+1 yılGöğüsler erkekler için gerçekten çok önemlidir, birçok erkek kadında ilk göğüslere odaklanır, evet dik ve dolgun olanlar daha ilgi cekicidir, ancak göğüsler her şey değildir, sarkık olması büyük bir eksi değil, seni bütün olarak degerlendirir genelde hoşlanan biri, kendinle barışık olmalısın, sarkık da olsa bakımına dikkat etmelisin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sarkık olmasından çok büyüklüğü önemli aslında. Hem küçük hemde sarkık ise hoş durmayabilir. Yeterli büyüklükte ise bence sorun olmaz. D ve üstü cup zaten istemese de sarkık oluyor
11 Yorumla
Yahu millet açlıktan damacanaya bile halleniyor, sarkmış memeyi takmayacak 1 sevgili elbet bulunur, ama benim asla işim olmaz, uçları erik dikeni gibi değmeli vücuduma
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçmalıkları kim sokuyor zihninize ya. Bak kendi dünyana, keyfini bozma, canını sıkma. Olur mutlaka iyi birileri hayatında.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnan çok üzülüyorum bir kadin olarak kusurlu muyum bu kadar diye. Ameliyat ileride olucam ama o zamana kadar çok mu kötüyüm diye çok üzülüyorum
- +1 yıl
Ya cidden bence çok gereksiz bir düşünce içindesin. Yani böyle düşünen erkekler dönsün kendi tiplerine baksınlar önce. Yani buralarda yazılan çizileni zerre umursamana bile gerek yok.
Bu çeşit yazanlar muhtemelen lendi fantezi dünyalarına bakarak atıp tutuyorlar sadece.
Canını sıkma keyfine bak👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılBoy ve kilona göre yanlış beden sutyen kullanıyor olabilir misin? 80 E sanki daha iyi toparlar gibi. 85, ağırlığı taşımaz.
20 Yorumla Neden olmasın fiziksel güzellik te bişeye bağlı değil bide bencw güzellik göreceli yani daha çok uyum enerji ararım ilişkilerimde. Belki sen çok secicisindir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim neredeyse hiç memem yok. Ama her zaman ilgi çeken biri oldum. İnsanlar çoğu zaman bütünün güzelliğine bakarlar
50 Yorumlasevgilimi sevişecek kişimi önce onu bi netleştirelim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bnce buyuk olmasi sevgilin olmaya yeter.
Benim icin buyuk olmasi tercih sebebi.
Ama asla sarkik olmasi birkma nedeni diil cnku buyuk olan bisure sonra snra zaten sarkr00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Gormeden birsey diyemem, zaten gizlisin aslinda yani. guzelde olabilir olmayabilirdr. yazarak anlasilcak birsey degil bu canim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yani sevgilinin olmaması sarkık göğüslerin değil...
bir erkeği nasıl tavlayacağını bilememen...00 Yorumla
+1 yılBüyük olan hepsi sarkıktır sevgilin de olur sevilirsin de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelam şahsen ben önem vermem bana gezerken konuşurken ve yatakta zevk vermesi gerekli bunlar önemli değil belkide bunları problem etmediğim için yalnızım😂
00 Yorumla
+1 yılDaha kaç yaşındasın ki sarkık olsun sen öyle sanıyor olabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunun memen ile alakası nedir? istekli biriysen hersey kapanır
00 Yorumlaestetık yaptırırız cok sarkıksa sana zarar belın bukulur
00 YorumlaBir memeye bu kadar anlam yüklenmez. Yükleyen adamla da sevgili olma yani.
01 Yorumla
+1 yılÜzülme kuzum, ben severim sarkık göğüslerini.. Ne alakası var sevilmez diye.. Hele sen onları savaşta ortaya bir çıkar, hucüm eden sarkıklığını bile görmeden dalar.. :::))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAksine en sevdigim hele bide buyuk ve sarkik pooovv
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler kadar dışa önem veren yok💆♀️
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki sana enterasan gelecek ama bana göre yumuşak sarkık göğüsler daha çekici geliyo tam istediğim gibi
012 Yorumla
Soran+1 yılYaşlı kadın göğsü gibi değil mi?
Cevap sahibi+1 yılyok sarkık yumuşak ama buruşuk değil genç olanlardan yani
Soran+1 yılBuruşuk değil ama uçları çokta yukarı bakmıyor dikleştirici sütyen takıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Göğüslerin nasıl büyük mü birde eğer büyükse varya b irde off ki ne off
Soran+1 yılBüyük baya vücuduma göre
Cevap sahibi+1 yıloff varya tam benim kalemim peki ten rengin nedir
Soran+1 yılBeyaz
Cevap sahibi+1 yılofffff çok iyisin ya. Böyle hani süt beyazı derler ya onun gibi mi
Soran+1 yılEvet ama büyük ve dik değiller yani güzel olan onlar benimkiler değil
Cevap sahibi+1 yılben çok beğendim peki diyelim evlisin arasında gidip gelinebilir mi yani kavrar mı penisi göğüslerin sıkıştırğında hani filmlerde oluyo ya
Soran+1 yılYani olur herhalde denemedim öyle bir şey 😂 ama oraya gelene kadar beğenilmez zaten
Cevap sahibi+1 yılo göğüsleri beğenmeyenin gözü yoktur yani bu benim şahsi fikrim :D hatta ilişki sonunda bile finali senin göğüslerinde yapılmalı. Çünkü bembeyaz ve büyük. Bence göğüslerin o kadar kötü değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüslerin sarkık olması engel değil ne yani erkekler dört dörtlükmü her yönden 😊😉
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke gizli olmasan
Soran+1 yılÇok utanıyorum kendimden çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır utanma ve üzülme lütfen
Takip et konuşalım lütfen
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum seni
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabiki neden olmasın
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl sarkık ya çok mu kötü görünüyor
Soran+1 yılKötü bence etraftanta duydum arkadaşlarım akrabalarım da dedi seninki sarkık duruyor diye 85DD bedenim. Ameliyat olurum ileride ama o zamana kadar kimse beni sevmez mi çok takıyorum
- +1 yıl
O kadar değildir ya görebilirmiyim seni
+1 yılSeven göz kusur görmez korkma sevgilin olur ilerde
00 YorumlaBen olmak istemem sevgilisi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her malın bir kör alıcısı vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılolur da ne alaka sarkık sana öyle geliyor olmasin
00 Yorumla
+1 yılSütyenle ne bilecekler
00 YorumlaOff çok seksi göğüsler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Erkeklzr genelde vajinanin asimztrine bakar
00 Yorumlaniye olmasınki ya bi yaştan sonra zaten sarkacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılolur. ama asıl fiziğe bakan sizsiniz
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır cinsellikte erkekler çok önem veriyor midem bulanır yazmışlar devam bile edemem diye. Ameliyat olana kadar sevgilim olmamalı mı
- +1 yıl
sen burdakilere ne bakıyon. sen olaya kendi tarafından bakıyon. erkeklerin coguna delik olsa yeter.
Soran+1 yılAma ister miydin sen? Görsen miden bulansa kalkanı bile indirir yazmışlar affedersin çok üzüldüm o kadar mı iğrencim ben diye
- +1 yıl
birini seviyorsam herşeyiyle severim yani küçük büyük diye bakarak değil. sekste ise önemli olan karşılıklı zevklerdir. kimse 4 4 lük manken gibi değildir kızıda erkeğide
- +1 yıl
burda o cevapları verenlere aldırma anca porrnno izleyip ordakileri hayal eden ergenler. mide bulancak bir şey yok
- +1 yıl
boyun kilon kaç?
Soran+1 yılO kadar kötü şeyler okudum ki hani kimsenin beni sevmeyeceğini düşündüm sonuçta önemli bir şey kadında biliyorum ben bunu. Birisi beni severse sırf bu sebeple soğur mu diye korkum var. Boyum 1.67 kilom 60. Cinsellik yaşarken de sonuçta görsel olarak beğenmezse beni birden düşebilir adamın morali ve istemeyebilir benimle bir şeyler yaşamak o zaman ameliyat olana kadar hiç erkek arkadaşım olmaması gerekiyor. Bunu bildiğim için kendimi hep kusurlu gibi hissediyorum
- +1 yıl
cocuk emzirenin yine sarkıyor zaten. boyun kilon süper azaten. estetikli memeler bana itici geliyor. burda sadece sana değil herkese aynı tavırlar var ç. ünkü nasılsa ulaşamicaklar. googledan örnek ver dicem ama buraya koymak yasak. cok sarkık değildir seninklier bu kiloya göre.
Soran+1 yılÇocuk emzirmek başka bir şey. Benim ilk çıktıklarından beri böyleler. Ben kimseyi kırmıyorum ama tanımadığım bir insan bile olsa. Gerçekten ne düşündüklerini bilemem ama çok üzüldüm açıkçası. Aynadan kendime bakmaya bile korkar hale geldim. 85DD bedeni zaten büyük ama hafif sarkık olması gerekirdi daha fazla. Bir erkeğin benden mide bulanma ihtimali bile çok üzüyor. Kilodan değil de belki genetiktir bilmiyorum.
- +1 yıl
yaşın kaçı peki cok abartma bence direk fiziğe giden insandan hayır gelkmez siz fiziğe daha cok bakıyorsunuz erkeklere göre örnek olarak bile kendini begenmiyorsun
Soran+1 yılBen bakmiyorum ama cinsellikte erkekler için önemli erkekler beğenmediği bedenden uyarılamaz biz de öyle değil bana arkadaşlarım ve akrabalarım dahil seninki sarkık duruyor bence yaptırmalısın duydum yaptırmayı ileride yapabilirim ama ben o zamana kadar hayatima kimseyi alamayacak mıyım bir şeyler yaşayamayacak mıyım 25 yaşındayım ama sonradan olmadı hep böyleydi
- +1 yıl
uyarılmayla alakası yok ne kızlar erkekler görüyoruz onlar ne yapıyor ya. cinsellikte erkekler için o kadar abartı önemi yok.
Soran+1 yılBilmiyorum kadınlar arasında çok kötü konuşuluyor vucut eleştirme oluyor burası böyle şurası şöyle gibi. İster istemez etkileniyorum bazen.
- +1 yıl
ben diyorum zatwen en cok fiziğe bakan sizsiniz diye karşıyı begenmeyi gectim birbiriniz eleştirip begenmiyıorsunuz. yok burnum yok göötümde sivilce var vajinam bu şekil
+1 yılBence bu neden olmamalı
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğiniz bir kadından bu sebepten soğuma hisseder misiniz?
- +1 yıl
Sevginin gücü güçlüdür butur şeyleri görmez gören erkeğin sevgisinden şüphe edilmeli çünkü yaşlılıkta var yüzün kiristiginda senden soguyacakmi yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarkıklığından mı bu soru
00 Yorumla
+1 yılSütyen tak
06 Yorumla
Soran+1 yılTakıyorum ama çıkarınca gözükecek
- +1 yıl
Evlenince görür
Soran+1 yılBir erkek bunu farkettiği anda kadından direk soğur mu
- +1 yıl
Herkes aynı değil
Soran+1 yılSen soğurdun ama değil mi
- +1 yıl
Kötü mü duruyor
+1 yılsarkmayan gogusmu varr
00 Yorumla
+1 yılolur neden olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ola bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar sarkık çok mu
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet herhangi bir erkeğin beğenmeyeceği kadar
Cevap sahibi+1 yılvalla ne yalan söylim bana sarkık daha hoş geliyor buruşuk değil dimi
Soran+1 yılDeğil büyük ama sarkık yani. Midesi bulanıp benimle bir şey yaşayamaz diye korkuyorum birisi
Cevap sahibi+1 yılniye midesi bulansın ya takma kafana elinde olan bir şey değil sonuçta seni beğenen öyle beğensin
Cevap sahibi+1 yılpeki bu konu neden bu kadar pskolojini bozdu
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. nasıl sarkık
01 Yorumla
+1 yılNiye göbeğinde mi
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama yakın kimse beğenmez büyük zaten baya
- +1 yıl
Görmeden bişey diyemem, ayrıca seni beğenen böyle beğensin takılma
Soran+1 yılBeğenmezler ki işte görecekler ve istemeyecekler şu an ameliyat için uygun bir zamanda değil çok üzgünüm kendim adına spor yapiyorum ama yeterli değil
- +1 yıl
Ben beğenirim gel😄
+1 yılNe alaka nedenn
07 Yorumla
Soran+1 yılErkekler beğenmez biliyorum kaç kişi midem bulanır yazmış gözlerim doluyor okudukça ameliyat olana kadar kimse benimle olmayacak mı hep kaçacak mıyım insanlardan
- +1 yıl
Sacmalama yaa ne alaka normalden yaz bana
- +1 yıl
Onun zevkli yanlarida cok
Soran+1 yılSevilmeyeceğim iğrenecek benden diye çok korkuyorum.
- +1 yıl
Bebegim onunda zevkli yönleri var seni sever merak etme
Soran+1 yılGerçek mi söylüyorsun senin hic oyle sevgilin oldu mu olmamistir eminim görsen istemezsin böyle birini
- +1 yıl
Yaa vallahi çok zevkli yonleri var özelden yaz bana diyorum sana yaz
Neden olmasın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne