Düğünde otuzbir çekicek kadar nasıl azdırdın beni İzmir ! İzmir kızları meşhur iyetini korumak için i bilerek mi böyle davranıyor?

Bir arkadaşımın düğünü için İzmir in yazlık yerleri haricinde şehrine yerlilerinin olduğu yere ilk defa geliyor bulundum. Tabi 3 gün önceden geldim biraz takılır kafa dinlerim diye. Ne kafa dinlemesi yanlızlık baydı da baydı. Kendimce çıktım dışarı hep. En sıradan mekanda bile kızlar frikik dediğimiz görsel şovdan sağolsunlar hiç alıkoymadılar. 3 gündür öyle bir hale getirdiler ki 4 gün de düğünün ortasında dayanamadım artık komik ama hayatımın en ilginç orgazmını yaşadım. Şimdi İzmir kızları meşhurdur diye bir laf var. Soruyorum varsa İzmirli kız cevaplasın rica ediyorum. Bu meşhur iyeti kaptırmayalım diye kasten mi bu hareketler yoksa gerçekten o kadar rahat mısınız? Hee birde gelmeyen görmeyen duysun bu il harbiden gavur. Adamı kafası güzel malı dimdik gezdirmeyi iyi biliyor :) o kadar ki biraz daha kanım durulmazsa otelin resepsiyonuna derdimi anlatıcam bulsun çaresini parası neyse. 😅
Düğünde otuzbir çekicek kadar nasıl azdırdın beni İzmir ! İzmir kızları meşhur iyetini korumak için i bilerek mi böyle davranıyor?