27 yaşındaki italyan model Paola Saulino İtalya'da referandumda hayır oyu veren erkeklere verdiği oral seks sözünü tuttu. Ünlü model 22 şehirde 700 erkeğe oral seks yaptı. Ne düşünüyorsunuz? 701. olmak isteyen var mı? :):
Iyiki anal yaparim dememis, yoksa o gött sürekli altina sicardi.. Kadinlardan tiksiniyorum artik ya, bukadar midesizlik, kadinin kendini bukadar alcaltmasini anlayamiyorum KADINLAR size erkekler asagilamiyor, butür kadinlar kadinlari asagiliyor, bunlarla mücadele edin.
Kimi yerde 300 kimi yerde 700 kimi yerde ise 400 yazıyo yani sadece yazılan kadar biliyoruz ya 10 kişiyle 70 kişiyle yapıp 700 denildiyse? Duydum hatta haberi ben yayınladım burada
Bunu ünsüz bir kadın yapsa orspu derler, ünlü opunca manken, aktirst, oyuncu.. vs gibi toluma yön vereci olan mesleklerle bakılıyor.. bunu bu duruma getiren toplum ve basının AAKKKKK ...
Tabu olayı girince devreye işte böyle oluyor bizim toplumumuzla bir Avrupalı arasında ki fark. Kimsenin kimseye karışma hakkı yok arkadaş çünkü herkes kendi hayatını yaşama hakkı var. Sevmeyebilirsin hatta benimsemeyebilirsin ama saygı duymak zorundayız çünkü o da bir insan ve istediği gibi yaşama hakkı var
yedigi önünde yemedigi arkasında dedikleri bu olsa gerek.. 700 kişi... yuh mk
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence çok seksi bir şey... yani böyle bir şey yapması kadını daha seksi yapıyor gözümde. Evlendiğim kadının da böyle olmasını isterim. Gözümün önünde başka erkeklerin penisini ağzına alması ve boşaltması... inanılmaz heyecanlandırıcı.
Abaza sadece erkeklerde olmuyo al iste canlı kadın ornegi bu kadın bir insan nasil bir abaza olurkiii 700 tane ayri ayri gormek iicin can atar haha bu kari beni guldurdu ergenlikten cikamamis :-D
En İyi Cevaplar