Her şey çok güzeldi. Unutamıyorum da o günü.
İlk ilişkim ve kan da geldi. Niye böyle dedi ki şimdi?
Not: Saçma salak yorum yapacaklar yapmasın.
İlk ilişkim ve kan da geldi. Niye böyle dedi ki şimdi?
Not: Saçma salak yorum yapacaklar yapmasın.
Bunu yapan kişi de karakteriz oda masum değil ama dediği doğru sende değilsin artık çünkü evlilik dışı ilişki olmamalı bak günahını dini boyutunu bir köşeye bırakalım olaya normal bakalım böyle kim olursa olsun yapmak yanlış yani bunun doğrusu yok herşey imza mı diyeceksin belkide ama işte o imza herşey çünkü evlilik için yapılmış birşey sonra bozulsa ayrılsanız bile vicdanın rahat edecek ama şu anki durum sen kullanıldın ve işi bitti seninle.. Yapmayın hakim olun kendinize aşk bu değil aşk adı altında sevişmeyi bedavaya getirmeye çalışıyorlar..
Kız şık zarının bozulmasını kastetmiş belliki, sana güvensiz davranabilir. Muhtemelen ilk kez bir bakire ile birlikte olmuş ve onun şoku ile bilinç altı dile gelmiş. Artık sen ona göre namusundan yoksunsun. Çünkü o örümcek için namus iki bacak arasında.
Çok doğru dedin
26 yaşında
20..
yani diyorki artık k irlendin eğer vermeseydin hep masum olacaktin onun gözünde ama artık değilsin bnce o ayrılmadan sen ayrıl böyle birşey yaptim çok pişmanım de dua etcem Allah affeder de sana guvendim sende bana bilmem ne yaptin ustune kirlendin de dedin de git diktir en azından gözünde birazda değerin olur
Çok üzüldüm şaşırdım da. Ayrılacağim ama diktirmem dürüstlük her zaman iyidir.
diktirecegin için değerin olur değil ha ayrilacagin için değerin olur insallh bidahasorunda tehdit ediyor diye gelmezsin
Kendisi çok masum sanki
Niye cinayet mi işledin de masumiyetini kaybettin
Cevap
30Cevap
Esprisine söylediyse belki kabul edilebilir ama ciddi ciddi dediyse ayrıl o malaktan millet de yorumlarda neler demiş 😂😂 takma kimseyi. Zihinlere bak pırıl pırıl mdkdk adam raad sen kirlenmişmişim (!)
İyi bk yedin inş seninle evlenir yoksa anlayacaksin ne demek istemiş
Ayrıldım bile
Nede güzel etmişin
Klasik nankör erkek işte. Senin masumluğunu ve saflığını cinsel yaşantına göre değerlendiriyor. Yanlış kişiyle olmuşsun
Doğru ayrılacağım zaten
Direk ayrılık sebebi la masum değilsin ne demek kirlettim seni diyor bildiğin
Bitti
Aptalligimdan
yani artık kime kendini versen vere bilirsin çünkü hayatın boyunca sakladigin bekarrtini ben aldım bir işe yaramazsin evlensen bile kocan süper ile bakar resmen hayatını katlettin hemde ahiretini
Yani yaptığın için kızlığın bozulduğu için öyle demiş
Sana diyor ki artık bir laylaylom. Bu işleri bırakmazsan katmerli fahişe olucaksın diyor
Herkes gibi siradansin artık bir özelliğin değerin kalmadı onun için sadece ilişkiye girilecek birisin
adam senden en az 5 yaş büyükse seni zevk için kullanmış o kadar
Seni bırakacak gibi geldi bana. Umarım düşündüğüm olmaz.
Tertemiz değilsin artık demek istemiş, sende şimdi kirlendin masumluğun gitti demek yani
Artik sen masum değilsin yani ben seni kullandim demek istiyor
yaparken iyi sonra masum değilsin mi oluyor iğrençsinz
güven olmuyor işte erkeklere sen seversin özel bir şey yaşamak istersin içine eder
@Sarhoşpanda ben sadece fikrimi söyledim neden iğrenç oldum onuda anlamadim. Benim ne suçum var evimde oturmuşum çayimi içiyorum
özel olarak sana iğrenç demedim
erkeklerin geneli böyle
@Sarhoşpanda geneli demeyelim genelleme yapmayalim lútfen. Bence siz çok abartiyorsunuz
bu sorunun benzerini çok gördüm
@Sarhoşpanda çok görmeniz erkeklerin çoğunun iğrenç olduğunu göstermez minikpanda
@Sarhoşpanda pardon sarhoşpanda
minik panda dedi ya😂
tamam sen farklısın 😂
@Sarhoşpanda konu ben farkliyim konusu değildi ama hadi neyse öyle olsun sarhoşpanda
Bakire değilsin artık aldım bekaretini demek istemiş sanırım
ne alaka masum değilsin demek senin erkek arkadaşın mal biraz heralde
Artik erkek arkadaşım değil
yani isabet olmuş neden ayrıldınız bu sebebptenmi
Bu sebepten
iyi yapmışsın haketmiş neden verdin kız bekaretini
Sevdim inandım güvendim
iyi boşver inşallah karsınA BİDAHA böyle öküz birisi çıkmaz
Zina yaptığını yüzüne vurmuş açıkça. Artık masum değilsin diyerek bir nevi o. pusun demeye çalışmış.
Ama kendisi de ayni durumda. 😎
@ahmetromeo Evet, orası öyle ama erkekler ilişkiye girince adları milli oluyor bu ülkede, bunu da unutmayalım...
Erkek egemen toplumun yanılgılı algısı bu. Ben katılmiyorum canım. Hataysa her ikisinin hatası. Sorumluluksa her ikisinin sorumluluğu. Günahsa her ikisinin günahı. 😎
demekki istedigi gibi biri cıkmamışsın farklı düşünüyordu demekki artık geçmiş olsun artık onun köpegisin..
Sen bunca zaman tanıyamamıssın onu sankı? kackez bulustunuzkı?
artık kaşaarsın demek istemiş yani seninle ciddi düşünmicek artık sadece seks objresi olcaksın
Artık Şen'de bozuldun Yen'i denizlere yelken açmak lazım demiş
Artık namuslu aile kızı değil sende kaşar olup ortam mali oldun demiş.. eski temiz kız değilsin demiş
Çok mu aradın? Ayrılır yakında bu
Ben ayrıldım o değil
Erken davranmışsan o da iyi
Artik kirlendin diyor. Senle evlenmez bu haberin olsun.
Istemiyorum bitti
Nerden buluyonz bu comarlari
artık kız değilsin demek istemiş, masumluk gitti herşeyi biliyosun, pipi sana değdi demek istemiş
Verdiğin için dedi yakında basar tekmeyi
bu şerefsizle hala birliktemisin
Hayir değilim
Ayıp etmiş. Aldırma. Muhtemelen seni bırakacak.
Ben bıraktım o değil
kendisi de değil artık
ayrilcam demissinde ayrilamazsin
Neden
cunku kendini artik ona ait gibi hissetmis olcaksin. baskasiyla olamayacakmissin gibi hissetceksin. bu durumumu baskasi ogrendiginde utanirim diceksin kendi kendine. bide evlenirsem ve kocam bakire olmadigimi ogrendiginde daha kotu olcak.. gibi seyler dusunceksin
Kendi ayaklarim üstünde durabiliyorum ona değil kimseye muhtaç değilim. Umrumda değil artik.
tehdit edicek seni yakinda
Halt etmiş. Kendisi neyse onu söylemiş. 😎
ayrılma sebebi
masumiyet bununla mı ölçülüyor?
Ne kadar süredir beraberdiniz
2 buçuk yil
Yuhh artık ya neden böyle şey dedi pilik sana
Zina yaptığın için öyle dedi
Ayrılmaya zemin hazırlıyor
Ben bitirdim
Gelecek olmayan biriyle niye yapıyorsun ben erkek olduğum halde yapmadım
Aptaldim çünkü sevdim inandım güvendim
Bırak bu işleri sonunun nasıl bitcegini biliyordun her ihtimali düşünüceksin
Düşünemedim çünkü görmüyordum
İyi bakalım
Terk edebilirim seni dedi
Dopru demiş kirlisin
Kan gelmesine rağmen zevk aldın mı?
Seni kullanmis hala uyanamadin mi
birliktemisin hala
Hayir
ne zaman ayrıldın
Bugün
hmm zevk aldın mı yoksa hep acı mı çektin?
Sanane
Kullanıp atıcak seni
Valla seni kullanmış
Bozuldun Artık
Kızlığın gitti diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar