Cinsel Yaşam Kocamı sürekli aldatıyorum, bu yanlış mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 212 Kocamı sürekli aldatıyorum bu yanlış mı? Kocamı sürekli aldatıyorum, bu yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yanlış evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İçin rahatmı bunu yaparken yaptıktan sonra pişmanlık duyuyor musun 9 9 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğru değil ama Yorumla Ahmet3232a 1 yıl Bu değişir durum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl yano Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani Yorumla Ahmet3232a 1 yıl Evdeki ilgisizse yapılabilir yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ilgisiz dıye aldatılsaydı ohooooo Yorumla Ahmet3232a 1 yıl Neden ki yatak odası yoksa oturma odası yoksa balkonu yoksa ve ayrılıkta yoksa nasıl olcak peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse bilmiyorum ilgısızse boşan istediğini yap Yorumla schrodçg 1 yıl Doğruya doğru ilgisizliğe gerçekten tahammül edilmez 😁 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu senın doyumsuzlugundan dolayımı kocanın yetersizliğimi 3 0 Yorumla
demirdik23 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sen doğrusun aldatmayanlar yanlış yapıyor soruya bak😂😂 2 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Huzurlu değilsin, bunu yaparak kendini tatmin ediyorsun ancak bu doğru değil. 1 0 Yorumla
gizliveeglenceli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Devam et devam aferin iyi halt ediyorsun aman boş kalma sürekli ver birilerine 1 0 Yorumla
cckldlover Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sebeplerine bağlı olarak normalde yanlış bir davranış ama dinlemek şart 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani Yanlış tabii ki onu da bunları ortak etmelisin 1 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Evli olmadığım için bu konuya bir yanitim yok sen zevk aliyorsan sorun yok gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok yanlış bir hareket bunun alt yapısında çocukluğunda yaşadığın tranva vs vardır mutlaka normal sağlıklı bir bireyin tutumu değil 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayrıl bence Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aaa yanlis olur mu cok dogru tabi dunya aldatma gunu bile olmasi lazim Harun abim benim bee 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Yaşın kaç ki , şimdiden aldatmaya başladın, o aldatma değilde başka şey olabilir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayır canım ne yanlışı. Sıkılman normal şeftali ne farklı şeyler gitmeli tabi 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hep aynı kişi ile mi 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kocan doyuramıyorlar aldatiyorsun 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yo yanlış değil çok doğru bir seçim 1 0 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Ne olur bir kere de benimle aldat 😊 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunu sormaktan çekimiyorsun yani 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok doğru bir karar 🤦😒 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Doyuramıyorsa değişmiyorsa yapacak bişey kalmıyor 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Keyftenmi yoksa hak ediyomu 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır ne yanlışı saçmalama en doğrusunu yapıyorsun 1 0 Yorumla
HerrAlfonso Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl O da soru mu tabi ki de doğru yapıyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yanılş ama çok zevkli aldatmak 2 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kırma beni aşkım Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Cinsel hayatın nasıl ki evde? 1 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğru neden yanlış olsun.. Devam et.👍😀 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bravo sana çok güzel iş yapıyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yok doğru 6 2 Yorumla alonnellhotyoungg 1 yıl Şaka mı ciddi mı 👀😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @alonnellhotyoungg ciddiyim çok doğru bir hareket ülkecek çok iyi yerlere gidiyoruz böyle insanlar sayesinde Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sence 2 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Doğru 1 0 Yorumla
Alicanbeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Doğru tabi canıım aa ne var bunda senin de hakkın 1 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Yok baya doğru 1 1 Yorumla aku14 1 yıl Neden aldatıyosum Yorumla
verenekoyanulaş Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Kmlerle atladyin kaç kişi ile anlat bakalim 1 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kiminle 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sebep 1 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok iyi yapmışsın 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Doğru mu sence? 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sence? Sen söyle. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
yanlış evet
İçin rahatmı bunu yaparken yaptıktan sonra pişmanlık duyuyor musun
Doğru değil ama
Bu değişir durum
Nasıl yano
Yani
Evdeki ilgisizse yapılabilir yani
ilgisiz dıye aldatılsaydı ohooooo
Neden ki yatak odası yoksa oturma odası yoksa balkonu yoksa ve ayrılıkta yoksa nasıl olcak peki
Neyse bilmiyorum ilgısızse boşan istediğini yap
Doğruya doğru ilgisizliğe gerçekten tahammül edilmez 😁
Bu senın doyumsuzlugundan dolayımı kocanın yetersizliğimi
Sen doğrusun aldatmayanlar yanlış yapıyor soruya bak😂😂
Huzurlu değilsin, bunu yaparak kendini tatmin ediyorsun ancak bu doğru değil.
Devam et devam aferin iyi halt ediyorsun aman boş kalma sürekli ver birilerine
Sebeplerine bağlı olarak normalde yanlış bir davranış ama dinlemek şart
Yani Yanlış tabii ki onu da bunları ortak etmelisin
Evli olmadığım için bu konuya bir yanitim yok sen zevk aliyorsan sorun yok gibi
Çok yanlış bir hareket bunun alt yapısında çocukluğunda yaşadığın tranva vs vardır mutlaka normal sağlıklı bir bireyin tutumu değil
Ayrıl bence
Aaa yanlis olur mu cok dogru tabi dunya aldatma gunu bile olmasi lazim Harun abim benim bee
Yaşın kaç ki , şimdiden aldatmaya başladın, o aldatma değilde başka şey olabilir.
Hayır canım ne yanlışı. Sıkılman normal şeftali ne farklı şeyler gitmeli tabi
Hep aynı kişi ile mi
Yoo niye yanlış olsun devam et?
Kocan doyuramıyorlar aldatiyorsun
Yo yanlış değil çok doğru bir seçim
Ne olur bir kere de benimle aldat 😊
Hayır doğru yoldasın 🤣
bunu sormaktan çekimiyorsun yani
Çok doğru bir karar 🤦😒
Doyuramıyorsa değişmiyorsa yapacak bişey kalmıyor
Keyftenmi yoksa hak ediyomu
Hayır ne yanlışı saçmalama en doğrusunu yapıyorsun
O da soru mu tabi ki de doğru yapıyorsun
Yanılş ama çok zevkli aldatmak
Kırma beni aşkım
Cinsel hayatın nasıl ki evde?
Bazıları o kadar ahmak ki hak ediyorlar
Neden boşanip istedigin gibi takilmiyorsun
Yok canım yanlış olur mu en doğrusu
Cinsel açıdan değil mi
Doğru neden yanlış olsun.. Devam et.👍😀
Bravo sana çok güzel iş yapıyorsun
Yok doğru, devam et. Tövbe
Yok doğru
Şaka mı ciddi mı 👀😃
@alonnellhotyoungg ciddiyim çok doğru bir hareket ülkecek çok iyi yerlere gidiyoruz böyle insanlar sayesinde
Sence
En son ne zaman aldattın
Doğru
Çok doğru
Doğru tabi canıım aa ne var bunda senin de hakkın
Yok baya doğru
Neden aldatıyosum
Sürekli mi aldatıyosun
Kmlerle atladyin kaç kişi ile anlat bakalim
Kiminle
İlgisizse normal bende öyleyim
Sebep