25 yaşına kadar hiç seks deneyimli yaşamamış normal mı?

Merhaba bir yıldır burada değildim. Konuyu konuşmak için geldim buraya. 25 yaşındayım, işitme engelliyim, biraz konuşabiliyorum. Kalple seven aşk ve his konusu iyi bilgiliyim. Daha aşk yaşadım, sonra ayrılık yaşadım. Diğer tarafta bu yaşıma kadar seks deneyimli hiç yaşamadım, yani bir kadınla bile hiç yatmadım. Yalnızlık olarak seks istekliyken cinsel dürtü içimden geliyor. Sürekli mastürbasyondan ve p*rno izlemekten bıktım, bundan yoruldum. Birsürü bayan varken arkadaş olabiliyorum. Yeni tanıştığımda böyle seks teklifi etmek yanlış olur diye biliyorum. Çünkü tanıştığımda arkadaşlık davranır. Seks için nette tanımadığı kadınla tanışarak anlaşmaktır. Aslında güvenli değil. Seks yapmış erkekler, kadınlara nasıl seks teklifi ettiği bilemem. Seks arkadaşlık nasıl olmuş bilemem. Seks kankalık nasıl olabiliyor bilemem. Seks kabul eden kadını bulmak çok zor mu? Seks yaparsa pişmanlık duygusu olacağını biliyorum. Çünkü evlenip geçmişi yaptıklarından suç hisseder. Bunları boşverip en iyisi sevgili olmak sonra evlenmek mi? Bulamıyorum beni seven kız yok. 25 yaşıma kadar hiç seks yapmamış olarak normal mı? Daha iyi mi? Tüm bunlarının sebebi işitme engelli olduğumdan mı? Kızlar, hiç seks yapmamış erkekle evlenmek ister doğru mu? Tüm bayanlardan cevabınızı bekliyorum. Düzgün yazsanız sevinirim. Saygılarımla.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap Desteklerinizi hala bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Çok fazla soru yazmışım şimdi farkettim. Affedersin. Cevaplarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 3
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 4
25 yaşına kadar hiç seks deneyimli yaşamamış normal mı?