Bir erkek neden sevişirken birden sinirlenir?

İlişkiye giriyorduk ben orgazm olacakken tam zirveye ulaşamadan o boşaldı ve yarıda kesildi. Sonra ben önemli olmadığını söyledim. Banyoya gittim geldiğimde tekrar sevişmek için ısrar etti. Bende daha yeni seviştik istemiyorum dedim. Çok ısrar etti. Kolay orgazm olabilen bir kadın değilim baya bir parmaklarıyla okşayarak uğraştı ama olmadı. Ben eve gitmem gerek işlerim var tamam yeter artık dedim kaç kez ama dinlemedi sonra beni de moda soktu. Bende tekrar sertleşir içime girmesini istediğimi söyledim. Oral yaptım sertleştirdim içime girdi yine tam yükselişe geçmişken ereksiyonu bozuldu maalesef ve içimden çıktı. Muhtemelen ard arda olduğu için. Ben de canım bu işi burda bırakalım bence ben artık gideyim dedim. Sonra birden celallendi. Nereye gidersen git burda senin için uğraşıyorum kadına bak ya filan diye sinirlendi. Bana bağırdı çok bozuldum yatakta o halde fırça yemek ağır geldi hiçbir şey söylemeden giyinip çıktım. Sizce neden böyle davrandı? Hem istemediğim birşeyi zorla yapıp olmayınca da neden bana sinirleniyor ki?
Bir erkek neden sevişirken birden sinirlenir?