Neredeyse istediği her kızı elde edebilen bir erkek bakire bir kız hakkında ne düşünür?
Seks açısından arzulama ihtmali var mı yoksa uğraşmaya değmez, kezban vs mi der?
Seks açısından arzulama ihtmali var mı yoksa uğraşmaya değmez, kezban vs mi der?
Eğer o kız güzelse istekli olur değilse zaten uğraşmaz birde erkeklerde kızlık zarı bozma hevesi var anlamıyorum ne olacak sanki bozunca :D
öyle bir arkadaşım vardı okulda birden fazla kızla birlikte oldu bodrum katında daha sonra bir kız geldi bu o kıza öyle bir vuruldu ki kızın elini tutamaz hale geldi dokunmayı bırak bakmaya kıyamazdı sonra kız bundan ayrıldı eski sevgilisine döndü bu da adam oldu iyide oldu hani o günden belli o kızı bütün okulda örnek göstermişimdir. Saygıyı hak eden bir karakteri vardı.
Kimi zman günahına girmek istemez kimi zaman da büyük bir heyecan ve tecrübe olur diye düşünür. Hiç bir erkek bir kızın bakire oldugu için ezik olarak görmez
Cevap
21Cevap
Onlar ikiye ayrılır:
1. Duygusuzlar
2. Duygulu iki yüzlüler
1. ler kezban der, 2. ler evlenir
çapkın erkek beğendiyse ayrım yapmaz. sanatını konuşturur
samimice :D
Bakire kızlarla işleri olmaz uğraşmazlar duygusal bir şey hissetmezlerse tabi
Duygusal olarak aşk yok ama hoşlantı varsa ilişkiye başlar mı yoksa daha kolay bir kız mı bulur
Herkes dedıgın gıbı kız ıster bence ısteyen degıl ıstemeyenden suphe duy
bakire risktir. risk almak zor dur. kolay var iken zora gerek duymazlar. bakire olmayan malı kapar
kezbanlık yaptıkları için onlar için kolay lokma olur adam işini görür gider
ne dusunmesini bekliyorsun senle seks yapmak istedigi zaman verecen mi yok ben bakireyim mi diyecen
Uzak kalırlar. Onlardan
hoşlantı varsa peki?
Huylu huyundan vazgeçmez. Hoşlansa bile yapar yapacagını
Gosterip vermiyorsa agir kezbandir
Ne dusunecek? Onlarin da bakireligini bozmayi.
Ve tabi bozar geçer sorun yok tabi
Allah kimseyi boslukta birakmasin ; Amin 😎
ellemezler diye düşünüyorum
La Turkiyede 18-24 yas arasi cogu kiz bakire zaten
Bence artık eskisi gibi değil
Yoo oyle sevisiyorlar ellesiyorlar ama kizliklarini bozdurmuyorlar
Beğenirse alır, beğenmezse bakmaz.
onlara dokunmaz istemezler
Yazık bakire kızlara uzak durun onlardan
Seks ister
Severim
arkadaş olunur :D