evlenmeden yapmak istediklerim listesinde bu kaldı. avrupalı bir erkekle sevişmek. deneyimleyen var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet. Almandi ve surekli beni sevdiğini söyledi sevişirken. Türk erkekleri daha b. k atmaya devam etsin bize. Almanlar evlenme teklifi ediyor.
48 Yorumla
Soran+1 yılön sevişme kısmı falan nasıldı. romantik bir sevişme olmuş sanırım
Cevap sahibi+1 yılRomantik başladık sert devam etti. Sonrasında dönüp uyumadi ya da hemen duşa girmedi bizim erkekler gibi. Sarildi öptü. Vücuduma hayran hayran baktı. Hayvan gibi sevişenleri de varmış ama kadını tatmin etmeyi iyi biliyorlar.
Soran+1 yılburada aklıma şu geldi. erkekler bizim rahatsız olduğumuz şeylerden habersiz. hemen duşa gitmeleri dedin bak. ben de oyunlara, okşamalara devam etmek isterim. Acaba erkeklerbizim yaptığımız nelerden rahatsız? bir başlıkaçayım bence..
Cevap sahibi+1 yılBen biraz pasif kaldım ama sorun etmedi. Ara ara uste ciktim yoruldugumu anlayınca kucaklayip yatırdı. 1 seneye yakın ara ara buluştuk sonra sevgili yaptı görüşmedik. Sevgili yapınca bunu dürüstce söyledi ve kizi aldatmadi. Valla burdaki erkeklerin yorumlarına bakıyorum bazen. Yok delikse. ikerim yok ilk ben degilsem bilmem naparim. Gavur daha iyi her anlamda. Ruslarin kocalaro icmekten rus karıları tatmin olamayınca sirf istekli diye bizim erkeklern gotunu kaldırdı. Bizimkiler bir sey sanıyor kendini. Almanya da yaşıyorum ve Türk kızları İsveç Alman erkekleri tarafından çok beğeniliyor. Çok örneği var cevremde. Türk kadınlarının Almanlarla evlilikleri arttı
- +1 yıl
Ordakı asıl sıkıntı bızde degılkı gecmısten bellı bızım kadınlarımız ısteklerını arzularını asla soylemıyor soylemedıkce erkek anlamıyor soyle bır durum var dedıgın erkeklerın tecrubesı cok bılıyorlar veya ogretılıyor bızde daha evlenıp ılıskı ne demek bılmeyen ınsanlarla doluyuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet yaptım yabancı ile :) peki merak ettim yaptıkların neler evlenmeden önce :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbir kadınla sevişmek vardı mesela..
Cevap sahibi+1 yılWwuuuww ;) iyisin valla ya bu düşünce tüm bayanda var mi gerçekten? Galiba sevgilim de öyle :)
+1 yılzenci falan dersen anlarımda Avrupalı erkek ilginc hakkaten
01 Yorumla- +1 yıl
Karakterli olduklarından seviliyorlardır sizin gibi yattığı kıza orspu muamelesi yapmıyorlar veya hakaret yağdırmıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
avrupalı seni sertçe aşağılasın anlamadığın dilde küfürler ye. sonra arkadan canını acıtsın Sonra üstüne ağzına attırsın. sonra hiç birşey olmamış gibi Türk kocanla yaşamak istiyorsun öyle mi? Bence bir suriyeliden başla.
00 Yorumla
+1 yılneden avrupalı? neden orta asyalı ya da latin amerikalı değil. ırkçılık yapıyorsun şu an farkında mısın? sevişeceksen, adil olmak için bizimle de sevişmek zorundasın.
00 YorumlaBen çok şeviştim ilişki yaşadım en aşşa 20 ülkenin kadınları ile oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılyorum alabilir miyim?
+1 yılEvet daha özgür büyüdükleri için sekste sınırları olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. he yaptık seninkinden bir farkı yok onun kukusunun kuşu yok
00 Yorumlaonlar sünnetli olsun ister bizimkilerde onları merak eder.
00 Yorumlavar bizim mahallede bir suriyeli var o da yabancı olmaz mı? seksin seni iyi bir :D
00 Yorumla
+1 yılvalla seninle evlenecek kadar geniş Türk erkeği varmıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılHepimiz avrupalıyız hepimiz bir nevi isveçliyiz :D
60 Yorumla Bayanla ewet
Zevkli ve değişik
Sanırım canın sünnetsiz çekti00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen italyan erkek olmak sizin bu dileğinizi yerine getirmek istemek ben
00 Yorumla
+1 yılUkrayna ve iranli ile
12 Yorumla
Soran+1 yılyorum alabilir miyim?
- +1 yıl
Türk kadını üstüne tanımam 😉
+1 yılevet gencler aranizda yabanci olmak isteyen yok mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden Avrupalı? Zenci filan denedin mi?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Avrupalı ne ki çinli japon ve siyahi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. olur yapalım Tekirdağdayım :D
22 Yorumla- +1 yıl
Bak arkadas avrupada hem yabanciya gitmex hemde avrupalı sevdani yenersin 😂😂
en güzeli sen bir arap bul😅
00 Yorumla
+1 yılyaptım
12 Yorumla
Soran+1 yılyorumlayabilir misin?
- +1 yıl
çok bir fark yoktu ama daha ateşli olmuştu ve oral daha iyi yapmıştı
+1 yılben sana yardımcı olurum bu konuda
00 Yorumlagüney sahile in turstler geliyo bulursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. sevişmedim ama teklif keldi uzaklardan
00 Yorumla
+1 yılben seviştim bulgar alman rus ozbekli ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet , imkanin olmadi mi hic
00 Yorumlayani kabuklu istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsunnetsiz penise alışık değil kızlar :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. İranlı bir kızla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyunanla ilişkim oldu
02 Yorumla- +1 yıl
yunana mı verdin.. rezil ettin bizi
+1 yılYaptim guzeldi
00 YorumlaMalesef yok
00 Yorumlasüriyeliyim olurmu
00 YorumlaVarr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılafrıkalı denedın mı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılvarr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım