20 yaşındayım fakat hiç bir cinsel temas yaşamadım.
Bayan arkadaşlar ne düşünüyor hakkımda
Bayan arkadaşlar ne düşünüyor hakkımda
bu şey sadece seksle alakalı değil bir erkek olarak adil olmasa da kendini bir an önce geliştirmen lazım çünkü bu konu hayatta karşına çıkabilecek bir çok sorunu çözebilmenle alakalı bir konu..biz erkekler malesef kadınlara göre çok safız,onlar aynı anda birden fazla yönlü düşünebiliyor ve cinsel isteklerini kotrol edebiliyorlar,senin de bunu öğrenmen lazım ve cinsel doyuma ulaşmak bunun önemli basamaklarından biri.
keyfin bilir koçum yaşayarak öğren o zaman
20 yaş büyükmü?ilk cinselliği 22 de yaşadım daha zamanın var
Helal olsun erkegin hasisin sen boyle devam et ins karsina cok iyi biri cikar
helal
Cevap
4Cevap
Kimileri için pirlantasın .d
Öyle :D bakire kiz bulunmazken bakir erkeğin bulunmas� bir pırlanta bulmak gibi :D
Tuhaf :D
inançtan ötürü iraden sebebiyle mi, kız bulamadığından mı. duruma göre değişir düşünce
ne güzel keşke herkes senin gibi olsa. yapma bence eşine sakla sonradan zaten evlenince iyi ki yapmamışım dersin.
zorunda olduğun için bakir kalmış arkadaş bakir olup olmamanın bir önemi yok erkek için özellikle ilerde karına eski sevgililerinden biri ben onunla birlikte oldum filan dese karın banane der geçer bu kadar basit
Kızların çok hoşuna gider bende bakirim çok kız arkadaşım oldu hepsine sordum onlar bakir daha iyi dediler onlarda bakireydi zaten bakire kız bakir erkek olucak en iyisi
tam istedigim gibi
bakire olmayan hatta 3-5 erkekle yatmış kızlar için bulunmaz kaftansın,çok kolay kanarsın herşeye
helal olsun gözün açık olsun
Ben de bakirim. Hiç vuruşmadım.
Kezbanların sevgilisi...
erkekler senin pipinin yesin emi :)
22 olup geçirmedim inan değişen birşey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar