k olmadğını gördüm
Soran+1 yılBekara karı boşamak kolay
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mutlaka boşan eşinden. Kocan öğrenirse canından olabilirsin. Azgınsız, doyumsuzsun. Sakın evlenme sen. Ömrün boyunca aldatacaksın erkekleri.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım zten evlendiğime ama boşanmam için şu an geçerli bir sebeb yok. Parasızlık sadece ama baştada paraszdı. Bilmiyorm
Soran+1 yılBelli biri olmuyo evli erkekleri tech ediyorm. 26 yaşndaym yaklaşk bir senelk evlyim
- +1 yıl
Sakın kocandan ve partnerlerinden hamile kalma. Nasıl buluyorsun partner. Güzel ve çekici olduğunuyazmışsın. Kolayca bulursun partner. Dediğim gibi kocana sakın yakalanma. Canından olabilirsin. Takip edersen memnun olurum. Kocasını aldatan bayanların son derecesexi olduğunu düşünürüm.
- +1 yıl
ver bikere rahatla ya hep sanal hep sanal nereye kadar evli adamla seks yapmak daha çok orgazma ulaştırır
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmak ayrı bir zevktir. Gizli olarak başka tenlerle olmak eşten gizli seks yapmak onunla yaptığından daha çok zevk ve heyecan verir. Kocana söyleyemediklerini isteyemediğini gecelik tek seferlik kişilerden istersin. Anal grup vs fantazisi yaparsın. Benim yaşadığım evli kadınlar böyle idi :) Birde eşini ikna eder beraber grup yapabilirsen onun zevki tarif edilemez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Bu konuda yalnız değilsin.
Bir çok evli kadınla ilişkim oldu.
Genelde sebepler 3 aşağı 5 yukarı aynı.00 Yorumlasen erkek değilsen Ruhunda ors... var demektir. ve yakında ya sokakğa düşersin ya da zengin olur hanım efendi derler
010 Yorumla
Soran+1 yılSokağa niye düşim ki. Tek derdim zenginlik zten ama para karşılığı yapmıyorm şu an için zevk
Soran+1 yılÖyle olmak hoşuma gidio ztn
Soran+1 yılYaklasık 1 aydır
Soran+1 yılSayamadım inan
- +1 yıl
kaç yaşındasın?
- +1 yıl
kıza sordum ya sana değil
+1 yılyasak olan hersey tatli gelir insana fakat bence yapmamalisin. bazi kadinlar aldatildigi icin aldatiyor var mı senin boyle. bir durumun
010 Yorumla
Soran+1 yılyok eşim aldatmıyor beni çokta aşık bana. Belkide oyzden aldatıyorm fazla aşık olması hoşma gitmiyr
- +1 yıl
kaliteli seks yapamiyormusunuz?
Soran+1 yılYani diğerleriyle daha güzel oluyo tabi. Eşim de temz biri kimseyle olmamş hiç
- +1 yıl
bence sen heycan tutkunu bir kadinsin esin icindeki atesin farkinda degil baskasiyla seks yaparken yakalanma korkusu sana heycan veriyor bence
Soran+1 yılEwet kova burcuyum ondan da olabilir heycanları seviyorm güzel oluyo
- +1 yıl
disarda yaptin mi hic esinle mesela bir otoparkta ya da arabada insanlarin heran gelebilecegi bir yerde boyle. birsey dene esinle ayni heycani yakalarsin gibi geliyor
- +1 yıl
himmm kova burcumu ,))
- +1 yıl
seni cok iyi anliyorum bende kovayim heycan bizim icin vazgecilmez bisey ve seksin saati olmaz kovalarda cani istediginde istedigi yerde yapabilir
Soran+1 yılKocamla öyle şeyleri yapmak zevk vermiyor. O koca ya haniz otel istyorm jakuzi ama para yok adam yapamıyo bunları. Bnmkiler otelde jakuzili odalar tutuyolar aşırı güzel oluo
- +1 yıl
merak ettim kocani kac kisiyle aldattin ve yaş araliklari neydi birde senin yasin kac? kac yillik evlinisiniz
+1 yılbazen bağlanma korkusu bazen can sıkıntısı bazen evliliğin sorumluluğudan bunu kaçış olarak görebiliyor insan..
03 Yorumla
Soran+1 yılBnde böyle düşünüyorm. Aldatınca hiçbişiyi umursamıyorm çok mutluyum eşimlede skntı olmuyo
- +1 yıl
mutlu olduğunda çevreni de mutlu ediyorsun tabiki
Soran+1 yılEşim bile daha mutlu. Başkasını hayal edip onlada yapıorum daha güzel oluyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evliyim. Benim sanaldaki isteğim eşimin cinsel ihtiyacıma krşılık vermemesi. Seninki de böyle mi yoksa sevgi eksikliğimi
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgi ekskliği. Skntılarımı unutmak için
Cevap sahibi+1 yılPeki sevgi olarak da aldatıyo musun. Yani diğer adama kalbin pır pır mı
Soran+1 yılYok öyle hissettiğim adamdan kaçıyorm hemen bağlanmamak adına
Cevap sahibi+1 yılSevgi eksik ama cinsel tatmin arıyosum. Doğru mu anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıladrenalin heyecan arıyorsun, eşinle farklı şeyler deneyin
00 Yorumla
+1 yılablam sen pisliksin biraz ondan
yoksa çocukla ilgisi yok00 Yorumla
+1 yılTrolün böylesi evliymiş de aldatıyormuş da bilmem neymiş de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen evde hiç mutlu değilsin cinsellik sorunun var eşin seni tatmin edemiyor birde para sıkıntısı varsa hiçte huzur olmaz zevk vermez bişey o yüzden aldatma ihtiyacı duyuyorsun bence severek evlenmedin görücü usülü
04 Yorumla
Soran+1 yılHepsi doğru
Cevap sahibi+1 yılaynı olayları bende yaşadım o yüzden biliyorum çünkü kolay değil hiç bişey insan yatakta bile zevk almıyor
Soran+1 yılAynen ya çok zor
Cevap sahibi+1 yılvalla sen beni anlan bende seni anlarım ıkımızde aynı sıkıntı yaşıyoz benartık yatmak bile istemiyorum düşün sene ama başka kadını görünce çıldırıyom ya da burda sanaldan konuşuyom
+1 yılgecen yil senin gibi bir hatunla birlikte oldum biraz zaman o da ayni senin dedigin gibi biriydi ve evliydi yani sizden cok var bu ara
07 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç ortaya çıkmazlar ndense baksana yazan hep erkek
- +1 yıl
burdan tanismadim ben
- +1 yıl
evliydi mutlu deildi sevmiyordu esini evine cagirirdi beni cok giitim o zevki yasamayan kesinlikle anlayamaz
Soran+1 yılEwet yaşamak lazm
- +1 yıl
takip edermisin?
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
şehir nereydi peki?
Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. daha once dile getirmesede senin gibi birini tanimistim ama onunda sonunda onun da bu durumdan kurtuldugunu hatirliyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılKurtulurmuyum bnde. Sonu yok biliyorm nereye kadr gidecek diyorm acaba
Soran+1 yılYakalanırsam çok kötü olur. Bnce yakalanana kadr devam edeceğim
Soran+1 yılBakalm ya yakalnırsam kocam boşar beni ama buna rağmen devam ediyorm
Esine ve burda senin pesine dusup yatmak isteyenlere acidim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendimizi kandırmaya ihtiyaç yok bazı insanlar doyumsuzdur. değişemezler
07 Yorumla
Soran+1 yılDoyumsuzluğumda var evet ama erkeklere karşı aşırı beğenilme isteği var bnde. Hep erkekler bni arzulasın istyorm gördüğüm knştğm erkekler kanıtlama çabası içersindeym. Kızkende çok edebliydim kimseyle olmadım. Evlilik ters tepti bnde
Cevap sahibi+1 yılzaten işin özü bu ki arkadaşım bütün insanlar olayın cinsel arzu olduğunu sanır ama çapkınla rbilirki olay egoda bitiyor. bende senden farksızım aslında. yeni kişilerle tanışmayı onları etkilemeyi seviyor egom. bir çözümü yok malesef kndimi böyle kabullendim. eşim aşırı güzel bir kadın bir çok sevgilim var hepside bana bakarak baya şaheser sayılır. ama doyamıyor egom
Soran+1 yılAl bndende okadr. Eşim yakışıklı sadece zengin değil. Ama çoğu erkekte bana bitiyor evli oldğma bile inanmıyorlad ilişkşde bile yapım dar müthiş zevkli zamanlar geçiriyorm. Ama güzel oldğumn çok farkndayım bu biraz skntı oluyo bnce ondan
Cevap sahibi+1 yılolabilir diyorum ya ego bnde aşırı zeki olduğumu düşünüyorum mesela. çok fazla sorgulama bnce nasıl olsa vaz geçemeyeceksin. keyfini çıkart tabi gtüde kolla yakalanma.
Soran+1 yılAhaha tamamdır. Bnmki hiç bakmaz tlfna umrnda olmaz güvenir bana bn bakarım hep aksine. Zekilik bncede bu. Yanlz olmadğma sevndim
Cevap sahibi+1 yılokadar emin olma ayrıca senin telind ebişeyler olması çok acemice. telinde bişey tutma telini kimseye verme. bunu gibi daha az bilinen ve ulaşımı zor yerlerden yap ne yapacaksan. bak ben erkeğim en babası bikaç azar yer kurtulurum toplum senin azına mıçar biliosun. dikkat önemli
Soran+1 yılTamamdır daha dikkatli olurum
+1 yıleşim seninde aramıza katılmana ne kadar sevinirdi anlatamam
04 Yorumla
Soran+1 yılYuh grupmu yapıosnz la siz. Ben tek kişiyle seviyorm ya en güzeli o
- +1 yıl
bir kere denesen vaz geçemezsin
Soran+1 yılBen vazgeçmek istyorm sen gruba alştryosn yok bn almimm
- +1 yıl
Grup değil ya tek bayan alıyoruz ya da evli karı koca
+1 yılEksik olan ne olabilir, o adamdada penis yok mu abi? yetmiyor mu yoksa sen mi doyumsuzsun :S
00 YorumlaEşin sana karşı ilgisizmi kaç yıllık evlisin yatakta cinsel ihtiyaçlarını karşılamıyomu
00 YorumlaEksik bir şeyler vardır belkide
04 Yorumla
Soran+1 yılEwet eksik çoğu şey
Soran+1 yılBiçok şey eksik evlilik doyumu yok. Sadece evlilik var
+1 yılEvet var ben o kocanın eksıklıgınden sana her gun caksa doyursa seni boyle bısey yapmazsın ac oldugun ıcın yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks sana terapi gibi geliyor sanırım, alkol gibi içtikce unutuyorum diyenler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılheycan verıcı oluyor bı ara ben esım uyurken sanaldan yapmıstım mutıs zevk almıstım
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen güzel oluyo farklı sesle yapmak bile
Cevap sahibi+1 yılaynen denmek ıstermısn bıde ıs yerınde yapıtım heycan verıcı oluyor gızlı numaradan arıycaksın heycan yasıycaz
Cevap sahibi+1 yılne dersın heycan ıstemezmısn gızlıden arıycaksın
Cevap sahibi+1 yılbenı bı gun tercıh etsene :D heycanı senle yasmak ıstıyorum
+1 yılDemekki sen meyillisin vermeye ki kocan yetmiyo
00 Yorumlakocaeli bulusalim arada sirada
00 YorumlaÖzele gel konuşalım. bende aynı durumdayım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan kimseyle takılmıyorm
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanırım evde bir huzursuzluk var
00 Yorumla
+1 yılNeden aldattığını sen bileceksin biz değil
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsel tatmin mi yok?
+1 yılDevam et takma kafana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki oluyor mu aldatma derken?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. karakterin bozuksa demekki
00 Yorumla
+1 yılBunun altında yatan nedenler başka
00 Yorumla
+1 yılVar... yaz istersen...
00 Yorumla
+1 yılbu heyecan çok çekici :) Bende de var
00 Yorumlabunun çocukla alakası yok
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGel benle de aldat sanaldan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli birisiyle birlikteliğim var o da senin gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarm gbi mi oda?
Cevap sahibi+1 yılhayir onun ki farkli biraz
Cevap sahibi+1 yılsen anlaşılan baya zevk aliyosun bu işten?
Eşinde aynısını yapsa sıkıntı etmezsin o zaman
00 YorumlaZevkini almaya bak nerde yasiyorsun
00 Yorumla:) yanlız değilsin...
00 Yorumla
+1 yılDeisik birisn ama eşini aldatma
00 YorumlaUmarım en kısa zamanda vazgeçersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyasak olan güzel olur ve heyecanida başka olur...
07 Yorumla
Soran+1 yılEwet belkide bundna yasak diye tatlı geliyor. Eşim duysa boşar bni ona rağmen
Cevap sahibi+1 yılriskte var :) heyecan son hiz :)
Cevap sahibi+1 yıleşin cinsellikte yetersiz mi kalıyor...
Cevap sahibi+1 yılsen tadını almışsın. benim gibi artik kolay kolay birakamazsin güzelin :)
Cevap sahibi+1 yılbende evliyim...
- +1 yıl
Arada, şeytan var tabi tatlı gelir
Cevap sahibi+1 yıl@marinprenses belki şeytanın tadiri bilinmez...
Senin gibi çok insan var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıleşinle çocuk yap hemen
00 Yorumla
+1 yılsorun ne de aldatıyosun
00 YorumlaGarip birsey ya gercekten sanali nasil yapion
00 Yorumla
+1 yılbeni tercih edermisin
00 YorumlaAllah islah etsin sizleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenmlede aldatsana 😂
00 YorumlaÇünkü kevaşesin
00 Yorumla
+1 yılKarakterin bozuk
00 YorumlaKanın bozuk olabilir
00 YorumlaKanin ve sütün bozuk
20 Yorumla
+1 yılpsikolojik bence
00 Yorumla
+1 yılaltadan altandana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılazgınlık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aferin sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynen..
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldegisiklik iyi geliyor herseye hele bide seksse yapilan oofff diyorum
Soran+1 yılAynen farklı heyecanlar evli oldğm için skntıda olmuyo zar falan. Hoş yani
Cevap sahibi+1 yıl:) :) aman sıkinti olmasin zaten
Cevap sahibi+1 yılolursa buyuk oluyo..
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sitedeki evlilere soruyorm. Neden sürekli kocamı aldatma ihtiyacı duyuyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler