Gizli ÜyeGizli Üye (30-35) Bu dediğin göreceli bir kavram, zayıf dal gibi hatta küçük memeli kızları seven arkadaşlarım da var, ama uzun boylu geniş kalçalı kızları seven de var, ama balık etli kızları sevmelerindeki sebep ise açıkçası erkeğin dokunma sıkma okşama gibi fıtri ihtiyaçlarından kaynaklanıyor, zayıf bir kızın hiçbiryerini tutup okşayamazsınız... Çok afedersiniz ama ele avuca gelmesi, kucağa oturduğunda vücudunun temas ettiği yüzeyinin geniş olduğu hissi erkeği çok tahrik eder o yüzden balık etli severler...
sende bir tuhaflık var bir obez diyorsun bir balık etli, çok farklı şeyler, zayıflık takıntın mı var? diğer insanlara pek yaşam hakkı tanımıyorsun, ister obez sever ister anoreksik :D
kızım sen troll müsün ya. O insanların bir rahatsızlığı var belki de o yüzden obezler? Belki de asgari ücretle çalıştığı için son teknoloji spor salonlarına gidemiyo, bimin ucuz trans yağlı ürünlerini yemek zorunda kalıyo? İnsanların dış görünüşleriyle ilgili böyle fütursuzca sallayan insanlardan ben tiksiniyorum ya. Obezlerle birlikte olmak değil böylesine bencil ve düşüncesiz insanlarla birlikte olmak midesizlik bence.
Hepsi ayrı bir kefede ve ben zayıfbir. yim mesela. Ama sen balık etli olan birine yanı sadece eti olan birine obez diyemezsin. Obez benim 5x im kadar ancak olur. Belli kilo aralıkları vardır.
Karakterini oturtamislar olanlardansa seçimlerini bu yönde kullanmaları daha mantikli bence. Düşünsenize insanları obez , şişman diye etiketleyen ama ardında yatan farklı bir sebep olabileceğini düşünemeyen birinı 😌
@ozgurdurherinsan Türkçeye saygım sonsuz diyelim 😌 Bu arada soru sahibini rahatsız etmemek gerek. Sizinle sohbet etmek güzeldi, teşekkür ediyorum. İyi geceler diliyorum.
insanlari dis gorunusune gore yargilamak ahmakliktir biriyle birlikte olmak icin illa fit veya cok guzel mi olmasi gerekir karakterdir o insani cekici kilan guzellik degil
Midesizlikle alakasi yok sisman seviyorum ama zaten evlilik cocuk derken kilo alacagi icin zayif kizlarla cikiyorum tutucak oynayacak yerleri oluyo gozum ac benim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sana giren çıkan yok bu ne kıskançlık biraz sakin ol :) sanki obezite birini sana tercih etmişler gb coşmuşsun :))
En İyi Cevaplar