saygilar
Sevgilim Sisman penisi büyükmüdür sizce?
saygilar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şişman kızın kasıklrında yağ vardır vajinası etlidir şişman kız vajiinası diye bir şey var ve kalçaları normal bir kaıdndan büyük olduğu için vajinası geniştir
bakire bir kızın vajinasını düşün bir de faişenin kini düşün hangisi daha dardr?
bir laf vardır eskilerin evlnemeden önce erkeklerle bir şey yapma kocandan zevk almazsın diye vajina esnedikçe düzelmez mesela 18 cm bir şey sokan bir kadın bundan sonra 16 cm zevk almaz yani bir kadın genelde 10-11 cm boyutunda ki penisle ilişki yaşarsa ona 13 cm zevk verir daha azı değil bundan ötürü vajina esner ve geri haline gelmez emin ol he 5-6 sene ilişki yaşamazsabelki eski haline gelir yani bu söylemler genlde doğrudur
xok seks yapincq uzamaz gevsemez daralmaz bukulmez onlari bir geç. bence bir sekilde ikna et diyeye başlat seks sırasında agırlık yüzünden gireni çıkanı hesab edemezsin ayrıca önemli olan işlevidir. karıştı biraz ama çok genis bir cevap gerekiyor sorun icin idare et :(
Bamyadir onunki muhtemelen bayan kamile. 😄
güzeeel
Cevap
42Cevap
şimdi sen trol müsün? yoksa cidden angut musun bilemedim?
sarkmak sorusunu ciddiye almadığım için cevaplamıyorum bile..
kocaman değil aksine kendisinin kilo vermiş haline göre ufaktır..
kilo artıkça penis içe gömülür.. yani şöle söliim 1-2-3 cm e kadar oynama olur.. o bölge kilo oldığı için ete gömülür..
şimdi şöyle diyim sana şişman dediğin erkekte göbekte vardır kasıklarında yağ birikintiside vardır bu yağlar 2 3 cm küçük görünmesini sağlar fakat onları eritirse 2 3cm farkeder. şişmanlarda normal boylu olanlarda var küçükte var büyükte var bunu sen zamanla sorarsin baştan sorki evlendiğinizde sorun olmasın..
Kilolu erkeklerin penisleri genelde göbek çevresindeki yağ dokuya kısmen gömülü olduğundan, zayıf erkeklere nazaran küçük olur. Bununla ilgili netten araştırma yapabilirsin.13-14 cm altındaysa eğer işin gerçekten zor!
Eşekliklerinden ve şuursuz olmalarından kaynaklanıyor 😂
Büyük taşın altinda büýük yilan yatar 😂😂😂😂 takma fazla kafana buyuk degilse bile zevk alamasan bile cok alternatif var cevrede 😂😂 uzun boylu tavsiye ederim 😂😂😂 not 193 😂😂
Kilo veya ayak boyu gibi alakasız etkenlere bağlı değil. İnsan her an kilo alabilir. Kilo alırken de şeyi büyümez. Sen bunu ciddi sormamışsın ama ben ciddi cevap verdim.
Penis sarkmasını daha önce hiç duymadım bir şey diyemem ama şişman erkeklerin penisi genelde küçük olur acı gerçek :)
Eğer sen sapık değilsen bende ibneyim hadi hodri meydan sık delisi sende hadi ben sazan gibi zıpladım kesin benimkide büyüktür:):)
Ksdık bölgesinde yağlanma olur ve bu yüzden küçük olmasa bile küçük görünür. Zaten küçükse zayıflasa da fayda etmez.
*Kasık bölgesinde
küçük olur diye biliyorum.
72 kgyim neyse boyunu yazmıyım :) :)
sisman kizin vajinasi cuval gibidir diye bisey yok ama sisman erkeginki ufak gorunur yani normalde 18cm penisi olan biri sisman olursa penisi makssm 13 14cm olur millete cahil dmeedn once bir arastir yaglari izin vermez :)
Ne kocamani yagin icine gomulmustur olanda:-) yukardan baktimi mikini gormez o
Vajina ilk 3 cm ye duyarlı olduğu için boyu mühim değil işini iyi bilmesi yeterli.
onun ki küçuktur kilolu oldugu icin 4 5 cm de ice cekmistir
Bula bula sisman mi buldun ne mide var sende yatakta oh olsun sana
İsviçreli bilim adamları arastırıyor ama bu cahıllığın kaynagını hala bulamadılar
zayıflayınca ortaya çıkar boyutu birazı yağ bezesi içinde kalmıştır
bu tamamen gen ile alakalıdır aileden gelir
dışarıdan kimse bilemez penis uzunlugunu kısalıgını
İzledikleri erotik filmlerden kaynaklı oluyor o cahillerin
Sağ göster sol vur zekice ,;)
bir haftadır baya soru birikmiş
Reis sen ne yaşiyon yaa :D
Balta sapı gibidir kanka rahat ol 😂😂
oohh mis yasadim ben 👌
Afiyet bal şeker olsun. yarasın 😂😂
Üzülme de Pek büyük olacağını sanmıyorum.
şişmansa cüssesne göre ufak kalır onu söyleyeyim
Sosyal deney gibi oldu bravo 👏👏
maç ne soruda hıçbırşey anlamadım
Burda cahil cok elleyme meme buyutende var
şişko olumca penis içe kaçıyor 😂
Şişmanların daha küçük olur yağ dokusu yüzünden
😀😀👏
😂😂 helal olsun👏🏻
Bileğin gibidir.
keser sapı gibidir. otur üstüne zevk al
Kucukdur malesrf
Sende şişman misin