Bence çok vardır diye düşünüyorum sağlam kız yok bence bu devirde:)
Gerdek gecesini adet gününe getiren kaç kız vardır?
Gerdek gecesini adet gününe getiren kaç kız vardır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Denk getirmenin ne kadar zor olduğunun farkında mısınız?
Adet günü her ay bir iki gün bazen dört güne kadar kayar yani ileri ya da geri gider evlilik tarihi de önceden belirlenir ve genelde pazar günü olur bir kızın bilerek adet gününü ayarlaması mümkün değil ayın 3.de olucam deyip o tarihte olmuyoruz ne zaman olacağını biz belirlemiyoruz.
Ama adet dönemi kaç gün sürüyo genelde 2 ya da 3 dimi daha da fazla olabilir
Genelde 3 ile 7 gün arası 2 olmaz imkansız.ve biz kendimiz belirlemiyoruz onu vücut belirliyor
yani bir süresi var ama adet olduktan sonra neyse aşağıda elemanın biri zaten denk gelmiş bir kere ona adam bilmiyormuş adet olduğunu
bunun sağlamlılıkla ilgisinin pek olmadığını düşünüyorum bence tamamen utangaçlık ve korkudan hazır olmama durumundan kaynaklanıyor :)
bilmem öyle olabilir ama kız olup olmadıgı anlamak için dedim gerdek gecesi eğer adam malsa almaz dimi
eğer hiç bir cinsel deneyimi olmayan biri inanır diyorum:)acı seven kız sayısa bu arada fazla
evlendiğin kişi senin ne zaman adet olduğunu bilmeyecekmi günlerini? o TARİhtemi alcak düğünü hayaller aleminde yasıyorsun bakire değilsen delikanlı gibi söyle utanmıycakmısınız bir ömür boyu adamın yüzüne bakmaya. Sağlam kız meselesine gelince burası ecnebi memleketi değil Türkiye!
Arkadaşım hadi adet gününe geldi erkek de anlamadı bekaret kanı zannetti. Ertesi gün merak etmez mi dün bakireydin hadi bu günkü ne diye. Bu hesapla o geniş adet dönemine gelmesi yetmez bir de son gün olması lazım. O kadar becerikli kız s.kilmez s.ker benden söylemesi.
Saçmalamışsın bilerek böyle birşey olmaz ama düğün günü önceden alındığı için tesadüf edebilir bu çok doğal bir durum aşırı fesatsınız niyetiniz bozuk
yoo benım anlatmak istedeiğm belki şaçma gelebilir ama ya da söyle sorayım kız adet günü bilmiyorsa gerdek gecesi adet günü ise adamda almadıysa evlendiği kişin kız olduğuna inanmaz mı ?not:eğer adam malsa
sen ilk başta kendi sağlamlığına bak o kadar salakmısın adetle kızlık zarı kanının aynı olamayacağını anlamayacak kadar insanları yargılamaktan vazgeçin artık...
ama sen kendi gözünden baktığın için bunu söylüyorsun ben soruda eğer adam bunu bilmiyorsa farzetki ilk ilişkisi sence bunu yapan kız varmdır olay salaklıkla ilgili değil
ya varya artık bütün kızlar sizin gözünüzde motor dimi ayıptır ya yapmayın yok öyle birşey ve artık erkekler sevgililerinin nişanlılarının adet günlerini biliyorlar kızları bukadar hafife almayın ya ve hemcinslerini aşalama bence o kadar malı şehir görmemiş doğu köylerinde filan olur orda da bayanlarda görmemiş olur yapmayın lüütfen insanları aşalamayın...
gerdek gecesi adet gününe geldiyse geciktirici kullanılır ya da gerdek ertelenir. Diğer türlü bir amaç güdülmez, çünkü akacak 2 damla kanla anlayacak kadar aptal erkekler yoktur heralde. baska türlü de anlarlar.
vallah eğer hiç bir ilişkiye girmemişse adam bence cok rahat kanar:)bence yapanlar vardır
bence fazla bilgisizsin. Adetliyken ilişkiye zaten girilmez.
canım adetliyken girilmez biliyorum sen soruyu anlamamışsın soruda bilerek girdyse
erkekler olarak o kadar salak mısınız ?
bence inan vardır.eğer hiç ilişkiye ya da adet dönemi diye bişey bilmiyorsa bence inanır
olsun tarihle alakası yoki adam untanıyor yapamya bunca yıl beklemişte olamaz mı?
bence sağlam kız yok diyerek saçmalamışsın eğer öyle yapan varsa utanıp çekindiğinden o anı hemen yaşamayıp süreyi ileri zamana uzatmak istiyor olabilir
adet olunca zaten gerdege gıremıyosun
kız olup omama durumu bence evlendıgın cocuk eğer malsa adet gününde gerdeğe girerse anlamaz kız olup olmadığını dimi
yapan varsan yuh derim
bence yapanlar vardır
bari diktirsin be bukadar salak mı bu erkekler anlamıcak
bak canım şöyle düşün eğer evlendiği erkek daha önce bir ilişkiye giremediyse haifi bir kanamada aa bu kızmıs demez mi sence
neden eksilediler ben onu merak ettim :D biri kandırmış herhalde :D demez asıl olay kanama değil zorlamadır
vallah merak ettim bir konuydu yapan var mı yokmu bilmiyorum ama belki birinin başına gelmiştir diye sordum:)
yapan azdır
vardır ama dimi sence?
nadiren vardır
Gerdek gecesi zaten soyunduğunda kadının vajinası kanlı olur
Kadın yani adet kanını gün boyu tutup yatak odasında salı veremez kanını anladınmı
her türlü bellidir adet olduğu...
ben biliyorum ama düşün kardeşim şimdi adam hiç ilişki nedir bilmiyorsa yutmaz mı sence:=)not adam malsa
doğru bir tespit adet e yakın bir dönemde ya da hemen adet sonrası dönemde birleşme sonucu zardan bağımsız kan geliyor. Bunu yutan hayli fazla erkek var
hahaha benim başıma bir kere geldi penisim kan olmuştu korktum valla sokmak istemedim bir daha kadın aldı arkasına soktu
Yani nerden bilcen kızın adet oludugunu dimi :=:=)
yuh yani ne demek sağlam kız yok arkadaş ya.
vardır ama bir yerlere :)kardeşim geneleme yaptm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar