Başlarda O anki sinirle yapma falan diyorum ama o öpmeye oksamaya başlayınca karşılık veriyorum ben de. geçen aramızdaki bir mesele yüzünden kızdı ve salonda yere haliya yatırdı beni hemen her kizdiginda böyle yapması tuhaf değil mi :( ?
Cevabın nedir?
Kızınca ben de öyle olabiliyorum. Hele karşımdaki sevimli ise geliyor bu istek bana.. neden bilmem ama sanırım öfkenin en iyi dışavurumu denebilir sdlkjfksldf enerji harcanıyor filan.. D:
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
benim eşimde öyle :D kavga uzamıyor bitti gitti seni dövse dahmı iyi
94 Yorumla- +1 yıl
Cok sanslsiinz
Kızdığında bağırıp çağırmasını veya şiddet uygulamasını mı tercih edersin. Arkadaş bu kadın milletinin hakikaten ortası ayarı falan yok!
14155 Yorumla
Soran+1 yılAma canım acıyor :(
Soran+1 yılYa zaten canım aciyor yapma yavaşla lütfen falan diyorum anlamıyor ki o an o sinirle
Soran+1 yılBaşta hiç zevk almıyorum islanmadigim için sonra opunce falan zevk almaya başlıyorum iste
Soran+1 yılNormalde böyle yapıyoruz zaten ama sinirlenince bana çok kızıyor direkt giriyor iicme :(
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılAsla ya igrencc esimde istemez ben de
Soran+1 yılKucağında yapıyor sinirlenince misyoner ama ustume çıkıyor kacmayım o sinirle diye :(
Soran+1 yılNe yapmamı isterse o an yaparim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvde hep mini sort mini etekle duruyorum onun da hoşuna gidiyor gelip gidip dokunuyor
Soran+1 yılDışarda öyle giymemi istemiyor diğer erkekler etkilenir diyor ben de tamam diyorum dışarda daha kapalı giyiyorum evde genelde mini etek sutyen takiliyorum
Soran+1 yılHayır giymem esim duysa üzülür onu üzmek istemem
Soran+1 yılGidiyor tabiki her kadının gider
Soran+1 yılYa sadece bir nisana giderken eşimle kısa göğüs dekolteli elbise giymistim sonra eşimin yeğeni yanlışlıkla goguslerime dokundu arkasına dönerken anında penisi kalktı gordum ama belli etmedim sonra ara ara bakti benimkilere ben oralı bile olmadim
Soran+1 yılBacak bacak üstüne atıp eşimin elini tuttum bacaklarımın üstüne koyup
Soran+1 yılNe yaptı bilemem umrumda olmadı eve gidince kocamın kucagina atladım ben gerisi ilgilendirmiyor beni
Soran+1 yıl185 falandir yapılı bir şey ben Minyonum o gün topukluyla bile onun göz hizasına anca geliyordum ama o yapılı çocuk karşımda eridi hakikaten :D
Soran+1 yıl23 yaşında olması lazim
Soran+1 yılYok ya özellikle bir şey yapmadım dedimya umrumda bile olmadı o ne düşündü bakıp ne hayal etti bilemem ilgimi cekmedi
Soran+1 yılSiyah dantelli çamaşır iste
Soran+1 yılEvett.
Soran+1 yılBakıp bakmadigina bile pek dikkat etmedim inan dedim ya kocamla ilgilendim onun elini aldim öptüm bileğini falan
- +1 yıl
Anladım. Peki mesela kocanın işi nedeniyle katılamayacağı bir nişan falan olsa yine bir yakınınızın, yeğeni de yine o nişana gelip seninle aynı masada oturacak olsa ve sen de muziplik olsun diye o yapılı çocuğun karşında erimesini istesen nasıl bir kombin yapıp gidersin o gece nişana?
Soran+1 yılGöğüs dekolteli bir şey giyerim yine gömlek bluz tarzı falan cunku goguslerim dolgun olduğu için öyle olunca dikkat çekiyor altına da düğün tarzı kısa etek giyerim ışte yeter
Soran+1 yılYaani
Soran+1 yılEsimse gider kucagina otururum gerisine de ne yaparım aklıma gelmiyor
- +1 yıl
O gece eşin olmadığı için seni nişandan sonra o eve bıraktı, sen de ayıp olmasın diye bir kahve içmeye davet ettiğin çocuğu. Merdivenlerden önde sen çıkarken onun arkada olduğu için mini eteğinden bacaklarını ve tanga çamaşırını falan gördüğünü farkettin, umurunda olur mu naparsın o an
Soran+1 yılEşim yokken kimseyi eve cagirmam ben
Soran+1 yılHiçbir şey ya eşimden başka kimse tahrik etmiyor ilgimi çekmiyor mesela profilindeki sensen cidden hoş cocuksun çoğu kızı tahrik edersin ama ben etkielnemdim çok esim olmadığın icin
Soran+1 yılGörürse gorsun derim ama esim bir yerimin açıldığını falan görünce eliyle hemen düzeltiyor bazen onu sinir etmek için bazı yerlerim açılınca kapatmiyorum o kapatsin diye :D
- +1 yıl
O da iyimiş, yok onun görmediğini varsayıyorum şu an. Anladım, bacaklarımı ve tangamı görürse görsün kapatmam diyorsun. Gerçekten çok tutarlı ve özgüvenli bir kadınsın senin gibi kadınlar çok az maalesef toplumda. Peki o gecenin yorgunluğunu atmak için sizde bir duş alsa, yanlışlıkla da banyonun kapısı açık kalsa. Tabii tüm merdivenlerde gördüğü harika manzaradan sonra penisi tamamen dimdik. Banyonun ordan geçerken farketsen bakar mısın şöyle bir
Soran+1 yılMeraktan bakabilirim :D ama öyle oturup izleyecek kadar değil 5 10 sn bakar sonra görmemiş gibi odama giderim
Soran+1 yılOnun düşüncesi memnun eder beni ve ulaşamadığı için delirmesi iyice mutlu hissettirir bana ulasilmayan olmak güzeldir :D
Soran+1 yılZor bir ihtimal ama o an hayal edebilirim belli
Soran+1 yılHayır olmaz
Soran+1 yılHayır olmaz Onun yerine evde mast yapıp kendimi rahatlatsam daha iyi :D
Soran+1 yılSadece kahve içerim ama sonrasında evime falan gelmek isterse olmaz
Soran+1 yılKısa kırmızı elbise olsun yaza uygun ince
Soran+1 yılMini kadar kısa değil ama kısa yine de iste altına da siyah ince zarif bir topuklu
Soran+1 yılArada dudaklarimi islatir isiririm hafifçe :D
Soran+1 yılBen hep bacak bacak üstüne atarak otururum alışkanlık yani yine öyle otururum
Soran+1 yılOlabilir o anki ruh halime gore
Soran+1 yılEtmem o gormem için ugrassin iyice beni etkileyemedigini gördükçe catlasin o an
- +1 yıl
Harikasın, aslında görüyorsun ve ona belli etmiyorsun farkettiğini. Tüm kalınlığı ve büyüklüğüyle hemen yanı başında ve senin için deli oluyor o penis. Eve dönene kadar onu çıldırtıyorsun ve sonra eve dönüyorsun. Girer girmez yatak odasına geçip uzanıyor ve eteğini yukarı sıyırıp tanganı kenara çekiyorsun ve ısılsıklam olan vajinanı okşamaya başlıyorsun inleyerek, tam o an onunla ilgili neler hayal edersin
Soran+1 yılO an yanımda olsa beni nasıl parçalayacak kadar istediğini hayal ederim
Soran+1 yılBana oral yapsın başka şey istemem ben ona yapmam ama rahatlamasini istemem kudursun :D
Soran+1 yılBir erkeğin karşımda iyice delirmesi güçsüz hissetmesi hoşuma gider
Soran+1 yılE tabi
Soran+1 yılOlmaz üzgünüm :(
Soran+1 yılNeden olmasin
Soran+1 yılBiliyorum ve mutluyum bu halimle :D
Soran+1 yılBekarsin demi başından hiç evlilik Nisan falan geçti mi
Soran+1 yılHiç istemedin mi evlenmeyi bazı erkeklerin fobisi var evliliğe sende mi oylesin😊
Soran+1 yılBakir misin peki
Soran+1 yılHer zaman seks yapabilecek birileri bulabiliyor musun
Soran+1 yılIstersem alırım der gibi oldu😅
Soran+1 yılIyiymis😅
Soran+1 yılTipin fiziğin gayet iyi dedim Ya çoğu kız etkilenir senden işin kolay
Soran+1 yılEşim evde yok sıkıldım sen napiyorsun ya
Soran+1 yılHala oturuyor mu arkadasin? Evle ilgili birkaç iş var onlara koşturuyor ya arada bana da sinirleniyor ama olsun :D
Soran+1 yılMusluk bozuldu onla ilgili şeyler almaya gitti bir yandan da ailesiyle ilgili bir şeye kızıyor bana ama tatli kızmak ciddi degil😅 sihatler olsun ayrica
Soran+1 yılO benim kiyafetlerime kiziyordur en cok ben de onun bazen bana sormadan ailesine ya da millete söz vermesine bir şey icin
Soran+1 yılYa sorma geçen bana haber vermeyi unutmuş akşam 3 arkadaşıyla eve geldi maç izleyeceklermis hayır haber derse bir şeyler hazirlardim haberim olurdu falan gelmesinler mi derim ama uygun değildim evde sonra onlar gelince de odama geçtim laptopa baktim sen de arkadaslarinla naparsan yap ikramini yap dedim bazen çok sinir oluyorum
Soran+1 yılAz bile yaptım ben evde sutyenle sortla oturuyordum kapıyı açarken son anda mercekten bakmasam 4 erkek beni öyle görecekti esim yuzunden
Soran+1 yılYa zaten çok bir şey yapmadı çay koydu sadece ben o gün gündüz pasta almıştım sarma falan da vardı o kadarcigi da yapsın ceza olsun ona yine bir şey hazırlamadi pek yani
Soran+1 yılLaptopta film falan izledim vakit gecti sonra arkadaşları gidince bizimki geldi özür falan diledi bana eliyle pasta yedirdi hadi affet yüzün gülsün diye :D
Soran+1 yılYa aslında affetmeyecektim o gece ama bjk gol atti arkadaslarim havaya uçtu ona bile sevinemedim aklım sende kaldı deyince guldum birden sonra da affettim zaten :D
Soran+1 yılSorma fırsat kolluyordu zaten dizinden laptopu kaldırdı biraz da benimle ilgilen dedi üstüme çıkar gibi yaptı sevişmeye başladık iste😊
Soran+1 yılÇok iyiydi 3 kez orgazm oldum ard arda🙊
Soran+1 yılYa ama hangi pozisyonda olursak olalım hep misyonerde bosalmak istiyor yüzünü görerek bosalmak istiyorum diyor sence normal mi
Soran+1 yılMisyoner güzel ya zaten ama kucakta çok guzel
Soran+1 yılGünaydın gunaydin
Soran+1 yılİş guc sen?😊
Soran+1 yılDün gece giremedim hiç kocam yanımdaydı hep. beraber bir şeyler yaptık ışte
Soran+1 yılSeks yapmıyor musun bu aralar
Soran+1 yılKocamla mesguldum daha doğrusu reglim yaklasitigi için daha çok yapmak istiyor bu aralar o zaman nasıl olsa yapamiycaz diye
Soran+1 yılOff sorma hem de nasıl bayağı isteğim arttı gece eşim yorulmasa ben daha isterdim içimde acayip enerji var
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Şöyle, fantezide ikimiz evliymişiz, sen çok güzel, seksi ve cesur bir kadınsın. Aynı zamanda çalışıyorsun ve iş çevrende de tüm gözler sende. Tabii cesur giyimin ve tavırlarınla hem benim hem de herkesin aklını başından alıyorsun. Ben de kıskanıp kudurdukça seni daha çok tahrik oluyorum. Ve sen bir haftasonu iş seyahatine çıkyorsun. Böyle başlıyor fantezi
- +1 yıl
Utanmıyomusun kadın evli?
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan ne güldüm yaa :))))) sinirlenince yatırıp zikiyo haaa :))) sakım toplum içinde sinirlendirme adamı :))))
151 Yorumla
Soran+1 yılYok artık yani
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
43Cevap
One öyle köprk işi gibi insan önce sevişir katşısındakini yumuşatır ıslatır sonra ilişkiye başlar
Sizinkide çok garip bişeymiş40 Yorumla
+1 yılBöyle palavra atarak neye ulaşmayı planliyorsunuz?
70 Yorumla
+1 yıl:) her yerde kavga etmeyin etrafınızda biri varken yatırıp sıkmesi olmaz
217 Yorumla
Soran+1 yılBir dahakine annesigilin yanında kavga cikarticam delirsin iyice
- +1 yıl
hiç farklı yerlerde sıkistinizmi
- +1 yıl
annesinin yanında yatırıp sıkiyomus catır catır :))) ahahah
Soran+1 yılHiç bir şey yapamaz annesigilin yaninda
- +1 yıl
tenhada kızdırma :) zevk alıyosan niye sorun yapıyosn ki
Soran+1 yılAma sinirliyken direkt giriyor içine islanmadigim için canım acıyor :(
- +1 yıl
sen de sinirlenin direkt soy ağzına al onun yarragini o ara ıslanrısn ya da tut kafasına bastır amina
Soran+1 yılYa bunlara vakit kalmıyor ki etegimi bile çıkarmadan yere yatırıp etegimin altından sokuyor hemen dur yapma lütfen dememe ragmen
- +1 yıl
mini etek falan giyiyosn sanırm altına tanga bildiği için etkileniyodur :) yapış yarragina ya yalamak istesen izin vermicek mi
Soran+1 yılYa ben sinirlenince yapmam böyle şeyler aşırı gerilirim ellerim bile titrer o bunu bildiği için biraz zoraki yapıyor zaten
- +1 yıl
yazık sana ya kıyamam harbi.. konuşmak istersen çıkabilirim gizliden
Soran+1 yılOzel den olmaz uzgunumm
- +1 yıl
sıkılırsan engellersin ya. üyeliğim çok eski ve mesleğim psikologluk.. şu an çıkmam gerek ondan söyledim.. emin ol sana zararım dokunmaz..
Soran+1 yılÜzgünüm :(
- +1 yıl
peki ben yine çıkayım istersen yazarsın.. ;) şimdilik görüşürüz
Soran+1 yılHoscakalll...
- +1 yıl
geldim :)
+1 yılNormaldir canım
Saçını eline dolayip ağzına sokuyormu14 Yorumla
Soran+1 yılHayır direkt içime giriyor
- +1 yıl
Acımıyorum
Yalaması veya osaksamasi gerek bence
Soran+1 yılSinirliyken yapmiyor
- +1 yıl
Beni takip edersen sevinirim
Hırsını çıkarıyor işte
Normalden daha sert dimi kızgınken16 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl😊😊
Soran+1 yılOlmazz
+1 yılvalla kavga uzamiyor sen ona bak. Yani eniste diyorki beni kızdırma kızdırırsan bunu yaparım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir fantazisi var demekki. Sert sert köklüyodur. Sen zevk alıyon mu
336 Yorumla
Soran+1 yılBaşta o sinirle hayır aradan biraz geçince zevk aliyorum
Cevap sahibi+1 yılOzmn demek iyi başta oral yaptırmıyor o sinirle ısırırsın 😃
Soran+1 yılO an bana bayağı sinir geliyor isiririm cidden😂
Cevap sahibi+1 yılBari o sana oral yapsın daha çabuk geçer sinirin öyle öküz gbi direk giriyor mu 😬
Soran+1 yılSınırlı olunca direkt giriyor canım aciyor başta o yüzden :(
Cevap sahibi+1 yılOzmn aradada sen onu sinir et sonrada aç yalattır zorla 😂
Soran+1 yılBen sinirlenince konuşmuyorum onunla yapmam yani :(
Cevap sahibi+1 yılSen sinirlenmicen onu sinirlendircen sonra oturcan ağzına 😬 Bende sinirlenince konuşmam da faztazi güzel geldi. Acaba bende mi öyle yapsam önce kızdırıp sonra yatırıp 😍😍 direk mi girilmeli sence yalayıp öyle mi?
Soran+1 yılYa bilmiyorum benimki direkt yatırıp giriyor ama canım çok aciyor islanmadigim icin
Cevap sahibi+1 yılSen hangisini tercih edersin bayan olarak direk girip bağırta bağırta mı yapmalı yoksa içini dışını yalayıp öyle mi girmeli o sinir anında
Soran+1 yılYalasin :(
Cevap sahibi+1 yılAma çok yalarsa da sinirin geçer bir zevki kalmaz ki o anın. Biraz yalayıp ıslandırmalı sonra direk girip altına alıp bağırtmaşı öyle değil mi 😅
Soran+1 yılYa bilmiyorum bu kocis beni delirtecek :(
Cevap sahibi+1 yılNormalde seviyor mu oral yapmayı güzel yalıyor mu
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılHeh ozmn iyi yalamak o zevki verebilmek iyi. Tek taraflınmı yalıyor sen de seviyorvmusun yalamayı
Soran+1 yılO mutlu olsun diye yapıyorum ışte yoksa bayildigim bir şey degil
Cevap sahibi+1 yılAma onu hissettirme kötü olmasın. Tadını flan mı beğenmiyosun neden sevmedin ki
Soran+1 yılBence mide bulandırıcı ama eşime belli etmiyorum tabi o bayildigimi falan saniyor
Cevap sahibi+1 yılSürekli istiyor mu yapmanı
Soran+1 yılSürekli değil daha çok o bana yapmak istiyor cikardigin seslerle boşalacak kadar oluyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılBende çok seviyorum oral yapmayı yaptırmayı saatlerce yala dese yalarım. Peki yalattırırken ne hissediyosun
Soran+1 yılÇok zevkli tabi bir kadın olarak çok hoşuma gidiyor saçına bastiriyorum falan o an
Cevap sahibi+1 yılAğzına oturuyor musun o da güzel erkek ve bayan için
Soran+1 yılBazenn
Cevap sahibi+1 yılErkek için iğrenç değil kadına oral yapmak. Çok güzel oluyor tadı hele ki sulanınca saat nasıl geçti farketmeden yalanabilir. Neden okadar güzel bilmiyorum da baya güzel
Soran+1 yılDoğrudur ya
Cevap sahibi+1 yılPeki anal denediniz mi hiç
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılDenemeyin biz bikere deneyelim dedik okadarda hazırlsmama rağmen cırıltı gökyüzünü tuttu
Soran+1 yılİğrenç ya
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen. Bişey sorcam bir kadın erkek girip bir posta atınca. İkinci postayıda atınca 3. yü istese kadın da isteyerek mi buna olur verir erkek istiyor diye mi olur verir
Soran+1 yılBen isteyerek icimden gelerek tamam derin ama çoğu kadın bunu zahmet olarak görür zoraki tamam der
Cevap sahibi+1 yılBen sade kendimi düşünerek yapmıyorum ya baya da iyi köklüyorum yani. Sade kendim zevk almak için yapmıyorum. Ama sonraki postalarda da içi sıcak oluyor istemese okadar sıcak olur mu
Soran+1 yılOlur tabiki sıcaklık isteğimize göre çok değişmez ki
Cevap sahibi+1 yılValla hoşuna gidiyor gibi kıvranıyor ama gidiyodur sanırım zorla yapmıyorum ki baya da iyi köklüyorum sadece arada hard seviyorum. Aradada okadar olur değil mi biraz canı yanacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen kadınlar kızdıgında cok seksi oluyor dayanamıyodur saldırıyodur cok güzel bişey bence sinirinizde geciyodur birbirinize karşı
10 YorumlaSeni skrk dovuyor.
Kadın o şekilde dövmek makuldur aferim eşine40 YorumlaEski sevgilimde böyleydi. Şey diyodu bir de bana sen bana her kızdığında benş becercen mi böyle diyodu😊
10 Yorumla
+1 yıl))) Genelde sakinleşmenin en güzel yönlerinden biride bu yöntem bayağı işe yarıyo aslında))
10 Yorumla😃😃adam s... rim demiyo direk yapıyo demekki
421 Yorumla
Soran+1 yılBaşta acıyor direkt giriyor çünkü :(
Soran+1 yılE yaani
Soran+1 yılKısa sort mini etek falan bu tarz giyinirim ben hep severim
Soran+1 yılÇok severim ben de
Soran+1 yılEşim o sinirle seks yapınca üstümde kalıyor eteğin altından yapıyor ışte zorla
Soran+1 yılCikartmiyor zaten onları çıkarmakla ugrassa o sinirle ben kacarim başta zaten hep dur yapma bırak falan diyorum dinlemiyor
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılBen o an öyle sinirliyken yalamaz direkt sinirle giriyor icime
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKör tuttuğunu şey edermiş diye bir laf var o aklıma geldi nedense :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılilginç bir fantazi canın istedsikçe kızdır adamı :)
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıllı ol skrm diyo yapıyoda işte güzel fantazi ama seviyo seni işte
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. iyi de bize ne sizin seks hayatınızdan?
32 Yorumla
Soran+1 yılSoruma cevap vermeyeceksen kategoriye engelle?
dövse hakaret etse daha mı iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa onunla daha konuşmam ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel seninde hoşuna gidiyordur
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bir sapık fantaziisi var eniştenin belli
20 YorumlaHepimiz inandık zaten, kandil kandil tövbe yaa
40 Yorumla
+1 yılsende karşılık veriyorsan sorun yok
20 YorumlaResmen sana tecavüz ediyor..
20 Yorumla
+1 yılsert seviuor adam. deekki ☺
20 Yorumlakavga ederken sevismeye baslamak iyidir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kocanla maalesef böyle olur gibi
10 Yorumla
+1 yılDövemeyince hırsını ordan alıyor
20 YorumlaHoşuna gitmiyor mu
15 Yorumla
Soran+1 yılBaşta o sinirle gitmiyor tabi sonra hoşuma gidiyor
Soran+1 yılHaftada 5 gün 2 ser kez iste
Soran+1 yılHayır yok
sert mi yapıo o an
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAma canım acıyor basta :(
Soran+1 yılO sinirle ben islanmadan giriyor ama :(
Soran+1 yılNesi harika be seksin başlarında gözümden yaş geliyor
- +1 yıl
Kusura bakma ama ıslanmadan sokan kazma dır yazık sana zevk almak varken acı
Girdikten sonra acıtsa zevkedonusur
Ama girerken açıtmak çok yanlış
Hayvanlar bile önce yalar sonra sokar
değil resmen sike**rek ceza veriyo
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılne güzel işte kavga mutlu sonla bitiyor
10 Yorumla
+1 yılkocanı tecavüz fantezisi var
20 Yorumla
+1 yılne güzel harika seks olur o zaman :)
10 Yorumla
+1 yılfantazi diyelim :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel fantezi
51 Yorumla- +1 yıl
Sen8nki pek yapmiyo sanirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel zevk almaya bak sende
20 Yorumla
+1 yılbence biraz sadist
20 Yorumla😂😂😂😂😂 iyiymiş
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kufur etmek dıyeyım
10 Yorumla
+1 yılTadını çıkarın.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyenımı evlısınız
2106 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yıl oldu
Cevap sahibi+1 yılsana kızmamak ıcın stresını oyle atıyordud o sırada sertmı oluyor
Soran+1 yılYa evet ışte çok sert ben islanmadan yapıyor canım çok aciyor:(
Cevap sahibi+1 yıl1 dk sonra ıslanıyondur
Soran+1 yılO zaman anca sınırım geçiyor karşılık veriyorum zaten başta hep dur yapma bırak falan diyorum anlamiyor
Cevap sahibi+1 yılsende azda olsa ıstıyondur yoksa nasıl yataga gidiyon ustunu cıkarıyor
Soran+1 yılSorumu düzgün anladin mi ne yatağı ne soyunması bulduğu yerde yatırıp giriyor direkt geçen mini etekliydim salonda haliya yatırdı soyunmadan fakan ya da koltuğa yatırıyor gibi
Cevap sahibi+1 yıltecavuz gibi ben oldugun yerde yapıyoda cıkarıyor sandım
Soran+1 yılHayır iste
Cevap sahibi+1 yılcocugun var mı
Soran+1 yılYokk
Cevap sahibi+1 yılo zaman haftada 6 oluyodur
Soran+1 yıl5 gün falan
Cevap sahibi+1 yılsabahlı aksamlı
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılbana ulassana bısıy sorcam
Soran+1 yılBurdan sor
Cevap sahibi+1 yılbuyukmu yakıyomu canını
Soran+1 yılOrta bence ayrıca canımı yakan şey sinirliyken islanmadan yapması
Cevap sahibi+1 yıldırek girmesı bagırıyonmu
Soran+1 yılHafif bağırıyorum gözümden yaş geliyor basta sonra öpüyor falan anca o zaman zevk almaya basliyorum
Cevap sahibi+1 yılne kadar suruyor
Soran+1 yılYarım saat falan toplam iste
Cevap sahibi+1 yılsıddet var mı o sırada
Soran+1 yılHayır aksine gayet yumuşaktır bolca öper beni bunları sevdiğimi bildiği icin
Cevap sahibi+1 yılanal var mı
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılhıc senın ıstemene fırsat kalıyomu
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılseks
Soran+1 yılKalıyor ya o pc başında falanken gidip kucagina otururum ben
Cevap sahibi+1 yılazgınsın yanı
Soran+1 yılEvettt
Cevap sahibi+1 yılhıc aldattınmı
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılkorunuyonmu
Soran+1 yılEvet doğum kontrol haplariyla
Cevap sahibi+1 yılhıc agladıgın oldumu zevkten
Soran+1 yılOldu bir gün tatile gitmiştik o gece sabaha kadar seks falan yapmıştık sonra artık 5 . kez orgazm olunca gözlerimden yaş geldi agladim azıcık
Cevap sahibi+1 yılsahıl kenarındamı
Soran+1 yılGürcistana gidecektik ordan önce trabzona gidelim dedik havasından mi ne orda o gece oldu uste
Cevap sahibi+1 yılıyı kalkmıs esınınkı
Soran+1 yılO zaman 1 haftadır falan yapmiyorduk bayağı dolmustu
Cevap sahibi+1 yılben bı seferde 7 yaptım derısı soyulmustu sızde oldumu
Soran+1 yılBolca jel kullandık ya ama esim artık bosalirken zorlandığını söylüyordu en son
Cevap sahibi+1 yılsenınkı yanmadımı
Soran+1 yılHayır aksine ben orgazm oldukça daha çok olmak istiyorum o anki hafif acı umrumda olmuyor biz erkekler gibi degiliz ki orgazm oldukça canımız acımaz daha çok isteriz
Cevap sahibi+1 yıldaha cok sulunıyon
Soran+1 yılAynen o gece bayağı islandim orgazm ola ola o yüzden canım cok acımadı benim ama esim son bosalmalarinda çok zorlandi caninin acimaya başladığını söylemişti testislerinde ağır olmaya baslamis
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle oluyor ama sen o gun 5 posta daha olsa yaparmıydın
Soran+1 yılYapardım ama yataktan kalkamazdim en son yorgunluktan ve orgazm olurken ki zevkten
Cevap sahibi+1 yılbıde 20 cm ve kalın olsaydı
Soran+1 yılEsiminki bana yetiyor ve beni orgazm ettiği için ben çok memnunum :D
Cevap sahibi+1 yılolsaydı bıde dedım
Cevap sahibi+1 yılkasılıyonmu bosalırken
Soran+1 yılEvet çok hemde hatta o sırada bacaklarimida çok sikarim esim hep bu kadar kasılma beni çok sıkıyorsunn diyor :D
Cevap sahibi+1 yılıyı darılıyodur kutun
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılyasın kac
Soran+1 yıl24..
Cevap sahibi+1 yılazgın yastasın esın yası kac
Soran+1 yıl27 o
Cevap sahibi+1 yılne ıs yapar
Soran+1 yılMühendis bir sirkette
Cevap sahibi+1 yılsen ev hanımımı
Soran+1 yılHayır diş hekimiyim :D
Cevap sahibi+1 yılbısefer sıktım meslektasını :)
Soran+1 yılSubaysan eğer böyle seks yapacak kadar boş vakti nasıl buluyorusn her seferinde ne ara kadınları ayarliyorsun
Cevap sahibi+1 yılonlar buluyor ınsanım demı sonuçta aksamdan sonra vaktım var
Soran+1 yılBilmem benim bir arkadasim subay başını kaşıyacak çok vakit bulamıyor akşamları da arkadaşlarıyla takılıyor anca
Cevap sahibi+1 yılbende onlarla takılıyom hangi sehır
Soran+1 yılBen kocaeli sen?
Cevap sahibi+1 yılıst merkezmı
Soran+1 yılMerkezdeyiz
Cevap sahibi+1 yıldısıme bısey olursa gelırım
Soran+1 yılOlur gel daha yeniyim ama olsun
Cevap sahibi+1 yıldevlettemı ozelmı
Soran+1 yılDevletteyim ama 5 yila kalmaz ozele geçmeyi dusunuyorum biraz çevre edinince
Cevap sahibi+1 yılen ıyısı gelmem ıcın tanısmamız gerek degilmi
Soran+1 yılBu siteden kimseyle tanismiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılben ıstısna olım
Soran+1 yılYok olma sagol
Cevap sahibi+1 yılınsanlara guvenın olsun
Soran+1 yılEşimden başka bu hayatta kimseye güvenim yok maalesef çoğu yalancı çünkü hele sanala hiç guvenmem
Cevap sahibi+1 yılben ıddalıyım bu konuda
Soran+1 yılHayatındaki kadınlara bakir olmadığını söylüyor musun merak ettim
Cevap sahibi+1 yılhayır yalan konusmam
Cevap sahibi+1 yılneyse o
Soran+1 yılNiye ilkinin esin olması için beklemedin
Cevap sahibi+1 yılesasında onu cok ıstedım
Soran+1 yılAma?
Cevap sahibi+1 yılustunu alınma kadınlar seytan
Soran+1 yılNiye öyle dedinki bak ben ne kadar istekliyim ama evlenene kadar bir erkeğin elini dahi tutmadim esime sakladım kendimi ve eğer o bakir olmasaydi onunla evlenmezdim beni haketmezdi
Cevap sahibi+1 yıloda bakırmıydı
Soran+1 yılEvet bakirdi Kuran a el bastiridm falan ama ilk gece emin oldum bakir olduğuna heyecanından hemen bosalmasindan falan zaten bakir olmasa onunla evlenmezdim ben hep bir erkeğin ilki olmak istedim temiz olsun istedim
Cevap sahibi+1 yılen ıyısını yapmıssın takdır ettım senı bende oyleyım desım ne dersın
Soran+1 yılInanmam sana seks yaptım dedin bir kere artik
Cevap sahibi+1 yılsordum yorumunu merak ettım
Soran+1 yılYorumum bu
Cevap sahibi+1 yıltanısalımmı
Soran+1 yılHayır r
Cevap sahibi+1 yılpısman olmazsın ve bu zamana kadarkı dusuncelerın degisir sadece burdan konusacaz sevmezsen engellersın olurmu
Soran+1 yılÇıkıyorum siteden ben kendine iyi bak✋
Cevap sahibi+1 yılbarı gırdıgınde yaz olurmu
Cevap sahibi+1 yıldr hanımm
Soran+1 yılEfendim
+1 yılİlginç bir yöntem
20 Yorumla
+1 yılBnde yapiyirum aynen
10 Yorumla
+1 yılnee güzel işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAferin ona
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhhh misss😃
10 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim ne zaman bana kızsa bulduğu yere yatırıp seks yapıyor hep böyle mi olur sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler