Bu kadar cesur davrandınız mı?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu cesurluk değildir. Bu açık açık gel beni s*k demektir afedersiniz. Sonra tecavüz olayları olduğunda hüngür hüngür ağlarlar. Namus bekçisi değilim. Ne halt yerseniz yiyin. Ama sonra televizyonda kendinizi görürseniz, tecavüze uğradı diye. Şaşırmayın, ağlamayın.
Bu cesaret falan değil bunu giyen mankendir değilse de insan içinde sokakta yolda böyle bedenini millete seyrettiriyorsa yolludur
Herşeyi sormuşlar kızım sana da şunu sormamışlar😁 peki kaşar mısın?
@bukalemuns Kıyafet seçimi insanın karakterini ele verir. Ucuz bir kadın gibi giyinir seni görmeyi hak eden erkeğe de hak etmeyen erkeğe de mahrem yerlerini teşhir edersen insanlar tarafından ucuz olarak algılanırsın ben öyle giyinmediğim için kimse bana kaşar veya orr demiyor ama sen ucuz bir kadın gibi giyindiğin için herkesin gözünde kaşar ya da orr olarak algılanıyorsun. :D
Kadının zor elde edileni makbuldür kolay elde edileni değil kadın zor olursa onu elde eden erkek kendini değerli hisseder elde edilemeyen kadını elde edemeyen erkek de senin gibi daha basit avlarla yaşamaya çalışır :) ama kolay kadınlarda olmalı ki zor olanların değeri anlaşılsın.
Boyle dışarıya çıkamam utanırım ben birde gözler benim üzerimde olursa yanaklar al al olur giyemem bunu.
nasıl giyiyosn en fazla :)
Pantolon ve gömlek türü şeyler giyiyorum.
dekolte yok yani
Yok tabi en sevmediğim şey dekoltedir.
Bunun cesaretle alakası olduğunu düşünmüyorum
Erkeklerin dikkatini çekmeye çalışmak
giyiyorum hep ama memelerim bu kadar büyük olmadığı için dekolte sayılmaz
küçükse daha çok çıkar ortaya göğüslerin :) kaç beden memelerin
75b. küçük olduğu için ortaya çıkmıyor zaten, açsam bile göz batmıyor çünkü :D
:))) iyiymiş 75 o kadar da küçük değil ele avuca geliyor.. peki açıyo musun çok memeleri
evet
seviyorm cesur kadınları :) en cesur ne giydin plajda tanga vs
evde giyerim :D dışarda giymedim, deniz de hariç tabi
:) evde biri varken mi arkadaşların vs yalnızken mi?
Denizde bu tişörtten giydin mi bu derecede tahrik edici şekilde :)
bikininin de bundan çok farkı yok ki bence
bikini ayrı ya.. orda herkes aynı :) önemli olan club ta falan
yok ya başka yerde olmaz
evde arkadaşların varken nasıl giyiniyosn ya da giydiğin en dekolte elbise nasıl ;?
evde kmse yoksa bişi giymiyom bazen, arkadaş derecesine bağlı. erkek varsa en fazla kuzenim falan olabilr böyle giyinmem için
kuzeninin yanında böyle giyinmen de tehlikeli :) kardeş gibi mi büyüdünüz
bişi olmaz ya sorun değil . yabancı değil sonuçta
:) kardeş gibi büyümediyseniz göz kayabilir çekici bir kadınsan ya.. onun yanında hiç giyinip soyunur musun
yok onu yapmam da. kaysın bakmaktan bşi olmz
:) etkilenir.. ereksiyon vs olur o zaman olabilir sanki.. hiç sen onu uygunsuz gördün mü yanlışlıkla da olsa
yok
:) mesela bu kıyafetle yanında dolaşsan ve sen odadan çıkınca mastürbasyon yaptığını görsen gizlice
ypsın nlck erkk sonuçta
tepki vermez misin? mesela salona giriyosn ve yaragini cikarmis cekiyor salonda da işin var.. ağzına sıçar mısın farklı tepki verir misin :)
bişi demem çkarım ordan
:) peki seni farketse ve çıkmamanı istese burda kal dese.. sonuçta senden etkilenip başladı... :))
Bu arada sevgilin falan var mı
saçma saçma sorular srma bak işine
etkilendim sadece ya.. kuzeninin senden tahrik olup mast yapmasını normal görüyosn.. çok ateşli duruyosn zihin bakımından sadece
benim memem bu kadar büyük değil
olsa giyer misin :)
:)) bence uygun görünüyor
ciplak gezsin daha iyi bu ne ya
Giymedim, giymeyeceğim. 😇
Giymem teshirci degilim.
silikon şart
:) büyük olsa göğüslerin giyer misin
yerine göre
mesela nerelerde giyebilir böyle? :) bir ev partisinde vs?
cılgın ortamlarda
mesela bulunduğun ortamlardan bu kıyafete uygun olanına örnek versene :)
sokakta giyilmez ama bir gece kulübünde giyilebilir ve geceyi seksi bir beyle gecirmen konusunda işine yarayabilir😃😃
Burda kuzenimin yanında giyerim diyen çıktı :) sen giyer misin? :)
bence ev partisi için çok uygun 5-6 kişilik bir parti :)
yok deli miyim
cok cılgın seksi bir dekolte
ev partisi verirsen giyersin ama konu komsu sikayet eder😁😁
aynen eğilince göğüsler ortada olur :) ama club ta dans ederken de frikik ihtimali var :)
yani evet abazalar kesin kayar ama taş gbi olan adamların da dikkatini çeker kesnlikle😁
komşu neden şikayet eder ki :) veririm tabi.. 3 kız 3 erkek :)
ses gürültü olur
aynen :) sütyensiz giymelisin zaten arada göğüs uçları çıkıcak geri kapatıcan :) off
bişey olmaz gürültü :) hııı sonunda ev partisi seks partisine dönerse gelir şikayet :)
yok cok zıplamazsan çıkmaz
göğüslerin kaç beden senin :)
o kesin😆😆😆
küçük baya 75 80 arası
:)) eğer kız arkadaşım olsaydın o partide hiç kimseye aldırmadan kucağıma alırdım herkesin içinde seni öpmek için :)
kız arkadaşn olsaydm giyermiydim bunu😃
dikkat edersen giydirir miydin demıorum😉😉
:) ne giyerdin? ev partisi arkadaşlarla bizbize.. sonucu seksle biticek benle sevişceksin :) giymez msiin
arkadaşlara ayıp olurdu hepsi kız olmcgna göre usturuplu giyinirdim daha bu kıyafet yaramazlık kıyafeti tam yataga erkek atmaya yarayan türden sevgilim varken sadece onunla yalnzken giyerim ama yok bn yaramazlık yapıcam dersem discolar barlar alayına giderim✌✌✌
3 kız 3 erkek hepsi sevgili :)) hepsi sevgilisini tahrik etmek için giyiniyo düşün :)) sen de benim manitamsın :)
e o erkkler de tahrik olur sen de diger kızlardan olursun
sevgilim sensen senden başkasından olmam :) hem olsam da ne farkeder.. sonuçta senle sevişicem :)
? :)
soru unutuldu
giyiyorm
:)) nerde giydin
baya cesuruz sanırım :) göğüslerin bu kadar büyük mü ve tepkiler nasıl erkeklerin
:) manken falan mısın? büyük cesaret
:) o göğüslere sahip olmak ayrıcalık o sebepten manken misin dedim... erkek arkadaşın ya da baban vs ne tepki veriyor
özür dilerim.. olsa bu giyimden vazgeçer misin e. arkadşaın
evlenince sanırım eşin asla kıskanç olmamalı :)
:) peki etek vs ya da sütyensiz kilotsuz giydiğin oluyor mu
:) mmm tayt kalınlığı önemli ya... şeffaf a yakın taytı kilotsuz giyersen vajina ortada olur sanrım
sapık vs falan denk gelmiyor mu hiç peki.. rahatsız eden
üzmüyorlar mı? otobüste vs dayayan eden
:) mmmm.. çok iyisin.. hiç dayayanlara ses etmediğin oldu mu?
nasıl oldu mesela ne vardı üstünde ne kadar ileri gittiler
özelden yazabilirim :)
ya da burda anlat soru unutuldu :)
Böyle göğüs bende de olsa bende giyerm.
sende nasıl göğüs var :) ve cidden nerde giyerdin
Asla dekolte giymem.
giyerim
nerde giydin
Rahatsız. Hayır..
O kadar büyük değil
:) bu derecede kışkırtıcı dekolte giydn mi büyük olmasa da
tatilde evet