Kötülük yapmak istiyorlar sebebi yok engel atiyorum yani demek istediğim insanlar konuşur önemli olan doğrusu ne zina yapmıyorum diyorsanız bu sizin seçiminiz bundan dolayı ezik değilsiniz onlar konuşur ben onlara hav hav şarkısını hediye ediyorum
çelişkilisin kadını takip ediyorm diyosun hem nolur tanışalımmı demişin değişik. tek eşli fb ilişkisi arıyorum ben. senin ne aradığını anlamadım bi de bakire istiyorum filan demişin kafam çorba oldu hahaha
Daha önce 26 yaşnda bi erkekle konuştum sonra gitti bakire genç bi kıza aşık oldu sende öyle bakire isterim filan yazmışın kafam karıştı dulum ben bide oğlum var
Milleti boş ver herşeyi der onlar aynı gün biri boyun mu uzadı dedi başka biri kısaldı mi dedi. Biri kilo almışsın sen fittin diyor biri çok zayıf iyi değil böyle iyi diyor yani bakmayacan boş ver kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap
Tamam da nasıl bulucaksın bakire kızı evlenmek isteyen abilerim var bakire kız bulamıyolar kaç yıldır. en temiz dindar kız bile neler yapmış diye anlatıyolar inanamazsın
Yurt dışı olmaz zaten insan dibindekine bile güvenemiyo onun doğru söylediği ne malum. sen yakınından bak ama dediğim gibi zor yani milyonda bir artık bi de sen deneyimsizsin diye enayi yerine koymasınlar dikkatli ol
Önce niyetin temiz olucak kardeş bakire arıyom diyip elin boşanmış karılarına yavşarsan layığına düşmezsin temiz kadınlar temiz erkekler için. kimseye yazık etme cinsellikse derdin cinsellik arıyorum de bu kadar basit
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
normaldir evet
Normal nasıl zaman zina günah
Ezik görüyor kızlar
Bana da ne ayıp * diyor kızlar öyle mi oluyorum
Ne diyorlar sana anlamadım?
Küfür eden kadın erkekler var sosyal den öyle mi oluyorum
Sana niye küfür ediyorlar
Kötülük yapmak istiyorlar sebebi yok engel atiyorum yani demek istediğim insanlar konuşur önemli olan doğrusu ne zina yapmıyorum diyorsanız bu sizin seçiminiz bundan dolayı ezik değilsiniz onlar konuşur ben onlara hav hav şarkısını hediye ediyorum
Sen burayı mı kastediyorsn ben gerçek hayatı demiştim. burada desinler çok umrumda değil
Burayı dedim evet gerçek de kim kimin yüzüne küfür edebilir? Utanmaz arlanmaz lar cesaret edemez
Burayı niye takıyorsun ki boş ver herkes atıp tutar. Sen kendini bildikten sonra gerisini düşünme
Ha ha ha😂😂👏🏻🙂↕️
Seninde mi hiç sevgilin ve ya ilişkin olmadı
Bakire değilim
Hmm ilişki yaşadın yani
Boşandıktan sonra oldu mu
İlşki yüzünden mi ayıp şeyler dediler
Ya arkadaş neden anlamıyorsun dışarı çıksam can güvenliğim bile yok taviz tecavüz e uğrayabilirim sence bunu yaşamış olsam hak mı etmiş oluyorum
Kötü insan kötüdür bu kadar
Anladım yaşamışsın
İhtiyacın var normaldir sonuçta dulsun canın ister
Gözün var belli
Yalan yok çok gizemli merak uyandıran güzel ve alımlı birine benziyorsn daha görmeden öyle bir enerji aldım senden
Kadınım başka bı cazibem yok normal sıradan
Sıradan olsaydı sadece sen cezbetmezdin. Auran yüksek daha seni görmedim tanımadan. Büyük ihtimalle sana ilgi çoktur reelde
Reel de ilgi yok abla kardeş görüyorum bende
İlgi vardır da sen pas vermezsin büyük ihtimalle
Merak ettim seni konuşabilir miyiz
orada msn güzellik
En sevdiğim jelatini açılmamış erkek
Ezik görüyorlar
Yoo tam tersi erkek dediğin jelatini açılmamış olcak
Ben öyleyim de keşke olmasaydım bir anlamı yok
Gayet de var, patlak keko kızlardan bir farkınız olmuyor öbür türlü
Niye bekar kaldım peki
Kişiliğinle alakalıdır
Normal değil gibi ama takılma bence çok bir maharet değil reisim
Normal değil geç kalmış
Malaesf
senle bi seferinde konuşmuştuk herhalde sen o musun ki
Bilmiyorum ki sen kimsin
?
Ya bi şeyler konuştuk ben tam cevap yazacktım soruyu mu sildin ne oldu anlamadım yarım kaldı yani
Kaldırılmıştır büyük ihtimalle. Şimdi sorabilirsin
Hmm sen osun o zaman hatırlıyor musun beni
Hatırlayamadım. Kimsin çık gizliden yazıyım
Abaza değil bakir arıyorum ben
Abaza m yaptım ne alaka
Abazalık mı
Önüne gelene yazmışsın daha nolsun
Kime yazmışım? Sorulara cevap verdim sadece kimseyle mesajda konuşmadım
Dul merakı mı var sende
Yoo ne alaka. Kedisini önceden beri takip ederim bekar zannediyordm yeni öğrendim dul olduğunu
Takip ettiğin kadına niye dmden yürümüyosunda diğer kısmetlerini kapatıyosun hahahah
Kime yazmışım sadece görüşe cevap verdim soru altında. Tanımadan yargılıyorsn
çelişkilisin kadını takip ediyorm diyosun hem nolur tanışalımmı demişin değişik. tek eşli fb ilişkisi arıyorum ben. senin ne aradığını anlamadım bi de bakire istiyorum filan demişin kafam çorba oldu hahaha
Sorularını takip ediyorum kendisini değil kabul etmedi takip isteğimi. Özelden konuşabilir miyiz merak ettim seni daha önce konuştuğumuzu sanmıyorum
Daha önce 26 yaşnda bi erkekle konuştum sonra gitti bakire genç bi kıza aşık oldu sende öyle bakire isterim filan yazmışın kafam karıştı dulum ben bide oğlum var
Bu yaşa kadar olmadıysam bu saatten sonra da olmam sanmıyorum
Cidden aşık olmadın mı kimsye
Platonik oldu da ciddi olmadı Aslında hoşlanan da olmuştu lisede flan açılmadım ben biraz çekingenim
Bunları detaylı dm den konuşsak olmaz mı
Sana dedim yorum kaldırıldı sistem mesaj gönderdi. Soruyu silmeden konuşalım
Yaz bana morumsupatlıcan adım
İlla olması gerekmiyor
Olmayınca ezik görüyorlar
Milleti boş ver herşeyi der onlar aynı gün biri boyun mu uzadı dedi başka biri kısaldı mi dedi. Biri kilo almışsın sen fittin diyor biri çok zayıf iyi değil böyle iyi diyor yani bakmayacan boş ver kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap
İyi hissetmiyorum depresifim
Dua et hayırlısını iste
Ediyorum da olmuyor
Vakti zamanı var demek ki bir söz var olmuyor diye üzüme Allah kimbilir seni nelerden koruyor belki böylesi şimdilik daha hayırlı her halimize şükür
İnşallah öyledir ya. Sonunda iyi ki hiç sevgilim olmamış demek isterim
Anormal.. Ne yaptın olm sen hayat bitmiş la :D :D
Niye
Anlat fikret biz dinleriz
Normal değil neden olmadı
Sosyal fobi depresyon vs
hiç kimseyi sevmedin mi yani anlamadım kalpsiz misin duygusuz musun
Sevdim de açılmadım hiç
Açıl bence bi yerden başlaman lazım ne zamana kadar yalnız kalacaksın
Ölene kadar gibi
Öyle deme yalnızlık Allah'a mahsus kriterlerin yüksekse onları düşür bakirim demişsin bakire olsun ıstıyosan bu devirde zor bulursun
Bakirsem bakire isterim hakkım bu
Tamam da nasıl bulucaksın bakire kızı evlenmek isteyen abilerim var bakire kız bulamıyolar kaç yıldır. en temiz dindar kız bile neler yapmış diye anlatıyolar inanamazsın
Biliyorum ama vardır yinede. Bu sitede tanıdım 1 tane mesela o da 32 yaşındaydı
Niye onla sevgili olmadın az bulunduğunu biliyosun madem
Uzaktaydı yurtdşında. Konuşmanın anlamı yoktu. Gelecek yok çünkü boşu boşuna kürek çekmek
Yurt dışı olmaz zaten insan dibindekine bile güvenemiyo onun doğru söylediği ne malum. sen yakınından bak ama dediğim gibi zor yani milyonda bir artık bi de sen deneyimsizsin diye enayi yerine koymasınlar dikkatli ol
Haklısn o ihtimal var malaesf. Artık Allah a dua etmekten başka çare yok en hayırlısnı O verir
Önce niyetin temiz olucak kardeş bakire arıyom diyip elin boşanmış karılarına yavşarsan layığına düşmezsin temiz kadınlar temiz erkekler için. kimseye yazık etme cinsellikse derdin cinsellik arıyorum de bu kadar basit
Ne alaka şimdi
Şaka mısın sen ya bakire sevgili arıyorum diyip nefes alan dişiye bi foto bile görmeden sarkıyosun komiksin
Sende bakire değilsin galiba
Bakireyim çok şükür elhamdülillah Allahu Teala namusunu koruyan kadınları böyle ikiyüzlülerden uzak eylesin
Amin
İyi avlanmalar
Kimseyi avlamıyorum. Hem normal değil diyorsn hemde böyle davranman da çelişkili
Normal olmayan sensin temizim bakire arıyorum yalanlarını anca saflara yuttur sen dul kadın avcısı
Sorumu oku ve ilk yaptığın görüşü oku. Ve şimdiki söylediklerini
Sende bana yazdıklarını oku bide fotosu olmayan kadına yazdıklarını utanmadan Allah'a dua edicem yazmış bi de ya acıdım bu kadar yoklukta olmana
Peki iyi geceler
Ayrıca ben sevgilin olmamasına normal değil demişim duygusuz musun diye sormuşum. sevgilinin neden olmadığı belli gerçek yüzünü saklayamıyosan demek
Yoo utangaç olduğum için. Teklif etsem kabul edecek kızlar vardı teklif etmedim lisede falan
Alla Alla bak sen şu işe dul karılara yazarken pek bi cesursun hadi canım sana hayırlı işler iyi yere dükkan açmışsın düşüyo mu böyle
İstediğine inan. İkna etmek için uğraşamam iyi geceler
Ne ikna edeceksin be ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz milleti kandırma bi daha kimseninde ahını alma bakire olmayanlarla gönül eğlendir
Layığın o senin
Okk
Okk ha dikkat et Suriyeli çıkmasın Türkçe bile yazamamış gerçi sana fark etmez pardon 😀
Sen niye bu kadar taktın bana. Dışarda bakir olmayanlar seni bekliyor
Ne takması be sen bana yazıyosun. iki yüzlü olmasın yeter onların hiç değilse içi dışı bir temizim diye numara yapmıyolar
Farkındaysan hep sen uzatıyorsn. İçi dışı temizse onlarla evlenirsin
Senin gibi gözü dışarıda olacağına kadına kıza doymuş olması daha iyi bence. sende bulursun bi dul artık bu kadar mesai yapıyosun ne de olsa
Normal
Degil awk
Ben de bakirim 28 im yuz vermiyorsunuz o yuzden boyle kaldik awk
Normal
Ben de ayni